SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.329
- Πόντοι
- 2.546
Δηλαδη?Και κατά τις τέσσερεις και μισή συν Τάνια και Ιβανκα
Δηλαδη?Και κατά τις τέσσερεις και μισή συν Τάνια και Ιβανκα
Τέσσερεις κοπέλες συνολικάΔηλαδη?
α οκΤέσσερεις κοπέλες συνολικά
Amoxil του γραμμαριου για καμια εβδομαδα να στανιαρεις και περαστικα.Μετά από 2 μέρες τσούξιμο στο κατούρημα και κίτρινο πηχτό υγρό σε συνεχή ροή
Συμφωνώ απόλυτα, ευγενέστατη και αυτό ειναι που κανει και τη μεγαλύτερη διαφορά. Ωραία κορμιά που να μην ειναι αγενέστατες, ξινές ή βούρλα πραγματικά σπανίζουν.Καλησπέρα συναγωνιστή,γκουρμέ ειναι και η Ράνια,γι'αυτό και οι συναγωνιστές δινουν κατι παραπάνω για να το ευχαριστηθούν περισσότερο από 10 λεπτά.
Το μόνο αρνητικό είναι ο χώρος,στο ξενοδοχείο είναι καπως διαφορετικά γιατί έχει ντουζιέρα και ο χώρος ειναι καλύτερος,τιποτα άλλο.
Σε όλα τα άλλα δεν έχει κατι το αρνητικό,εχω δει το κυρ Βασίλη να κάθεται έξω και να μην αφήνει κανέναν να μπει μέσα όταν η Ράνια είναι σε πρόγραμμα.
Οπότε δε σε ενοχλεί κανεις και απολαμβάνεις το μουνέτο ευχαριστα.
Η Ράνια ειναι ο καλυτερος χαρακτήρας που εχω γνωρισει ,δε θα κοιταξει να σε ξεπετάξει ,δεν ειναι κουτοπόνηρη ,σέβεται το πελάτη και τα χρήματα που δίνει ο καθέναςκαι είναι και καυλάκι τρελό,οπότε πίστεψε με οτι ειναι μακραν πολυ καλυτερη από μερικές <γκουρμέ> όπως λες που σου φεύγει στη καλυτερη ενα 150 και δε το εχεις ευχαριστηθεί.
Αυτή η Μανταλίνα μοντελάκι είναι η Μιχαέλα μοντελάκι που αναφέρθηκε τις προάλλες πάλι στο φωκ25β δε θυμάμαι από ποιόν ή καμμία σχέση;Πριν από λίγο...
Live παρέα με τον κύριο Γιάννη!!!
Φωκαίας 19
Όλγα μόνη της.
Ψηλή έκφυλη μιλφ. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Στο δωμάτιο τα παίρνει στόμα και ίσως κάνει και άλλα παιχνίδια...
Ήταν σε πρόγραμμα μισής ώρας.
Φωκαίας 27 Όροφος
Τέσσερις λατίνες. Όμορφες.
Ολες, αν δεν κάνω λάθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Μια μαυριδερή έδινε και κώλο με +10€!!!
Φωκαίας 25 όροφος.
Κλειστό δυστυχώς.
Φωκαίας 25 ισόγειο.
(Τζανίνα απούσα. Θα επιστρέψει μετά τις γιορτές.)
Σάρα και Μανταλίνα λοιπόν, Ρουμάνες. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Προσοχή προσοχή.!!!
Η Μανταλίνα δεν είναι η παλιά που βαφόταν σαν καρνάβαλος.
Πρόκειται για καινούργια κοπέλα. Μοντελάκι σκέτο. Θα μείνει για λίγες μέρες ακόμα.
πηγα ο μακακας με Μανταλινα,οτι χειροτερο,ΦΟΛΑΡΑ,την εδιωξα κ πηγα Εμμυ,στανταρακι,καλο βραδυ(εγραψα την 1η κριτικη μ για Μανταλινα ,να γλιτωσετε λεφτα οσοι ειχαν σκοπο να την παρουν)
Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι δεν πρόκειται για την παλιά Μανταλίνα με τις κακές κριτικές αλλά για άλλη κοπέλα, ψηλότερη με καταπληκτικές αναλογίες, μελαχρινή και πολύ ομιλητική μέσα στο δωμάτιο (αγγλικά).Αυτή η Μανταλίνα μοντελάκι είναι η Μιχαέλα μοντελάκι που αναφέρθηκε τις προάλλες πάλι στο φωκ25β δε θυμάμαι από ποιόν ή καμμία σχέση;
Κάτι τέτοιο ψάχνεις;;;Μια ερώτηση για τον Σμύρνη και τους υπόλοιπους που πήραν την Μικένα.
Κωλοβαλβίδα καθάρισε;
Τελικά είναι φόλα?Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι δεν πρόκειται για την παλιά Μανταλίνα με τις κακές κριτικές αλλά για άλλη κοπέλα, ψηλότερη με καταπληκτικές αναλογίες, μελαχρινή και πολύ ομιλητική μέσα στο δωμάτιο (αγγλικά).
Σύμφωνα με αυτά που μου είπε όμως αύριο θα δουλέψει τελευταία μέρα απόγευμα και μετά φεύγει για την πατρίδα της, με άγνωστο το αν θα ξαναεπιστρέψει.
Εγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;Έχω υπόλοιπο άδειας, οπότε χθές είπα να βολτάρω 1η βάρδια να δοκιμάσω κανά κορίτσι που δεν πετυχαίνω, είπα να ενημερώσω αλλά είχε γράψει μόλις ο Κ.Σμύρνης.
Πήγα για Κάτια Φ65/67? όροφο, ήταν δωμάτιο και 1 αναμονή(και η Χριστίνα τα ίδια), πάω για Ντιάνα Φ84 δωμάτιο + 2 αναμονή (ρε τεμπέληδες, κανείς δεν δουλεύει ? καφετέριες γεμάτες , μπουρδέλα ημιγεμάτα ).
Τελικά πήρα Βαλέρια Φ11 κάτω, Λιθουανή δηλώνει καλό κορμί, τίγκα σολάριουμ, δεν άντεξα ούτε 7' , έκανε πολύ καλή πίπα και όταν μπήκα τελείωσα στο λεπτό, αρκετά ψεύτικα επιφωνήματα κλπ. αλλά δεν με χάλασαν.
Μετά από γρήγορο καφεδάκι και πιροσκί, πήγα και ρέφαρα με την Έρρικα στην υπόγα Φ72?, αξιοπρεπέστατο γαμήσι, με νεανικό λευκόσαρκο γιουβαρλάκι, μάλλον περάσαμε αρκετά το 10' αλλά η τσατσά στα @@ της , χαζεμένη.
Το βράδυ μετά από μπύρα, βόλταρα και μία Μετάξι, παρότι έχω μόλις ~2χρόνια πείρα στον χώρο, η διαφορά σε ποσότητα και ποιότητα επιλογών είναι εμφανής, ακόμα και εκεί που έχει ίσως οκ κοπέλες σε εμφάνιση (Κ45-Ι32-Ι20Α-Γ) είναι υπεράθλιοι οι χώροι, μια χαρά ήταν το Κ27 (εκτός της υπόγας) τελικά Πήρα βέβαια την νεαρή Ρουμάνα βυζαρού Καρίνα, που μετακόμισε στο Περδίκα 3 από Ι44 με τσατσά την Νέλλυ!
Δεν γνωρίζω το πρόγραμμα της κάθε κοπέλας αλλάζει αναλόγως διαφόρων συνθηκών ...Εγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;
Ρε μπρο πέρασες αλλά θες ενημέρωση χωρίς να δίνεις ενημέρωση, πέρασες πιες κοπέλες δούλευαν πες μας και ρωτάΚαλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;
Κατέβηκα κέντρο μετά από καιρό είπα να δω στο τρίγωνο τη υπάρχει αλλά απογοητευτηκα, οπότε πήγα προς κάλυμνου αλλά τελικά μπήκα πρώτα Μαγνησίας 1 να δω τη γίνεται, παρουσίαστηκε η Λάουρα bbw και κάτι πολύ παραπάνω, λέω ας περάσω καιρό έχω να δοκιμάσω τέτοια γυναίκα, η Λάουρα γλείφει τα πάντα, πιπα ωραία αργή και αισθησιακή, φιλιά φαίνεται θερμή γυναίκα, τελικά τελείωσα στο στόμα της δεν άντεξα δουλεύει πιο πολύ τα Σαββατοκύριακα μου είπε.