Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (31 μέλη και 271 επισκέπτες)

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.967
Πόντοι
206
Ευτυχώς σήμερα το πέτυχες το όνομα!!! (αν και χωρίς τόνο πάλι) :sopase:

Αύριο πρωί πρωί ξέρεις...
:takethis:
Και μετά θα μπεις και θα ενημερώσεις και για τα υπόλοιπα καταστήματα της γειτονιάς. Οκ?
Αν μπορέσω..γτ θα πέσει παντόφλα χαχαχα..όταν πήγαινα όλο έλειπε η μιλφαρα..ίσως Παρασκευή να κατέβω θα ενημερώσω όπου μπω κύριε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευτυχώς σήμερα το πέτυχες το όνομα!!! (αν και χωρίς τόνο πάλι) :sopase:

Αύριο πρωί πρωί ξέρεις...
:takethis:
Και μετά θα μπεις και θα ενημερώσεις και για τα υπόλοιπα καταστήματα της γειτονιάς. Οκ?
Αν κ είδες έφυγε νωρίτερα η τεμπελα..κ που δουλεύει αυτή φεύγει

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
15.866
Πόντοι
4.636
Είναι λυπηρό το φαινόμενο, μετά τον χωρισμό της το χασε εντελώς.

Το ωραίο είναι ότι μιλάει άσχημα ακόμα και στην 2τσα της που κάθεται και την υπακούει σαν την Τζεσυ.

Είμαι περίεργος όμως να μας κάνει μια περιγραφή για το τρέχον συμβάν ο φίλος, αν θέλει

Σκουπιδιασμα και απόλυτη απαξίωση στη πρώην ινσταγκραμερ ινφλουενσερ Βασίλισσα της Βέργας...

Σαμπίνα η Αποκαθήλωση
Ανυπόφορη έχει καταντήσει. Γιατί τόση στριμάδα? Ξέρει κανείς?

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
15.866
Πόντοι
4.636
Για της ρουμάνες θα εκφέρω αντίθετη άποψη. Το 2015 αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει μια Σάρα στα πρώτα της βήματα στον χώρο, δεν μπορώ να θυμηθώ απο που ξεκίνησε αλλά είχε περάσει απο φιλιππίδου, φωκαίας 25 νομιζώ και 17. Κοντά στο 1,70, αδύνατη με ασσάκι νερουλό στήθος. Είχαμε κάνει τρελά γαμήσια παντού σε όλο το δωμάτιο και σε ότι στάση μας ερχόταν στο μυαλό, συν κάτι παρτούζες με την Λιζα νομίζω όταν ήταν στην φιλιππίδου, ισόγειο η μια, όροφο η άλλη. 4 και 5 άτομα σε ένα δωμάτιο. Καλές εποχές.
Πολύ σωστά θυμάσαι! Με εξτραδάκι έδινε και κώλο, είχε κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα. Τώρα "βάρυνε" και ζει απ τα βυζιά, όχι απ το μουνι. Δε θα πάει μακριά.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.631
Πόντοι
6.820
Πολύ σωστά θυμάσαι! Με εξτραδάκι έδινε και κώλο, είχε κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα. Τώρα "βάρυνε" και ζει απ τα βυζιά, όχι απ το μουνι. Δε θα πάει μακριά.
Γμτ αυτό δεν είχε πέσει ποτέ στην αντιληψή μου.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
248
Πόντοι
21
Καλησπέρα smirni, η Ελένη (Ρωσοπόντια) με την βασιλική πίπα απο Μ.Α 28 έχει σταματήσει?
Ρωσοκαζάκισα θες να πεις. Ευτυχώς την πέτυχα τη βραδινή βάρδια με το που μπήκε ο νέος χρόνος μετά από καιρό και πέρασα καλά, όπως πάντα άλλωστε. Μάλιστα όπως μου πάνε τα πράγματα θα τη χαρακτήριζα και γουρλού. Για δοκίμασε βραδινή βάρδια να δεις αν την πετύχεις πάλι.

Τελευταία τροποποίηση:

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
248
Πόντοι
21
τυπε τον midas69 τον έχεις κάτι?και αυτός με το που διαβάσει για Ρουμάνα παραθέτει ότι είναι φόλα που τις θυμάται από τα παλιά
Εγώ θα συμφωνήσω. Δεν θυμάμαι Ρουμάνα που να μου έχει μείνει αξέχαστη, ίσως η Σάντρα και άλλη μία; Τεσπα. Άμα έχουμε τις Ρωσίδες, τι μας νοιάζουν οι άλλες;

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
248
Πόντοι
21
Κατά 80 τις εκατό Αλβανες λατινες Ρουμάνες φολες
Αλβανίδες θα διαφωνήσω. Οι περισσότερες είναι καλές και με κάποιες είχα και δυνατές εμπειρίες, πχ Αννούλα από Φυλής 69, αν δεν κάνω λάθος. Αυτό με τα σκαλάκια, όχι εκεί που είναι η Μπιούτη. Αυτή προ κόβιντ και πιο πρόσφατα η Λάρα από Ιάσωνος 30 ίσως; αυτό που είναι στον όροφο. Ξανθούλα βραδινή βάρδια πολύ καλή περίπτωση. Γλυκιά κοπελίτσα, κοντούλα πολύ καλή πίπα.

Τελευταία τροποποίηση:

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
178
Πόντοι
0
Δεν ξέρω φολιαστηκα τόσο άσκηση που πραγματικά αξίζει να ανεβάσω μια κριτική προς τιμήν της! Βεβαίως, κ η αρνητική διαφήμιση ΕΙΝΑΙ διαφήμιση, αλλά δε γίνεται, κάπως πρέπει να το εξωτερίκευσω
Ε άντε πες το ντε μας γκάστρωσες!! Με έχει φάει η περιέργεια.

Βασικά τόσο με έχει φάει που οριακά είμαι να πάω από εκεί να δω με τα ίδια μου τα αρχίδια που έχει καταντήσει η φάση

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.499
Πόντοι
2.836
Ρωσοκαζάκισα θες να πεις. Ευτυχώς την πέτυχα τη βραδινή βάρδια με το που μπήκε ο νέος χρόνος μετά από καιρό και πέρασα καλά, όπως πάντα άλλωστε. Μάλιστα όπως μου πάνε τα πράγματα θα τη χαρακτήριζα και γουρλού. Για δοκίμασε βραδινή βάρδια να δεις αν την πετύχεις πάλι.
Στο Μ.Α. 28 αναφέρεσαι μετά τις 00:00 ?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.262
Πόντοι
19.236
Φ

Φιλε τογραψα κι εγω μακρια αππ ρουμαμες πολωνες κλπ κ πέσαν να με φανε.. Ορίστε κι αλλος με κακες εμπειρίες αγαπητοι συναγωνιστές
Φίλε έχεις κάνει παράθεση μήνυμα από το 2006... :confused:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
888
Πόντοι
371
Περάσμα με μπετυ αν θυμάμαι καλά πριν 3 μέρες μαύρη κοπέλα στο φιλης 86 ,η κοπέλα είναι όμορφη με ωραίο στήθος σε αφήνει να να το πιάνεις φιλάς κτλ,έχει απίστευτα ωραίο σκληρό κολο που δυστυχώς δεν δίνει πέρασα μεσημεράκι με 20€

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
800
Πόντοι
80
Τελικά η Ντανιέλα η αδύνατη ξανθούλα με πρόπτωση εντέρου και εκτός προγράμματος anal από τον dimitrisxx την βρίσκουμε πρώτη βάρδια η δεύτερη?
Και σε ποιον οίκο?Γιατί πέρασα εχτές από το Ιάσωνος 44 β βάρδια όροφος και ήταν μια γριά Ρωσίδα με φουλ ούτε καν άξια αναφοράς δεν ήταν

torosidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Κριτικές
6
Like
463
Πόντοι
300
Εκεί είναι αν δεν κάνω λάθος.
Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό το θέαμα, αλλά οκ

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
921
Πόντοι
81
Ανάμεσα σε Ντανιέλα απ' Ιάσωνος 46 και Ναταλία απ' Ιάσωνος 27 υπόγειο ποια προτείνετε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom