Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (36 μέλη και 267 επισκέπτες)

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
22
Like
6.263
Πόντοι
7.095
Τόσο χάλια είναι ο χώρος δηλαδή δεν αξίζει εάν είναι να μην μπορείς να πάρεις ανάσα...
Τουλάχιστον το πρώτο δεξιά που έχω τιμήσει δεν έχει καθόλου φως πέρα από ένα μικρό κόκκινο που πρέπει να κάτσεις 1 ώρα μέχρι να συνέλθει το μάτι, οπότε με αφή και φαντασία, αλλά η Ναταλία αξίζει έστω και για μια δοκιμή.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.347
Πόντοι
606
Φοιτήτριες, σουβλάκια, υπέροχα :rockon:

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.406
Πόντοι
4.646
Ανάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?
και οι δυο τους ειναι πολυ δυνατα καυλακια...Προσωπικα προτιμω την Ντανιελα αν ειναι οπωσδηποτε να διαλεξω μια απο τις δυο...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.939
Πόντοι
456
Γαμησετα εάν πρέπει να κάνεις τον κασκαντέρ να ρίξεις ένα πουτσο δν θα πάω να πεθάνω κιόλας εάν είναι τόσο χάλια

Είσαι υπερβολικός τύπε, δεν πεθαίνεις.
Απλώς πρέπει να ρουφήξεις μια γεμάτη ανάσα πριν μπεις στον οίκο και να την κρατήσεις για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ξαναβγείς.
Τόσο όσο για να ρίξεις τον πούτσο σου άνετα...
Τι πιο σύνηθες για Μεταξουργείο...

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
931
Πόντοι
81
και οι δυο τους ειναι πολυ δυνατα καυλακια...Προσωπικα προτιμω την Ντανιελα αν ειναι οπωσδηποτε να διαλεξω μια απο τις δυο...
Από συμμετοχή και υπηρεσίες πως είναι και οι δύο αντέχει καμία το σφυροκόπημα ?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
931
Πόντοι
81
Είσαι υπερβολικός τύπε, δεν πεθαίνεις.
Απλώς πρέπει να ρουφήξεις μια γεμάτη ανάσα πριν μπεις στον οίκο και να την κρατήσεις για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ξαναβγείς.
Τόσο όσο για να ρίξεις τον πούτσο σου άνετα...
Τι πιο σύνηθες για Μεταξουργείο...
Έχω να πάω παρά πολύ καιρό και όταν πήγαινα καμία φορά είχε 2,3 οίκους λίγο αξιοπρεπές

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.406
Πόντοι
4.646
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο οπου εγινα 2 καταθεσεις, αρχικα δοκιμαστηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις η Αρμενισα η Μελεκ (ή Μέηρα οπως μου ειπε η ιδια) στο Ιασωνος 44 παλιο...Στρουμπουλη με πιασιματα, η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Αρμενια...οταν τελειωσαμε με ρωτησε εαν ειμαι Χριστιανος καθως φαινεται να μην πολυσυμπαθει τους μουσουλμανους...πηγα να της πω "κοριτσι μου εδω που ηρθες τωρα εχεις να φας μουσουλμανικα καυλια με το τσουβαλι" αλλα δεν της ειπα κατι...

Περδικα 1 γωνια σκαλια η στρουμπουλη γυφτοαλβανιδα η Ελενα μαζι με μια μελαχρινη λατινα υπερτουμπανο δεν συγκρατησα ονομα

Περδικας 3 η 19χρονη ΒΒW ρουμανα η Καρινα μαζι με την τσατσα την Νελλη

Ιασωνος 46 προτελευταιο η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Αννα παλια καραβανα εχει χαλασει πολυ, επισης η μυτη της ηταν σχεδον φαγωμενη απο της δαγκωματιες του σκυλου της...κριμα καθως μεχρι περσι ηταν στανταρακι μου...

Ιασωνος 44 ευθεια μεσα η μελαχρινη Κολομβιανη Ναταλι (αυτη που σε βαζει να πλενεις χερια μπροστα της στο δωματιο)

ΜΑ 22 ισογειο δευτερη καταθεση στην γυρολογο του Μεταξουργειου την ψηλη Ξανθια Ρωσιδα μιλφαρα την Ελενα για την οποια θα ανεβει συντομα κριτικη...βαζει εμφυτευματα στα δοντια της και μου εδειχνε τα κενα με τις βιδωμενες βασεις που θα μπουν οι θηκες χαχαχα

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.406
Πόντοι
4.646
Από συμμετοχή και υπηρεσίες πως είναι και οι δύο αντέχει καμία το σφυροκόπημα ?
Αντεχουν και οι δυο γερα σφυροκοπηματα...ειναι σκυλια του πολεμου παρα τα μικρα τους σωματα....και συμμετεχουν ενεργα και ευχαριστιουνται αυτο που κανουν...καθαρα υποκειμενικα εγω εχω παει περισσοτερες φορες με την Ντανιελα καθως η Ναταλιτσα ειναι υπερβολικα πετιτ για τα δικα μου γουστα χωρις βεβαια να μειωνεται η αξια της η οποια ειναι δεδομενη....

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
259
Πόντοι
21
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο οπου εγινα 2 καταθεσεις, αρχικα δοκιμαστηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις η Αρμενισα η Μελεκ (ή Μέηρα οπως μου ειπε η ιδια) στο Ιασωνος 44 παλιο...Στρουμπουλη με πιασιματα, η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Αρμενια...οταν τελειωσαμε με ρωτησε εαν ειμαι Χριστιανος καθως φαινεται να μην πολυσυμπαθει τους μουσουλμανους...πηγα να της πω "κοριτσι μου εδω που ηρθες τωρα εχεις να φας μουσουλμανικα καυλια με το τσουβαλι" αλλα δεν της ειπα κατι...

Περδικα 1 γωνια σκαλια η στρουμπουλη γυφτοαλβανιδα η Ελενα μαζι με μια μελαχρινη λατινα υπερτουμπανο δεν συγκρατησα ονομα

Περδικας 3 η 19χρονη ΒΒW ρουμανα η Καρινα μαζι με την τσατσα την Νελλη

Ιασωνος 46 προτελευταιο η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Αννα παλια καραβανα εχει χαλασει πολυ, επισης η μυτη της ηταν σχεδον φαγωμενη απο της δαγκωματιες του σκυλου της...κριμα καθως μεχρι περσι ηταν στανταρακι μου...

Ιασωνος 44 ευθεια μεσα η μελαχρινη Κολομβιανη Ναταλι (αυτη που σε βαζει να πλενεις χερια μπροστα της στο δωματιο)

ΜΑ 22 ισογειο δευτερη καταθεση στην γυρολογο του Μεταξουργειου την ψηλη Ξανθια Ρωσιδα μιλφαρα την Ελενα για την οποια θα ανεβει συντομα κριτικη...βαζει εμφυτευματα στα δοντια της και μου εδειχνε τα κενα με τις βιδωμενες βασεις που θα μπουν οι θηκες χαχαχα
Αυτη η Ναταλι στο Ιασωνος, μηπως ειναι η Νατασα που δουλευε πριν αρκετους μηνες σε διαφορα στη Φυλης;

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.406
Πόντοι
4.646
Αυτη η Ναταλι στο Ιασωνος, μηπως ειναι η Νατασα που δουλευε πριν αρκετους μηνες σε διαφορα στη Φυλης;
Πολυ πιθανον να ειναι αυτη ειδικα αν σε εβαζε και στην Φυλης να πλενεις χερια παρουσια της....Εγω προσωπικα στην Φυλης εχω πολυ καιρο να παω οποτε δεν γνωριζω σιγουρα εαν ειναι η ιδια

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
259
Πόντοι
21
Πολυ πιθανον να ειναι αυτη ειδικα αν σε εβαζε και στην Φυλης να πλενεις χερια παρουσια της....Εγω προσωπικα στην Φυλης εχω πολυ καιρο να παω οποτε δεν γνωριζω σιγουρα εαν ειναι η ιδια
Ναι το εκανε , αν και αρκετες Λατινες το συνηθίζουν! Αν ηταν μελαχρινη ελαφρως γεματουλα με βυζαρες -κωλαρα τοτε ειναι αυτη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.958
Πόντοι
10.686

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
268
Πόντοι
21
Αντεχουν και οι δυο γερα σφυροκοπηματα...ειναι σκυλια του πολεμου παρα τα μικρα τους σωματα....και συμμετεχουν ενεργα και ευχαριστιουνται αυτο που κανουν...καθαρα υποκειμενικα εγω εχω παει περισσοτερες φορες με την Ντανιελα καθως η Ναταλιτσα ειναι υπερβολικα πετιτ για τα δικα μου γουστα χωρις βεβαια να μειωνεται η αξια της η οποια ειναι δεδομενη....
Βάρδιες Ναταλίας και Ντανιέλας;Απογευματινές;

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
34
Πόντοι
0

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.108
Πόντοι
201
μακρυα απο το ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ στο φυλης 69β(οροφος),μαρια τσεχα,χερι στον πουτσο ενω την γαμας,βαριεται που ζει γενικοτερα και οτι κανει το κανει με το ζορυ,ουτε γεια δεν ειπε οταν εφυγε,οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο το καλυτερο να γλυτωσουμε και κανενα 20ευρω παραπανω...

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.406
Πόντοι
4.646
Ναι το εκανε , αν και αρκετες Λατινες το συνηθίζουν! Αν ηταν μελαχρινη ελαφρως γεματουλα με βυζαρες -κωλαρα τοτε ειναι αυτη
Μελαχρινη ειναι, ελαφρως γεματουλα ειναι, βυζαρες εχει οχι πολυ μεγαλες , μετριες προς μεγαλες...μαλλον αυτη ειναι

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.406
Πόντοι
4.646
Βάρδιες Ναταλίας και Ντανιέλας;Απογευματινές;
Απογευματινες και οι δυο... Ναταλιτσα σιγουρα Ι27 υπογειο μεχρι 23:00-23:15, τωρα Ντανιελα πριν μια βδομαδα περιπου την ειχα παρει στο Ι46 προτελευταιο οπως κατεβαινουμε την ιασωνος εκει κατα τις 22:45-23:00 λιγο πριν σχολασει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom