Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.974
- Πόντοι
- 2.036
Δεν γνωρίζωΕγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;
Δεν γνωρίζωΕγω δεν εχω καταλαβει, η Ερρικα τα πρωινα ανακοινωνει ελευθερο στοματοκο και το απογευμα οχι;
Ρε μπρο πέρασες αλλά θες ενημέρωση χωρίς να δίνεις ενημέρωση, πέρασες πιες κοπέλες δούλευαν πες μας και ρωτάΚαλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;
Κατέβηκα κέντρο μετά από καιρό είπα να δω στο τρίγωνο τη υπάρχει αλλά απογοητευτηκα, οπότε πήγα προς κάλυμνου αλλά τελικά μπήκα πρώτα Μαγνησίας 1 να δω τη γίνεται, παρουσίαστηκε η Λάουρα bbw και κάτι πολύ παραπάνω, λέω ας περάσω καιρό έχω να δοκιμάσω τέτοια γυναίκα, η Λάουρα γλείφει τα πάντα, πιπα ωραία αργή και αισθησιακή, φιλιά φαίνεται θερμή γυναίκα, τελικά τελείωσα στο στόμα της δεν άντεξα δουλεύει πιο πολύ τα Σαββατοκύριακα μου είπε.
κάτσε θα την δεις ελεύθερο Λιοσίων.Σπύρου πατση πριν αρκετή ώρα. Καποια Κωνσταντίνα όμορφη κοπέλα καστανόξανθη αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά είπε η τσατσά απλό πρόγραμμα της είπα ευχαριστώ και έφυγα και στράβωσε τα μούτρα της. Αν έκανε τουλάχιστον ελεύθερο στοματικό θα πέρναγα
Πώς το τσιμπησες αδερφέ μπήκες ακαποτα;η τριφτηκες ακαποτα;Μετά από 2 μέρες τσούξιμο στο κατούρημα και κίτρινο πηχτό υγρό σε συνεχή ροή
Κρίμα και αυτές η καημένεςΥπάρχετε και εσείς οι κτηνοβάτες.
Για πρωί δεν ξέρω, αλλά κατά τη μία ήταν κλειστό, όπως κλειστά ήταν όλα σε Τροφωνίου-Βέργας-Εξηκίου, και τα μισά κλειστά σε Φυλής-Φωκαίας-Αγκύρας, το γιατί δεν ξέρω μάλλον κάποιο πέσιμο θα φοβόντουσανΚαλησπέρα συναγωνιστές
Πέρασα πρωί από Διδυμου 27 για Μιλένα αλλά έλειπε. Ξέρουμε αν έχει ρεπό σήμερα ή απλα πάει πιο μετά για δουλειά;
Κάτι τέτοια ανεβάζεις και καυλωνουμεΚάτι τέτοιο ψάχνεις;;;![]()
Έχεις δίκιο.Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
Πέρασμα και με την γνωστή Τζανίνα από Φωκαίας 25Β τυπικές υπηρεσίες(με ελεύθερο στοματικό), μην γράφετε μαλακίες ότι κάνει 69 κλπ γιατί δεν τα κάνει.
Η Τζανινα δύο φορές που πέρασα μαζί της, το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν κάνω γλυφομούνι. Και χωρίς καν να της πω κάτιΈχεις δίκιο.
Η Τζανίνα σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να τις γλύψεις το μουνί.
Πού δουλεύει αυτή η Λίζα η Ιταλίδα;Δοκιμή με την Λίζα την "Ιταλιδα" που μιλάει άπταιστα αλβανικά τίποτα σπουδαίο ελάχιστη πίπα αλλά τον τρώει χωρίς να διαμαρτύρεται.
Κολωνού 53 2η βάρδια στα 15 ευρώ.Πού δουλεύει αυτή η Λίζα η Ιταλίδα;
Φανταζομαι ότι τρολαρεις....οσες φορές έχω περάσει (κ δεν είναι λιγες)λέει, γελώντας γλύψε αλλιώς δεν έχει πιπα...Έχεις δίκιο.
Η Τζανίνα σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να τις γλύψεις το μουνί.