Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (11 μέλη και 144 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
257.819
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 105αρια κλειστά.

Φυλής 109α Ριχαντ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Όλγα και Μελίσα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Ντιαννα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Καλύμνου 48β Νάταλι "Τσιαντακης ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Πέμπτη σήμερα κλασσικά η Πωλινα ρεπό.

Καλύμνου 48α Όλγας, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
257.819
Πόντοι
46.232
live update

Φυλής 74 αριστερά 2 λατινες Νικόλ μελαχρινή σώμα με πιασίματακια 2αρι βυζι μικρά τατουάζ και Καταλινα ξανθιά με γυαλάκια σώμα με πιασιματα 2αρι συν βυζι και αυτή σκόρπια τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Διδυμου 18α(ισόγειο)Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.669
Πόντοι
2.036
Παραλειπόμενα 2ης βάρδιας:boobies:Χωματιανού 11 ισόγειο η Αννούλα μελαχρινή κοντούλα με θεσπέσιο κωλί:erection: Ελεύθερη φλογέρα
.. και βιαστικη οπως παντα.Προχθες απογευμα κοιταζε να με ξεπεταξει αλλα της γυρισε μπουμερανγκ.Τον αχυστο εγω, προσπαθουσε εκεινη,της τα αμολαω στο τελος,την πηραν τα σκαγια προσωπο μαλλια,βυζια...μονο που δεν ξερασε....
Who dis? Δεν την έχω δει...

Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι
Φιλαράκι, κάποια πράγματα φαίνονται, ειδικά οι κοπέλες που έχουν τόση επαφή με κόσμο αν δεν είναι τούβλα σε scannάρουν στο λεπτό.
Τώρα, μην το παίρνεις προσωπικά, 99% απλά ήθελαν να σχολάσουν ή να κάνουν διάλλειμα ή χίλιαδυο πράγματα που δεν έχουν σχέση με εσένα.
Πιστεύω πως αν θες νεαρή όμορφη κοπέλα να σκάσεις 60€ να περάσεις καλά πρώτη φορά σε μπουρδέλο και πρώτη βάρδια, ίσως είναι καλύτερη επιλογή καμιά Έμμυ από Λ73 .

Η Ορόρα είναι ακόμα στο σπιτάκι στη φυλής;
Φού και φού.

7υπόγ Εντζόσπιτο ανοιχτά
Αυτή την Έντζυ, δεν την είχα δει μέχρι τώρα, μπήκε στην λίστα, σε αυτό το σπίτι είχα περάσει πριν 2 χρόνια περίπου με μία βουλγάρα βυζαρού, ξέρουμε αν παίζει πουθενά ?

Φυλής 56 Λάουρα λατίνα μελαχρινή πολύ μελαμψη με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, ρώτησα τον τσάτσο αν πρωκτικο κάνει με παραπάνω λεφτά και απάντησε όλα στα 20ρικο.
Εγώ τα έγραψα, η κοπέλα δεν ήθελε αντικειμενικά να δώσει κώλο όταν πέρασα το Σάββατο και ο τσάτσος υπονόησε ουσιαστικά πως έπρεπε να την πάρω με το ζόρι για να μην δώσει πίσω το 20άρι ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
257.819
Πόντοι
46.232

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
103
Like
19.393
Πόντοι
26.376

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
103
Like
19.393
Πόντοι
26.376

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.669
Πόντοι
2.036

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
257.819
Πόντοι
46.232

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.692
Πόντοι
21.636
:smitten::smitten::smitten:
Ερρικα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
:birdman::birdman::birdman:
:think:
Ηλέκτρα θα είναι πρωί κ απόγευμα.
:happy::happy::happy:
:kneel::kneel::kneel:

Σφηνάκι Σφηνάκι τα Γάμησες πάλι Όλα σήμερα!!! :tooth:
(είναι που κέρδισε η ομάδα...)

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
103
Like
19.393
Πόντοι
26.376
Βόλτα αστραπή το μεσημέρι :ak::ak:

Φυλής 109 ισόγειο η γνωστή Όλγα με το κοντό ξανθό μαλλί και το ωραίο κωλαράκι. Ελεύθερη φλογέρα. Δεύτερη κοπέλα η Μελίσσα, καστανόξανθη μικρούλα σοβιετική. Όμορφο πρόσωπο με πορνογυαλιά, αρκετή όμως κυτταρίτιδα στο πίσω σύστημα :tickedoff:Βγήκε εντελώς ανέκφραστη και ξενέρωτη:bottom: Σίγουρη φόλα...

Αλκαμένους 113 Ειρήνη και Μαρίνα. Με πολύ κόσμο στο σαλόνι, χαιρέτησα τα κορίτσια κι ανέβαλα το ραντεβού μας. Τύπος στο σαλόνι αναμονής για να περάσει, ανέπτυξε θεωρία για την "ευλογημένη βροχούλα":jerking2::jerking2::jerking2:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
103
Like
19.393
Πόντοι
26.376
Στροφή για Βέργας:alivedick:

Βέργας 2 Αλεξάνδρα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι

Βέργας 7 Λίκα ομορφούλα νεαρή Ρωσόφωνη μοντελέ. Κάστανα μαλλιά, ωραίο κορμί, βυζί λεμονάκι και ελαφρά ενισχυμένα χείλη:bigdick::bigdick: Ελεύθερη φλογέρα

Εδώ έγινε η κατάθεση :fuck2:
Κάνει ωραία ελεύθερη φλογέρα και έπεσε δυνατό ξεμούνιασμα:zfuck::zfuck: παρότι είχε ξεθεωθεί.
Δουλεμένο σουφραδέλι, αλλά δεν το δίνει:undecided:

Δεν είναι για πολλά γούστα, αλλά είναι πιπίνι...

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.182
Πόντοι
441
Ιασωνος 20Β Απριλ απλό πρόγραμμα ωραίο λατινακι με πλαστικό 3αρι βυζί καλο κορμάκι και κωλαρα.

Ιάσωνος 19 κάτω Ντιανα Ουκρανή ελεύθερο κλαρίνο

Ιάσωνος 19 πάνω Κικη μαύρη με πιασίματα.

Ιάσωνος 20 Γ Μπαρμπαρα τι μουνι είναι αυτό στο δεκαρικο, στεγνό νεανικό άλλα άγρια μάπα.λ, δεν μου έκανε.

Ιάσωνος 20Α ζουμερο λατινακι.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
103
Like
19.393
Πόντοι
26.376
Φυλής 56 Λάουρα λατίνα μελαχρινή πολύ μελαμψη με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, ρώτησα τον τσάτσο αν πρωκτικο κάνει με παραπάνω λεφτά και απάντησε όλα στα 20ρικο.
Το έβαλε τελικά στο στάνταρ πρόγραμμα το κουλούρι η Λάουρα:assshake:
Ο τσατσός ενώ δείχνει κούλ τύπος, βαράει αβέρτα πόρτες σε βαθμό αηδίας:s&m_1:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.182
Πόντοι
441
Περδικκα 3 Βυζαρου Καρινα σηκώθηκε και έφυγε από δωμάτιο φωνάζοντας δεν είμαι animal...επειδή πήγα να της πιάσω τον πατο όσο ένανε πίπα...μαύρο στο τσόκαρο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.425
Πόντοι
1.431
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 105αρια κλειστά.

Φυλής 109α Ριχαντ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Όλγα και Μελίσα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Ντιαννα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Καλύμνου 48β Νάταλι "Τσιαντακης ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Πέμπτη σήμερα κλασσικά η Πωλινα ρεπό.

Καλύμνου 48α Όλγας, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Τι εστί Ριχάντ; :think:
Δε νομίζω να έχει σχέση με Τζιχάντ :grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.425
Πόντοι
1.431
Ιασωνος 20Β Απριλ απλό πρόγραμμα ωραίο λατινακι με πλαστικό 3αρι βυζί καλο κορμάκι και κωλαρα.

Ιάσωνος 19 κάτω Ντιανα Ουκρανή ελεύθερο κλαρίνο

Ιάσωνος 19 πάνω Κικη μαύρη με πιασίματα.

Ιάσωνος 20 Γ Μπαρμπαρα τι μουνι είναι αυτό στο δεκαρικο, στεγνό νεανικό άλλα άγρια μάπα.λ, δεν μου έκανε.

Ιάσωνος 20Α ζουμερο λατινακι.
Αν η Μπάρμπαρα είναι η σγουρομάλλα με τα τατουάζ δοκίμασέ τη αν δεν έχεις μπει, είναι ζόρικο.. :wink:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
257.819
Πόντοι
46.232
Τι εστί Ριχάντ; :think:
Δε νομίζω να έχει σχέση με Τζιχάντ :grin:
Screenshot_20250206_201458_Chrome.jpg

Lorenis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Who dis? Δεν την έχω δει...

Φιλαράκι, κάποια πράγματα φαίνονται, ειδικά οι κοπέλες που έχουν τόση επαφή με κόσμο αν δεν είναι τούβλα σε scannάρουν στο λεπτό.
Τώρα, μην το παίρνεις προσωπικά, 99% απλά ήθελαν να σχολάσουν ή να κάνουν διάλλειμα ή χίλιαδυο πράγματα που δεν έχουν σχέση με εσένα.
Πιστεύω πως αν θες νεαρή όμορφη κοπέλα να σκάσεις 60€ να περάσεις καλά πρώτη φορά σε μπουρδέλο και πρώτη βάρδια, ίσως είναι καλύτερη επιλογή καμιά Έμμυ από Λ73 .

Φού και φού.

Αυτή την Έντζυ, δεν την είχα δει μέχρι τώρα, μπήκε στην λίστα, σε αυτό το σπίτι είχα περάσει πριν 2 χρόνια περίπου με μία βουλγάρα βυζαρού, ξέρουμε αν παίζει πουθενά ?

Εγώ τα έγραψα, η κοπέλα δεν ήθελε αντικειμενικά να δώσει κώλο όταν πέρασα το Σάββατο και ο τσάτσος υπονόησε ουσιαστικά πως έπρεπε να την πάρω με το ζόρι για να μην δώσει πίσω το 20άρι ...
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;
Μήπως γυάλιζαν τα μάτια σου όταν τις κοίταζες;

Μήπως είσαι βαρέων βαρών και τρόμαξαν;

Μήπως έχεις μεγάλο μουστάκι σαν τσιγκέλι;

Μήπως είχες αφήσει ανοιχτά τα "μαγαζιά" και τρόμαξαν βλέποντας τον Λάκη να στέκεται όρθιος και γυμνός έξω από το παραβάν;

Μήπως....
τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.425
Πόντοι
1.431
Φ86Α Άννα Τάι μόλις ξεκινούσε, εδώ είναι για νύχτα γουάνσ αγκέην για τους φάνσ.
Τι ακριβώς είναι αυτή; Από που; Τι φυλή δηλαδή;
Επίσης, Φιλιπ11Α δεν είχε Ναόμι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom