Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (46 μέλη και 193 επισκέπτες)

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
648
Πόντοι
81
Eιχα την τιμη και την ευλογια απο το θεό να ειμαι ο πρωτος πελατης αυτου του οικου οταν ανοιξε το 2013 !!!
Μεσα μυριζε ακομα το χρωμα ! Κορασιδα τοτε δουλευε η πασιγνωστη Λαρισα !!! Ε ρε γαμησαρες ....

Λαρίσα, την εγκαινίασα (7.8) | Κολωνού 23 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Αν δεν κανω τραγικο λαθος τα βυζια τα εβαλε μετα απο λιγο.
Την ειχα παρει και γω.με μαμα βυζια.και μετα με ψευτικα που μου ελεγε να μην τα πιανω ποναει.
τοτε δεν ηξερα καν το sait.τελειως τυχαια την ανακαλυψα.
κωλος made in romania μου ειχε πει χαχα
ωραίο σωμα .
πω πω αναμνησεις.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.475
Πόντοι
726
Η Έιντζυ είναι όπως την περιγράφεις, ο τσάτσος κρύβεται πίσω από την κουρτίνα και τη φωνάζει κάπως ''Ειζζζυ'' αφού δεν μπορεί να προφέρει το φθόγγο.
Επειδή συνέχεια βρωμάει εκεί μέσα (είναι και υπόγειο) εγώ περίμενω απ' έξω :2funny:

:wanker:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.534
Πόντοι
41.129
:wanker:

Ρεεεεεε τι εγινε εδω :think::think::think: πολυ κινητο μεσα σε οικο βλεπω, μαλλον εδωσα το κακο παραδειγμα , αμα σας πιασουν θα φατε και το ξυλο που ειναι να φαω εγω :2funny::2funny::2funny:

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.475
Πόντοι
726
Ρεεεεεε τι εγινε εδω :think::think::think: πολυ κινητο μεσα σε οικο βλεπω, μαλλον εδωσα το κακο παραδειγμα , αμα σας πιασουν θα φατε και το ξυλο που ειναι να φαω και εγω :2funny::2funny:":2funny:
Πήρα άδεια πρώτα :confused:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
82
Like
13.276
Πόντοι
18.026

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.549
Πόντοι
3.436
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;

τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.
Ξεκόλα κ τι έγινε αν δεν σε δέχτηκε η Ειρήνη κ η άλλη, μεγάλη δουλειά,
πας άλλη ημέρα κ θα περάσεις, ουτε που θα σε θυμούνται που ξαναπηγες.
Αν κάνουν κ κάνα τσιγαριλικι δεν θα θυμούνται ούτε η μία την άλλη.
Κ εγώ έφαγα πορτα κ με εστείλε η εμυ η πιτσιρικά από φυλής, πήγα κ βρήκα άλλη καλύτερη.
Δεν απογοητευομαστε ποτέ εμείς οι μπουρδελιαριδες ότι κ να συμβεί κ στα μπουρδελα αλλά κ στην καθημερινότητα πάντα υπάρχει επιλογή.
Ακομα ήθελα να προσθέσω πρώτον να πω ενα ευχαριστώ στα παιδιά που σε εμψυχωσαν
κ δεύτερον ηθελα να σου πω να θυμάσε ότι όταν μια δουλειά δεν μπορούμε να την πετύχουμε δεν γινεται με λεφτά....
γινεται με περισσότερα λεφτά...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.475
Πόντοι
726
Φωκαίας 7: Ηλέκτρα
Φιλιππίδου 11α: Ναόμι, Τζούλια, Λούνα
Φυλής 84α: Ράνια με απανωτά μονοωρα
Φυλής 65β: Μπιουτι, Χριστίνα
Φυλής 65α: Μπέτυ, Νικόλ
(Αυτά τα δύο μπορεί και να τα μπερδεψα μεταξύ τους)
Φυλής 71α: Βιολέττα.

Αυτή η μελαχρινή μουναρα δίπλα από την Ηλέκτρα ποια είναι, ξέχασα να ρωτησω. Είναι καλή επίσης;

Φωτό από Φωκαίας 7
1000020911.jpg
Τελικά πέρασα με Ηλέκτρα πιστεύοντας πως θα είναι τρελιάρα, αλλά τελικά μας βγήκε ξενέρωτη, δεν άφηνε ποδολαγνεία, ζήταγε +10 ευρώ και άρχισε να λέει διάφορα, οπότε έφυγε και πήρα πίσω τα λεφτά. Μετά από ώριμη σκέψη πήγα στη Χριστίνα στο 65 αφού θεώρησα πως είχε το πακέτο σε ικανοποιητικό βαθμό και πέρασα καλά. Θερμή γυναίκα, ωραίο σώμα, προσωπάρα :bigdick:και ασχολήθηκα και με τα πόδια της που μύριζαν σε πολύ μικρό βαθμό :erection:. Μόνο που δε με άφησε να τη γλείψω :confused:
65α.jpg
Φεύγοντας κατηφόρησα προς λιοσίων και μπήκα στο 73β όπου ήταν οι Έμμυ, Μαριάννα, Λολίτα, και Ιζαμπέλα. Ξεχώρισα την Έμμυ παρόλο που πίστευα πως θα δω ένα κοντρόχοντρο ζυμαράκι. Οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.352
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Ύστερα από 3 εβδομάδες άχυστος γενικά, η βόλτα ήταν μονόδρομος :confused:. Ένα κορίτσι πρόλαβα να δω όλο κι όλο, την Κάτια από Μαραθώνος μεσαίο το κάτω, απογευματινή βάρδια. Με το κρύο που έκανε και με τις κάβλες που είχα, ένα ημίγυμνο καμπυλωτό σώμα, ντυμένο με κάτι σαν κομπινεζόν, κι ένα γλυκό χαμόγελο, με οδήγησαν στο δωμάτιο :smiling-face-with-heart-eyes:

Η Κάτια είναι σίγουρα 40 ίσως και 45, ίσως και κάτι παραπάνω. Μελαχρινή, γλυκό χαμόγελο, ευγενική κοπέλα. Στο δωμάτιο δεν βγάζει αυτά που φοράει, έχει κιλάκια παραπάνω, διέκρινα δε πολύ χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα :think:
Πίπα ακά με αρκετό χέρι, είσοδος με εμένα από πάνω αλλά κάπως άβολα και της είπα να τελειώσω στα βυζιά της. Πήρε χαρτομάντιλα και με άφησε να της κάνω ένα ωραίο mouth fucking με διάφορα παιξίματα. Όταν ήρθε η ώρα, τα μάζεψε με προσήλωση στο χαρτί, αλλά φύγανε και διάφορα λόγω της μεγάλης αποχής :cum:

Αυτό ήταν και το μόνο που θα έχω να θυμάμαι από τη συνάντηση, όπως και την Κάτια να κάνει μπάνιο σχεδόν στο νιπτήρα. Για μένα φτάνει, δεν ξαναπάω :badair:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.590
Πόντοι
2.046
Τελικά πέρασα με Ηλέκτρα πιστεύοντας πως θα είναι τρελιάρα, αλλά τελικά μας βγήκε ξενέρωτη, δεν άφηνε ποδολαγνεία, ζήταγε +10 ευρώ και άρχισε να λέει διάφορα, οπότε έφυγε και πήρα πίσω τα λεφτά. Μετά από ώριμη σκέψη πήγα στη Χριστίνα στο 65 αφού θεώρησα πως είχε το πακέτο σε ικανοποιητικό βαθμό και πέρασα καλά. Θερμή γυναίκα, ωραίο σώμα, προσωπάρα :bigdick:και ασχολήθηκα και με τα πόδια της που μύριζαν σε πολύ μικρό βαθμό :erection:. Μόνο που δε με άφησε να τη γλείψω :confused:
65α.jpg
Φεύγοντας κατηφόρησα προς λιοσίων και μπήκα στο 73β όπου ήταν οι Έμμυ, Μαριάννα, Λολίτα, και Ιζαμπέλα. Ξεχώρισα την Έμμυ παρόλο που πίστευα πως θα δω ένα κοντρόχοντρο ζυμαράκι. Οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά.
Τη μελαχρινή που λέγαμε στο υπόγειο ξέχασα να ρωτήσω, σήμερα την είδες ;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.590
Πόντοι
2.046
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom