Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (11 μέλη και 78 επισκέπτες)

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
15.582
Πόντοι
4.636
Έχω φάει κ εγώ φόλα. Αλλά μια μόνο και την παίρνω ανά αραιά χρονικά διαστήματα, από τότε που δεν είχε βυζιά . Θέλει να πας λίγο με την ψυχολογία της.

Έχω φάει κ εγώ φόλα. Αλλά μια μόνο και την παίρνω ανά αραιά χρονικά διαστήματα, από τότε που δεν είχε βυζιά . Θέλει να πας λίγο με την ψυχολογία της.
Τι να σου πω βρε φίλε μου, όταν παρκάρω Φώκαιας, βγαίνω απ τ αμάξι να ρίξω ένα καβλί να ξεχαρμανιάσω, και ξαναμπαίνω στ αμάξι να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο να μαντέψω τα ψυχολογικά κάθε πουτάνας, ούτε -νομίζω- κι εκείνη τα δικά μου. Αν εσύ είσαι καλός σε αυτό, τότε είσαι μάγκας.

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
362
Πόντοι
301
Τι να σου πω βρε φίλε μου, όταν παρκάρω Φώκαιας, βγαίνω απ τ αμάξι να ρίξω ένα καβλί να ξεχαρμανιάσω, και ξαναμπαίνω στ αμάξι να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο να μαντέψω τα ψυχολογικά κάθε πουτάνας, ούτε -νομίζω- κι εκείνη τα δικά μου. Αν εσύ είσαι καλός σε αυτό, τότε είσαι μάγκας.
Ετυχε την συγκεκριμένη να την καταλαβαίνω. Δε συμβαίνει με όλες αυτό φυσικά.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.599
Πόντοι
201
Καλησπέρα μύστες πείτε καμιά καλή στο μετάξι αύριο απογευματινή βάρδια να αδειάσουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Να πας Ιάσονος 44 στο παλιό στη Μελέκ μην μπερδευτείς δεν αυτή που έπαιζε με το Μουράτ. Είναι γλυκούλα κοπέλα καλός χαρακτήρας περιποιημένει κάνει ακαποτη λαπίπ και τη γαμάς καλά.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.649
Πόντοι
446
Σαμπίνα στη θέση της, προσωπικά μου σέρβιρε ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΦΟΛΑ την οποία δεν ξέρω ακόμα πώς θα καταφέρω χωνέψω. Πηγαίνετε με δική σας ευθύνη, εγω προειδοποίησα.

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
172
Πόντοι
0
Πριν 1 - 1,5 χρόνο η Σαμπίνα της είχα ζητήσει για τελείωμα να μου τον παίξει και με το που ξεκίνησα να χύνω απλά πετάχτηκε όρθια και έφυγε και έμεινα με το πουλί στο χέρι να κάνω το υπόλοιπο τελείωμα σαν μαλάκας, με την κυριολεκτική έννοια. Κανονικά αυτό σήκωνε φασαρία και μπινελίκια αλλά είμαι ήρεμος χαρακτήρας.

Σαμπίνα στη θέση της, προσωπικά μου σέρβιρε ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΦΟΛΑ την οποία δεν ξέρω ακόμα πώς θα καταφέρω χωνέψω. Πηγαίνετε με δική σας ευθύνη, εγω προειδοποίησα.
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι σε τι βαθμό έχουν φτάσει οι υπηρεσίες της πλέον που το λένε όλοι ότι το έχει παρακάνει, αλλά αφού έχεις εμπειρία κάνε έστω μια σύντομη περιγραφή να υπάρχει για την ιστορία

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.385
Πόντοι
486
τσαρκα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό και πήγαινα να για Μπαρμπορα. Κλασσικά σε αλλο bou σαιτ έλεγε ότι θα είναι μέχρι τις 8 το βράδυ και γύρω στις 4και που πέρασα ήταν κλειστά. Ανέβηκα προς Φωκαιας και μετά από έλεγχο της περιοχής κατέληξα στην Κατερίνα. Ήμουν ο τελευταίος πριν αλλάξει βαρδια. Μιλάμε για τρελο mouthfuck , με άφηνε η καριολα να οδηγώ εγώ την φάση. Γαμησι ιεραποστολικό και πισωκολλητο από γκροβερ όταν ένιωσα πως τελείωνα βγήκα και κατέθεσα στους βυζους της μεγάλη ποσότητα βιταμινών. Αξίζει τελικά η συγκεκριμένη
Φυλής.. νούμερο?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.712
Πόντοι
41.129
Πριν 1 - 1,5 χρόνο η Σαμπίνα της είχα ζητήσει για τελείωμα να μου τον παίξει και με το που ξεκίνησα να χύνω απλά πετάχτηκε όρθια και έφυγε και έμεινα με το πουλί στο χέρι να κάνω το υπόλοιπο τελείωμα σαν μαλάκας, με την κυριολεκτική έννοια. Κανονικά αυτό σήκωνε φασαρία και μπινελίκια αλλά είμαι ήρεμος χαρακτήρας.

Δεν θέλω καν να σκέφτομαι σε τι βαθμό έχουν φτάσει οι υπηρεσίες της πλέον που το λένε όλοι ότι το έχει παρακάνει, αλλά αφού έχεις εμπειρία κάνε έστω μια σύντομη περιγραφή να υπάρχει για την ιστορία

Η Σαμπίνα βρίσκεται σε φθίνουσα απόδοση αρκετο καιρό, γίνεται ολο και χειρότερη. Περάσαμε καλά, γαμησαμε καλα οσο ήταν καλη.. τωρα παμε για αλλα , ουδεμία αναντικατάστατη.

F07

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Στο μαγαζί του κυρ Βασίλη έχει και τσατσά η είναι μόνος... συγνώμη που ρωτάω αλλά είχα πάει πριν 3 εβδομάδες 2:00 το βράδυ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είχα πάει όντος εκεί γιατί είχε τσατσά και έναν 60αρι να κάθεστε σε μια καρέκλα όπως μπαίνεις αριστερά και η κοπέλα ήταν ζανθια μικρούλα με μικρό βιζι

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.649
Πόντοι
446

Δεν ξέρω φολιαστηκα τόσο άσκηση που πραγματικά αξίζει να ανεβάσω μια κριτική προς τιμήν της! Βεβαίως, κ η αρνητική διαφήμιση ΕΙΝΑΙ διαφήμιση, αλλά δε γίνεται, κάπως πρέπει να το εξωτερίκευσω

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.649
Πόντοι
446
Δεν ξέρω φολιαστηκα τόσο άσκηση που πραγματικά αξίζει να ανεβάσω μια κριτική προς τιμήν της! Βεβαίως, κ η αρνητική διαφήμιση ΕΙΝΑΙ διαφήμιση, αλλά δε γίνεται, κάπως πρέπει να το εξωτερίκευσω
Δηλαδή οκ πάντα πίστευα οτι η Σαμπίνα είναι η κατεξοχήν εργαζόμενη σε οικο ανοχής, διότι κυριολεκτικά απλά σε ανέχεται. Ε, πλέον ούτε ΚΑΝ σε ανέχεται, οπότε ελπίζω να καλλιεργεί έτερα assets να πάει να δουλέψει κάπου αλλού το κορίτσι. Πως το λένε, ΔΕ κάνς γι αυτή τη δουλειά κοπέλα μου!!! Δε κανς!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.167
Πόντοι
19.505
Ενημερωσούλα από Φωκαίας
Στο 19 η Αννούλα μελαχρινό πιπινάκι
Στο 13 πάνω Σόνια ρωσίδα με φουλ, δεν την είδα γιατί βαρέθηκα να περιμένω. Είχε λαό το σαλόνι.
Στο 13 κάτω Άντζελα η όμορφη, καλλίγραμμη μελαμψή "ελληνίδα" που ήταν και στο 59 ισόγειο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.403
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Άννα μελαχρινή μιλφ με καρέ μαλλί, σώμα με πιασιματα, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
φωτο από τον οίκο
20250107_120626.jpg

Κολωνού 47 ισόγειο Τζούλια γκιλφ με καστανο σκούρο μαλλί, παχουλη με 4.5αρια βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 47 όροφος Μαρία ξανθιά γκρανι με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα λεπτά πόδια, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
φωτός από τον οίκο
20250107_121028.jpg
20250107_121258.jpg

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα Εμμιλη μελαχρινή λατίνα παχουλη, με 3.5-4αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 45 διάδρομος ευθεία Λαρίσα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα μέ πιασιματακια 1.5-2αρι βυζί .

Κολωνού 32α κλειστό.

Κολωνού 32γ 2 λατινες Βαλεντινα μελαχρινή λατινα , πάρα πολύ μακρύ μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, πάρα πολλά τατουάζ και Μιρελα μελαχρινή παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β κλειστό.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο και πίσω χαμηλά στη μέση, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Άννα ξανθοκαστανη χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Μπέλα η μελαχρινή Ρουμάνα κορμαρα με τα γυαλάκια, με πολύ μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά , ωραίο κανονικό σώμα,2αρι στητο ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα καστανή κατσαρομαλλα χοντρή, με 2.5αρι συν βυζι , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.403
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με τεράστια μπούτια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Τζένη(Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 παλιότερα)Ελληνίδα μελαχρινή μιλφογκιλφ, νταρντανα pkus ,2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Εβελιν, λατίνα μελαχρινή, με κανονικό σώμα, ωραία κωλαρα 1.5-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Κατερίνα γκιλφ με ξανθοπλατινε καρέ μαλλί, σώμα μέ πιασιματακια 2.5αρι βυζι, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και Περδικκα 3 αριστερά) Λία μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα με 1.5-2αρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,το απόγευμα 1700 με 0500 το πρωί η Καρίνα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ζάνα μελαχρινή νταρντανα ψηλή μιλφ με 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό στο σώμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Αλινα μιλφ ,με ψιλοκανονικο σώμα, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 Άννα μελαχρινή κατσαρομαλλα χοντρουλα με 3.5αρια βυζια ,απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Λία μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα με 1.5-2αρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,το απόγευμα 1700 με 0500 το πρωί η Καρίνα.

Περδικκα 3β κλειστό.

Bourdelakias84

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη την πορνοπαρεα. Ερώτηση... Η Μιλένα στο Διδυμου 27 τι απέγινε,έχω περάσει αρκετες φορές από τότε που άκουσα ότι επέστρεψε αλλά δε την έχω πετύχει. Ξέρει κανείς τι απέγινε, σταμάτησε πάλι?

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.115
Πόντοι
201
Φωκαιας 19 λαικο προσκύνημα, σήμερα θυμήθηκαν το only Greek. Το κορίτσι ούτε λεπτό ανάσα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η 2τσα οριακά στο δεκάλεπτο την φωνάζει Αννουυυλα, ευτυχώς το κορίτσι τυπικό.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.388
Πόντοι
5.435
Καλησπέρα σε όλη την πορνοπαρεα. Ερώτηση... Η Μιλένα στο Διδυμου 27 τι απέγινε,έχω περάσει αρκετες φορές από τότε που άκουσα ότι επέστρεψε αλλά δε την έχω πετύχει. Ξέρει κανείς τι απέγινε, σταμάτησε πάλι?
από ότι μου είχε πει, θα επιστρέψει μετά της 15 του μηνού

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.403
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Χωματιανου 11α κλειστό.

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα,ωραίο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Εμμι ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, σώμα με πιασιματα, 2αρι συν βυζι,τατουάζ ψηλά στα αριστερά πλευρά, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Λιοσιων 73α Μισέλ λατινα ,μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μαρία ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Εξηκιου 18γ Μόνικα(από διάφορα στο Μεταξουργειο και Μαραθώνος 59 τελευταία) ψηλή κοπέλα με καστανο ανοιχτό μαλλί, κανονικό σώμα, 1,5άρι βυζί, κωλαρα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Παολα λατινα καστανή παχουλη με μακρύ ίσιο μαλλί,2.5αρι συν σιλικονατο βυζι, αρκετά τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Λάουρα με καστανο μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα στο δωμάτιο αλλά χωρίς αναμονή (οποίος θέλει ευκαιρία είναι)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα μ7λφ ,με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Βεργας 7 Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με τεράστια κωλαρα 3. 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα Βίκυ, ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι σύν βυζί σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βίβιαν(παλιότερα έχει δουλέψει στο Μαραθωνος 59α)μελαχρινή μιλφ, σώμα με πιασίματακια, 2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα γκρανι με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με αρκετά πιασίματα κυρίωςστη κοιλιά, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.403
Πόντοι
46.232
όπως έχουμε γράψει πιο πίσω, ήρθε Αθήνα για μια εβδομάδα από την επαρχία, δούλεψε όσο ήθελε και πήγε για γιορτές στη Μολδαβία, μου έχει πει ότι ίσως γυρίσει πάλι και ότι αν δουλέψει Αθήνα θα δουλεύει μόνο πρωί 2 με 3 φορές την εβδομάδα, βέβαια όταν μας τα λέει εργαζόμενη κρατάμε μια πισινή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.403
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπογειο Άντζελα η "Κρητικοπουλα"με, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο η μιλφαρα Σόνια/Εύα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Άννα καστανή κοντουλα πιτσιρικα με μαλλί μέχρι τους ώμους σχεδόν, κανονικό σώμα, μικρό βυζί, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25αρια & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό και Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom