Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (18 μέλη και 144 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.433
Πόντοι
491
Νεαρή, ωραίο σώμα, ωραία φατσούλα, αλλά φορούσε παντόφλες με γουνάκι. Το ίδο και η πάρτνερ με πιο γεμάτο σωματότυπο και μακρύ μαλλί. Σέξυ παρουσίες και οι δύο. Σκάγανε από παντού τα απόνερα της Ειρήνης.
Λογικό οι παντόφλες αυτές με τέτοιο ψωλόκρυο :knockinb:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.634
Πόντοι
2.036
Έκανα μια βιαστική βόλτα και το Σάββατο απόγευμα, Μεταξουργείο, Ι46, εκεί που έπαιζε η Ντανιέλα ήταν η Λατίνα Λίλη,
τροφαντή από Μ.Α21,Φ71Πάνω,Κ30 υπόγα κλπ., πέρασα γιατί έχω ιστορικό με την συγκεκριμένη, αλλά έχει γίνει βόδι, όταν πρωτοήρθε ήταν juicy τώρα είναι πρησμένη, παρόλα αυτά έχει πολύ ωραίο δέρμα και χοντρή πατούρα σφιχτή που γουστάρω, χάρηκε που με είδε, μέσα ήταν καλή στα πλαίσια του νορμάλ, ζήτησα κώλο με έξτρα δεν έδωσε αλλά έφαγε κωλοδάχτυλο όταν την είχα στα 4 για κανά λεπτό, μετά μου το έβγαλε.

Μετά από αρκετή βόλτα, πέτυχα την Μπάρμπαρα στο Ι20Γ χωρίς αναμονή και με άδεια δωμάτια, είπα να δοκιμάσω, ευκαιρία ήταν, ντάξ, γλυκιά κοπέλα θετική παρουσία, μιλάει και αγγλικά, δεν άφησε να αυξήσω ρυθμό σε όλη την διάρκεια όμως, μόνο στο τέλος στα 4 την ζόρισα λίγο αναγκαστικά για να τελειώσω, δεν είναι φόλα και αντέχει αλλά δεν γουστάρει αγριάδες, έκατσα ~12-14' , είπε για time 2 φορές στο τέλος.
Σε κουβέντα που είχα με την τσατσά φεύγοντας, μου είπε διάφορα, όπως πόσο άσχημα της φέρονται οι πελάτες κυρίως οι Αιγύπτιοι που την βλέπουν σαν κρέας σκέτο και πώς το κορίτσι "σφίγγει τα δόντια" για να περάσει μαζί τους κλπ. αλλά δεν θέλει να πάει Φυλής γιατί έχει λιγότερη πελατεία, οι Πακιστανοί λέει είναι ποιο αγαπούληδες... τρέχα γύρευε...

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
23
Like
2.032
Πόντοι
1.191
... Αχυστος εφυγα, ουτε καν καποτα δεν εβαλα για να μπω...ισως φταει που δεν ειχα ορεξη και γω.
Ρε αδερφούλη χωρίς παρεξήγηση πριν κανά δυο βδομάδες δεν είπες ότι τσίμπησες γονορροια;
Πότε κιόλας έκανες θεραπεία και ξεκίνησες να το δίνεις ελεύθερο;
ΥΓ δικαίωμα σου! Απλά μετά μην απορούμε γτ παίζουν παράσημα αν δεν κάνουμε και εμείς κάτι. Αν κάνω λάθος και δεν είσαι εσύ απολογουμαι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.634
Πόντοι
2.036
Όχι, συναγωνιστή. Η Άννα Πίτσος ήταν μία Αλβανίδα, μεσαίου αναστήματος, αδύνατη, με νόστιμη φατσούλα, μικρά βυζιά και κωλαράκι. Εμφανίστηκε γύρω στο 2008-2009, δίπλα από τα Φυλής 134 (όροφο). Στην συνέχεια εργάστηκε στο Φυλής 109Β και τελείωσε την καριέρα της, κάπου στο 2012-2013, στο Φυλής 69Α. Την είχε ερωτευτεί ένας πελάτης, ο οποίος και την παντρεύτηκε. Την βοήθησε και η τσατσά, καθώς έβαλε άτομα και έσπασαν στο ξύλο τον νταβατζή της, ο οποίος δεν ήθελε να του πάρουν το "εμπόρευμα". Ήταν καλή κοπέλα και εξέπεμπε πολύ καύλα, μέσα στο δωμάτιο. Την είχα "πεθάνει" στον πούτσο, καθώς με γούσταρε πολύ. Εννοείται παίχτηκε και πολύ ακάποτο γαμήσι, αλλά χωρίς κανέναν κρεμπιέ. Την έχυνα συνέχεια στο στόμα και μία φορά στην μάπα. Με έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν ανταποκρίθηκα ποτέ στο πέσιμο της, καθώς δεν είναι να μπλέκεις με τέτοια άτομα, αφού η συγκεκριμένη είχε εκτίσει ποινή, στην Φυλακή της Θήβας.
:think:

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
368
Πόντοι
21
Καλησπέρα αυτό στο περιβόητο σεξ πριζον που είναι στην Κολωνού στο μετάξι. Ποια είναι ακριβής του διεύθυνση? Γιατί έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.405
Πόντοι
19.505
Ρε αδερφούλη χωρίς παρεξήγηση πριν κανά δυο βδομάδες δεν είπες ότι τσίμπησες γονορροια;
ΥΓ δικαίωμα σου! Απλά μετά μην απορούμε γτ παίζουν παράσημα αν δεν κάνουμε και εμείς κάτι. Αν κάνω λάθος και δεν είσαι εσύ απολογουμαι
20 Ιανουαρίου τον κόλλησε γονόρροια η Ιβάνα στο Δ27 και 10 Φεβρουαρίου πήγε για ακάποτο στη Βίκυ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.634
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα αυτό στο περιβόητο σεξ πριζον που είναι στην Κολωνού στο μετάξι. Ποια είναι ακριβής του διεύθυνση? Γιατί έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ εκ των οποίων!
Έχουν απαντήσει 2-3-4-5 φορές, 10 μαγαζιά έχει η Κολωνού, τράβα μια βόλτα θα το βρείς.

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.203
Πόντοι
481

20 Ιανουαρίου τον κόλλησε γονόρροια η Ιβάνα στο Δ27 και 10 Φεβρουαρίου πήγε για ακάποτο στη Βίκυ.
Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα.

15 με κέρασε η τύπισσα και 17 μου βάρεσε 2 ενέσεις ο γιατρός και μ πε για 1 βδομαδα χαπάκια αντιβίωση. Έχω τελειώσει με την θεραπεία εδώ και 2 βδομαδες.

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
550
Πόντοι
80
Καλησπέρα αυτό στο περιβόητο σεξ πριζον που είναι στην Κολωνού στο μετάξι. Ποια είναι ακριβής του διεύθυνση? Γιατί έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πήγαινε Μεταξουργείο και οποίο πακιστανο δεις μπροστά σου ρώτα τον, θα σε κατατοπίσει
Ελπίζω να σε βοήθησα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.661
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα.

15 με κέρασε η τύπισσα και 17 μου βάρεσε 2 ενέσεις ο γιατρός και μ πε για 1 βδομαδα χαπάκια αντιβίωση. Έχω τελειώσει με την θεραπεία εδώ και 2 βδομαδες.

ρε βλαμμενε εσυ κουνάς το δάχτυλο σε εμάς οτι θα πεθάνουμε με τις ακαποτες πίπες αλλα εσυ πας συνέχεια και τις ζητάς πόσο βλάκας παίζει να είσαι τελικά

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.433
Πόντοι
491
Κολωνού 30Α συναγωνιστή. Δεν έχω δώσει παράβολο ποτέ, τη μία έχει κόσμο, την άλλη αργούν ενοχλητικά να εμφανιστούν, την παράλληλη ο τσάτσος ούτε εμφανίζεται κλπ.. Έχω μπει άπειρες φορές, αλλά...

• Like
Αντιδράσεις: Gio399

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
135
Πόντοι
0
Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αριπροφανως να έκαναν λάθος κ να σε πέρασαν με κάποιον άλλον

Έχουμε και λέμε

Φυλής 71 όροφος Ντούλτσε πολύ λεπτή λατινα και Σουζανα με γυαλάκια

Φυλής 71 κατω Μία λεπτή όμορφη λατινα με μακρύ σπαστό μαλλί και ελ. Στοματικο, Κάτια ψηλή με βυζαρες με ελ.στοματικο και 69 και άλλη μια με ωραίο κορμάκι δε θυμάμαι όνομα

Φυλής 67 η Σάρα λατινα με την κωλαρα

Φυλής 69 κάτω η Λάνα

Φυλής 65 πάνω η Κάτια η Ρουμάνα με ισπανικό

Φυλής 65 κάτω η Χριστίνα Τσεχα από Ελμπασαν

Φυλής 84Α η Νικόλ

Φυλής 72 υπόγειο βγήκε μασουλωντας μια τελείως ντυμένη, 50αρα και είπε εγώ είμαι

Φωκ 17 κάτω Αλεξάνδρα με ελ. Στοματικο τελειωτικό

Φωκ 17 πάνω λογικά η Ρίτα

Φωκ 19 καινούργια κοπέλα Κατερίνα, ωραίο κορμάκι, μικρό βυζακι και λίγο πεσμένο κωλο και μαζί της η γνωστη Κάρλα

Φωκ 13 ισόγειο η γνωστή Σονια με φουλ

Φωκ 25 σκυλάκια λογικά η Σανέλ

Φωκ 27 σκυλάκια λογικά Κατερινα
Ψάχνω τη συλβια ξέρετε που είναι? Την ψηλή με τις βυζαρες !!!

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
368
Πόντοι
21
Κολωνού 30Α συναγωνιστή. Δεν έχω δώσει παράβολο ποτέ, τη μία έχει κόσμο, την άλλη αργούν ενοχλητικά να εμφανιστούν, την παράλληλη ο τσάτσος ούτε εμφανίζεται κλπ.. Έχω μπει άπειρες φορές, αλλά...
Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου θα δω και αν αξίζει θα περάσω και θα ενημερώσω ευχαριστώ!

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.203
Πόντοι
481
ρε βλαμμενε εσυ κουνάς το δάχτυλο σε εμάς οτι θα πεθάνουμε με τις ακαποτες πίπες αλλα εσυ πας συνέχεια και τις ζητάς πόσο βλάκας παίζει να είσαι τελικά
Μάλλον με μπέρδεψες με άλλο...πότε δεν την είπα σε κάποιον για ακαποτες πιπες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom