Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 201
Την μοίρα αυτήν που κατάλαβες τέλος πάντων..την τρομερή
Όπου φτωχός και η Μοίρα του!
Την μοίρα αυτήν που κατάλαβες τέλος πάντων..την τρομερή
Δεν είναι αυτή Στα στούντιο εμφανίζεται Ως Μαίρη έχει και φωτογραφίες Στο σαιτΔε νομίζω να είναι αυτή..
Άρα εκεί δουλεύει στο στούντιο τώρα εΔεν είναι αυτή Στα στούντιο εμφανίζεται Ως Μαίρη έχει και φωτογραφίες Στο σαιτ
Στην ΡουμανίαΞέρουμε που βρίσκεται σήμερα η δοξασμένη Σόνια από Φυλής 65Α;
Για σας, ποια είναι σήμερα ότι πιο κοντινό υπάρχει σε αυτή;
Όχι Τώρα δεν δουλεύει Δουλεύει όποτε Θέλει Βολταρει στο ΠασαλιμάνιΆρα εκεί δουλεύει στο στούντιο τώρα ε
ε μακάρι να δουλέψει άμεσα φυλής πάλιΌχι Τώρα δεν δουλεύει Δουλεύει όποτε Θέλει Βολταρει στο Πασαλιμάνι
Αν την πετύχω πάλι θα την ρωτήσω και θα ενημερώσωε μακάρι να δουλέψει άμεσα φυλής πάλι
Ε δύσκολο..να δούμε ωραίοςΑν την πετύχω πάλι θα την ρωτήσω και θα ενημερώσω
Ρουμανα δγλαδη φολαΣτην Ρουμανία
Ποσο χρεωνουν εκειΣήμερα πρέπει να ήτανε στο Ηλία Ηλιού 82 το πρωι.
Φίλε πενήντα το απλόΠοσο χρεωνουν εκει
Ειμαι κοντα
Απλο παει να πει λογω ειμαι ασχετος ολίγονΦίλε πενήντα το απλό
Απλό πίπα με Καποτα όχι πολλά πολλά 50€ γύρο στο 20'Απλο παει να πει λογω ειμαι ασχετος ολίγον
Οπως μπουρδελο πχ αλλα πιο κυριλέ. Βγαζεις 20λεπτα?
Καταλαβα. Καπως σαν μπουρδελοΑπλό πίπα με Καποτα όχι πολλά πολλά 50€ γύρο στο 20'
Έχω φάει κ εγώ φόλα. Αλλά μια μόνο και την παίρνω ανά αραιά χρονικά διαστήματα, από τότε που δεν είχε βυζιά . Θέλει να πας λίγο με την ψυχολογία της.
Τι να σου πω βρε φίλε μου, όταν παρκάρω Φώκαιας, βγαίνω απ τ αμάξι να ρίξω ένα καβλί να ξεχαρμανιάσω, και ξαναμπαίνω στ αμάξι να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο να μαντέψω τα ψυχολογικά κάθε πουτάνας, ούτε -νομίζω- κι εκείνη τα δικά μου. Αν εσύ είσαι καλός σε αυτό, τότε είσαι μάγκας.Έχω φάει κ εγώ φόλα. Αλλά μια μόνο και την παίρνω ανά αραιά χρονικά διαστήματα, από τότε που δεν είχε βυζιά . Θέλει να πας λίγο με την ψυχολογία της.
Ετυχε την συγκεκριμένη να την καταλαβαίνω. Δε συμβαίνει με όλες αυτό φυσικά.Τι να σου πω βρε φίλε μου, όταν παρκάρω Φώκαιας, βγαίνω απ τ αμάξι να ρίξω ένα καβλί να ξεχαρμανιάσω, και ξαναμπαίνω στ αμάξι να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο να μαντέψω τα ψυχολογικά κάθε πουτάνας, ούτε -νομίζω- κι εκείνη τα δικά μου. Αν εσύ είσαι καλός σε αυτό, τότε είσαι μάγκας.
Να πας Ιάσονος 44 στο παλιό στη Μελέκ μην μπερδευτείς δεν αυτή που έπαιζε με το Μουράτ. Είναι γλυκούλα κοπέλα καλός χαρακτήρας περιποιημένει κάνει ακαποτη λαπίπ και τη γαμάς καλά.Καλησπέρα μύστες πείτε καμιά καλή στο μετάξι αύριο απογευματινή βάρδια να αδειάσουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι σε τι βαθμό έχουν φτάσει οι υπηρεσίες της πλέον που το λένε όλοι ότι το έχει παρακάνει, αλλά αφού έχεις εμπειρία κάνε έστω μια σύντομη περιγραφή να υπάρχει για την ιστορίαΣαμπίνα στη θέση της, προσωπικά μου σέρβιρε ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΦΟΛΑ την οποία δεν ξέρω ακόμα πώς θα καταφέρω χωνέψω. Πηγαίνετε με δική σας ευθύνη, εγω προειδοποίησα.