dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 731
Πρωί πήγα αδερφέ. Δεν ξέρω τι ώρα σχολαει…αν είναι μόνο πρωινή και δεν κάνει διπλοβάρδια, οριακά την προλαβαίνειςΕίναι εκεί τώρα?
Πρωί πήγα αδερφέ. Δεν ξέρω τι ώρα σχολαει…αν είναι μόνο πρωινή και δεν κάνει διπλοβάρδια, οριακά την προλαβαίνειςΕίναι εκεί τώρα?
Μέχρι πριν λίγες μέρες στις γιορτές τουλάχιστον ήταν στο υπόγειο της φωκ7 που λέγαμε συνήθως πρωί ή μεσημέρι απλά κάποιες μέρες δεν ανοίγει οπότε είναι και να την πετύχεις .Ακριβώς!
Σταμάτησε αυτή, ή δουλεύει κάπου, ξέρουμε?
....επισης η ομοσταβλη της η Κλαρα.Εγαμευθει εχθες απογευματινη βαρδια αλλα ουτε ζεστη,ουτε κρυο.Απλο τυπικο ξεμπουκωμα σε δυο στασεις.Οι ανανοινωσεις της τσατσας δεν τηρουνται καθολου,η ιδια υιοθετει σταση μη προσβασης κατα την πεολειχια.Το μονο καλο ειναι οτι δεχεται αδιαμαρτυρητα το σφυροκοπημα και δεν δυσκολευεται στα ευμεγεθη παπαρια.Βυζακι μιμρο με ωραια σκουρα ρωγα.Μουνι ανοιχτο με μετρια αισθηση και κωλος πλαδαρος χωρις σφριγγυλοτητα.Πέρασα με Αννα από Φωκαίας 19 το πρωί. Είχε συνεχόμενα δωμάτια. Οκ καλό μωρακι αλλά απέχει έτη φωτός από ανάλογες κοπελες, πχ Ειρήνη από Δ22. Για μια φορά καλή…
Τα έγραψα πιο πίσω φίλε!Κατάθεση στην Άντζελα την Ελληνίδα από Φώκαιας 13...με τράβηξε η εμφάνιση της που για τα γούστα είναι πολύ ωραία αλλά από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα...αυτή είναι χειρότερη και από την Κορίνα...κρίμα έφυγε ένα 20αρικο στα σκουπίδια
Η άνετα θα ήταν άψογη αν δεν έκανε σαν χαζοχαρουμενοΜόλις πήρα Στέλα και Ανετα απο δίδυμου 22 μονο για πίπα τα κορίτσια το έχουν πηγα να δωσω φιλί με γλώσσα στην Στέλα και αρνήθηκε αλλά άμεσος μετά μου εγλυψε την πουτσα χωρίς Καποτά το κάναν και οι 2 ταυτόχρονα και εχυσα στο στόμα της άνετας γενικά πολυ καλη πιπα για αρχή αλλα κακη αν θες να τελειώσεις θα ανεβάσω και κρητική μετα απο πολύ καιρό Βαρίκα σχεδόν αυτο που έψαχνα αλλα οχι 100% ιδανικά θα ήθελα 2 Στέλες να φιλάνε και να φιλιούνται μεταξι τους αυτά (πήρα και κια φαντα)
Τα είχα διαβάσει αλλά με τράβηξε η εμφάνιση της και λέω πόσο καμιά να είναι έχουμε φάει και άλλες φόλες...εν τέλει πήγα δια δεύτερη κατάθεση στην τίμια Νάταλι από Φώκαιας και ξέχασα κάπως το φολιασμα τις ΆντζελαςΤα έγραψα πιο πίσω φίλε!
Δυστυχώς δεν διαβάζεις...
Χάνει λόγο εμφάνισης η Στέλλα με τρελαίνει είναι αυτο που γουστάρω τέρμαΗ άνετα θα ήταν άψογη αν δεν έκανε σαν χαζοχαρουμενο
Πήγα χθές για την Ναταλιτσα κατά της 18:00 αλλά ήταν κλειστό πέρασα ξανά κατά της 19:00 κ πάλι κλειστό ήταν.Η Ντανιέλα από το Ι46 μια ξανθιά με κοντό μαλλί είναι;εγω πηγαινω παντα λιγο πριν σχολασει...υποθετω μετα τις 17:00 θα ξεκιναει
Η Λατινούλα;Καλησπέρα παιδιά 3η κατάθεση σήμερα στην αννα απο Ιάσωνος 20α ελεύθερο στοματικό τελείωμα στο σώμα με πολύ καλή συμμετοχή αυτά από εμένα καλή συνέχεια
Ναι μαζί της ήταν και η Ουκρανή ΒαλέριαΗ Λατινούλα;
Τώρα πήγες, απόγευμα;Ναι μαζί της ήταν και η Ουκρανή Βαλέρια
Φίλε μου,Σε μερικά τώρα λάιβ ότι θυμάμαι
Φωκαίας
7 υπόγειο κλειστό
7 σχόλασε η Στέλλα προ ολίγου δεν ξέρω ποια συνεχίζει, επίσης το 9 ανοιχτά
13 υπόγειο 2 λάτιν κοπέλες,η γνωστή πλέον Πάολα νεαρή μελαχρινή με καινούργια βυζιά
και μια Σόλ καστανό κατσαρό μαλλί νέα γύρω 28 με αρκετά καλό κορμί πιό ανοιχτόχρωμη και πιο γυναίκα σα στύλ , ενδιαφέρουσα παρουσία πρέπει να την ξαναείδα προ μηνών πιθανόν στο φ59.
13 ισόγειο ανοιχτά
17α Μιχαέλα ενώ το β κλειστό
19 Κάρλα
25α Αλεξάνδρα ρουσίντα επιστροφή,ξανθιά καβλιάρικο ύφος μεγάλο στόμα σώμα με κάποια πιασίματα .
25β 27β και 27όροφος ανοιχτά
Φυλής κεντρικά όλη η μεριά από 65 ως 71 ανοιχτά
ενώ απέναντι ανοιχτά μόνο το 84α της Ράνιας και το 84β όπου συνήθως Μαρία και Άννα αλλά δεν τσέκαρα.
Φ59 κάτω Νικόλ και Τζουλιάνα,απάνω δεν ανέβηκα
Φ72 υπόγειο η Βανέσα, νεαρή λεπτή προς πετίτ μελαχρινή.
Ανοιχτά και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα αλλά διαθέσιμος χρόνος ελάχιστος.
Έντιτ
Φιλιππίδου 11α Ιλόνα η μολδαβή νταρντανοκοπέλα επιστροφή
Και η Ναόμι η μαυρούλα πρώην Μαρία Νιγηρία.
Κατάθεση στην Άντζελα την Ελληνίδα από Φώκαιας 13...με τράβηξε η εμφάνιση της που για τα γούστα είναι πολύ ωραία αλλά από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα...αυτή είναι χειρότερη και από την Κορίνα...κρίμα έφυγε ένα 20αρικο στα σκουπίδια