Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (28 μέλη και 165 επισκέπτες)

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
98
Πόντοι
0
Σε κάποια που μπήκα στο μεταξουργείο
Κολωνου 45 Νικόλ ήταν δωμάτιο

Μ.α 22β Μαρία χοντρουλα βυζακι 1,5-2που τσακώνονταν με τον γκόμενο στο τηλέφωνο

Πέρδικα 3 μια πιτσιρίκα σκινι Ρουμάνα ψιλό αδιάφορη

Μ.α 21 κάτω κελη λατινοχοντρουλα
Και πάνω όροφος Εβελιν λατίνα με ωραίο σώμα μικρό βυζακι πεταχτή κωλαρα με ελεύθερο αρωματικό

Μ.α 15 η κωλογρια τσατσα είπε μόνο έχω 2 κοπέλες 15€ μια τσουπωτη λατίνα 2αρι βυζο Και πεταχτό κωλο
Η άλλη κοπέλα σκινη αδιάφορη και γενικά ο οίκος μου φάνηκε πιο πολυ ήθελε να διώξει πελάτες

Κολωνου 32β καρολίνα λατίνα μικρό βυζακι πεσμένη κωλαρα για λατίνα 20€

Κολωνου 30 erotic prison η κλασική ξανθιά κοπέλα κοπέλα με τα γυαλάκια δεν συγκράτησα όνομα 1,5 βυζακι καλώς κωλος για τα κυβικά της

Ιάσωνος20γ Μπαρμπρα σκινι από Βενεζουέλα

Ιάσωνος 20β Απρίλια λατίνα ψιλή πεταχτή κωλαρα 2αρι βυζι συλικωνατο μεγάλη αναμονή φουλ τα δωμάτια

Ιάσονος 20γ. Βαλέρια ουκρανιδα 1,5 βυζι πεσμένος κωλος νορμάλ πρόγραμμα και μια λατίνα Αννα (νομίζω) με πιασίματα 2αρι βυζι πεταχτός κωλος

Σε γενικές γραμμές μπάμιες
Ψήφισες κάπου από αυτές φίλε?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.417
Πόντοι
19.236
Screenshot_20250112_192352.jpg

μύστες μου αύριο όποιος βρεθεί στη περιοχή αν μπορεί ας ρίξει μια ματιά, να δούμε αν ο τσάτσος είναι αξιόπιστος η παπαριες μου είπε...θα έλεγα στον φίλο @DmtrsxXx να πάει να τσεκάρει ( να της ρίξει και ένα πουτσο) αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμη από Ντουμπάι που έχει πάει
Καλά ότι νάναι το άτομο...
Εμένα όταν τον πήρα για καφέ μου είπε ότι είναι στο χωριό του... :confused:
Είδε βροχές λέει και πήγε να ρίξει το λίπασμα στις ελιές...
:jerking:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.017
Πόντοι
2.046
Δεύτερη βάρδια γύρω 7παρά με 8,τά περισσότερα ανοιχτά.
Κλειστά στη Διδύμου εκτός του Διδ27 και Διδ18 σκαλάκια.
Κλειστά και τα 8άρια.

Σε όσα θυμάμαι

Φωκαίας

7υπόγ Έϊντζη

7 μεσαίο Ηλέκτρα

13 υπόγειο Πάολα

17άρια,19,25α,27β ανοιχτά.

Φυλής

109α Βικτόρια η ξανθωπή μπαμπάτσικη μαλλί κότσο σφιχτοδεμένο αυτή που ήταν και στο φωκ27β προσφάτως και Διδύμου κλπ.

109β Μαρία και Βικτώρια αν άκουσα καλά,άλλη Βικτώρια, μελαχρινή με σώμα προς κανονικό.

105 Αλεξάνδρα η Κολομβιάνα που ήταν παλιά στο ίδιο και στο 134 απέναντι, όπως και στο 61 κλπ.

71α Άννα λεπτή "ξανθιά" με κωλάρα, μικρό βυζί, ζόρικο ύφος μαγκιόρικο.

71 όροφος Ντούλτσε και Άντζελα λατίνες

Φ59 όροφος τρεις λατίνες, η Έμμυ μαυρούλα με τατουάζ όλη την πλάτη, η Λουίζα ελαφρώς μπαμπάτσικη ψηλή λευκόδερμη και η Άριελ καστανομελί μαλλί ,σώμα νορμάλ θηλυκό,πρόσωπο εξοτίκ αλλά με ύφος πάω στα καλλιστεία...

Φ72α ετοιμαζόταν να ανοίξει η Ειρήνη.

Τα υπόλοιπα ανοιχτά μέχρι πέρα πλην τα 86άρια.

Φιλιππίδου 11α Ιλόνα μολδαβή και Μαρία μαυρούλα.

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
351
Πόντοι
300
Κατάθεση Φυλής 65β στην Μπουτι. Πήγα γύρω στις 6:30 και δεν είχε πολύ κόσμο στην περιοχή . Όντας μικρός στην ηλικία και σχετικά νέος στο άθλημα έχω αντοχή γενικά με τις κοπέλες . Σήμερα ήμουν τόσο καυλωμένος που έκατσα γύρω στα 5-7 λεπτά. Στο πισωκολλητο την πήγα ταπα και κατεθεσα μέσα στην μουνα της όσο αυτή μου έκανε τουερκ. Εκεί τρελάθηκα και τα είδα όλα . Μπορεί ρε μάγκες να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά έχει γαμάτο σώμα τουλάχιστον για τα γούστα μου με πιασίματα πολλά . Στο τέλος μου είπε ξέρεις καλό πισωκολλητο η κοπέλα σου θα είναι τυχερή . Που να ήξερε με τι τρελή είχα μπλέξει από τον Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβρη και θα άλλαζε γνώμη XD . Τέλος πάντων δουλεύει από Τετάρτη έως Κυριακή δεύτερη βάρδια για όποιον θέλει να πάει . Καλά γαμησια μύστες

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
227
Πόντοι
280
Κατάθεση Φυλής 65β στην Μπουτι. Πήγα γύρω στις 6:30 και δεν είχε πολύ κόσμο στην περιοχή . Όντας μικρός στην ηλικία και σχετικά νέος στο άθλημα έχω αντοχή γενικά με τις κοπέλες . Σήμερα ήμουν τόσο καυλωμένος που έκατσα γύρω στα 5-7 λεπτά. Στο πισωκολλητο την πήγα ταπα και κατεθεσα μέσα στην μουνα της όσο αυτή μου έκανε τουερκ. Εκεί τρελάθηκα και τα είδα όλα . Μπορεί ρε μάγκες να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά έχει γαμάτο σώμα τουλάχιστον για τα γούστα μου με πιασίματα πολλά . Στο τέλος μου είπε ξέρεις καλό πισωκολλητο η κοπέλα σου θα είναι τυχερή . Που να ήξερε με τι τρελή είχα μπλέξει από τον Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβρη και θα άλλαζε γνώμη XD . Τέλος πάντων δουλεύει από Τετάρτη έως Κυριακή δεύτερη βάρδια για όποιον θέλει να πάει . Καλά γαμησια μύστες
Τι ακριβώς κορμί έχει μύστη; Γιατί αρκετοί τη λένε γεμάτη, ή και BBW.. Πιάνει κατηγορία "με πιασίματα" ή κατηγορία χοντρή;

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
227
Πόντοι
280
Σε κάποια που μπήκα στο μεταξουργείο
Κολωνου 45 Νικόλ ήταν δωμάτιο

Μ.α 22β Μαρία χοντρουλα βυζακι 1,5-2που τσακώνονταν με τον γκόμενο στο τηλέφωνο

Πέρδικα 3 μια πιτσιρίκα σκινι Ρουμάνα ψιλό αδιάφορη

Μ.α 21 κάτω κελη λατινοχοντρουλα
Και πάνω όροφος Εβελιν λατίνα με ωραίο σώμα μικρό βυζακι πεταχτή κωλαρα με ελεύθερο αρωματικό

Μ.α 15 η κωλογρια τσατσα είπε μόνο έχω 2 κοπέλες 15€ μια τσουπωτη λατίνα 2αρι βυζο Και πεταχτό κωλο
Η άλλη κοπέλα σκινη αδιάφορη και γενικά ο οίκος μου φάνηκε πιο πολυ ήθελε να διώξει πελάτες

Κολωνου 32β καρολίνα λατίνα μικρό βυζακι πεσμένη κωλαρα για λατίνα 20€

Κολωνου 30 erotic prison η κλασική ξανθιά κοπέλα κοπέλα με τα γυαλάκια δεν συγκράτησα όνομα 1,5 βυζακι καλώς κωλος για τα κυβικά της

Ιάσωνος20γ Μπαρμπρα σκινι από Βενεζουέλα

Ιάσωνος 20β Απρίλια λατίνα ψιλή πεταχτή κωλαρα 2αρι βυζι συλικωνατο μεγάλη αναμονή φουλ τα δωμάτια

Ιάσονος 20γ. Βαλέρια ουκρανιδα 1,5 βυζι πεσμένος κωλος νορμάλ πρόγραμμα και μια λατίνα Αννα (νομίζω) με πιασίματα 2αρι βυζι πεταχτός κωλος

Σε γενικές γραμμές μπάμιες
Στο Μ. Α. 15 μη τυχόν πετάξεις τα ευρώ σου στη Σόνια, τσέκαρε κριτικές να το θυμάσαι! Κι αν σ αρέσουν σκίνι ή λατίνες πάρε τη Μπάρμπαρα, είναι αρκετά καλή για τα χοντρά, και σχετικά όμορφη για τα γούστα μου, έχει κάτι καυλωτικό. Μόνο το μικρό βυζί της είναι πεσμένο και νερουλό, αλλά είναι καλή σε ότι κάνει και τον τρώει όλο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.729
Πόντοι
9.846
Σκηνικό ταινίας εξελίχθηκε το μεσημέρι στον όροφο του Φυλής 71:headbang2::headbang2::headbang2:

Στο σαλόνι έχω κάτσει εγώ στη μέση και απέναντι, κοντά στην είσοδο έχει κάτσει μπάρμπας ηλικίας 70+ με καρό τραγιάσκα:bounce:

Σαλονάρισε η Βερόνικα και ο μπάρμπας εκδήλωσε ενδιαφέρον να περάσει...

Μόλις πήγε να σηκωθεί του έφυγε διπλό απανωτό κλανίδι:new_shocked::new_shocked: Μιλάμε για στριφτά και βροντερά:tooth::tooth::tooth: Νόμιζα έσκασε βόμβα:2funny::2funny::2funny:

Τότε ακολουθεί ο εξής επικός διάλογος:

Τσατσά: Φύγε φύγε βρωμάει, θα κάνουμε εμετό...
Κλανιάρης μπάρμπας: Δεν έχω άλλες να κάνω. Μπορώ να μπώ στο δωμάτιο :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Τσατσά: Φύγε φύγε...
Αποχώρηση μπάρμπα....

Έπος:hi:
Τον μπάρμπα πρέπει να τον βάλουμε να γράψει τα βιώματα του στο νήμα "ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο". Σίγουρα έχει πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί!!!
(Εκτός κι αν του φεύγουν γιατί είναι κανένας γεροβρωμόμπινές και το κωλοτρυπιδι του του το στραποναρουν οι κοπέλες μέσα κι έχει πάει Φ200). Από ότι βλέπετε και από τις κριτικές το Bou έχει γεμίσει "μερακλήδες"!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
227
Πόντοι
280
Τελικά μήπως εθεάθη καθόλου κάπου η μαυρούλα η Μαρία;;
Skinny ομορφούλα απ' τη Νιγηρία.
Ήταν πέρσι για καιρό στο Ιάσονος 39 (1ο αριστερά).
Μου λείπει ρε γαμώτο :/ περνούσα γαμάτα γιατί γούσταρε...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.050
Πόντοι
3.246
Τελικά μήπως εθεάθη καθόλου κάπου η μαυρούλα η Μαρία;;
Skinny ομορφούλα απ' τη Νιγηρία.
Ήταν πέρσι για καιρό στο Ιάσονος 39 (1ο αριστερά).
Μου λείπει ρε γαμώτο :/ περνούσα γαμάτα γιατί γούσταρε...
ρε μάγκα αφού είπαμε πήγε φιλλιπίδου 11 ψάξε πρόσφατες κριτικές

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
158
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
351
Πόντοι
300
Τι ακριβώς κορμί έχει μύστη; Γιατί αρκετοί τη λένε γεμάτη, ή και BBW.. Πιάνει κατηγορία "με πιασίματα" ή κατηγορία χοντρή;
Είναι κοπέλα με πιασίματα BBW αλλά θεοχοντρη δεν την λες . Το κορμί της είναι σφιχτό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Έχει και κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Πήγαινε να δεις αδελφέ και από εκεί και πέρα κρίνεις εσύ τι σου αρέσει και τι όχι

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
158
Πόντοι
0

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Πέρασμα από απόγευματινη βάρδια και Ναταλία φωκ 27 πολύ καλή σούπερ πίπα και πολύ δοτική χωριά που είναι κούκλα και πολύ καλό παιδί τη συστήνω ανεπιφύλακτα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom