Lighter123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς; παρακαλώ.Hello. I'm looking for Hera from Moldova, a tall brunette with a huge tattoo on her thigh. He worked in Kolonou 32B.
Ξέρει κανείς; παρακαλώ.Hello. I'm looking for Hera from Moldova, a tall brunette with a huge tattoo on her thigh. He worked in Kolonou 32B.
Δώσε περιγραφή μπεκι μύστη, μήπως λες τη Ναόμι; Ή δεν είναι μαύρη;Μικρή βόλτα με 3 καταθέσεις ,φ/δου11Α, μπεκι αν θυμάμαι καλά, κοντή με ανύπαρκτο στήθος ευγενική με πεταχτώ κωλαρακι , πνευστό άνευ , καλό απαλό και υγρό μπάλες δεν ., κανονική στάση δυνατά,αντέχει και τελείωμα έτσι.Δεύτερη Ντιάνα άγκυρας 12το δεξί , εκεί έπεσε πολύ χαμούρεμα και τελείωμα σε στάση 69 ( τα πήρε στο στόμα και στην συνέχεια τα έφτυσε ) 3 τελευταία Ρανια που με πήγε στα ουράνια στο 84.Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες διότι είναι ευρέος γνωστή σε όλους,στην συνέχεια για σουβλάκια και μπυριτσα.2βαρδια!!
Πήγα στο 59 κ δεν είναι. Όντως είναι στο 69 !!!Στο 59 είναι όχι στο 69
Πας δημαρχία λες που δούλευε και σου βγάζει ληξιαρχική πράξη γεννήσεως με το όνομα.απλα πράγματα φίλε.Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα
Άμα πας πολύ κάτω ίσως να βγεις Λιοσίων.Προς τα κάτω έχει κάποια, δε θυμάμαι πόσα, ήταν κλειστά. Δε νομίζω να κάνω λάθος
Μάλλον ναιΆμα πας πολύ κάτω ίσως να βγεις Λιοσίων.
Μάλλον έχεις μπερδευτείς με την Φώκαιας αδερφέ![]()
Καινούργιο μπουρδέλο; Το ντεκόρ μήπως στέλνει και ένα μήνυμα, στους υποψήφιους πελάτες: Ήρθες εδώ, γιατί έμεινες "μπουκάλα"!Βολτάρει κανείς; Εθεάθη και νέο άνοιγμα (όχι της φώτο) που μυρίζει φρέσκια μπογιά, τόσο πολύ, που μου θύμισε σχολείο ή φροντιστήριο αγγλικών πριν λίγες δεκαετίες
![]()
Η φώτο είναι απ το Φωκ7 υπόγειο, ή το υπόγειο στη γωνία, δεν είναι νέο.. Το νέο που άνοιξε είναι παραδίπλα απ το Φ84Α αριστεράΚαινούργιο μπουρδέλο; Το ντεκόρ μήπως στέλνει και ένα μήνυμα, στους υποψήφιους πελάτες: Ήρθες εδώ, γιατί έμεινες "μπουκάλα"!
σωστά, φαίνεται και στο βίντεό μουΗ φώτο είναι απ το Φωκ7 υπόγειο, ή το υπόγειο στη γωνία, δεν είναι νέο.. Το νέο που άνοιξε είναι παραδίπλα απ το Φ84Α αριστερά
Eίσαι νέο μέλος και ακόμα δεν μπορείς να δεχθείς προσωπικά μηνύματα για να σου πω που θα την βρεις. Κάνε λίγο υπομονή.Ξέρει κανείς; παρακαλώ.
Το πληρωμενο γαμησι και ειδικα το φθηνο γαμησι στα μπουρδελα ειναι και γαμω τους εθισμους...ωραιος εθισμος ομως...δεν βλαπτει την υγεια και ουτε την τσεπη σου ιδιαιτερα..πραγματικα εδω τα λεφτα πιανουν τοπο ωραια το γραψες.... σε αντιθεση με αλλους εθισμους (τζογος , ναρκωτικα , καπνισμα, junk food , αλκοολ κτλ.) οι οποιοι σε γαμανε ψυχη και σωμα και στην τελικη δεν σου προσφερουν απολυτως τιποτα....Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Ο κάθε ένας με τις επιλογές του
Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Ο κάθε ένας με τις επιλογές του
Ε ναι...Τοτε θαειναι υγειονομικη βομβα.
Και καπως ετσι τριγυρναμε και ξαναγυρναμε στα bou...Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.
Τις προάλλες είχε μία γλυκούλα μελαχρινή νεαρή νορμάλ εμφανισιακά τη Μαρκέλλα.Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα
Και οι Λατίνες βγάζουν 10€ για δέκα λεπτά εργασίας!!!Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.