Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (27 μέλη και 237 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.196
Πόντοι
12.421
Κατάθεση στην Άντζελα την Ελληνίδα από Φώκαιας 13...με τράβηξε η εμφάνιση της που για τα γούστα είναι πολύ ωραία αλλά από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα...αυτή είναι χειρότερη και από την Κορίνα...κρίμα έφυγε ένα 20αρικο στα σκουπίδια
Τα έγραψα πιο πίσω φίλε!
Δυστυχώς δεν διαβάζεις...

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Μόλις πήρα Στέλα και Ανετα απο δίδυμου 22 μονο για πίπα τα κορίτσια το έχουν πηγα να δωσω φιλί με γλώσσα στην Στέλα και αρνήθηκε αλλά άμεσος μετά μου εγλυψε την πουτσα χωρίς Καποτά το κάναν και οι 2 ταυτόχρονα και εχυσα στο στόμα της άνετας γενικά πολυ καλη πιπα για αρχή αλλα κακη αν θες να τελειώσεις θα ανεβάσω και κρητική μετα απο πολύ καιρό Βαρίκα σχεδόν αυτο που έψαχνα αλλα οχι 100% ιδανικά θα ήθελα 2 Στέλες να φιλάνε και να φιλιούνται μεταξι τους αυτά (πήρα και κια φαντα)
Η άνετα θα ήταν άψογη αν δεν έκανε σαν χαζοχαρουμενο

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
239
Πόντοι
20
Τα έγραψα πιο πίσω φίλε!
Δυστυχώς δεν διαβάζεις...
Τα είχα διαβάσει αλλά με τράβηξε η εμφάνιση της και λέω πόσο καμιά να είναι έχουμε φάει και άλλες φόλες...εν τέλει πήγα δια δεύτερη κατάθεση στην τίμια Νάταλι από Φώκαιας και ξέχασα κάπως το φολιασμα τις Άντζελας

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
812
Πόντοι
361
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.196
Πόντοι
12.421
Γρήγορη καταδρομή το μεσημέρι στην Κολωνού:uzi::uzi:

Κολωνού 45 β Ναταλία ξανθιά θεία γεματούλα με ελεύθερη φλογέρα:badair:
Κολωνού 45α (1) κλειστό
Κολωνού 45α (2) Έμιλυ μελαχρινή νεαρή χοντρούλα με απλό:jerking:
Κολωνού 45α (3) Λαρίσα (νομίζω) γεμάτη μελαχρινή με απλό:jerking: και Λάουρα το κοντό λατίνικο μιλφάκι με το τατουάζ αράχνη στη σούφρα:headbaning1: Υπηρεσία η γνωστή εριστική από το Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος. Εδώ πλέον είναι ήσυχη, ήρεμη σαν αρνάκι:tooth: :tooth:

Πήρα επαναληπτική το μιλφάκι Λάουρα με καλές εντυπώσεις. Έχω ήδη γράψει κριτική...

Παίχτηκε ελεύθερη ωραία τσιμπούκα και ρομαντικό γλυψαρχίδι:headbaning2:

Με έξτρα 10€ την κέρασα κοκτέιλ απευθείας στις αμυγδαλές :pipa1::pipa1::pipa1:

Δεν έμεινε σταγόνα ανεκμετάλλευτη :tooth:

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
38
Πόντοι
0
εγω πηγαινω παντα λιγο πριν σχολασει...υποθετω μετα τις 17:00 θα ξεκιναει
Πήγα χθές για την Ναταλιτσα κατά της 18:00 αλλά ήταν κλειστό πέρασα ξανά κατά της 19:00 κ πάλι κλειστό ήταν.Η Ντανιέλα από το Ι46 μια ξανθιά με κοντό μαλλί είναι;

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
469
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά 3η κατάθεση σήμερα στην αννα απο Ιάσωνος 20α ελεύθερο στοματικό τελείωμα στο σώμα με πολύ καλή συμμετοχή αυτά από εμένα καλή συνέχεια

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
325
Πόντοι
21

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.923
Πόντοι
2.046
Σε μερικά τώρα λάιβ ότι θυμάμαι

Φωκαίας

7 υπόγειο κλειστό

7 σχόλασε η Στέλλα προ ολίγου δεν ξέρω ποια συνεχίζει, επίσης το 9 ανοιχτά

13 υπόγειο 2 λάτιν κοπέλες,η γνωστή πλέον Πάολα νεαρή μελαχρινή με καινούργια βυζιά
και μια Σόλ καστανό κατσαρό μαλλί νέα γύρω 28 με αρκετά καλό κορμί πιό ανοιχτόχρωμη και πιο γυναίκα σα στύλ , ενδιαφέρουσα παρουσία πρέπει να την ξαναείδα προ μηνών πιθανόν στο φ59.

13 ισόγειο ανοιχτά

17α Μιχαέλα ενώ το β κλειστό

19 Κάρλα

25α Αλεξάνδρα ρουσίντα επιστροφή,ξανθιά καβλιάρικο ύφος μεγάλο στόμα σώμα με κάποια πιασίματα .

25β 27β και 27όροφος ανοιχτά

Φυλής κεντρικά όλη η μεριά από 65 ως 71 ανοιχτά
ενώ απέναντι ανοιχτά μόνο το 84α της Ράνιας και το 84β όπου συνήθως Μαρία και Άννα αλλά δεν τσέκαρα.

Φ59 κάτω Νικόλ και Τζουλιάνα,απάνω δεν ανέβηκα

Φ72 υπόγειο η Βανέσα, νεαρή λεπτή προς πετίτ μελαχρινή.

Ανοιχτά και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα αλλά διαθέσιμος χρόνος ελάχιστος.

Έντιτ
Φιλιππίδου 11α Ιλόνα η μολδαβή νταρντανοκοπέλα επιστροφή
Και η Ναόμι η μαυρούλα πρώην Μαρία Νιγηρία.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.196
Πόντοι
12.421
Σε μερικά τώρα λάιβ ότι θυμάμαι

Φωκαίας

7 υπόγειο κλειστό

7 σχόλασε η Στέλλα προ ολίγου δεν ξέρω ποια συνεχίζει, επίσης το 9 ανοιχτά

13 υπόγειο 2 λάτιν κοπέλες,η γνωστή πλέον Πάολα νεαρή μελαχρινή με καινούργια βυζιά
και μια Σόλ καστανό κατσαρό μαλλί νέα γύρω 28 με αρκετά καλό κορμί πιό ανοιχτόχρωμη και πιο γυναίκα σα στύλ , ενδιαφέρουσα παρουσία πρέπει να την ξαναείδα προ μηνών πιθανόν στο φ59.

13 ισόγειο ανοιχτά

17α Μιχαέλα ενώ το β κλειστό

19 Κάρλα

25α Αλεξάνδρα ρουσίντα επιστροφή,ξανθιά καβλιάρικο ύφος μεγάλο στόμα σώμα με κάποια πιασίματα .

25β 27β και 27όροφος ανοιχτά

Φυλής κεντρικά όλη η μεριά από 65 ως 71 ανοιχτά
ενώ απέναντι ανοιχτά μόνο το 84α της Ράνιας και το 84β όπου συνήθως Μαρία και Άννα αλλά δεν τσέκαρα.

Φ59 κάτω Νικόλ και Τζουλιάνα,απάνω δεν ανέβηκα

Φ72 υπόγειο η Βανέσα, νεαρή λεπτή προς πετίτ μελαχρινή.

Ανοιχτά και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα αλλά διαθέσιμος χρόνος ελάχιστος.

Έντιτ
Φιλιππίδου 11α Ιλόνα η μολδαβή νταρντανοκοπέλα επιστροφή
Και η Ναόμι η μαυρούλα πρώην Μαρία Νιγηρία.
Φίλε μου,
η Σολ στο Φωκαίας 13 υπόγα κάνει απλό πρόγραμμά?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.315
Πόντοι
441
Κατάθεση στην Άντζελα την Ελληνίδα από Φώκαιας 13...με τράβηξε η εμφάνιση της που για τα γούστα είναι πολύ ωραία αλλά από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα...αυτή είναι χειρότερη και από την Κορίνα...κρίμα έφυγε ένα 20αρικο στα σκουπίδια

Εγώ ο ίδιος ρώτησα για δαύτη πριν λίγες σελίδες. Μου απάντησε ο @Μήτσος Μπάμπολας και εγώ έγραψα ότι μου γλίτωσε το εικοσάρικο.
Μετά με παρέθεσαν 2-3 λέγοντας πως αξίζει κ.λπ....

Σε αυτούς να γράψεις το κινητό σου ώστε να στο στείλουν μέσω iris το εικοσάρι.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.347
Πόντοι
19.236
Εγώ ο ίδιος ρώτησα για δαύτη πριν λίγες σελίδες. Μου απάντησε ο @Μήτσος Μπάμπολας και εγώ έγραψα ότι μου γλίτωσε το εικοσάρικο.
Μετά με παρέθεσαν 2-3 λέγοντας πως αξίζει κ.λπ....

Σε αυτούς να γράψεις το κινητό σου ώστε να στο στείλουν μέσω iris το εικοσάρι.
Την δοκίμασες?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.923
Πόντοι
2.046

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.976
Πόντοι
10.686
Πήγα χθές για την Ναταλιτσα κατά της 18:00 αλλά ήταν κλειστό πέρασα ξανά κατά της 19:00 κ πάλι κλειστό ήταν.Η Ντανιέλα από το Ι46 μια ξανθιά με κοντό μαλλί είναι;
Η Ναταλίτσα τώρα κάνει το διάλειμμά της για φαγητό μετά από μένα που μπήκα. Την είχα πάρει πριν από πολλά χρόνια , τουλάχιστον πέντε, και αν θυμάμαι καλά άφηνε και μουνογλείψιμο, χωρίς να παίρνω κι όρκο... Εντελώς απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα , τουλάχιστον είναι καλόκαρδη και δεν.... σπάει αρχίδια.

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.428
Πόντοι
4.646
ναι αυτη ειναι....τωρα η Ναταλιτσα τι να πω δεν ξερω ...ισως ειχε ρεπο..

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Αδερφια καλησπερα ξερει καποιος μεχρι τι ωρα ειναι η αλιονα απο διδυμου ? Προλαβαινω να παω τωρα?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.315
Πόντοι
441

Με όλες αυτές τις Άντζελες έχω μπερδευτεί. Του Φορμέτ ποια είναι;*
Πριν μήνες είχα πάρει μία στο Φυλής 59 αλλά ήμουν τόσο σουρωμένος που δεν θυμάμαι και πολλά. Ίσως να με γελά η μνήμη μου, όμως νομίζω πως αυτή που πήρα είχε στραβισμό, κοίταζε έντονα στην πίπα και είχε αξύριστες γάμπες. Σκυλοβρώμαγα οινόπνευμα και δεν με άφηνε να τη φιλήσω, όμως τουλάχιστον τον έφαγε δυνατά και ολοκληρωτικά.

Αυτήν που είδα στο Φωκαίας 13 υπόγειο είχε κάτι διάσπαρτα τατουάζ με χαρακτηριστικό ένα κάτω από το στήθος. Σκουρόχρωμη, λεπτή και ύφος μάγκικο. Να ήταν η ίδια και να μην το συνειδητοποίησα;

Στο Φωκαίας 7 υπόγειο σίγουρα δεν την είχα δει. Εκεί θυμάμαι δούλευε το κουκλάκι η Σασα και μία Έμυ βυζαρού βουλγάρα. Τουλάχιστον τα απογεύματα και τα πρωινά που πήγαινα.

*Αν πάντως αυτή που πήδηξα είναι του Φορμέτ, σιχάθηκα τη ζωή μου που τον έχωσα κάπου που τον έχει βάλει και αυτός.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom