epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Ακριβώς!Βασικά πρέπει να λέει την Εϊντζι
Σταμάτησε αυτή, ή δουλεύει κάπου, ξέρουμε?
Ακριβώς!Βασικά πρέπει να λέει την Εϊντζι
Η μέγιστη μαλακια που θα μπορούσες να κάνει κάποιος, το τρίψιμο εχει τις ίδιες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι με το ακαποτο γαμισι, το οποίο έκανες και μετά. Λίγο μυαλό θέλει... Δεν σκευτεσε την υγεία σουΜετά είναι μια κοπέλα που δεν θα γράψω όνομα για να μην εχει κάποιο θέμα η κοπέλα την έπαιρνα συχνά στην φυλής σε κάποια φάση είχε παρει την πουτσα μου γυμνή και την έτριβε στο μουνί τις και τις τον έδωσα ακαποτα , εκεί έκανα μια τεράστια παύση καθώς τρόμαξα για πολλούς λόγους έκανα εξετάσεις όλα καλα δεν την εχω ξανα πάρει αλλα θα γίνει σύντομα
Φίλε η αλήθεια είναι εκείνη την ώρα δεν ειχα καθαρό μυαλό μετα τα σκέφτηκα όλα ηταν κάτι τέρμα χαζο i knowΗ μέγιστη μαλακια που θα μπορούσες να κάνει κάποιος, το τρίψιμο εχει τις ίδιες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι με το ακαποτο γαμισι, το οποίο έκανες και μετά. Λίγο μυαλό θέλει... Δεν σκευτεσε την υγεία σου
Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες.ιαχυει αυτά που διάβασα ότι είναι τόσο καλό;Με αφετηρία τα 120 ευρώ αν κάνεις παζάρια και δεχτούν μπορεί να γλυτώσεις ένα 20ευρω
Είναι εκεί τώρα?Πέρασα με Αννα από Φωκαίας 19 το πρωί. Είχε συνεχόμενα δωμάτια. Οκ καλό μωρακι αλλά απέχει έτη φωτός από ανάλογες κοπελες, πχ Ειρήνη από Δ22. Για μια φορά καλή…
Η βανεσα ηταν εχθεςΤο είπες μόνος σου, μάλλον δεν ήθελαν να είναι εκεί ... τον λόγο μην τον ψάχνεις, παίζει να είναι εντελώς άσχετος με εσένα.
Βανέσα ή Έρικα ?
πρωινή βάρδια ή απογευματινή;Θα γράψω τα δικά μου σιγουρακια εδω και 1χρονο και κατι που ασχολούμαι με το άθλημα
ξεκινάω με Χριστίνα τσέχα και Ντιάνα τις εχω παρει και παρτούζα ντιανα έχει χαθεί τώρα.
Μετά έχουμε Μανταλίνα την παλιά Ρουμάνα τι γαμήσια έχω κάνει με αυτην την κοπέλα με πολύ πάθος και όρεξη αν και εδώ γράφουν για φόλα σε εμένα οταν δεν έμπαινα με τραβούσε και με ρωτούσε μπειμπ γιατιιιι αχχχ πάει και αυτή.
Σαρα 3 φορές οκ δεν είναι του γούστου μου αν και ειναι μουναρα απο τον ίδιο οίκο με Μανταλίνα Φώκαιας 25 β
Μετά είναι μια κοπέλα που δεν θα γράψω όνομα για να μην εχει κάποιο θέμα η κοπέλα την έπαιρνα συχνά στην φυλής σε κάποια φάση είχε παρει την πουτσα μου γυμνή και την έτριβε στο μουνί τις και τις τον έδωσα ακαποτα , εκεί έκανα μια τεράστια παύση καθώς τρόμαξα για πολλούς λόγους έκανα εξετάσεις όλα καλα δεν την εχω ξανα πάρει αλλα θα γίνει σύντομα
Σιγουρακι 6 για καλό ξέσκισμα αρορα δεν θυμάμαι οδό στην φυλής πίσω πίσω στα τελευταία για τους λάτρεις του βυζιου για εμένα είναι η Queen και καλή πίπα
Μετα έχουμε σοφία Κόντη λατίνα η οποία εχει σπάσει στο πρόσωπο και πήγαινε τωρα τελευταία μαζι με Σαμάνθα που έμοιαζαν η Σαμάνθα απο υπηρεσία χαλιά η σοφία ήταν ότι καλύτερο
Τωρα τελευταία ψάχνω για παρτούζα δοκίμασα χλόη με μια μικρούλα αλλα δεν το θεμα στην παρτουζα ειναι να εχουν 1 καλή εμφάνιση 2 πιπα μαζι ταυτόχρονα 3 φιλιά με γλώσσα 4 χημεία μετάξι τους απο καλά μαγαζιά για παρτούζα είναι όλα στην οδο διδύμου με 22 27 20 18 να εχουν κλέψει την παράσταση τωρα προσκοπικά η σκέψη μου είναι να παρω την Στέλα απο 22 με κάποια εξίσου όμορφη ιδανικά με ειρήνη η κάποια τέτοιου τύπου και από άποψη συμμετοχή και εμφάνιση
Απλα για να πετύχεις κατι τέτοιο θέλει να κατεβαίνεις καααθε μερα και είναι κουραστικό να πηγαίνεις και να μην βρίσκεις αυτο που ψάχνεις οπότε θα εκτιμούσα παααρα πολυ όταν έχετε καποιο νέο να μου στείλετε μήνυμα η ενημερώστε εδω και όπου μπορώ να βοηθήσω θα χαρω να σας απαντήσω κατι λιγα τα ξερω και εγω αυταα από εμένα
Καλα γαμισααα
Πρωί πήγα αδερφέ. Δεν ξέρω τι ώρα σχολαει…αν είναι μόνο πρωινή και δεν κάνει διπλοβάρδια, οριακά την προλαβαίνειςΕίναι εκεί τώρα?
Μέχρι πριν λίγες μέρες στις γιορτές τουλάχιστον ήταν στο υπόγειο της φωκ7 που λέγαμε συνήθως πρωί ή μεσημέρι απλά κάποιες μέρες δεν ανοίγει οπότε είναι και να την πετύχεις .Ακριβώς!
Σταμάτησε αυτή, ή δουλεύει κάπου, ξέρουμε?
....επισης η ομοσταβλη της η Κλαρα.Εγαμευθει εχθες απογευματινη βαρδια αλλα ουτε ζεστη,ουτε κρυο.Απλο τυπικο ξεμπουκωμα σε δυο στασεις.Οι ανανοινωσεις της τσατσας δεν τηρουνται καθολου,η ιδια υιοθετει σταση μη προσβασης κατα την πεολειχια.Το μονο καλο ειναι οτι δεχεται αδιαμαρτυρητα το σφυροκοπημα και δεν δυσκολευεται στα ευμεγεθη παπαρια.Βυζακι μιμρο με ωραια σκουρα ρωγα.Μουνι ανοιχτο με μετρια αισθηση και κωλος πλαδαρος χωρις σφριγγυλοτητα.Πέρασα με Αννα από Φωκαίας 19 το πρωί. Είχε συνεχόμενα δωμάτια. Οκ καλό μωρακι αλλά απέχει έτη φωτός από ανάλογες κοπελες, πχ Ειρήνη από Δ22. Για μια φορά καλή…
Τα έγραψα πιο πίσω φίλε!Κατάθεση στην Άντζελα την Ελληνίδα από Φώκαιας 13...με τράβηξε η εμφάνιση της που για τα γούστα είναι πολύ ωραία αλλά από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα...αυτή είναι χειρότερη και από την Κορίνα...κρίμα έφυγε ένα 20αρικο στα σκουπίδια
Η άνετα θα ήταν άψογη αν δεν έκανε σαν χαζοχαρουμενοΜόλις πήρα Στέλα και Ανετα απο δίδυμου 22 μονο για πίπα τα κορίτσια το έχουν πηγα να δωσω φιλί με γλώσσα στην Στέλα και αρνήθηκε αλλά άμεσος μετά μου εγλυψε την πουτσα χωρίς Καποτά το κάναν και οι 2 ταυτόχρονα και εχυσα στο στόμα της άνετας γενικά πολυ καλη πιπα για αρχή αλλα κακη αν θες να τελειώσεις θα ανεβάσω και κρητική μετα απο πολύ καιρό Βαρίκα σχεδόν αυτο που έψαχνα αλλα οχι 100% ιδανικά θα ήθελα 2 Στέλες να φιλάνε και να φιλιούνται μεταξι τους αυτά (πήρα και κια φαντα)
Τα είχα διαβάσει αλλά με τράβηξε η εμφάνιση της και λέω πόσο καμιά να είναι έχουμε φάει και άλλες φόλες...εν τέλει πήγα δια δεύτερη κατάθεση στην τίμια Νάταλι από Φώκαιας και ξέχασα κάπως το φολιασμα τις ΆντζελαςΤα έγραψα πιο πίσω φίλε!
Δυστυχώς δεν διαβάζεις...
Χάνει λόγο εμφάνισης η Στέλλα με τρελαίνει είναι αυτο που γουστάρω τέρμαΗ άνετα θα ήταν άψογη αν δεν έκανε σαν χαζοχαρουμενο