Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 408 άτομα (50 μέλη και 358 επισκέπτες)

Drogo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Είχα πληροφορηθεί πριν μέρες ότι έκλεισε, στην πραγματικότητα υπολειτουργεί άλλοτε κλειστό άλλοτε ανοιχτό με άλλες κοπέλες, φαίνεται έφυγε η παλιά ιδιοκτησία και κάποιος άλλος το παλεύει. Στην περιοχή έχουν κλείσει τα Περγ1, Αγ.Πέτρου , τα 3 στη Ρεμ. , το Αλκ.117 , δηλαδή άμα κλείσει και το 113 θα μείνει από τόσα μπουρδέλα μόνο το Περγ27 με τις θείες.
Δηλαδή έτσι που πάει δε θα χουν κι οι μπάτσοι πού να κάνουν έφοδο...
Ευχαριστώ πολύ απλά είχε την Αλινα εκεί που ήταν , μέχρι και τώρα Legendary.
Ευχαριστώ

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Μάγκες η Μαργκώ απο Φωκ19 που πήγε ; Ήρθε για κάτι μέρες και ξανά εξαφανίστηκε. Η τσα2 μου είπε οτι "τελείωσε" με οτι και αν σημαίνει αυτό.

agriemenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
43
Πόντοι
0
Επισκεψη και απο εμενα στην Μαριγκονα των φτωχων στο Κολωνου 53.

Ο φωτισμος χαλια δε βοηθουσε καθολου, παρτε μονο μια μικρη γευση απο τις βυζαρες της....

Σημερα δεν ειχα πολλες καυλες ....την γαμησα μονο 3 φορες.

εικόνα_Viber_2024-12-04_20-56-59-578.jpg
σε ποια βαρδια ειναι η κυρια?

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.405
Πόντοι
201
μελαχρινή μίλφ με κανονικό σώμα σχεδόν 2.5αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, τατουάζ στο δεξί μπράτσο και αριστερά χαμηλά στο στομάχι ,το 2016 τη πήρα πρώτη φορά...

για πολύ λίγο δούλεψε και Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος αλλά πολύ λίγο και δεν έχει κριτική.
Γι'αυτό είσαι ο μέγιστος. Ευχαριστώ πολύ

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
790
Πόντοι
361
Θα γράψω τα δικά μου σιγουρακια εδω και 1χρονο και κατι που ασχολούμαι με το άθλημα

ξεκινάω με Χριστίνα τσέχα και Ντιάνα τις εχω παρει και παρτούζα ντιανα έχει χαθεί τώρα.

Μετά έχουμε Μανταλίνα την παλιά Ρουμάνα τι γαμήσια έχω κάνει με αυτην την κοπέλα με πολύ πάθος και όρεξη αν και εδώ γράφουν για φόλα σε εμένα οταν δεν έμπαινα με τραβούσε και με ρωτούσε μπειμπ γιατιιιι αχχχ πάει και αυτή.

Σαρα 3 φορές οκ δεν είναι του γούστου μου αν και ειναι μουναρα απο τον ίδιο οίκο με Μανταλίνα Φώκαιας 25 β

Μετά είναι μια κοπέλα που δεν θα γράψω όνομα για να μην εχει κάποιο θέμα η κοπέλα την έπαιρνα συχνά στην φυλής σε κάποια φάση είχε παρει την πουτσα μου γυμνή και την έτριβε στο μουνί τις και τις τον έδωσα ακαποτα , εκεί έκανα μια τεράστια παύση καθώς τρόμαξα για πολλούς λόγους έκανα εξετάσεις όλα καλα δεν την εχω ξανα πάρει αλλα θα γίνει σύντομα

Σιγουρακι 6 για καλό ξέσκισμα αρορα δεν θυμάμαι οδό στην φυλής πίσω πίσω στα τελευταία για τους λάτρεις του βυζιου για εμένα είναι η Queen και καλή πίπα

Μετα έχουμε σοφία Κόντη λατίνα η οποία εχει σπάσει στο πρόσωπο και πήγαινε τωρα τελευταία μαζι με Σαμάνθα που έμοιαζαν η Σαμάνθα απο υπηρεσία χαλιά η σοφία ήταν ότι καλύτερο

Τωρα τελευταία ψάχνω για παρτούζα δοκίμασα χλόη με μια μικρούλα αλλα δεν το θεμα στην παρτουζα ειναι να εχουν 1 καλή εμφάνιση 2 πιπα μαζι ταυτόχρονα 3 φιλιά με γλώσσα 4 χημεία μετάξι τους απο καλά μαγαζιά για παρτούζα είναι όλα στην οδο διδύμου με 22 27 20 18 να εχουν κλέψει την παράσταση τωρα προσκοπικά η σκέψη μου είναι να παρω την Στέλα απο 22 με κάποια εξίσου όμορφη ιδανικά με ειρήνη η κάποια τέτοιου τύπου και από άποψη συμμετοχή και εμφάνιση

Απλα για να πετύχεις κατι τέτοιο θέλει να κατεβαίνεις καααθε μερα και είναι κουραστικό να πηγαίνεις και να μην βρίσκεις αυτο που ψάχνεις οπότε θα εκτιμούσα παααρα πολυ όταν έχετε καποιο νέο να μου στείλετε μήνυμα η ενημερώστε εδω και όπου μπορώ να βοηθήσω θα χαρω να σας απαντήσω κατι λιγα τα ξερω και εγω αυταα από εμένα
Καλα γαμισααα

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
255
Πόντοι
20
Μετά είναι μια κοπέλα που δεν θα γράψω όνομα για να μην εχει κάποιο θέμα η κοπέλα την έπαιρνα συχνά στην φυλής σε κάποια φάση είχε παρει την πουτσα μου γυμνή και την έτριβε στο μουνί τις και τις τον έδωσα ακαποτα , εκεί έκανα μια τεράστια παύση καθώς τρόμαξα για πολλούς λόγους έκανα εξετάσεις όλα καλα δεν την εχω ξανα πάρει αλλα θα γίνει σύντομα
Η μέγιστη μαλακια που θα μπορούσες να κάνει κάποιος, το τρίψιμο εχει τις ίδιες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι με το ακαποτο γαμισι, το οποίο έκανες και μετά. Λίγο μυαλό θέλει... Δεν σκευτεσε την υγεία σου

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
790
Πόντοι
361
Η μέγιστη μαλακια που θα μπορούσες να κάνει κάποιος, το τρίψιμο εχει τις ίδιες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι με το ακαποτο γαμισι, το οποίο έκανες και μετά. Λίγο μυαλό θέλει... Δεν σκευτεσε την υγεία σου
Φίλε η αλήθεια είναι εκείνη την ώρα δεν ειχα καθαρό μυαλό μετα τα σκέφτηκα όλα ηταν κάτι τέρμα χαζο i know

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.099
Πόντοι
731
Πέρασα με Αννα από Φωκαίας 19 το πρωί. Είχε συνεχόμενα δωμάτια. Οκ καλό μωρακι αλλά απέχει έτη φωτός από ανάλογες κοπελες, πχ Ειρήνη από Δ22. Για μια φορά καλή…

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
790
Πόντοι
361
Πέρασα με Αννα από Φωκαίας 19 το πρωί. Είχε συνεχόμενα δωμάτια. Οκ καλό μωρακι αλλά απέχει έτη φωτός από ανάλογες κοπελες, πχ Ειρήνη από Δ22. Για μια φορά καλή…
Είναι εκεί τώρα?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.963
Πόντοι
3.246
Θα γράψω τα δικά μου σιγουρακια εδω και 1χρονο και κατι που ασχολούμαι με το άθλημα

ξεκινάω με Χριστίνα τσέχα και Ντιάνα τις εχω παρει και παρτούζα ντιανα έχει χαθεί τώρα.

Μετά έχουμε Μανταλίνα την παλιά Ρουμάνα τι γαμήσια έχω κάνει με αυτην την κοπέλα με πολύ πάθος και όρεξη αν και εδώ γράφουν για φόλα σε εμένα οταν δεν έμπαινα με τραβούσε και με ρωτούσε μπειμπ γιατιιιι αχχχ πάει και αυτή.

Σαρα 3 φορές οκ δεν είναι του γούστου μου αν και ειναι μουναρα απο τον ίδιο οίκο με Μανταλίνα Φώκαιας 25 β

Σιγουρακι 6 για καλό ξέσκισμα αρορα δεν θυμάμαι οδό στην φυλής πίσω πίσω στα τελευταία για τους λάτρεις του βυζιου για εμένα είναι η Queen και καλή πίπα

Μετα έχουμε σοφία Κόντη λατίνα η οποία εχει σπάσει στο πρόσωπο και πήγαινε τωρα τελευταία μαζι με Σαμάνθα που έμοιαζαν η Σαμάνθα απο υπηρεσία χαλιά η σοφία ήταν ότι καλύτερο

Τωρα τελευταία ψάχνω για παρτούζα δοκίμασα χλόη με μια μικρούλα αλλα δεν το θεμα στην παρτουζα ειναι να εχουν 1 καλή εμφάνιση 2 πιπα μαζι ταυτόχρονα 3 φιλιά με γλώσσα 4 χημεία μετάξι τους απο καλά μαγαζιά για παρτούζα είναι όλα στην οδο διδύμου με 22 27 20 18 να εχουν κλέψει την παράσταση τωρα προσκοπικά η σκέψη μου είναι να παρω την Στέλα απο 22 με κάποια εξίσου όμορφη ιδανικά με ειρήνη η κάποια τέτοιου τύπου και από άποψη συμμετοχή και εμφάνιση

Απλα για να πετύχεις κατι τέτοιο θέλει να κατεβαίνεις καααθε μερα και είναι κουραστικό να πηγαίνεις και να μην βρίσκεις αυτο που ψάχνεις οπότε θα εκτιμούσα παααρα πολυ όταν έχετε καποιο νέο να μου στείλετε μήνυμα η ενημερώστε εδω και όπου μπορώ να βοηθήσω θα χαρω να σας απαντήσω κατι λιγα τα ξερω και εγω αυταα από εμένα
Καλα γαμισααα
πρωινή βάρδια ή απογευματινή;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.879
Πόντοι
2.046
Ακριβώς!

Σταμάτησε αυτή, ή δουλεύει κάπου, ξέρουμε?
Μέχρι πριν λίγες μέρες στις γιορτές τουλάχιστον ήταν στο υπόγειο της φωκ7 που λέγαμε συνήθως πρωί ή μεσημέρι απλά κάποιες μέρες δεν ανοίγει οπότε είναι και να την πετύχεις .

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
221
Πόντοι
20
Κατάθεση στην Άντζελα την Ελληνίδα από Φώκαιας 13...με τράβηξε η εμφάνιση της που για τα γούστα είναι πολύ ωραία αλλά από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα...αυτή είναι χειρότερη και από την Κορίνα...κρίμα έφυγε ένα 20αρικο στα σκουπίδια

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
790
Πόντοι
361
Μόλις πήρα Στέλα και Ανετα απο δίδυμου 22 μονο για πίπα τα κορίτσια το έχουν πηγα να δωσω φιλί με γλώσσα στην Στέλα και αρνήθηκε αλλά άμεσος μετά μου εγλυψε την πουτσα χωρίς Καποτά το κάναν και οι 2 ταυτόχρονα και εχυσα στο στόμα της άνετας γενικά πολυ καλη πιπα για αρχή αλλα κακη αν θες να τελειώσεις θα ανεβάσω και κρητική μετα απο πολύ καιρό Βαρίκα σχεδόν αυτο που έψαχνα αλλα οχι 100% ιδανικά θα ήθελα 2 Στέλες να φιλάνε και να φιλιούνται μεταξι τους αυτά (πήρα και κια φαντα)

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.079
Πόντοι
2.560
....επισης η ομοσταβλη της η Κλαρα.Εγαμευθει εχθες απογευματινη βαρδια αλλα ουτε ζεστη,ουτε κρυο.Απλο τυπικο ξεμπουκωμα σε δυο στασεις.Οι ανανοινωσεις της τσατσας δεν τηρουνται καθολου,η ιδια υιοθετει σταση μη προσβασης κατα την πεολειχια.Το μονο καλο ειναι οτι δεχεται αδιαμαρτυρητα το σφυροκοπημα και δεν δυσκολευεται στα ευμεγεθη παπαρια.Βυζακι μιμρο με ωραια σκουρα ρωγα.Μουνι ανοιχτο με μετρια αισθηση και κωλος πλαδαρος χωρις σφριγγυλοτητα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom