Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (40 μέλη και 345 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.209
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Βικτώρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 ισόγειο Αννετα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, ο οίκος είναι μακράν αυτός που βρομάει αφόρητα σε όλη την Αθήνα.

Διδυμου 18 ισόγειο Σοφία,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 18 υπόγειο κλειστό.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 8β Βερονικα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 8α κλειστό.

Έλλης 3 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.209
Πόντοι
46.232
συνεχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκύρας 9 Βικτώρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Άννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Αγκύρας 12α Ήρα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος (αλλά μέσα το αποφεύγει)και αυταρχικό.

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 105 αριστερά και 105 δεξιά (εδώ έχουν βάλει και ενοικιαστηριο)κλειστά.

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
128
Πόντοι
0
Λογικά πρέπει να λες τη Λίλη στο Ιάσωνος 44 (διάδρομος) που ως τσατσά είναι και η Σάντρα, που ήταν εκδιδόμενη παλιά. Πολύ κοντή, 1.45 μαξ, μελαχρινούλα με πιασιματάκια από Ταϊλάνδη. Ψιλοκαινούρια μου φαίνεται στο κουρμπέτι. Αν είσαι ασιατόπληκτος ή πετιτόπληκτος, ή και τα δύο, συνιστάται. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά και έσωσε τη μέρα μετά το στραπάτσο με Ιβάνα. Κρίμα πάντως που η Σάντρα κρέμασε νωρίς το στριγκάκι της, εκτός αν χάνω κάτι.
Τι βάρδια είναι?

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.413
Πόντοι
201
σφηνάκι live επιγραμματικα

Λιοσιων 73α 2 λατίνες Μισέλ ,σε απλό πρόγραμμα και Παολα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσίων 73β Εμμι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το ζυμαράκι δουλεύει συνεχόμενα σχεδόν 24ωρο. ...

Χωματιανου 11β κλειστό.

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Το ζυμαρακι το είδες καθόλου ορεξατο ή ήταν κουρασμένη από τα σερί? Γιατί σκεφτόμουν να πάω σήμερα μόνο για αυτή και ή θα είναι σούπερ η φόλα.
Επίσης η Άννα από Ιωαννίνων 3 παραμένει μιλφαρα ή έχει πέσει? Έχω να τη δω πάνω από χρόνο

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.755
Πόντοι
4.926
Επίσης η Άννα από Ιωαννίνων 3 παραμένει μιλφαρα ή έχει πέσει? Έχω να τη δω πάνω από χρόνο
Πέρασα μαζί της πριν από, περίπου, δύο μήνες. Τίμιο και αξιοπρεπές milf. Ευγενική και πρόσχαρος χαρακτήρας. Δεν την γάμησα, μόνο πίπα της έδωσα. Το τσιμπούκι της ήταν βαθύ, με πολύ σάλιο. Της τα έδωσα στο στόμα, όπου τα δέχθηκε αδιαμαρτύρητα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.865
Πόντοι
2.836
Λιοσίων 73β Εμμι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το ζυμαράκι δουλεύει συνεχόμενα σχεδόν 24ωρο. ..
Kατάλαβα..... πάλι βεντάλια θα κάνει τα 50αρικα κ θα κάνει αέρα στον εαυτό της μέσα στο dress room του οικου......μόνο που τώρα δεν θα κάνει από τη ζέστη της ατμόσφαιρας ......αλλά από τη ζέστη του air conditioner!!!!

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.596
Πόντοι
3.057
Ρε σεις τι καινουργια φρουτα τυπου EMO και Punk-Goth επαιζαν εχτες το πρωι στην Φωκαιας ?
Καλησπέρα. Αναγνωρίζω ότι είναι πολύ καιρό μετά αλλά ανακάλυψα την ανάρτηση ψαχνωντας για τέτοια κορίτσια . Παίζουν ακόμα; Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.413
Πόντοι
201
Kατάλαβα..... πάλι βεντάλια θα κάνει τα 50αρικα κ θα κάνει αέρα στον εαυτό της μέσα στο dress room του οικου......μόνο που τώρα δεν θα κάνει από τη ζέστη της ατμόσφαιρας ......αλλά από τη ζέστη του air conditioner!!!!
Aρκει να δίνει πόνο στο δωμάτιο, κ ας κάνει ότι θέλει με τα πενήνταρικα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.865
Πόντοι
2.836

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.503
Πόντοι
2.836
Πέρασα μαζί της πριν από, περίπου, δύο μήνες. Τίμιο και αξιοπρεπές milf. Ευγενική και πρόσχαρος χαρακτήρας. Δεν την γάμησα, μόνο πίπα της έδωσα. Το τσιμπούκι της ήταν βαθύ, με πολύ σάλιο. Της τα έδωσα στο στόμα, όπου τα δέχθηκε αδιαμαρτύρητα.
Τελευταία φορά που την είδα πριν 9- 10 μήνες είχε ανοίξει λίγο το σώμα της, έχει πλαδαρέψει και άλλο?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους. Η Ιβανα Δ27 τα κάνει όλα ακαποτα; Αυτή την εντύπωση έχω, πως αν δεν βάλεις καποτα δεν θα πει και κάτι... Ισως κάνω λάθος, όμως, και δεν θέλω να θεωρηθεί πως ξέρω κάτι για την κοπέλα που δεν ισχύει.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.806
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα σε όλους. Η Ιβανα Δ27 τα κάνει όλα ακαποτα; Αυτή την εντύπωση έχω, πως αν δεν βάλεις καποτα δεν θα πει και κάτι... Ισως κάνω λάθος, όμως, και δεν θέλω να θεωρηθεί πως ξέρω κάτι για την κοπέλα που δεν ισχύει.
Πίπα ακαποτα. Τα άλλα με προφύλαξη τουλάχιστον σε μένα. Επίσης τσεκαρει στο τέλος αν το προφυλακτικό είναι οκ ή έσπασε.
Αλλά και να έκανε ακαποτα πρέπει να είσαι αυτοκαταστροφικός να την πάρεις όταν κάνει εναλλαγή μουνιού κώλου χωρίς αλλαγή προφυλακτικού....

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Γενικά το να παίρνεις ακαποτα ιερόδουλες είναι αυτοκαταστροφικο... (δεν μιλάω για στοματικό)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom