ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 201
και προφανως παιρνει κορτιζονη και πρηζεται !!!20 Ιανουαρίου τον κόλλησε γονόρροια η Ιβάνα στο Δ27 και 10 Φεβρουαρίου πήγε για ακάποτο στη Βίκυ.
και προφανως παιρνει κορτιζονη και πρηζεται !!!20 Ιανουαρίου τον κόλλησε γονόρροια η Ιβάνα στο Δ27 και 10 Φεβρουαρίου πήγε για ακάποτο στη Βίκυ.
Λείπει 3 βδομάδες τώρα λέω μήπως άλλαξε στέκιΉρθε σίγουρα μετά τις γιορτές και δούλεψε τουλάχιστον μία εβδομάδα. Πολύ καλή περίπτωση, μήπως αδιαθετη ...............
Πολύ κοντή , λευκή , καστανό μαλλί πιασμένο , στο σαλόνι εμφανίστηκαν η μαυρουλα ναομι και άλλη μια πολύ ψιλή με όμορφα μακρυά πόδια μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και ανύπαρκτο στήθος.Δώσε περιγραφή μπεκι μύστη, μήπως λες τη Ναόμι; Ή δεν είναι μαύρη;
Τελικά έχυσε η γκόμενα???Άνοιξε τα πόδια της στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και μου λέει άντε μπες θέλω να χύσω
Μάλλον η Τζούλη...άλλη μια πολύ ψιλή με όμορφα μακρυά πόδια μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και ανύπαρκτο στήθος.
Έχω την εντύπωση 3ηΜάγκες μία ερώτηση: Η gilf Ελένη στο Τροφωνίου 13 δουλεύει μόνο 3η βάρδια ή και 2η; Θενκς
Η δευτερη ειναι η Τζουλια.Βενεζουελα.Χαριτωμενη μοντελε κορασιδα, μιγαδα.Οχι ιδιαιτερα καλη ,αλλα οχι οτι κλαις και τα λεφτα σου.Πολύ κοντή , λευκή , καστανό μαλλί πιασμένο , στο σαλόνι εμφανίστηκαν η μαυρουλα ναομι και άλλη μια πολύ ψιλή με όμορφα μακρυά πόδια μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και ανύπαρκτο στήθος.
από 2η μέχρι περίπου στις 0200Μάγκες μία ερώτηση: Η gilf Ελένη στο Τροφωνίου 13 δουλεύει μόνο 3η βάρδια ή και 2η; Θενκς
Μια στο στυλ αυτο και με αυτο το ονομα ηταν παλαιοτερα στο μαραθωνος 59..ισως να ναι κι η ιδια..Τις προάλλες είχε μία γλυκούλα μελαχρινή νεαρή νορμάλ εμφανισιακά τη Μαρκέλλα.
Αυτή στη Φυλής όμως είναι λατίνα!Μια στο στυλ αυτο και με αυτο το ονομα ηταν παλαιοτερα στο μαραθωνος 59..ισως να ναι κι η ιδια..
Μια στο στυλ αυτο και με αυτο το ονομα ηταν παλαιοτερα στο μαραθωνος 59..ισως να ναι κι η ιδια..
Άλλη Μαρκέλλα λατίνα στο Φ72 και άλλη στα Μαραθώνος, που δουλεύει σταθερά εκεί χρόνια...Αυτή στη Φυλής όμως είναι λατίνα!
Νεαρή, προς μελαμψή, κορμί θηλυκό με λίγα πιασίματα και νομίζω και σιδεράκια στά δόντια. Πρόσωπο καθημερινό με ωραίο χαμόγελο.
Έχω την εντύπωση πως τα Τροφωνίου Π/Σ το κρατάνε λίγο παραπάνω μέχρι 2 το βράδυ. Καθημερινές κλείνουν λίγο νωρίτερα.από 2η μέχρι περίπου στις 0200
Ιάσωνος 37 γνωρίζεις τηλ;Πριν λίγο...
Ιάσωνος 43
Κλειστό.
Ίσως η γιαγιά Ελένη...
Ιάσωνος 37 πάνω
Ένα ωραίο μελαχρινό τραβέλι με κώλο στο μενού!!!
Ιάσωνος 37 κάτω
Ένα μέτριο προς καλό.
Μάλλον Λατίνα.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα.
Ιάσωνος 32 ευθεία.
Δεν τόλμησα να πάω.
Ιάσωνος 32 δεξιά.
Μαρία. Σε απλό πρόγραμμα αν άκουσα καλά και ίσως 15€.
Πάνω στα πορνο τάκουνα ήταν 1.60. Πρέπει δηλαδή να είναι max 1.50cm χωρίς αυτά.
Για όσους αρέσκονται στα πολύ Πετίτ.
Βέβαια έχει και μια κοιλιά σαν γκαστρωμένη κότα, που λέει και ο κύριος Γιάννης.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21
Μια λατίνα επάνω και μια κάτω. Πολύ καλές παρουσίες.
Το κακό εκεί είναι οι υπηρέτες που ψάχνουν ευκαιρία για να μπουν δωμάτιο και να πάρουν μάτι.
Αλκιβιάδου 16γ
Ειρήνη από Μεταξουργείο.
Ελεύθερο τελειωτικο στόμα.
Συνεχόμενα δωμάτια.
Κάτι μάλλον κάνει σωστά!
Τέλος
Διδυμου 27
Ακόμα μια μέρα κλειστό.
Ισχύει, στο πμ του το έχω γράψειΈχω την εντύπωση πως τα Τροφωνίου Π/Σ το κρατάνε λίγο παραπάνω μέχρι 2 το βράδυ. Καθημερινές κλείνουν λίγο νωρίτερα.
Βέβαια, δεν το έχω παρακολουθήσει στοχευμένα...
Από τον Ιούλιο του 2024 μέχρι τώρα, άλλαξαν παροχοΙάσωνος 37 γνωρίζεις τηλ;