Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
Στο μεταξουργειο πινουν καφε, πουτανες, νταβατζηδες, και αξιολογα μελη.Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
Στο μεταξουργειο πινουν καφε, πουτανες, νταβατζηδες, και αξιολογα μελη.Πως ξέρεις ποια μέλη ήταν;
Ήμασταν με τον @DmtrsxXx και κάποια άλλα μέλη που δεν επιθυμούν να τους αναφέρω.Μπορεί και να κάνω λάθος, απλά είδα πρόσωπα μαζεμένα που βλέπω σε τσάρκες μου και έτσι το υπέθεσα. Ούτε ονόματα ξέρω ούτε με τι nickname γράφουν.
Φωκαίας 19?Σημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.
Φανταστειται να μην κολησουμε κατι απο την κοπέλα και να κολησουμε απο την τσατσάΣημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.
Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.
Καλώς ήρθες!Χαιρετώ του εκλεκτούς μπουρδελιάριδες τα σέβη μου
φωκαιας 19 προφανως,όχι 25 !!!Σημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.
Και να έχει κάποιος θα πρέπει να της δείξει?? γιατί δεν πας εσύ ο πονηρός να βγάλεις??? απορία έχω τόσο καιρό που περιμένουν όλοι έτοιμα στο πιάτο.Έχει κανένας φωτογραφίες Ράνιας φυλής 84α η σοσιαλ;
Φάε τώρα μια αναφορά για να μάθεις να πετάγεσαι και να κάνεις τον έξυπνορε τραβα και κανε αυτο που δεν σου κανουν
Δεν είμαι από Αθήνα είχα ανεβεί πριν κάνα μήνα και την επισκέφτηκε...δεν θημαμε ομος αν είναι όντος η Ράνια υπάρχει στην Φίλης κάποια κοπέλα που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Ράνια;Και να έχει κάποιος θα πρέπει να της δείξει?? γιατί δεν πας εσύ ο πονηρός να βγάλεις??? απορία έχω τόσο καιρό που περιμένουν όλοι έτοιμα στο πιάτο.
Φώκαιας 27β φίλε μου . Μπήκα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα . Ήμουν ο τελευταίος πελάτης της γιατί μετά γινόταν αλλαγή1η βάρδια;
Σε ποιο μαγαζί;
ΡανιαΦ84α κυρ Βασίλης στην είσοδο...η ξανθιά με το μικρό βιζακι η λεπτουλα πως την λένε;