Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.048
- Πόντοι
- 726
Γνωστές μπαρουφες λογικάΝαι λέει πολλά λόγια η τσα ότι είναι φοβερή γνωστή κλπ
Γνωστές μπαρουφες λογικάΝαι λέει πολλά λόγια η τσα ότι είναι φοβερή γνωστή κλπ
Καλά μην ακούςΝαι λέει πολλά λόγια η τσα ότι είναι φοβερή γνωστή κλπ
Εμένα απέφευγε να τον φάει σε όλες τις στάσεις.τωρα τι να σου πωΤι ξέρουμε για τη Σολ; Φωκαιας 13 νομίζω, την πασάρει η τσα2 για κάτι σπέσιαλ
Φιλε ο νεαρος ήταν ψηλος κανονικος προς αδύνατος και κορδελιτσα μπλε?Είδα έναν νεαρό, τις προάλλες, ο οποίος φορούσε μία κορδέλα στο κεφάλι και έμοιαζε σαν κάτι τύπους, που έπαιζαν σε σεξοκωμωδίες της δεκαετίας του 1980.
Εγώ ξέρω ότι ξεκινάει το απόγευμα (συγκεκριμένη ώρα δεν ξέρω) και τελειώνει περίπου στις 2 με 3 μετά τα μεσάνυχτα.Μάγκες μία ερώτηση: Η gilf Ελένη στο Τροφωνίου 13 δουλεύει μόνο 3η βάρδια ή και 2η; Θενκς
Αρχιδια ειναι.Μακρια.Πεταμενο πορνοπαραβολο.Τι ξέρουμε για τη Σολ; Φωκαιας 13 νομίζω, την πασάρει η τσα2 για κάτι σπέσιαλ
Εγώ πάντως μια χαρά έχω περάσει δύο φορές που την έχω πάρει...Αρχιδια ειναι.Μακρια.Πεταμενο πορνοπαραβολο.
ΔΕΝ είναι πουτανες, είναι καριόλες. Οι πουτανες πάνε με όλους, οι καριόλες με όλους εκτός από εσένα!!Αλκ113 μόνος αναμονή, βγαίνει η ειρήνη και λέει δε θελω. Και η Μαριάννα το ίδιο. Έχω να γαμησω τόσο καιρό και τρώω άκυρο και από πουτανες τώρα; wtf
Σωστα συμφωνω εγω ενας βετερανος του αγοραιου σεξ που σε καποιες περιπτωσεις το πληρωσα ακριβα χωρις να μετανιωνω για τιποτα γιατι δεν εχω αδικησει ανθρωπο ποτέ αλλα ρε παιδια καποιοι πρεπει να δημιουργησουν και οικογενεια παιδια κλπ,και το λεω εγω που δεν εκανα. Καλο βραδυ.Και καπως ετσι τριγυρναμε και ξαναγυρναμε στα bou...
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!Τις προάλλες είχε μία γλυκούλα μελαχρινή νεαρή νορμάλ εμφανισιακά τη Μαρκέλλα.
Εγω την ειχα διωξει.Εγώ πάντως μια χαρά έχω περάσει δύο φορές που την έχω πάρει...
Συμβαίνει κάποιες φορές κοπέλες να έχουν διαφορετική στάση από πελάτη σε πελάτη...Εγω την ειχα διωξει.
Σιγα μη το πηγαινανε και 50...ενα μπουρδελο στυλ φυλης ειναι..και μαζευει ολους τους εγχρωμους...ουτε για 20 δε λεει...Εγώ απλά να πω πως στο χέρι μας είναι. Όταν το χωματιανου ανέβασε τιμή στο 30ρι, δεν πατούσε άνθρωπος και το έριξαν πάλι.
Αυτό που τώρα μπορεί να γίνει είναι όσοι βγαίνουν για βόλτα στην περιοχή, να μπαίνουν στο μπουρδελο στην αλκαμενους και αφού βγουν και οι 2, να αποχωρούν.
Λίγες μέρες να γίνει αυτό, θα δείτε πως θα κοπεί το χούι..
Καλη η Ιρινα..αλλα μαλλον εφυγε...κανένα νέο για το πότε θα γυρίσει η Ιρίνα από Φωκαίας
Ωχ αμαν...Αρινα/ροντικα...την ειχα παρει καποτε φυλης...δεν ειχα ξετρελαθει ωστοσο...βεβαια αλλο..στο 10λεπτο της φυλης...κι αλλο σε διαφορετικες τιμες/συνθηκες...Τρελή Παρτούζα!!!!
Πριν μερικές μέρες συνάντηση με Ροντίκα / Αρίνα και Τζούλια Αλεξανδράτου!!!
Μπορεί να μου στοίχισε πολύ πολύ Ακριβά, αλλά ήταν η Εμπειρία της Ζωής μου!!!
(Δυστυχώς δεν ήθελε κρεμπιέ η Αρίνα... Έτσι αναγκάστηκα και τις Έχυσα στη Μάπα και τις Δύο Ταυτόχρονα!!!
Πραγματικά τα Χύσια Έτρεχαν ποτάμι στα μουτράκια τους.
Έχω και φωτογραφικό υλικό αλλά αν το ανεβάσω εδώ θα πάω σίγουρα για μπάνιο και δεν αντέχω το κρύο νερό καθόλου. (ο Μήτσος XXX που είναι χειμερινός κολύμβήτης καταλαβαίνει...)
Ανεβάζω Κριτική!!!
Επίσης....
Ρακέλ / Φακέλ!!!
Την ξέσκισα την παλιό πουτάνα!!!
Έγιναν όλα εκτός από ακά γαμίσι.
Έχει πάρει κιλά.
Είναι όμως ακόμα πιο καυλιάρα από παλιά!!!
Έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό σε γραφείο.
Και αυτή μου στοίχισε ακριβά (250€...)
Δεν θα απαντήσω Ούτε σε p.m. που δουλεύει.
Να ξεστραβωθείτε και να την βρείτε.
Εύκολο Είναι.
Σας αγαπώ Ρεμάλια.!!!
Οσο γι αυτη τη..τζουλια..δε ξερω..με απωθει παρα πολυ...νομιζω δε θα τη δοκιμαζα ποτε...ετσι νομιζω τουλαχιστον..σε κατι τσοντες με κατι.. μαυρους..τελειωμενους..ηταν το απολυτο disgustΤρελή Παρτούζα!!!!
(Δυστυχώς δεν ήθελε κρεμπιέ η Αρίνα... Έτσι αναγκάστηκα και τις Έχυσα στη Μάπα και τις Δύο Ταυτόχρονα!!!
Έχω και φωτογραφικό υλικό αλλά αν το ανεβάσω εδώ θα πάω σίγουρα για μπάνιο και δεν αντέχω το κρύο νερό καθόλου. (ο Μήτσος XXX που είναι χειμερινός κολύμβήτης καταλαβαίνει...)
Ανεβάζω Κριτική!!!
Επίσης....
Ρακέλ / Φακέλ!!!
Έχει πάρει κιλά.
Εύκολο Είναι.
Σας αγαπώ Ρεμάλια.!!!
Ρακελ? Μια μαυρουλα απο Ρεμουνδου μηπως? Τοσο καλη ηταν αυτη...??Τρελή Παρτούζα!!!!
Ανεβάζω Κριτική!!!
Επίσης....
Ρακέλ / Φακέλ!!!
Έχει πάρει κιλά.
Εύκολο Είναι.
Σας αγαπώ Ρεμάλια.!!!
Τη Τζουλια ετσι την ειχαν χυσει σε τσοντα και κατι τελειωμενοι αραπες με χαλκαδες στη μουρη...για να ξερεις..ενταξει ωραιο που περασες καλα...αλλα...Τρελή Παρτούζα!!!!
Ανεβάζω Κριτική!!!
Επίσης....
Ρακέλ / Φακέλ!!!
Έχει πάρει κιλά.
Εύκολο Είναι.
Σας αγαπώ Ρεμάλια.!!!
Αφου ενιωσες εσυ ρομαντισμο βλεποντας τη πανσεληνο ακομη κι απο εκει...αυτο μετραει..καλα ητανΠέρασα με Λίντα Μ.Α. 21 σήμερα
Ανεβάζω κριτική
Βολταροντας στα βρομερα σοκάκια είδα την πανσέληνο και θυμήθηκα μια ατάκα του Μηλαν Κούντερα στο βιβλίο η βραδιτητα
"Αγάπη μου το ολοστρόγγυλο φεγγάρι μιαζει απόψε σαν μεγάλη φωτεινή κολοτριπιδα"
Μιλάμε για ρομαντισμό
Καλό βράδυ