Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (15 μέλη και 159 επισκέπτες)

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
434
Πόντοι
20

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
368
Πόντοι
21
Καλησπέρα μύστες πείτε καμιά καλή στο μετάξι αύριο απογευματινή βάρδια να αδειάσουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
16.343
Πόντοι
4.646
Έχω φάει κ εγώ φόλα. Αλλά μια μόνο και την παίρνω ανά αραιά χρονικά διαστήματα, από τότε που δεν είχε βυζιά . Θέλει να πας λίγο με την ψυχολογία της.

Έχω φάει κ εγώ φόλα. Αλλά μια μόνο και την παίρνω ανά αραιά χρονικά διαστήματα, από τότε που δεν είχε βυζιά . Θέλει να πας λίγο με την ψυχολογία της.
Τι να σου πω βρε φίλε μου, όταν παρκάρω Φώκαιας, βγαίνω απ τ αμάξι να ρίξω ένα καβλί να ξεχαρμανιάσω, και ξαναμπαίνω στ αμάξι να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο να μαντέψω τα ψυχολογικά κάθε πουτάνας, ούτε -νομίζω- κι εκείνη τα δικά μου. Αν εσύ είσαι καλός σε αυτό, τότε είσαι μάγκας.

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
380
Πόντοι
301
Τι να σου πω βρε φίλε μου, όταν παρκάρω Φώκαιας, βγαίνω απ τ αμάξι να ρίξω ένα καβλί να ξεχαρμανιάσω, και ξαναμπαίνω στ αμάξι να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο να μαντέψω τα ψυχολογικά κάθε πουτάνας, ούτε -νομίζω- κι εκείνη τα δικά μου. Αν εσύ είσαι καλός σε αυτό, τότε είσαι μάγκας.
Ετυχε την συγκεκριμένη να την καταλαβαίνω. Δε συμβαίνει με όλες αυτό φυσικά.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.713
Πόντοι
201
Καλησπέρα μύστες πείτε καμιά καλή στο μετάξι αύριο απογευματινή βάρδια να αδειάσουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Να πας Ιάσονος 44 στο παλιό στη Μελέκ μην μπερδευτείς δεν αυτή που έπαιζε με το Μουράτ. Είναι γλυκούλα κοπέλα καλός χαρακτήρας περιποιημένει κάνει ακαποτη λαπίπ και τη γαμάς καλά.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.909
Πόντοι
446
Σαμπίνα στη θέση της, προσωπικά μου σέρβιρε ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΦΟΛΑ την οποία δεν ξέρω ακόμα πώς θα καταφέρω χωνέψω. Πηγαίνετε με δική σας ευθύνη, εγω προειδοποίησα.

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
184
Πόντοι
0
Πριν 1 - 1,5 χρόνο η Σαμπίνα της είχα ζητήσει για τελείωμα να μου τον παίξει και με το που ξεκίνησα να χύνω απλά πετάχτηκε όρθια και έφυγε και έμεινα με το πουλί στο χέρι να κάνω το υπόλοιπο τελείωμα σαν μαλάκας, με την κυριολεκτική έννοια. Κανονικά αυτό σήκωνε φασαρία και μπινελίκια αλλά είμαι ήρεμος χαρακτήρας.

Σαμπίνα στη θέση της, προσωπικά μου σέρβιρε ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΦΟΛΑ την οποία δεν ξέρω ακόμα πώς θα καταφέρω χωνέψω. Πηγαίνετε με δική σας ευθύνη, εγω προειδοποίησα.
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι σε τι βαθμό έχουν φτάσει οι υπηρεσίες της πλέον που το λένε όλοι ότι το έχει παρακάνει, αλλά αφού έχεις εμπειρία κάνε έστω μια σύντομη περιγραφή να υπάρχει για την ιστορία

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom