Πέρασμα εχθές μεσημέρι από Μεταξουργείο,πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι λπαζα είναι όλα αυτά που υπάρχουν εκεί,θα μου πεις με 10€ τι περιμένεις,τελικά οηγα φιλυς με κια μαυρουλα την Μπέτι η μπιουτι είναι δίπλα ακριβός από το πρώην βενζινάδικο και τώρα είναι καθαρισμος αμαξιών με ελληνικές σημαίες από έξω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.829
- Πόντοι
- 4.646
Εδώ το 95% δεν ξέρει να δίνει μουνί! Η πίπα μας μάρανε...Κάνει καλή πίπα ; Η γδέρνει και αυτή ;Διότι σήμερα το 95% βάζει δόντι…

donp4679
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 440
- Πόντοι
- 291
ευχαριστω οποτε μπορεσω θα περασω να δω κ εγωΟι δυο ψηλοτερες αυτην την περιοδο με υψος 1,79-1,80 χωρις τακουνια ειναι η μιλφαρες Ουκρανεζες Ναταλια και Φωτεινη... Η Ναταλια προσφατα επεστρεψε στην ενεργο δραση στο ιασωνος 1β οροφος δεξια πορτα 12:00 με 00:00.... Τωρα η Φωτεινη τελευταια φορα που την πηρα ηταν πριν κανα 6μηνο στο Διδυμου 22 αν θυμαμαι καλα απογευματινη βαρδια....δεν ξερω εαν ειναι ακομα εκει....
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.377
- Πόντοι
- 1.431
Μπέκυ (η μία τσα τη λέει λανθασμένα Μπέτι) ή Μπιούτι πήρες τελικά;Πέρασμα εχθές μεσημέρι από Μεταξουργείο,πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι λπαζα είναι όλα αυτά που υπάρχουν εκεί,θα μου πεις με 10€ τι περιμένεις,τελικά οηγα φιλυς με κια μαυρουλα την Μπέτι η μπιουτι είναι δίπλα ακριβός από το πρώην βενζινάδικο και τώρα είναι καθαρισμος αμαξιών με ελληνικές σημαίες από έξω..
Η 2η είναι νταρντάνα, για την ακρίβεια μπόλικη και ατσούμπαλη με βυζάρες
emokidathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε θυμασαι ποια απ τις δυο ηταν?Η Μπιουτη ειναι νταρντανα με τεραστια βυζια,η αλλη εχει πιο νορμαλ σωμαΠέρασμα εχθές μεσημέρι από Μεταξουργείο,πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι λπαζα είναι όλα αυτά που υπάρχουν εκεί,θα μου πεις με 10€ τι περιμένεις,τελικά οηγα φιλυς με κια μαυρουλα την Μπέτι η μπιουτι είναι δίπλα ακριβός από το πρώην βενζινάδικο και τώρα είναι καθαρισμος αμαξιών με ελληνικές σημαίες από έξω..
Ποτέ μου δεν κατάλαβα ένα πράγμα.
Πώς διασφαλίζει κάποιος πελάτης ότι η εργαζόμενη εκδιδόμενη δεν έχει κάποιο βαρύ νόσημα όπως hiv;
Όλοι βασίζονται στο γεγονός ότι αφού βάζουμε προφυλακτικό είναι όλα καλά;
Έλεγχοι από υγειονομικό γίνονται ή όλες οι κοπέλες δουλεύουν με σκεπτικό πάμε και όπου βγει;
Πώς διασφαλίζει κάποιος πελάτης ότι η εργαζόμενη εκδιδόμενη δεν έχει κάποιο βαρύ νόσημα όπως hiv;
Έλεγχοι από υγειονομικό γίνονται ή όλες οι κοπέλες δουλεύουν με σκεπτικό πάμε και όπου βγει;
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15.248
- Πόντοι
- 9.436
δεν διασφαλιζεται αυτο....θα πρεπει πριν το γαμησι καθε πελατης να την παιρνει απο το χερακι και να την πηγαινει για εξετασεις πραγμα αδυνατον... Η τουλαχιστον θα πρεπει το υγειονομικο να περναει καθε μερα και να της κανει εξετασεις, επισης αδυνατον.... οποτε καπότα (μαζι με λιγη fanta) και ολα οκ.... Ωραια ιδεα να εχουν ολα τα μπουρδελα καποτες με γευση fanta.... xaxaxaΠοτέ μου δεν κατάλαβα ένα πράγμα.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 726
25/03/25
1η βάρδια
Αλκαμένους 113: Μαριάννα, Ειρήνη, Μελίσσα. Η πρώτη βγήκε με τα βρακιά και οι άλλες 2 γυμνές. Η Ειρήνη είναι από τις κορυφαίες σε εμφάνιση για τα δεδομένα των μπουρδέλων πάντα. Είναι ενα τακ πιο κάτω από την Κίρα και αυτό κυρίως λόγω ύψους. Η Μελίσσα νικάει σε βυζί τις άλλες 2, σώμα έχει αξιοπρεπές, αλλά χάνει λίγο στο πρόσωπο. Μαριάννα αν θες κάτι σε σκίννυ.
Ο 2ος στο σαλόνι μόλις είδε την Ειρήνη επέλεξε εκείνη απευθείας, εγώ στη συνέχεια είπα Μαριάννα και εκεί η τσατσά ανοίγει την κουρτίνα και μιλάει με τη Μαριάννα
όπου στο τέλος μου είπε ότι δε θέλει
Η ερμηνεία μου είναι ότι ο λόγος είναι ηλικιακός. Μπορεί να έχει γιο κοντά στην ηλικία μου και να της τον θυμίζω, ή ηλικιακά θα μπορούσα να ήμουν γαμιάς της κόρης της. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να την καυλώνει αυτό
Έκανα μία απαξιωτική χειρονομία στην τσατσά και έφυγα για Φυλής
Φιλιππίδου 11β: Κορίνα, Καρολίνα
Φιλιππίδου 11α: Βαλέρια. Όνομα δεν άκουσα, και την είδα μόνο απο πίσω αλλά αυτή πρέπει να ήταν
Φυλής 74α: Άννα. Είναι στα υπόψιν αλλά υπάρχουν και άλλες κοπέλες, τι να κάνουμε
Φυλής 71β: Μπάρμπαρα, Σουζάνα, και άλλη μία που δε θυμάμαι το όνομα
Φυλής 71α: Μία ξυπόλητη, Στέλλα, Ντιάνα με ψαρωτικό βλέμμα
Φυλής 69α: Έμμα
Φυλής 72 αριστερά: Έρικα
Φωκαίας 13 αριστερά: Άντζελα
Φωκαίας 13 δεξία: Σάρα. Φεύγοντας είπα στην τσατσά με τις βυζάρες για άρμεγμα αν περνάει στο δωμάτιο αλλά αρνήθηκε γελόντας ντροπαλά
Φωκαίας 19: Άννα
Φωκαίας 27α: Μια ξανθιά νταρντάνα μιλφ με φουλ πρόγραμμα. Όνομα δεν είπε
Φωκαίας 27Β κλειστό
Πλήρωσα για Κορίνα ή μάλλον για τα βυζιά της και πέρασα στο δωμάτιο όπου έβαλα το κινητό να φορτίσει στην πρίζα της τηλεόρασης
Σε ερώτηση μου, μου είπε πως ειναι 5άρια. Προσπάθησα να το βάλω όλο στο στόμα αλλά που να μπορέσω. Στο πρόσωπο μου θύμισε λίγο την Brittany Bardot
Για τους μερακλήδες οι πατούσες της είναι νούμερο 40 και μύριζαν λίγο. Όσο μπόρεσα να δω μέσα στο σκοτάδι, τα νύχια της δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση οπότε δεν επεκτάθηκα εκεί. Τίμια επιλογή με τους κλασικούς θεατρινισμούς. Not bad.
Έπεσα πάνω στην αλλαγή και καθόμουν και χάζευα το προσωπικό να φεύγει και να έρχεται και ξερόχυνα.
Πέτυχα λοιπόν στον δρόμο
2η βάρδια
Στους οίκους μπαινόβγαινε ενα μεθυσμένο σιπταράκι γύρω στα 60 και έπριζε μπάλες

Φιλιππίδου 11α: Ναόμι, Ναταλί, Λούνα "καυλούνα"
Φιλιππίδου 11β: Τζούλια, Ρούμπι "pocket size", Μόνικα "Μπελούτσι της Μολδαβίας"
Φυλής 65 πάνω: 2 μέτριες. Ονόματα δεν είπαν
Φυλής 65 κάτω κλειστό
Φυλής 67: Έλλη
φωτό από το καταγραφικό του οίκου
Φυλής 84α: Ράνια
Φυλής 84β: Είδα να καταφθάνει με ταξί ακριβώς απέξω μια ξανθιά παρουσία και έπειτα να μπαίνει μέσα. Λογικά ήταν η Αλεξάνδρα.
Φυλής 86β: Άννα. Κάπως σαστισμένη και αυτή στον κόσμο της
Ήθελα να κλείσω με κατούρημα χωρίς έξτρα χρέωση οπότε έστειλα στο 1 απτά 2 στανταράκια να το κανονίσουμε. Η 1η τελικά μου είπε ότι κατούρησε στο σπίτι και δεν της ερχόταν εκείνη την ώρα, οπότε έστειλα στη 2η και μου είπε να περάσω. Της είπα να κρατηθεί και ότι θα έρθω σε λίγο λέγοντας μου να μην αργήσω γιατί είχε τεράστια ανάγκη να κατουρήσει. Τα ούρα της είχαν μεγάλη πυκνότητα και εξαιρετικά δυνατή γεύση. Μπαρούτι τα έκανε.
1η βάρδια
Αλκαμένους 113: Μαριάννα, Ειρήνη, Μελίσσα. Η πρώτη βγήκε με τα βρακιά και οι άλλες 2 γυμνές. Η Ειρήνη είναι από τις κορυφαίες σε εμφάνιση για τα δεδομένα των μπουρδέλων πάντα. Είναι ενα τακ πιο κάτω από την Κίρα και αυτό κυρίως λόγω ύψους. Η Μελίσσα νικάει σε βυζί τις άλλες 2, σώμα έχει αξιοπρεπές, αλλά χάνει λίγο στο πρόσωπο. Μαριάννα αν θες κάτι σε σκίννυ.
Ο 2ος στο σαλόνι μόλις είδε την Ειρήνη επέλεξε εκείνη απευθείας, εγώ στη συνέχεια είπα Μαριάννα και εκεί η τσατσά ανοίγει την κουρτίνα και μιλάει με τη Μαριάννα

Φιλιππίδου 11β: Κορίνα, Καρολίνα
Φιλιππίδου 11α: Βαλέρια. Όνομα δεν άκουσα, και την είδα μόνο απο πίσω αλλά αυτή πρέπει να ήταν
Φυλής 74α: Άννα. Είναι στα υπόψιν αλλά υπάρχουν και άλλες κοπέλες, τι να κάνουμε
Φυλής 71β: Μπάρμπαρα, Σουζάνα, και άλλη μία που δε θυμάμαι το όνομα
Φυλής 71α: Μία ξυπόλητη, Στέλλα, Ντιάνα με ψαρωτικό βλέμμα
Φυλής 69α: Έμμα
Φυλής 72 αριστερά: Έρικα
Φωκαίας 13 αριστερά: Άντζελα
Φωκαίας 13 δεξία: Σάρα. Φεύγοντας είπα στην τσατσά με τις βυζάρες για άρμεγμα αν περνάει στο δωμάτιο αλλά αρνήθηκε γελόντας ντροπαλά
Φωκαίας 19: Άννα
Φωκαίας 27α: Μια ξανθιά νταρντάνα μιλφ με φουλ πρόγραμμα. Όνομα δεν είπε
Φωκαίας 27Β κλειστό
Πλήρωσα για Κορίνα ή μάλλον για τα βυζιά της και πέρασα στο δωμάτιο όπου έβαλα το κινητό να φορτίσει στην πρίζα της τηλεόρασης
Σε ερώτηση μου, μου είπε πως ειναι 5άρια. Προσπάθησα να το βάλω όλο στο στόμα αλλά που να μπορέσω. Στο πρόσωπο μου θύμισε λίγο την Brittany Bardot

Για τους μερακλήδες οι πατούσες της είναι νούμερο 40 και μύριζαν λίγο. Όσο μπόρεσα να δω μέσα στο σκοτάδι, τα νύχια της δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση οπότε δεν επεκτάθηκα εκεί. Τίμια επιλογή με τους κλασικούς θεατρινισμούς. Not bad.
Έπεσα πάνω στην αλλαγή και καθόμουν και χάζευα το προσωπικό να φεύγει και να έρχεται και ξερόχυνα.
Πέτυχα λοιπόν στον δρόμο
- τον υπηρέτη του 84α
- την Ράνια μετά από μερικά λεπτά
- την Αλεξάνδρα
- τον τσάτσο του 99 να φεύγει
- την τσατσά του 86β
- 2 για να μην πω παραπάνω λατίνια στα 71
- την Βάνα στο 59 μαζί με την τσατσά να ανοίγουν τον μέχρι στιγμής κλειστό οίκο
- την Κορίνα την βυζαρού να φεύγει
- τη Τζούλια το στυλιάρι
- την Μόνικα Μπελούτσι όπου καθόταν και μιλούσε για αρκετά λεπτά με την τσατσά έξω από το 11β
2η βάρδια
Στους οίκους μπαινόβγαινε ενα μεθυσμένο σιπταράκι γύρω στα 60 και έπριζε μπάλες
Φιλιππίδου 11α: Ναόμι, Ναταλί, Λούνα "καυλούνα"
Φιλιππίδου 11β: Τζούλια, Ρούμπι "pocket size", Μόνικα "Μπελούτσι της Μολδαβίας"
Φυλής 65 πάνω: 2 μέτριες. Ονόματα δεν είπαν
Φυλής 65 κάτω κλειστό
Φυλής 67: Έλλη
φωτό από το καταγραφικό του οίκου
Φυλής 84α: Ράνια
Φυλής 84β: Είδα να καταφθάνει με ταξί ακριβώς απέξω μια ξανθιά παρουσία και έπειτα να μπαίνει μέσα. Λογικά ήταν η Αλεξάνδρα.
Φυλής 86β: Άννα. Κάπως σαστισμένη και αυτή στον κόσμο της
Ήθελα να κλείσω με κατούρημα χωρίς έξτρα χρέωση οπότε έστειλα στο 1 απτά 2 στανταράκια να το κανονίσουμε. Η 1η τελικά μου είπε ότι κατούρησε στο σπίτι και δεν της ερχόταν εκείνη την ώρα, οπότε έστειλα στη 2η και μου είπε να περάσω. Της είπα να κρατηθεί και ότι θα έρθω σε λίγο λέγοντας μου να μην αργήσω γιατί είχε τεράστια ανάγκη να κατουρήσει. Τα ούρα της είχαν μεγάλη πυκνότητα και εξαιρετικά δυνατή γεύση. Μπαρούτι τα έκανε.
Τελευταία τροποποίηση:
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.383
- Πόντοι
- 201
Αυτά παθαίνετε άμα κάθεστε και τρέχετε όπου ακούτε για κάτι συγκεκριμένο
Κάθε λίγο καιρό όλο και κάτι γράφεται και όλοι θέλουν να πάνε να δουν (και να γαμήσουν)![]()
Οι ωραίες πουτάνες είναι σαν τις κλειδωμένες θυρίδες εγκαταλειμμένης τράπεζας. Όλοι τρέχουν με την ελπίδα ότι θα είναι οι πρώτοι που θα τις ξεκλειδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Χαρακτηριστική περίπτωση στο Αλκαμένους 113 η Ειρήνη, που οι πελάτες την έβλεπαν σαν την Πηνελόπη της εποχής μας και τον εαυτό τους σαν τον Οδυσσέα! Δεκάδες οι επίδοξοι μνηστήρες που καθημερινά ξόδευαν πολύτιμο χρόνο και χρήμα για να πάρουν κάτι που δεν εύρισκαν αλλού. Από ό,τι φαίνεται τελευταία, οι περισσότεροι δεν τα κατάφεραν τελικά

Τρίτη βάρδια φυλής 105 δεξιά είδα πάλι την κοπέλα που συζητάγαμε σε μια ενημέρωσή μου πρίν καμμιά δεκαριά μέρες τότε ως Μαρία από Καζακστάν, τώρα μετονομάστηκε σε Βιολέτα!
Καλό κορμί με χαρακτηριστικά μάλλον προς τσιγγανέ.
Φ105αριστερά κλειστό
Φ71 όροφος η γνωστή Βερόνικα λατίνα μαζί με την πολύ λεπτή τσιγγανοειδή Κατερίνα.
Φ69α μόλις έκλεινε η Έμμυ η ξανθιά Ρουμάνα/"τσέχα".
Φ59Ισ Σοφία η καινούργια αρκετά μπαμπάτσικη και η Βάνα
Φ66Δ Έμμυ από Τζαμάικα
Φ56 Αντρέα ξανθωπή πλέον και Μερλίνα
Φωκ19 Κάρλα όπου στη δεύτερη βάρδια ήταν και η γνωστή Ιλόνα από Φιλιππίδου κλπ.
Αυτά τα ολίγα.
Καλό κορμί με χαρακτηριστικά μάλλον προς τσιγγανέ.
Φ105αριστερά κλειστό
Φ71 όροφος η γνωστή Βερόνικα λατίνα μαζί με την πολύ λεπτή τσιγγανοειδή Κατερίνα.
Φ69α μόλις έκλεινε η Έμμυ η ξανθιά Ρουμάνα/"τσέχα".
Φ59Ισ Σοφία η καινούργια αρκετά μπαμπάτσικη και η Βάνα
Φ66Δ Έμμυ από Τζαμάικα
Φ56 Αντρέα ξανθωπή πλέον και Μερλίνα
Φωκ19 Κάρλα όπου στη δεύτερη βάρδια ήταν και η γνωστή Ιλόνα από Φιλιππίδου κλπ.
Αυτά τα ολίγα.
Πολλά χρόνια κ είναι αστέρι!!Την είδα χτες
Την είδα χτες κ όντως είναι ωραία αλλά δεν ήξερα τι πουλιά πιάνει στο δωμάτιο
Πόσο καιρό δουλεύει φυλής;
Πως είναι?Αυτή που δουλεύει 2η βάρδια
Όχι νταρντανα μια με νορμάλ σωμαφιλε θυμασαι ποια απ τις δυο ηταν?Η Μπιουτη ειναι νταρντανα με τεραστια βυζια,η αλλη εχει πιο νορμαλ σωμα
Παργαλιάτσος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Αυτό το μουνοδοτακι η Ειρήνη από αλκαμενους να είναι σήμερα στο πόστο της???ξέρει κανείς?? Έχω μεγάλη ανάγκη να ρουφήξω τις τρύπες της και να της σκίσω την μουναθρα...
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.334
- Πόντοι
- 7.865
Έχω πάει 3 φορές και είτε θα είναι κλειστό, είτε θα γίνεται ο χαμός, είτε θα έχει αυτή μουτρα μαζί με τον κόσμο κτλ. είναι ωραίο μουνάκι η πουτάνα πάντωςΑυτό το μουνοδοτακι η Ειρήνη από αλκαμενους να είναι σήμερα στο πόστο της???ξέρει κανείς?? Έχω μεγάλη ανάγκη να ρουφήξω τις τρύπες της και να της σκίσω την μουναθρα...
Παργαλιάτσος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Είναι η καριόλα.. την έχω ξεπατωσει δύο φορές.. Την δεύτερη δε την γαμουσα στα τέσσερα και η καριόλα εχυσε την ώρα που εχυσα εγώ... Έκανε σπασμούς το μουνι της... Βγαινω από μέσα της και είχε μείνει εκεί στα 4...περιμενε να της τον ξαναβάλω.. Της τον ξαναβάζω και με το που πιστιναρω μια δυο φορές μέσα της σκιζεται η καποτα.. Πήρε τα παιδιά μου μέσα της το Βρομοπουτανο...Έχω πάει 3 φορές και είτε θα είναι κλειστό, είτε θα γίνεται ο χαμός, είτε θα έχει αυτή μουτρα μαζί με τον κόσμο κτλ. είναι ωραίο μουνάκι η πουτάνα πάντως
Ξανθιά, κοντό μαλλί, μπαμπατσικη και κάνει αρκετό χαβαλέ για να κερδίσει τον πελάτη.Πως είναι?
Είναι η καριόλα.. την έχω ξεπατωσει δύο φορές.. Την δεύτερη δε την γαμουσα στα τέσσερα και η καριόλα εχυσε την ώρα που εχυσα εγώ... Έκανε σπασμούς το μουνι της... Βγαινω από μέσα της και είχε μείνει εκεί στα 4...περιμενε να της τον ξαναβάλω.. Της τον ξαναβάζω και με το που πιστιναρω μια δυο φορές μέσα της σκιζεται η καποτα.. Πήρε τα παιδιά μου μέσα της το Βρομοπουτανο...
τοΕίναι η καριόλα.. την έχω ξεπατωσει δύο φορές.. Την δεύτερη δε την γαμουσα στα τέσσερα και η καριόλα εχυσε την ώρα που εχυσα εγώ... Έκανε σπασμούς το μουνι της... Βγαινω από μέσα της και είχε μείνει εκεί στα 4...περιμενε να της τον ξαναβάλω.. Της τον ξαναβάζω και με το που πιστιναρω μια δυο φορές μέσα της σκιζεται η καποτα.. Πήρε τα παιδιά μου μέσα της το Βρομοπουτανο...
το πήρε χαμπάρι;Είναι η καριόλα.. την έχω ξεπατωσει δύο φορές.. Την δεύτερη δε την γαμουσα στα τέσσερα και η καριόλα εχυσε την ώρα που εχυσα εγώ... Έκανε σπασμούς το μουνι της... Βγαινω από μέσα της και είχε μείνει εκεί στα 4...περιμενε να της τον ξαναβάλω.. Της τον ξαναβάζω και με το που πιστιναρω μια δυο φορές μέσα της σκιζεται η καποτα.. Πήρε τα παιδιά μου μέσα της το Βρομοπουτανο...
Παργαλιάτσος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Βέβαια το πήρε χαμπάρι.. Αφού κοίταξε την καποτα την ώρα που τον έβγαλα από μέσα της και είδε απλά το γυμνό καυλι μου και σταγόνα σπέρματος πάνω του...το
το πήρε χαμπάρι;
το
το πήρε χαμπάρι;
Τώρα είναι ανοιχτό και με τις τρεις χωρίς αναμονή.Έχω πάει 3 φορές και είτε θα είναι κλειστό, είτε θα γίνεται ο χαμός, είτε θα έχει αυτή μουτρα μαζί με τον κόσμο κτλ. είναι ωραίο μουνάκι η πουτάνα πάντως
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις