Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 4.510
Η Ορόρα είναι ακόμα στο σπιτάκι στη φυλής;
Έψαχνα αυτό το ξανθό elegant granny δεν θυμάμαι πως την λένεΔεν την έχω πάρει ποτέ δε μου βγάζει κάτι ίσα ίσα με το που με κοιτάει σαν να μη θέλει και λέω άστο, άσε που αν είναι μαζί με τη Σαντρα φοβάμαι μη στραβώσει το μωρό και έχουμε και άλλα
Παραλειπόμενα 2ης βάρδιαςΧωματιανού 11 ισόγειο η Αννούλα μελαχρινή κοντούλα με θεσπέσιο κωλί Ελεύθερη φλογέρα
Who dis? Δεν την έχω δει..... και βιαστικη οπως παντα.Προχθες απογευμα κοιταζε να με ξεπεταξει αλλα της γυρισε μπουμερανγκ.Τον αχυστο εγω, προσπαθουσε εκεινη,της τα αμολαω στο τελος,την πηραν τα σκαγια προσωπο μαλλια,βυζια...μονο που δεν ξερασε....
Φιλαράκι, κάποια πράγματα φαίνονται, ειδικά οι κοπέλες που έχουν τόση επαφή με κόσμο αν δεν είναι τούβλα σε scannάρουν στο λεπτό.Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι
Φού και φού.Η Ορόρα είναι ακόμα στο σπιτάκι στη φυλής;
Αυτή την Έντζυ, δεν την είχα δει μέχρι τώρα, μπήκε στην λίστα, σε αυτό το σπίτι είχα περάσει πριν 2 χρόνια περίπου με μία βουλγάρα βυζαρού, ξέρουμε αν παίζει πουθενά ?7υπόγ Εντζόσπιτο ανοιχτά
Εγώ τα έγραψα, η κοπέλα δεν ήθελε αντικειμενικά να δώσει κώλο όταν πέρασα το Σάββατο και ο τσάτσος υπονόησε ουσιαστικά πως έπρεπε να την πάρω με το ζόρι για να μην δώσει πίσω το 20άρι ...Φυλής 56 Λάουρα λατίνα μελαχρινή πολύ μελαμψη με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, ρώτησα τον τσάτσο αν πρωκτικο κάνει με παραπάνω λεφτά και απάντησε όλα στα 20ρικο.
λατινοσπιτο πια7υπόγ Εντζόσπιτο ανανοιχτά
η κλασσική βετεράνος γυρολόγος Κελλυ/Δανάη/ΝανάΦ72 υπόγειο μια Δανάη μίλφ εμφανίστηκε ντυμένη με πολιτικά και είπε...εγώ είμαι(!)
Με προϋπηρεσία στα ύπερκαλτ μπουρδέλα της Τροφωνίου κ Λιοσίων 91η κλασσική βετεράνος γυρολόγος Κελλυ/Δανάη/Νανά
Η Αννούλα Χωματιανού 11 ισόγειο και για λίγο Διδύμου 8 όροφος. Τίμια κατά τη δική μου εμπειρία.Who dis? Δεν την έχω δει...
Ρε, οκ, νόμιζα Φιλλιπίδου 11 και λέω νέα θα είναι, χάζεψα, πολύ καλή η Αννούλα.Η Αννούλα Χωματιανού 11 ισόγειο και για λίγο Διδύμου 8 όροφος. Τίμια κατά τη δική μου εμπειρία.
Έχω αφήσει και κριτική...
Φωκαίας 27Β, Φώκαιας 24,Φωκαιας 25β ,Φωκαιας 7 υπόγειο, Φυλής 71α, ,Αγίου Πέτρου 7 ,Αλκιβιάδου 16α Λιοσιων 76 ισόγειο ,Διδυμου 18 β κλπΜε προϋπηρεσία στα ύπερκαλτ μπουρδέλα της Τροφωνίου κ Λιοσίων 91
όλα στα 20ρικο.
Ερρικα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Συλβια,
Ηλέκτρα θα είναι πρωί κ απόγευμα.
live update