ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.182
- Πόντοι
- 7.786
Κανονίστε ρεμαλισ ραντεβού για τσάρκα δυναμικη
Τουλάχιστον το πρώτο δεξιά που έχω τιμήσει δεν έχει καθόλου φως πέρα από ένα μικρό κόκκινο που πρέπει να κάτσεις 1 ώρα μέχρι να συνέλθει το μάτι, οπότε με αφή και φαντασία, αλλά η Ναταλία αξίζει έστω και για μια δοκιμή.Τόσο χάλια είναι ο χώρος δηλαδή δεν αξίζει εάν είναι να μην μπορείς να πάρεις ανάσα...
και οι δυο τους ειναι πολυ δυνατα καυλακια...Προσωπικα προτιμω την Ντανιελα αν ειναι οπωσδηποτε να διαλεξω μια απο τις δυο...Ανάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?
Γαμησετα εάν πρέπει να κάνεις τον κασκαντέρ να ρίξεις ένα πουτσο δν θα πάω να πεθάνω κιόλας εάν είναι τόσο χάλια
Από συμμετοχή και υπηρεσίες πως είναι και οι δύο αντέχει καμία το σφυροκόπημα ?και οι δυο τους ειναι πολυ δυνατα καυλακια...Προσωπικα προτιμω την Ντανιελα αν ειναι οπωσδηποτε να διαλεξω μια απο τις δυο...
Έχω να πάω παρά πολύ καιρό και όταν πήγαινα καμία φορά είχε 2,3 οίκους λίγο αξιοπρεπέςΕίσαι υπερβολικός τύπε, δεν πεθαίνεις.
Απλώς πρέπει να ρουφήξεις μια γεμάτη ανάσα πριν μπεις στον οίκο και να την κρατήσεις για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ξαναβγείς.
Τόσο όσο για να ρίξεις τον πούτσο σου άνετα...
Τι πιο σύνηθες για Μεταξουργείο...
Αντεχουν και οι δυο γερα σφυροκοπηματα...ειναι σκυλια του πολεμου παρα τα μικρα τους σωματα....και συμμετεχουν ενεργα και ευχαριστιουνται αυτο που κανουν...καθαρα υποκειμενικα εγω εχω παει περισσοτερες φορες με την Ντανιελα καθως η Ναταλιτσα ειναι υπερβολικα πετιτ για τα δικα μου γουστα χωρις βεβαια να μειωνεται η αξια της η οποια ειναι δεδομενη....Από συμμετοχή και υπηρεσίες πως είναι και οι δύο αντέχει καμία το σφυροκόπημα ?
Αυτη η Ναταλι στο Ιασωνος, μηπως ειναι η Νατασα που δουλευε πριν αρκετους μηνες σε διαφορα στη Φυλης;Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο οπου εγινα 2 καταθεσεις, αρχικα δοκιμαστηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις η Αρμενισα η Μελεκ (ή Μέηρα οπως μου ειπε η ιδια) στο Ιασωνος 44 παλιο...Στρουμπουλη με πιασιματα, η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Αρμενια...οταν τελειωσαμε με ρωτησε εαν ειμαι Χριστιανος καθως φαινεται να μην πολυσυμπαθει τους μουσουλμανους...πηγα να της πω "κοριτσι μου εδω που ηρθες τωρα εχεις να φας μουσουλμανικα καυλια με το τσουβαλι" αλλα δεν της ειπα κατι...
Περδικα 1 γωνια σκαλια η στρουμπουλη γυφτοαλβανιδα η Ελενα μαζι με μια μελαχρινη λατινα υπερτουμπανο δεν συγκρατησα ονομα
Περδικας 3 η 19χρονη ΒΒW ρουμανα η Καρινα μαζι με την τσατσα την Νελλη
Ιασωνος 46 προτελευταιο η μελαχρινη ρωσιδα μιλφ η Αννα παλια καραβανα εχει χαλασει πολυ, επισης η μυτη της ηταν σχεδον φαγωμενη απο της δαγκωματιες του σκυλου της...κριμα καθως μεχρι περσι ηταν στανταρακι μου...
Ιασωνος 44 ευθεια μεσα η μελαχρινη Κολομβιανη Ναταλι (αυτη που σε βαζει να πλενεις χερια μπροστα της στο δωματιο)
ΜΑ 22 ισογειο δευτερη καταθεση στην γυρολογο του Μεταξουργειου την ψηλη Ξανθια Ρωσιδα μιλφαρα την Ελενα για την οποια θα ανεβει συντομα κριτικη...βαζει εμφυτευματα στα δοντια της και μου εδειχνε τα κενα με τις βιδωμενες βασεις που θα μπουν οι θηκες χαχαχα
Πολυ πιθανον να ειναι αυτη ειδικα αν σε εβαζε και στην Φυλης να πλενεις χερια παρουσια της....Εγω προσωπικα στην Φυλης εχω πολυ καιρο να παω οποτε δεν γνωριζω σιγουρα εαν ειναι η ιδιαΑυτη η Ναταλι στο Ιασωνος, μηπως ειναι η Νατασα που δουλευε πριν αρκετους μηνες σε διαφορα στη Φυλης;
Ναι το εκανε , αν και αρκετες Λατινες το συνηθίζουν! Αν ηταν μελαχρινη ελαφρως γεματουλα με βυζαρες -κωλαρα τοτε ειναι αυτηΠολυ πιθανον να ειναι αυτη ειδικα αν σε εβαζε και στην Φυλης να πλενεις χερια παρουσια της....Εγω προσωπικα στην Φυλης εχω πολυ καιρο να παω οποτε δεν γνωριζω σιγουρα εαν ειναι η ιδια
Καλή επιστροφή Γιώργη! Τρέμει η Φιλιππίδου και η Φωκαίας, πουτάνες στα κρεβάτια σας!Κανονίστε ρεμαλισ ραντεβού για τσάρκα δυναμικη
Ναι. Αυτό με την κουρτίνα. Βραδινή βάρδια.Στο Μ.Α. 28 αναφέρεσαι μετά τις 00:00 ?
Βάρδιες Ναταλίας και Ντανιέλας;Απογευματινές;Αντεχουν και οι δυο γερα σφυροκοπηματα...ειναι σκυλια του πολεμου παρα τα μικρα τους σωματα....και συμμετεχουν ενεργα και ευχαριστιουνται αυτο που κανουν...καθαρα υποκειμενικα εγω εχω παει περισσοτερες φορες με την Ντανιελα καθως η Ναταλιτσα ειναι υπερβολικα πετιτ για τα δικα μου γουστα χωρις βεβαια να μειωνεται η αξια της η οποια ειναι δεδομενη....
Καλημέρα φίλε μήπως θα μπορούσες να μου το δώσεις;Τελικά, η Ειρήνη Δ22 σε όλους μας έδωσε το Instagram.
Μάλλον ψάχνει χορηγό
Μελαχρινη ειναι, ελαφρως γεματουλα ειναι, βυζαρες εχει οχι πολυ μεγαλες , μετριες προς μεγαλες...μαλλον αυτη ειναιΝαι το εκανε , αν και αρκετες Λατινες το συνηθίζουν! Αν ηταν μελαχρινη ελαφρως γεματουλα με βυζαρες -κωλαρα τοτε ειναι αυτη
Απογευματινες και οι δυο... Ναταλιτσα σιγουρα Ι27 υπογειο μεχρι 23:00-23:15, τωρα Ντανιελα πριν μια βδομαδα περιπου την ειχα παρει στο Ι46 προτελευταιο οπως κατεβαινουμε την ιασωνος εκει κατα τις 22:45-23:00 λιγο πριν σχολασειΒάρδιες Ναταλίας και Ντανιέλας;Απογευματινές;