Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (35 μέλη και 297 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.100
Πόντοι
7.195

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
92
Πόντοι
0
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;

τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.
Φίλε μου αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εχω φάει πόρτα επειδή με περασαν για πακιστανο. Λογω δουλειάς το καλοκαίρι παίρνω πολύ χρώμα και σχεδόν πάντα με ρωτάνε απο που είμαι . Μην πτοεισαι. Ξαναπας μια άλλη φορά και περνάς

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.093
Πόντοι
10.686
Διδυμου 27 Τάνια και Βικτώρια.
Διδύμου 22 η Στέλλα στο δωμάτιο.
Διδύμου 18 η γυρολόγος Σοφία, νωρίτερα που πέρασα ήταν ανοιχτό φως με κλειστή πόρτα.
Φωκαίας 27 Κατερίνα με βυζοτορπίλες και πρωκτικό στο πρόγραμμα και Εμμανουέλα,λευκόδερμη ζυμαράκι,πέρασα με τη δεύτερη, ασφαλής και τίμια επιλογή με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ( που δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι).

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.285
Πόντοι
371
Φίλε μου αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εχω φάει πόρτα επειδή με περασαν για πακιστανο. Λογω δουλειάς το καλοκαίρι παίρνω πολύ χρώμα και σχεδόν πάντα με ρωτάνε απο που είμαι . Μην πτοεισαι. Ξαναπας μια άλλη φορά και περνάς
Άμα σου ξανατύχει, πήγαινε στο κα..πάκι Ιάσονος 20Γ που τους προτιμούν :coffee: :grin:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.609
Πόντοι
201
Λικα δοκιμάστηκε, δεν μπορούσα να αντισταθώ όταν υπάρχει σύγκριση με Σαμπινα από έμπειρα μέλη.

Στο λιγοστό φως του σαλονιού μου έκανε κλικ. Στο δωμάτιο πάντα ντιμαρο το φως αν υπάρχει δυνατότητα. Ένα στεγνό κορίτσι με άσσο βυζί και βασική συμμετοχή με χαδακια και γλυψιματα ρογας. Πίπα με χερι αλλά άνευ καποτας, στα του σεξ δεν είπε σε κάτι οχι. Για μια φορά καλή είναι αλλά θα προτιμούσα Ειρήνη λόγω στήθους, για την εκπεσούσα βασίλισσα δυστυχώς δεν υπάρχει σύγκριση.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
180
Like
36.707
Πόντοι
32.548
Εδώ είναι η Νικόλ πραγματικά μόλις την είδα μπήκα μέσα σφαίρα είχα εφτά χρόνια να την πάρω από τότε που έκανα ντεμπούτο στο δίπλα μαγαζί στο δεύτερο όροφο

Αν και είχα γαμήσει πριν στην Σουλίου την ελένη δυο γύρους
η γκόμενα πραγματικά με θυμόταν μετά από εφτά χρόνια
Άνοιξε τα πόδια της στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και μου λέει άντε μπες θέλω να χύσω η πούτσα είχε γίνει πέτρα
Μπαίνω μέσα της αργά και αισθησιακά μετά δυνάμωσα την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά

Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά η γκόμενα κατάφερε να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο

Πολύ καλή περίπτωση για 10 €

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.556
Πόντοι
2.036
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Πρωινη βάρδια την πέτυχα μαζί με την Τίνα απο τα Μαραθώνος .
Και η Λικα από κει είναι και Βέργας 3
Είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε στην αλυσίδα Μαραθώνος - Βέργας 3 το καλοκαίρι για λίγο?
Μου θύμισε το πρόσωπο και τη ρώτησα στο δωμάτιο, αλλά η πονηρή το αρνήθηκε...

Χθές που πήγα 2η βάρδια δεν ήταν ούτε στο 7 ούτε στο 2 ούτε στο 3

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.555
Πόντοι
2.046
Εδώ είναι η Νικόλ πραγματικά μόλις την είδα μπήκα μέσα σφαίρα είχα εφτά χρόνια να την πάρω από τότε που έκανα ντεμπούτο στο δίπλα μαγαζί στο δεύτερο όροφο

Αν και είχα γαμήσει πριν στην Σουλίου την ελένη δυο γύρους
η γκόμενα πραγματικά με θυμόταν μετά από εφτά χρόνια
Άνοιξε τα πόδια της στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και μου λέει άντε μπες θέλω να χύσω η πούτσα είχε γίνει πέτρα
Μπαίνω μέσα της αργά και σιάκα μετά δυνάμωσε την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά

Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά καταφέρει γκόμενα να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο

Πολύ καλή περίπτωση για 10 €
Αυτό είναι το ερότικ πρίζον στο Μεταξουργείο που λένε;
Διεύθυνση;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.556
Πόντοι
2.036
Παρατήρηση, χθές σε όλα τα Λατινομάγαζα ήταν τίγκα Πάκιδες/μαύρους και Αλβανούς που δεν μιλούσαν κάν Ελληνικά, Φιλλιπίδου επίσης τους βάζουν μέσα, οπότε το only greek έχει πεθάνει στο 70-80% των μαγαζιών :cheesy:

• Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom