Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (36 μέλη και 252 επισκέπτες)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.293
Πόντοι
486

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.235
Πόντοι
4.926
Όλη μέρα η ενημέρωση κ το καθημερινό κους κους γίνεται για 2 ιερόδουλες του Αλκ 113. Όπως κ στο Δ22 κάτω έτσι τώρα κ σε αυτή τη γειτονιά έχει καθημερινο ρεπορτάζ κ διαφήμιση κ σχολιασμό.....και άλλα τέτοια καραγκοζιλικια
Λοιπόν έχω δει μια φορά τις κοπέλες στο Δ22 τέλος Σεπτεμβρίου

Μαριάννα ξανθιά πολύ λεπτή σκελετός φαση με μικρό βυζί κ πολυ μικροσκοπικό κωλαρακι.

Ειρήνη. Μια κοπέλα πολύ κοντη καστανοξανθη λεπτοκαμωμενη με μικρό πολύ βυζί αλλά καλοσχηματισμενο κωλαράκι.

Συμπέρασμα δείγματα γυναίκων μέτριας εμφάνισης κοπελες σε αυτά τα λίγα που είδα στο αστραπή σαλονάρισμα που έκαναν ειδικά η Ειρήνη.

Δεν είχα πάρει καμοια γιατί έπρεπε να περιμένω καμία ώρα λες κ είχα αναμονή σε τράπεζα.Αν το έκανα θα πέρναγα με Ειρήνη που μου έκανε ένα κλικ πιο πάνω

Βαθμός 6/10 από εμφάνιση θα έλεγα με μια γρήγορη ματιά για μενα. Τώρα δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά άλλος είπε ότι η Ειρήνη άρχισε να γεμίζει.... Η δε Μαριάννα παραμένει σκινυ .....

Κ όμως αυτές διαβάζω ρίχνουν άκυρο σε πελάτες χωρις λογο ....είναι για γέλια η φάση.....
Αυτη είναι προσωπική αποψη να μην νομισουν κάποιοι ότι αν ακυρωθούν ή δεν δουν τις θεές οπως τις πολυδιαφημιζουν .....θα χάσουν τα μοντέλα της Victoria secret.......
Για όσους απορούν, γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν τέτοιο σουξέ, ενώ είναι μέτριας εμφάνισης, σκεφτείτε και την εξής περίπτωση: Είναι και οι δύο υποτατακτικής ψυχολογίας, δεν μιλάνε και δεν λαλάνε (ειδικά η Μαριάννα). Έχει πάρα πολλούς τύπους, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτός ο χαρακτήρας των κοριτσιών είναι ταμάμ, για αυτούς.

wolf1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
35
Like
623
Πόντοι
290
Μια πολύ σύντομη βόλτα νωρίς το πρωί στο Μετάξι και ήμουν μάρτυρας ενός σκηνικού που μου έσφιξε την καρδιά και στενοχωρήθηκα.
Πηγαίνοντας προς 30Α έπεσα στην γνωστή Νάντια που μου είπε σε λίγο έρχομαι. Συνέχισα να κατεβαίνω προς Μ.Αλεξάνδρου και βλέποντας τι ήταν ανοικτό ,αποφάσισα να φύγω. Ακούω κλάματα και φωνές ξαφνικά μαζί με βρισιές. Ήταν η Νάντια που είχε παέι προφανώς στον Μπάρμπα νταβά παραμυθατζή της για ψευτόαγκαλίτσες κ αυτός της έδιωξε κακήν κακώς , (όπως έχει τύχει να δώ άλλα φορά live). Αφού τον έβρισε , μονολόγησε πως πάω φαρμακείο να πάρω το χάπι μου..
Κανείς δε πρέπει να εκμεταλλεύεται ψυχικά αδύναμα και ευάλωτα άτομα έτσι. Είναι εύκολο να λέμε την όποια κοπέλα τρελή και φόλα. Φ΄αίνεται πως δεν την παλεύει γενικότερα, δεν της αρέσει αυτό που κάνει και επίσης υπα΄ρχει σκατο εκμετάλλευση. Έτσι ένοιωσα ΄όταν το είδα και συνήθως η 1η εντύπωση είναι η σωστή
Ανακατεύτηκα άσχημα. Δεν έβγαλε το σκηνικό ,κάποιον χαβαλέ ή ελαφρότητα
Υ.΄Γ Δεν είμαι κάνα παιδάκι ευαίσθητο .. Τες πα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom