Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (20 μέλη και 184 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
70
Like
16.693
Πόντοι
4.936
Κατόπιν παρότρυνσης του συναγωνιστή @info@123 έγινε έλεγχος ραδιενέργειας όπως είχα υποσχεθεί.. Δε μετρήθηκαν ιδιαίτερα ανησυχητικά επίπεδα!
Να' σαι καλά, συναγωνιστή. Με έκανες και γέλασα. Πάντως, πέρα από την πλάκα, δεν πρέπει να υπάρχει forum, σαν αυτό εδώ, στο παγκόσμιο internet. Είμαστε η πιο διαδραστική και συνάμα, η πιο επιδραστική διαδικτυακή κοινότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία, των απανταχού forums, αναλώνεται σε θεωρίες και παπαγαλίζει, αποκλειστικά, mainstream ειδήσεις. Όσον αφορά το δικό μας: Αναζητήσεις, επιτόπιες έρευνες, ανακαλύψεις προσώπων που έχουν χαθεί χρόνια πριν, παρουσιάσεις γλυκών, προφητείες, κασκαντεριλίκια, trip advisors σε νέα στέκια και προτάσεις πιάτων, προβλέψεις, συζητήσεις με άτομα του underground χώρου και αναλύσεις, που ούτε φτασμένος δημοσιογράφος δεν τολμάει να κάνει. Τα δε μέλη του, αποτελούν την επιτομή του παραδόξου και του παραλόγου. Είναι μία μίξη από Deadpool, Ροζ Γάτο (Σωτήρη Μουστάκα), Kick Ass, Μάριο Blackman, Αλέξανδρο Τσουβέλα και Νίκο Κατέλη (Κάτμαν). Τι να πρώτο-γράψω, για αυτούς: Που σκάνε με το τριαντάφυλλο στην πουτάνα και στο επόμενο λεπτό την παίρνουν πρωκτικό και της δίνουν το κωλάντερο στο χέρι! Που τσακώνονται με την τσατσά, η οποία τους απειλεί, ότι θα φωνάξει τους νταβατζήδες και αυτοί αντί να τρέξουν, πηγαίνουν απέναντι στο Bread Factory, τρώνε πάστα και ανεβάζουν φωτογραφία! Που πλακώνονται με τον κλώνο τους και τρώνε ξύλο (μην γελάτε, έχει συμβεί σε μέλος)! Που πάνε μπουρδελότσαρκα και καταλήγουν να μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες, οι οποίες χάνονται ανάμεσα στην αλήθεια, την υπερβολή και το ψέμα. Κάπου είχα διαβάσει για έναν συναγωνιστή, τον οποίο κυνηγούσαν Ρώσοι κατάσκοποι και αυτός σταμάτησε και έδωσε μία πίπα, σε μια τύπισσα που συνάντησε στον δρόμο!
Αφήστε και αυτό το χιούμορ τους, που όμοιο του δεν υπάρχει ούτε σε Stand Up Comedy.

ΥΓ: Να μου το θυμηθείτε, η επόμενη επανάσταση θα ξεκινήσει από αυτό εδώ το forum!

Τελευταία τροποποίηση:

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
710
Πόντοι
81
Και κατι ακομα...βγαινοντας απο το Ι44 μετα στην διασταυρωση Λεωνιδου και Δεληγιωργη με σταματαει ενας τυπας με ασπρο SUV και μου προτεινε να παμε καπου να με τσιμπουκωσει....Ας του εξηγησει καποιος τοσο σε αυτον οσο και σε καθε επιδοξο ψωλοαρπαχτρα οτι ολοι οι ανδρες που κυκλοφορουν εκει πανε για να γαμησουν γυναικες...δηλαδη τι περιμενουν να πετυχουν κανεναν απελπισμενο που μολις εχει φαει φολα να τους κατσει?....Ρε μπρο εαν με διαβαζεις, σε λαθος πιατσα ψαχνεσαι....
Αστα να πανε ρε Μυστη εμενα παλι με ρώτησε ενας επι της οδου Ιάσωνος στο 39 ημουν κοντα σήμερα με την τρελή τσατσά με τα κατσαρα μαλλια μου λεει η ομονοια προς τα που είναι και του απάντησα οπως πηγαίνεις ολο ευθεία μην κόψεις καθόλου και έφυγα ενω συνέχιζε να με κοιτάει!

Επίσης δοκιμαστικε η Μπελα που ειναι απο τα τιρανα της Ιταλιας ειναι καινούρια κόλπα αυτά δεν τα ξέρετε με πολύ καλές εντυπώσεις τρελό πιπινη υπόψιν ομως στα 15!

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.167
Πόντοι
1.436
Να' σαι καλά, συναγωνιστή. Με έκανες και γέλασα. Πάντως, πέρα από την πλάκα, δεν πρέπει να υπάρχει forum, σαν αυτό εδώ, στο παγκόσμιο internet. Είμαστε η πιο διαδραστική και συνάμα, η πιο επιδραστική διαδικτυακή κοινότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία, των απανταχού forums, αναλώνεται σε θεωρίες και παπαγαλίζει, αποκλειστικά, mainstream ειδήσεις. Όσον αφορά το δικό μας: Αναζητήσεις, επιτόπιες έρευνες, ανακαλύψεις προσώπων που έχουν χαθεί χρόνια πριν, παρουσιάσεις γλυκών, προφητείες, κασκαντεριλίκια, trip advisors σε νέα στέκια και προτάσεις πιάτων, προβλέψεις, συζητήσεις με άτομα του underground χώρου και αναλύσεις, που ούτε φτασμένος δημοσιογράφος δεν τολμάει να κάνει. Τα δε μέλη του, αποτελούν την επιτομή του παραδόξου και του παραλόγου. Είναι μία μίξη από Deadpool, Ροζ Γάτο (Σωτήρη Μουστάκα), Kick Ass, Μάριο Blackman, Αλέξανδρο Τσουβέλα και Νίκο Κατέλη (Κάτμαν). Τι να πρώτο-γράψω, για αυτούς: Που σκάνε με το τριαντάφυλλο στην πουτάνα και στο επόμενο λεπτό την παίρνουν πρωκτικό και της δίνουν το κωλάντερο στο χέρι! Που τσακώνονται με την τσατσά, η οποία τους απειλεί, ότι θα φωνάξει τους νταβατζήδες και αυτοί αντί να τρέξουν, πηγαίνουν απέναντι στο Bread Factory, τρώνε πάστα και ανεβάζουν φωτογραφία! Που πλακώνονται με τον κλώνο τους και τρώνε ξύλο (μην γελάτε, έχει συμβεί σε μέλος)! Που πάνε μπουρδελότσαρκα και καταλήγουν να μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες, οι οποίες χάνονται ανάμεσα στην αλήθεια, την υπερβολή και το ψέμα. Κάπου είχα διαβάσει για έναν συναγωνιστή, τον οποίο κυνηγούσαν Ρώσοι κατάσκοποι και αυτός σταμάτησε και έδωσε μία πίπα, σε μια τύπισσα που συνάντησε στον δρόμο!
Αφήστε και αυτό το χιούμορ τους, που όμοιο του δεν υπάρχει ούτε σε Stand Up Comedy.

ΥΓ: Να μου το θυμηθείτε, η επόμενη επανάσταση θα ξεκινήσει από αυτό εδώ το forum!
Πραγματικά ρε μάγκες μου θα συμφωνήσω..!!!
Τέτοια διατριβή σε συγκεκριμένο θέμα πρώτη φορά βλέπω...
Εδώ όλα τα παλικάρια είναι πανεπιστήμιακου επιπεδου.
Με doctora και βάλε...
Τρομερό μνημονικό που βγάζω το καπέλο σε όλους.
Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε...
Καλά γαμησια σε όλους!!!

ak420

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Αστα να πανε ρε Μυστη εμενα παλι με ρώτησε ενας επι της οδου Ιάσωνος στο 39 ημουν κοντα σήμερα με την τρελή τσατσά με τα κατσαρα μαλλια μου λεει η ομονοια προς τα που είναι και του απάντησα οπως πηγαίνεις ολο ευθεία μην κόψεις καθόλου και έφυγα ενω συνέχιζε να με κοιτάει!

Επίσης δοκιμαστικε η Μπελα που ειναι απο τα τιρανα της Ιταλιας ειναι καινούρια κόλπα αυτά δεν τα ξέρετε με πολύ καλές εντυπώσεις τρελό πιπινη υπόψιν ομως στα 15!

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
Μου εχει τυχει ιδιο σκηνικο το καλοκαιρι περνωντας με ενα φιλο απο αχιλλεως βραδυ πηγαιναμε σε ενα παρτυ, στη περδικα ενας σκουροχρωμος πιτσιρικας μας ρωτησε προς τα που παει για ομονοια, του ειπαμε και συνεχισαμε ενω αυτος εμεινε ακινητος και μας κοιτουσε. Υποψιαζομαστε πως πονταρε στο να μη ξερουμε προς τα που ειναι και να βγαλουμε κινητο για να δουμε στο χαρτη και να το ψειρισει αλλα ποιος ξερει;!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.638
Πόντοι
1.431

ΕΓΡΑΨΕΣ μεγάλε! Φοβερή και ακριβέστατη περιγραφή του Forum και της όλης κατάστασης τόσο τούτης εδώ της (καλύτερη και πιο χρήσιμη στην Ελλάδα ακόμα κι απ το gov κλπ) σελίδας, όσο και της όλης κατάστασης στα πικάντικα μέρη του αγοραίου έρωτα :kneel:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.638
Πόντοι
1.431

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
Ωραίο μωρό, αλλά για το καλές εντυπώσεις.. Αμφιβάλλω, εκτός αν άλλαξε..
Τείνει πολύ προς φόλα (έχω κριτική)

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
105
Like
19.892
Πόντοι
26.376
Παρτούζα με Ειρήνη κ Μαριάννα...
Φουλ πρόγραμμα
Γαμήσι κ στα δύο κωλαράκια :assshake:τους κ χύσιμο δύο φορές στις καταπιόνες τους:pipa1:
Υπηρεσία η Πέπη Τσεσμελή, που μπαίνει στο δωμάτιο και ρουφάει τις τελευταίες σταγόνες :pipa2:

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
478
Πόντοι
21
Κατόπιν ενημέρωσης του Δημήτρη XXXL πήγα για Μαργκό. Κάθισα στο σαλόνι γιατί είχε δωμάτιο το κορίτσι και απέναντι μου ήταν ένας τύπος που χαϊδευε το πουλί του.
- Κάνεις προθέρμανση;
-Ναι, δε θέλω να με βρει στο δωμάτιο η κοπέλα απροετοίμαστο, χάνω πολύτιμο χρόνο.
-Ετοιμοπόλεμος, μπράβο.
-Διαβάζεις μπουρδέλα κομ τύπε;
-Ναι, αλλά δε γράφω
-Έτοιμη τροφή ε; δεν συνεισφέρεις, να γράφεις.
-Ε γράφω καμιά τρολιά που και που.
-Ποιός είσαι;
-Ο Καβλαριναμάν
-Δε σε ξέρω μεγάλε
- Εσυ ποιός είσαι;
-Εγω είμαι ο Δημήτρης ΧΧΧL
-Καλή φάση, πορνορεπόρτερ, πάντα ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά.
-Θα περάσεις;
-Ναι
-Πέρνα πρώτος γιατί εγω θα τη κάνω να μη μπορεί να παει με άλλον πελάτη μετα.
-Μα προηγήστε Δήμητρη μου, άλλωστε και εγω τον ίδιο σκοπό έχω.

Είπαμε και άλλα στο λίγο χρόνο της αναμονής. Τελικά περάσαμε και οι δυο παρτούζα κατόπιν στοιχήματος. Ενημερωτικά Μαργκό τέλος για σήμερα. Δε σας λεω ποιος κέρδισε το στοίχημα. Να σκάσετε.

ΥΓ Δημήτρη χάρηκα για τη γνωριμία, παρτούζα μαζί σου δε ξανακάνω, ακόμα πονάει ο κώλος μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.704
Πόντοι
2.036
Πιστεύω είναι η εποχή του χρόνου που επιβάλλεται να εμφανιστεί νεαρό όμορφο κορίτσι από πρ.αν.μπλοκ sto 10€ σαν την Λίνα πέρισυ :cheesy:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.167
Πόντοι
1.436
Να υποθέσω μάγκες μου ότι ήσασταν τόσο καλοί μαθητές και στο σχολείο όσο είσαστε και εδώ έτσι?
Πρέπει τα μαθήματα να τα μαθαινατε απ έξω με μια ανάγνωση μόνο είμαι σίγουρος.
Τέτοιο μνημονικό πρώτη φορά βλέπω...!!!
Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!
Μπράβο σας!!!

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.153
Πόντοι
446
Παρτούζα με Ειρήνη κ Μαριάννα...
Φουλ πρόγραμμα
Γαμήσι κ στα δύο κωλαράκια :assshake:τους κ χύσιμο δύο φορές στις καταπιόνες τους:pipa1:
Υπηρεσία η Πέπη Τσεσμελή, που μπαίνει στο δωμάτιο και ρουφάει τις τελευταίες σταγόνες :pipa2:
Θα λέτε καλημέρα και θα βγαίνουμε να δούμε αν όντως είναι μέρα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.699
Πόντοι
19.505

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.666
Πόντοι
47.129
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom