Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 201
Η μιρα είναι που ήταν και στη Λιοσίων?Ήρθε η Μιρα ώπα.. επιτέλους η καυλα
Η μιρα είναι που ήταν και στη Λιοσίων?Ήρθε η Μιρα ώπα.. επιτέλους η καυλα
Γειά σου φίλε Σμύρνητυπε τον midas69 τον έχεις κάτι?και αυτός με το που διαβάσει για Ρουμάνα παραθέτει ότι είναι φόλα που τις θυμάται από τα παλιά
Γιατι ρε φιλεΚατά 80 τις εκατό Αλβανες λατινες Ρουμάνες φολες
Αν μπορέσω..γτ θα πέσει παντόφλα χαχαχα..όταν πήγαινα όλο έλειπε η μιλφαρα..ίσως Παρασκευή να κατέβω θα ενημερώσω όπου μπω κύριεΕυτυχώς σήμερα το πέτυχες το όνομα!!! (αν και χωρίς τόνο πάλι)
Αύριο πρωί πρωί ξέρεις...
Και μετά θα μπεις και θα ενημερώσεις και για τα υπόλοιπα καταστήματα της γειτονιάς. Οκ?
Αν κ είδες έφυγε νωρίτερα η τεμπελα..κ που δουλεύει αυτή φεύγειΕυτυχώς σήμερα το πέτυχες το όνομα!!! (αν και χωρίς τόνο πάλι)
Αύριο πρωί πρωί ξέρεις...
Και μετά θα μπεις και θα ενημερώσεις και για τα υπόλοιπα καταστήματα της γειτονιάς. Οκ?
Είναι λυπηρό το φαινόμενο, μετά τον χωρισμό της το χασε εντελώς.
Το ωραίο είναι ότι μιλάει άσχημα ακόμα και στην 2τσα της που κάθεται και την υπακούει σαν την Τζεσυ.
Είμαι περίεργος όμως να μας κάνει μια περιγραφή για το τρέχον συμβάν ο φίλος, αν θέλει
Ανυπόφορη έχει καταντήσει. Γιατί τόση στριμάδα? Ξέρει κανείς?Σκουπιδιασμα και απόλυτη απαξίωση στη πρώην ινσταγκραμερ ινφλουενσερ Βασίλισσα της Βέργας...
Σαμπίνα η Αποκαθήλωση
Πολύ σωστά θυμάσαι! Με εξτραδάκι έδινε και κώλο, είχε κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα. Τώρα "βάρυνε" και ζει απ τα βυζιά, όχι απ το μουνι. Δε θα πάει μακριά.Για της ρουμάνες θα εκφέρω αντίθετη άποψη. Το 2015 αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει μια Σάρα στα πρώτα της βήματα στον χώρο, δεν μπορώ να θυμηθώ απο που ξεκίνησε αλλά είχε περάσει απο φιλιππίδου, φωκαίας 25 νομιζώ και 17. Κοντά στο 1,70, αδύνατη με ασσάκι νερουλό στήθος. Είχαμε κάνει τρελά γαμήσια παντού σε όλο το δωμάτιο και σε ότι στάση μας ερχόταν στο μυαλό, συν κάτι παρτούζες με την Λιζα νομίζω όταν ήταν στην φιλιππίδου, ισόγειο η μια, όροφο η άλλη. 4 και 5 άτομα σε ένα δωμάτιο. Καλές εποχές.
Γμτ αυτό δεν είχε πέσει ποτέ στην αντιληψή μου.Πολύ σωστά θυμάσαι! Με εξτραδάκι έδινε και κώλο, είχε κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα. Τώρα "βάρυνε" και ζει απ τα βυζιά, όχι απ το μουνι. Δε θα πάει μακριά.
Μπορείς "να της το θυμήσεις "...Γμτ αυτό δεν είχε πέσει ποτέ στην αντιληψή μου.
Ρωσοκαζάκισα θες να πεις. Ευτυχώς την πέτυχα τη βραδινή βάρδια με το που μπήκε ο νέος χρόνος μετά από καιρό και πέρασα καλά, όπως πάντα άλλωστε. Μάλιστα όπως μου πάνε τα πράγματα θα τη χαρακτήριζα και γουρλού. Για δοκίμασε βραδινή βάρδια να δεις αν την πετύχεις πάλι.Καλησπέρα smirni, η Ελένη (Ρωσοπόντια) με την βασιλική πίπα απο Μ.Α 28 έχει σταματήσει?
Εγώ θα συμφωνήσω. Δεν θυμάμαι Ρουμάνα που να μου έχει μείνει αξέχαστη, ίσως η Σάντρα και άλλη μία; Τεσπα. Άμα έχουμε τις Ρωσίδες, τι μας νοιάζουν οι άλλες;τυπε τον midas69 τον έχεις κάτι?και αυτός με το που διαβάσει για Ρουμάνα παραθέτει ότι είναι φόλα που τις θυμάται από τα παλιά
Αλβανίδες θα διαφωνήσω. Οι περισσότερες είναι καλές και με κάποιες είχα και δυνατές εμπειρίες, πχ Αννούλα από Φυλής 69, αν δεν κάνω λάθος. Αυτό με τα σκαλάκια, όχι εκεί που είναι η Μπιούτη. Αυτή προ κόβιντ και πιο πρόσφατα η Λάρα από Ιάσωνος 30 ίσως; αυτό που είναι στον όροφο. Ξανθούλα βραδινή βάρδια πολύ καλή περίπτωση. Γλυκιά κοπελίτσα, κοντούλα πολύ καλή πίπα.Κατά 80 τις εκατό Αλβανες λατινες Ρουμάνες φολες
Ε άντε πες το ντε μας γκάστρωσες!! Με έχει φάει η περιέργεια.Δεν ξέρω φολιαστηκα τόσο άσκηση που πραγματικά αξίζει να ανεβάσω μια κριτική προς τιμήν της! Βεβαίως, κ η αρνητική διαφήμιση ΕΙΝΑΙ διαφήμιση, αλλά δε γίνεται, κάπως πρέπει να το εξωτερίκευσω
Στο Μ.Α. 28 αναφέρεσαι μετά τις 00:00 ?Ρωσοκαζάκισα θες να πεις. Ευτυχώς την πέτυχα τη βραδινή βάρδια με το που μπήκε ο νέος χρόνος μετά από καιρό και πέρασα καλά, όπως πάντα άλλωστε. Μάλιστα όπως μου πάνε τα πράγματα θα τη χαρακτήριζα και γουρλού. Για δοκίμασε βραδινή βάρδια να δεις αν την πετύχεις πάλι.
Φίλε έχεις κάνει παράθεση μήνυμα από το 2006...Φ
Φιλε τογραψα κι εγω μακρια αππ ρουμαμες πολωνες κλπ κ πέσαν να με φανε.. Ορίστε κι αλλος με κακες εμπειρίες αγαπητοι συναγωνιστές
Αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου, γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω πάει, δουλεύει νύχτα 24.00 με 06.00και εγώ περίπου απο τότε.