Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.562
Πόντοι
4.006
Μικρή βόλτα με 3 καταθέσεις ,φ/δου11Α, μπεκι αν θυμάμαι καλά, κοντή με ανύπαρκτο στήθος ευγενική με πεταχτώ κωλαρακι , πνευστό άνευ , καλό απαλό και υγρό μπάλες δεν ., κανονική στάση δυνατά,αντέχει και τελείωμα έτσι.Δεύτερη Ντιάνα άγκυρας 12το δεξί , εκεί έπεσε πολύ χαμούρεμα και τελείωμα σε στάση 69 ( τα πήρε στο στόμα και στην συνέχεια τα έφτυσε ) 3 τελευταία Ρανια που με πήγε στα ουράνια στο 84.Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες διότι είναι ευρέος γνωστή σε όλους,στην συνέχεια για σουβλάκια και μπυριτσα.2βαρδια!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.602
Πόντοι
1.431
Μικρή βόλτα με 3 καταθέσεις ,φ/δου11Α, μπεκι αν θυμάμαι καλά, κοντή με ανύπαρκτο στήθος ευγενική με πεταχτώ κωλαρακι , πνευστό άνευ , καλό απαλό και υγρό μπάλες δεν ., κανονική στάση δυνατά,αντέχει και τελείωμα έτσι.Δεύτερη Ντιάνα άγκυρας 12το δεξί , εκεί έπεσε πολύ χαμούρεμα και τελείωμα σε στάση 69 ( τα πήρε στο στόμα και στην συνέχεια τα έφτυσε ) 3 τελευταία Ρανια που με πήγε στα ουράνια στο 84.Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες διότι είναι ευρέος γνωστή σε όλους,στην συνέχεια για σουβλάκια και μπυριτσα.2βαρδια!!
Δώσε περιγραφή μπεκι μύστη, μήπως λες τη Ναόμι; Ή δεν είναι μαύρη;

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Vishnu

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστες,εχει να προτείνει κανεις καμια χαζοχαρουμενη παιχνιδιαρα σαν την Εμμυ τη μολδαβη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

gamisiaris55

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
996
Πόντοι
361
Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα
Πας δημαρχία λες που δούλευε και σου βγάζει ληξιαρχική πράξη γεννήσεως με το όνομα.απλα πράγματα φίλε.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
2.211
Πόντοι
1.191

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
70
Like
16.649
Πόντοι
4.936
Βολτάρει κανείς; Εθεάθη και νέο άνοιγμα (όχι της φώτο) που μυρίζει φρέσκια μπογιά, τόσο πολύ, που μου θύμισε σχολείο ή φροντιστήριο αγγλικών πριν λίγες δεκαετίες
20250210_174253.jpg
Καινούργιο μπουρδέλο; Το ντεκόρ μήπως στέλνει και ένα μήνυμα, στους υποψήφιους πελάτες: Ήρθες εδώ, γιατί έμεινες "μπουκάλα"!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.602
Πόντοι
1.431
Καινούργιο μπουρδέλο; Το ντεκόρ μήπως στέλνει και ένα μήνυμα, στους υποψήφιους πελάτες: Ήρθες εδώ, γιατί έμεινες "μπουκάλα"!
Η φώτο είναι απ το Φωκ7 υπόγειο, ή το υπόγειο στη γωνία, δεν είναι νέο.. Το νέο που άνοιξε είναι παραδίπλα απ το Φ84Α αριστερά

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
217
Like
13.445
Πόντοι
31.618
Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Ο κάθε ένας με τις επιλογές του

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.797
Πόντοι
726

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
187
Like
23.473
Πόντοι
32.478

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
66
Like
15.345
Πόντοι
9.436
Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Το πληρωμενο γαμησι και ειδικα το φθηνο γαμησι στα μπουρδελα ειναι και γαμω τους εθισμους...ωραιος εθισμος ομως...δεν βλαπτει την υγεια και ουτε την τσεπη σου ιδιαιτερα..πραγματικα εδω τα λεφτα πιανουν τοπο ωραια το γραψες.... σε αντιθεση με αλλους εθισμους (τζογος , ναρκωτικα , καπνισμα, junk food , αλκοολ κτλ.) οι οποιοι σε γαμανε ψυχη και σωμα και στην τελικη δεν σου προσφερουν απολυτως τιποτα....

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
526
Πόντοι
300
Τι να πει κανείς.
Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.656
Πόντοι
2.676
Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.
Και καπως ετσι τριγυρναμε και ξαναγυρναμε στα bou...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.623
Πόντοι
2.046
Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα
Τις προάλλες είχε μία γλυκούλα μελαχρινή νεαρή νορμάλ εμφανισιακά τη Μαρκέλλα.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.709
Πόντοι
21.636
Και οι Λατίνες βγάζουν 10€ για δέκα λεπτά εργασίας!!!
:happy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom