Έκανα μια βιαστική βόλτα και το Σάββατο απόγευμα,
Μεταξουργείο, Ι46, εκεί που έπαιζε η Ντανιέλα ήταν η Λατίνα Λίλη,
τροφαντή από Μ.Α21,Φ71Πάνω,Κ30 υπόγα κλπ., πέρασα γιατί έχω ιστορικό με την συγκεκριμένη, αλλά έχει γίνει βόδι, όταν πρωτοήρθε ήταν juicy τώρα είναι πρησμένη, παρόλα αυτά έχει πολύ ωραίο δέρμα και χοντρή πατούρα σφιχτή που γουστάρω, χάρηκε που με είδε, μέσα ήταν καλή στα πλαίσια του νορμάλ, ζήτησα κώλο με έξτρα δεν έδωσε αλλά έφαγε κωλοδάχτυλο όταν την είχα στα 4 για κανά λεπτό, μετά μου το έβγαλε.
Μετά από αρκετή βόλτα, πέτυχα την Μπάρμπαρα στο Ι20Γ χωρίς αναμονή και με άδεια δωμάτια, είπα να δοκιμάσω, ευκαιρία ήταν, ντάξ, γλυκιά κοπέλα θετική παρουσία, μιλάει και αγγλικά, δεν άφησε να αυξήσω ρυθμό σε όλη την διάρκεια όμως, μόνο στο τέλος στα 4 την ζόρισα λίγο αναγκαστικά για να τελειώσω, δεν είναι φόλα και αντέχει αλλά
δεν γουστάρει αγριάδες, έκατσα ~12-14' , είπε για time 2 φορές στο τέλος.
Σε κουβέντα που είχα με την τσατσά φεύγοντας, μου είπε διάφορα, όπως πόσο άσχημα της φέρονται οι πελάτες κυρίως οι Αιγύπτιοι που την βλέπουν σαν κρέας σκέτο και πώς το κορίτσι "σφίγγει τα δόντια" για να περάσει μαζί τους κλπ. αλλά δεν θέλει να πάει Φυλής γιατί έχει λιγότερη πελατεία, οι Πακιστανοί λέει είναι ποιο αγαπούληδες... τρέχα γύρευε...