Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (31 μέλη και 282 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.442
Πόντοι
2.046
3η βάρδια μεταμεσονύκτια
εχτές

Φ54α Μαρία μελαχρινή λατίνα με εντυπωσιακή κωλάρα και γυαλιά, συμπαθής φυσιογνωμία για τους λάτρεις των bbw όμως.

Φ54β Αουρουρόσπιτο ανοιχτό

Φ56 Μερλίνα λάτιν που συνήθως δουλεύει με την Αντρέα η οποία σε ρεπό.

Φ66δ ανοιχτό

Φ72 ανοιχτό

Φ72 υπόγειο μια Δανάη μίλφ εμφανίστηκε ντυμένη με πολιτικά και είπε...εγώ είμαι(!)

Φ74 αριστερά Σανέλ λεπτή μελαχρινή λατίνα νεαρή έως 30,ευπαρουσίαστη αλλά...με βυζί σιλικόνη και εντυπωσιακή αχλαδοκωλάρα σε σχέση με το όλο λεπτό σουλούπι. Καμμία σχέση με την Σανέλ του φ71, είναι άλλη.

Φ59ισ Λούνα

Φ59 όροφος Άριελ η μοντελέ από το φωκ13ισ και Λουίζα

Φ65Α Εμμανουέλα η Ρουμάνα

Φ67 Χριστίνα η καινούργια λατίνα η πρωινή...

Φ69 Έμμυ

Φ71 όροφος Βερόνικα

Φ86Α Άννα Τάι μόλις ξεκινούσε, εδώ είναι για νύχτα γουάνσ αγκέην για τους φάνσ.

Φιλιπ11α Ντιάνα η γνωστή Ρουμάνα, Ρούπι ή Ρούμπυ καινούργιο λατινάκι γάλακτος με σιδεράκια και μισόκλειστα βλέφαρα, και Ραφαέλα που κάτι μου θύμισε αλλά δεν πρόλαβα να κοζάρω καλά μες τον κόσμο.

Φιλιπ11β Τζούλια η καινούργια που δουλεύει και απόγευμα στο κάτω μαγαζί αλλά με μαύρο κορακί μαλλί που αλλιώς τή θυμόμουν χτες αλλά τεσπά... και Τζούλια η γνωστή σκίννυ από το φ59 ισόγειο, πολλές λάτιν μεταγραφές βλέπω στά Φιλιππίδου.

Φωκαίας

7υπόγ Εντζόσπιτο ανοιχτά

7 ισ Ντιόνα τσιγγανάκι Βουλγαρίας

13υπ Σόλ λατίνα που δουλεύει και το πρωί αλλά και το απόγευμα.

13ισ Αλίσια ξανθιά ρωσόφωνη γεματούλα νεαρή από το φωκ25α.

17-19 κλειστά

25α Ρόζα η παλιά Κολομβιάνα από τα 86αρια ,71,66α κλπ.με τα τατουάζ στα μπούτια και παντού σαλονάρισε μέσα σ' ένα ολόσωμο ημιδιαφανές καλσόν...και Λούνα μια άλλη λατίνα μελαχρινή με νορμάλ σώμα και φάτσα σκυλέ.

25β και 27β σκαλάκια ανοιχτά.

Αυτά πάνω κάτω αρκετός κόσμος από νεαρούς και πιτσιρικάδες, πολλά σαλόνια φίσκα αλλά και ηρεμία σε κάποιους άλλους οίκους

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
976
Πόντοι
80
Δεν την έχω πάρει ποτέ δε μου βγάζει κάτι ίσα ίσα με το που με κοιτάει σαν να μη θέλει και λέω άστο, άσε που αν είναι μαζί με τη Σαντρα φοβάμαι μη στραβώσει το μωρό και έχουμε και άλλα
Έψαχνα αυτό το ξανθό elegant granny δεν θυμάμαι πως την λένε
Ελένη νομίζω αλλά δεν ήταν ..
Λογικά θα έχεις περάσει μαζί τής

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,1230 1300 παρα θα έρθει κ η Τανια.

Διδυμου 22 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 18 ισόγειο κλειστό,θα ανοίξει μάλλον σε λίγο.
20250206_113129.jpg

Διδυμου 18 υπόγειο κλειστό.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 8β Βερονικα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, αν και κάποιος έγραψε ότι γύρισε η Ελένη(εγώ δεν την έχω πετύχει)η τσατσά είπε ότι γυρίζει 15 του μηνός...

Διδυμου 8α κλειστό.

Έλλης 3 Ειρήνη και Βερονικα, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 54α & 54β κλειστά.

Φυλής 56 Λάουρα λατίνα μελαχρινή πολύ μελαμψη με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, ρώτησα τον τσάτσο αν πρωκτικο κάνει με παραπάνω λεφτά και απάντησε όλα στα 20ρικο.

Φυλής 66α κλειστά.

Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα και Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72 δεξιά Μαρκελλα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 59αρια & 61 κλειστά.

Φυλής 65α Κάτια, απλό πρόγραμμα και Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 65β Χριστίνα "Τσεχα" ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Χριστίνα Ρουμάνα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 84α Νικόλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β ,86α & 86β κλειστά.

Φυλής 67 Σάρα και η σχετικά καινούργια Χριστίνα, μελαχρινή σώμα με πιασίματα από τη περιφέρεια και κάτω, 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 69β Λανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 2 λατίνες, Βικτώρια λατίνα και Σουζάνα, καστανή με ίσιο μαλλί και γυαλάκια, κανονικό σώμα, 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 71α Κάτια λατινα, απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκύρας 9 Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ήρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα.

Αγκύρας 12α Μερσίνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππίδου 11β Καρολίνα και Κορινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππίδου 11α Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλερια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό ,αυτός ο οίκος (όπως και το Φυλής 74 αριστερά)έχει γίνει πια λατινοσπιτο και ανοίγει για 2η βάρδια κ μετά.

Φωκαιας 7 ισόγειο Ηλέκτρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, η Στέλλα θα λείπει για κάνα μήνα οπότε αν δεν έρθει και καμιά άλλη η Ηλέκτρα θα είναι πρωί κ απόγευμα.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Ρίτα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 19 Κάρλα απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σανέλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 105αρια κλειστά.

Φυλής 109α Ριχαντ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Όλγα και Μελίσα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Ντιαννα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Καλύμνου 48β Νάταλι "Τσιαντακης ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Πέμπτη σήμερα κλασσικά η Πωλινα ρεπό.

Καλύμνου 48α Όλγας, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232
live update

Φυλής 74 αριστερά 2 λατινες Νικόλ μελαχρινή σώμα με πιασίματακια 2αρι βυζι μικρά τατουάζ και Καταλινα ξανθιά με γυαλάκια σώμα με πιασιματα 2αρι συν βυζι και αυτή σκόρπια τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Διδυμου 18α(ισόγειο)Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.490
Πόντοι
2.036
Παραλειπόμενα 2ης βάρδιας:boobies:Χωματιανού 11 ισόγειο η Αννούλα μελαχρινή κοντούλα με θεσπέσιο κωλί:erection: Ελεύθερη φλογέρα
.. και βιαστικη οπως παντα.Προχθες απογευμα κοιταζε να με ξεπεταξει αλλα της γυρισε μπουμερανγκ.Τον αχυστο εγω, προσπαθουσε εκεινη,της τα αμολαω στο τελος,την πηραν τα σκαγια προσωπο μαλλια,βυζια...μονο που δεν ξερασε....
Who dis? Δεν την έχω δει...

Τι συζητάμε τώρα, στα 30 νορμάλ εμφάνιση. Ούτε σουγιά κρατούσα ούτε την είδα και είπα κοριτσάκι θα σου ανοίξω τον κωλο. Καθόμουν στη πολυθρόνα, μπουφάν κτλπ ήμουν μόνος στο σπίτι ξαναλέω, χωρίς αναμονή. Πεταγεται στο σαλόνι, ωραία ήταν, λέει γεια, λέω γεια σου και εξαφανίζεται. Η τσα2 με κοιτάει με ύφος δε γαμας ούτε πουτανα παλικάρι μου , βγαίνει η Μαριάνα, δε θυμάμαι αν μίλησε , εξαφανίζεται και μου ξανακάνει η τσατσά όχι δε θέλουν. Λέω, ορίστε; Για μισάωρο ενδιαφέρομαι. Και με κοιταγε με λύπη σε φάση ααααχ άντε παιχτον πάλι. Μαλακά, έχω τα θέματα μου και δε μπορώ να γαμησω νορμάλ κοπέλα, με διώχνουν και οι πουτανες; Ορκίζομαι είμαι απλά μέτριος σε εμφάνιση και δεν είπα τίποτα. Και προφανώς πρώτη φορά πήγα. Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο γενικά. Και έφαγαν πόρτα. Wtf
Λες και έκανα εγώ σαλόνι και έφυγαν τα κορίτσια από το μπουρδέλο σε φάση δε το δίνω το 20αρι
Φιλαράκι, κάποια πράγματα φαίνονται, ειδικά οι κοπέλες που έχουν τόση επαφή με κόσμο αν δεν είναι τούβλα σε scannάρουν στο λεπτό.
Τώρα, μην το παίρνεις προσωπικά, 99% απλά ήθελαν να σχολάσουν ή να κάνουν διάλλειμα ή χίλιαδυο πράγματα που δεν έχουν σχέση με εσένα.
Πιστεύω πως αν θες νεαρή όμορφη κοπέλα να σκάσεις 60€ να περάσεις καλά πρώτη φορά σε μπουρδέλο και πρώτη βάρδια, ίσως είναι καλύτερη επιλογή καμιά Έμμυ από Λ73 .

Η Ορόρα είναι ακόμα στο σπιτάκι στη φυλής;
Φού και φού.

7υπόγ Εντζόσπιτο ανοιχτά
Αυτή την Έντζυ, δεν την είχα δει μέχρι τώρα, μπήκε στην λίστα, σε αυτό το σπίτι είχα περάσει πριν 2 χρόνια περίπου με μία βουλγάρα βυζαρού, ξέρουμε αν παίζει πουθενά ?

Φυλής 56 Λάουρα λατίνα μελαχρινή πολύ μελαμψη με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, ρώτησα τον τσάτσο αν πρωκτικο κάνει με παραπάνω λεφτά και απάντησε όλα στα 20ρικο.
Εγώ τα έγραψα, η κοπέλα δεν ήθελε αντικειμενικά να δώσει κώλο όταν πέρασα το Σάββατο και ο τσάτσος υπονόησε ουσιαστικά πως έπρεπε να την πάρω με το ζόρι για να μην δώσει πίσω το 20άρι ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.930
Πόντοι
12.421
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.930
Πόντοι
12.421

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.490
Πόντοι
2.036

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.208
Πόντοι
46.232

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.480
Πόντοι
19.236
:smitten::smitten::smitten:
Ερρικα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
:birdman::birdman::birdman:
:think:
Ηλέκτρα θα είναι πρωί κ απόγευμα.
:happy::happy::happy:
:kneel::kneel::kneel:

Σφηνάκι Σφηνάκι τα Γάμησες πάλι Όλα σήμερα!!! :tooth:
(είναι που κέρδισε η ομάδα...)

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.930
Πόντοι
12.421
Βόλτα αστραπή το μεσημέρι :ak::ak:

Φυλής 109 ισόγειο η γνωστή Όλγα με το κοντό ξανθό μαλλί και το ωραίο κωλαράκι. Ελεύθερη φλογέρα. Δεύτερη κοπέλα η Μελίσσα, καστανόξανθη μικρούλα σοβιετική. Όμορφο πρόσωπο με πορνογυαλιά, αρκετή όμως κυτταρίτιδα στο πίσω σύστημα :tickedoff:Βγήκε εντελώς ανέκφραστη και ξενέρωτη:bottom: Σίγουρη φόλα...

Αλκαμένους 113 Ειρήνη και Μαρίνα. Με πολύ κόσμο στο σαλόνι, χαιρέτησα τα κορίτσια κι ανέβαλα το ραντεβού μας. Τύπος στο σαλόνι αναμονής για να περάσει, ανέπτυξε θεωρία για την "ευλογημένη βροχούλα":jerking2::jerking2::jerking2:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.930
Πόντοι
12.421
Στροφή για Βέργας:alivedick:

Βέργας 2 Αλεξάνδρα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι

Βέργας 7 Λίκα ομορφούλα νεαρή Ρωσόφωνη μοντελέ. Κάστανα μαλλιά, ωραίο κορμί, βυζί λεμονάκι και ελαφρά ενισχυμένα χείλη:bigdick::bigdick: Ελεύθερη φλογέρα

Εδώ έγινε η κατάθεση :fuck2:
Κάνει ωραία ελεύθερη φλογέρα και έπεσε δυνατό ξεμούνιασμα:zfuck::zfuck: παρότι είχε ξεθεωθεί.
Δουλεμένο σουφραδέλι, αλλά δεν το δίνει:undecided:

Δεν είναι για πολλά γούστα, αλλά είναι πιπίνι...

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.489
Πόντοι
201
Ιασωνος 20Β Απριλ απλό πρόγραμμα ωραίο λατινακι με πλαστικό 3αρι βυζί καλο κορμάκι και κωλαρα.

Ιάσωνος 19 κάτω Ντιανα Ουκρανή ελεύθερο κλαρίνο

Ιάσωνος 19 πάνω Κικη μαύρη με πιασίματα.

Ιάσωνος 20 Γ Μπαρμπαρα τι μουνι είναι αυτό στο δεκαρικο, στεγνό νεανικό άλλα άγρια μάπα.λ, δεν μου έκανε.

Ιάσωνος 20Α ζουμερο λατινακι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom