ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 201
σωστα,2η...απογευμα...Λες για τον όροφο του Διδύμου 8, σωστά; Τι βάρδια;
σωστα,2η...απογευμα...Λες για τον όροφο του Διδύμου 8, σωστά; Τι βάρδια;
Κάποιος να ενημερώσει για αυτό έστω και σε πμ ;Μάγκες η Μαργκώ απο Φωκ19 που πήγε ; Ήρθε για κάτι μέρες και ξανά εξαφανίστηκε. Η τσα2 μου είπε οτι "τελείωσε" με οτι και αν σημαίνει αυτό.
Φίλε πως να περάσεις καλά αφού δεν σεβάστηκες την κοπέλα .Παράκουσα τις οδηγίες του τσατ και η ζωή με τιμώρησε οικτρά.
Αντί να επισκεφθώ τη Ναταλι του Φωκαίας 27 που αναφέρατε πολλοί, είπα να παρακάμψω το συνωστισμό και να δοκιμάσω κάτι under tha radar με βάση το ένστικτό μου.
Φυσικά απέφυγα τις λατίνες μέτριας+ εμφάνισης που μύριζαν φόλα απ' το χιλιόμετρο και είπα να τιμήσω μετά από χρόνια το πάλαι ποτέ φολάδικο Φ66Δ, στο οποίο κάποτε γαμούσα ψιλοκαλά μια μαυρούλα στις μεταμεσονύκτιες - μέχρι που χάλασε κι αυτή απότομα και δεν ξαναπάτησα.
Εντάξει, το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να έχει την αγένεια και τη μουνοπανιά στο job description των ιερόδουλων που προσλαμβάνει (σας παραπέμπω και σε πρόσφατη κριτική παλιού μέλους για τη μαυρούλα). Εγώ επέλεξα την έτερη πόρνη, μια chubby λευκή πιτσιριρίκα με συμπαθητικό βλέμμα στο σαλόνι.
Ό,τι γράφει ο άλλος ισχύει στο ακέραιο.
Εχθρική συμπεριφορά, λες και σε προκαλεί να σηκωθείς να φύγεις απ' την πρώτη στιγμή ή λες και μισεί την πούτσα θανάσιμα σαν ορκισμένη αναρχοσατανίστρια λεσβία. Δυσανασχετούσε με τα πάντα, έβαζε τα δυνατά της για να περάσεις άθλια (κάτι που προφανώς έπαψε πολύ συντομα να μ' απασχολεί, αλλά αν συνέβαινε σε κάποιον πιτσιρικά θα του άφηνε ψυχολογικά τραύματα). Γάμησα όσο πιο δυνατά μπορούσα αγνοώντας τις μαλακίες της, σκεπτόμενος ότι γυμνάζομαι πάνω στο άψυχο μουνί της για να ξεπιαστώ, της έριξα και 2-3 μπάτσες για τιμωρία, έχυσα και συνέχισα ξαλαφρωμένος τη βραδιά μου.
ΥΓ. Μέγα σφάλμα μου να δώσω δεύτερη ευκαιρία σ' αυτό το καταραμένο μέρος έστω και μετά από χρόνια. ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ.
Καλή συνέχεια
ΠεραστικάΦίλε πως να περάσεις καλά αφού δεν σεβάστηκες την κοπέλα .
Λούνα εννοείς ?Φιδιπιδου 11 ισόγειο μια Λανα είναι καλή αν σ αρέσουν οι λατινες
Λογικά πρέπει να λες τη Λίλη στο Ιάσωνος 44 (διάδρομος) που ως τσατσά είναι και η Σάντρα, που ήταν εκδιδόμενη παλιά. Πολύ κοντή, 1.45 μαξ, μελαχρινούλα με πιασιματάκια από Ταϊλάνδη. Ψιλοκαινούρια μου φαίνεται στο κουρμπέτι. Αν είσαι ασιατόπληκτος ή πετιτόπληκτος, ή και τα δύο, συνιστάται. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά και έσωσε τη μέρα μετά το στραπάτσο με Ιβάνα. Κρίμα πάντως που η Σάντρα κρέμασε νωρίς το στριγκάκι της, εκτός αν χάνω κάτι.Καλησπέρα θυμάμαι ότι υπάρχει μια κοπέλα από Ασία στην Ιάσονας? Θυμάστε σε ποιόν οίκο δουλεύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ή τσα2 είπε μετά τις γιορτές αλλά ακόμα να φανείΤην τζανινα στο Φώκαιας 25 β την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία
Η λιλυ είναι τουλάχιστον 3-4 χρόνια σε διάφορα μαγαζιά στο μεταξύ δούλευε,την έχω πάρει πολλές φορές πάντα ευχαριστημένος έφευγα..Λογικά πρέπει να λες τη Λίλη στο Ιάσωνος 44 (διάδρομος) που ως τσατσά είναι και η Σάντρα, που ήταν εκδιδόμενη παλιά. Πολύ κοντή, 1.45 μαξ, μελαχρινούλα με πιασιματάκια από Ταϊλάνδη. Ψιλοκαινούρια μου φαίνεται στο κουρμπέτι. Αν είσαι ασιατόπληκτος ή πετιτόπληκτος, ή και τα δύο, συνιστάται. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά και έσωσε τη μέρα μετά το στραπάτσο με Ιβάνα. Κρίμα πάντως που η Σάντρα κρέμασε νωρίς το στριγκάκι της, εκτός αν χάνω κάτι.
Τι βάρδια είναι?Λογικά πρέπει να λες τη Λίλη στο Ιάσωνος 44 (διάδρομος) που ως τσατσά είναι και η Σάντρα, που ήταν εκδιδόμενη παλιά. Πολύ κοντή, 1.45 μαξ, μελαχρινούλα με πιασιματάκια από Ταϊλάνδη. Ψιλοκαινούρια μου φαίνεται στο κουρμπέτι. Αν είσαι ασιατόπληκτος ή πετιτόπληκτος, ή και τα δύο, συνιστάται. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά και έσωσε τη μέρα μετά το στραπάτσο με Ιβάνα. Κρίμα πάντως που η Σάντρα κρέμασε νωρίς το στριγκάκι της, εκτός αν χάνω κάτι.
Το ζυμαρακι το είδες καθόλου ορεξατο ή ήταν κουρασμένη από τα σερί? Γιατί σκεφτόμουν να πάω σήμερα μόνο για αυτή και ή θα είναι σούπερ η φόλα.σφηνάκι live επιγραμματικα
Λιοσιων 73α 2 λατίνες Μισέλ ,σε απλό πρόγραμμα και Παολα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσίων 73β Εμμι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το ζυμαράκι δουλεύει συνεχόμενα σχεδόν 24ωρο. ...
Χωματιανου 11β κλειστό.
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πέρασα μαζί της πριν από, περίπου, δύο μήνες. Τίμιο και αξιοπρεπές milf. Ευγενική και πρόσχαρος χαρακτήρας. Δεν την γάμησα, μόνο πίπα της έδωσα. Το τσιμπούκι της ήταν βαθύ, με πολύ σάλιο. Της τα έδωσα στο στόμα, όπου τα δέχθηκε αδιαμαρτύρητα.Επίσης η Άννα από Ιωαννίνων 3 παραμένει μιλφαρα ή έχει πέσει? Έχω να τη δω πάνω από χρόνο