Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (26 μέλη και 262 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.474
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα θυμάμαι ότι υπάρχει μια κοπέλα από Ασία στην Ιάσονας? Θυμάστε σε ποιόν οίκο δουλεύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λίλυ, Ι44Γ , καλή είναι, δούλευε και παλιότερα.

Παράκουσα τις οδηγίες του τσατ και η ζωή με τιμώρησε οικτρά.
Αντί να επισκεφθώ τη Ναταλι του Φωκαίας 27 που αναφέρατε πολλοί, είπα να παρακάμψω το συνωστισμό και να δοκιμάσω κάτι under tha radar με βάση το ένστικτό μου.
Φυσικά απέφυγα τις λατίνες μέτριας+ εμφάνισης που μύριζαν φόλα απ' το χιλιόμετρο και είπα να τιμήσω μετά από χρόνια το πάλαι ποτέ φολάδικο Φ66Δ, στο οποίο κάποτε γαμούσα ψιλοκαλά μια μαυρούλα στις μεταμεσονύκτιες - μέχρι που χάλασε κι αυτή απότομα και δεν ξαναπάτησα.
Εντάξει, το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να έχει την αγένεια και τη μουνοπανιά στο job description των ιερόδουλων που προσλαμβάνει (σας παραπέμπω και σε πρόσφατη κριτική παλιού μέλους για τη μαυρούλα). Εγώ επέλεξα την έτερη πόρνη, μια chubby λευκή πιτσιριρίκα με συμπαθητικό βλέμμα στο σαλόνι.
Ό,τι γράφει ο άλλος ισχύει στο ακέραιο.
Εχθρική συμπεριφορά, λες και σε προκαλεί να σηκωθείς να φύγεις απ' την πρώτη στιγμή ή λες και μισεί την πούτσα θανάσιμα σαν ορκισμένη αναρχοσατανίστρια λεσβία. Δυσανασχετούσε με τα πάντα, έβαζε τα δυνατά της για να περάσεις άθλια (κάτι που προφανώς έπαψε πολύ συντομα να μ' απασχολεί, αλλά αν συνέβαινε σε κάποιον πιτσιρικά θα του άφηνε ψυχολογικά τραύματα). Γάμησα όσο πιο δυνατά μπορούσα αγνοώντας τις μαλακίες της, σκεπτόμενος ότι γυμνάζομαι πάνω στο άψυχο μουνί της για να ξεπιαστώ, της έριξα και 2-3 μπάτσες για τιμωρία, έχυσα και συνέχισα ξαλαφρωμένος τη βραδιά μου.
ΥΓ. Μέγα σφάλμα μου να δώσω δεύτερη ευκαιρία σ' αυτό το καταραμένο μέρος έστω και μετά από χρόνια. ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ.
Καλή συνέχεια :wink:
Εγώ με την Έμμυ μιά χαρά περνάω, στα πλαίσια του απλού, δεν ξέρει το κορίτσι αλλά ακούει σε οδηγίες, και φτιάχνει, μου πάτησε και ένα twerk με το τσουτσούνι μέσα της την προηγούμενη βδομάδα, χαχαχαχα.

Διδυμου 27 η Ιβανκα. Η υπηρεσία ανακοίνωσε τα πάντα χωρίς πρωκτικό και ΜΟΝΟ ελεύθερο στοματικό. Με προφυλακτικό δεν κάνει το κορίτσι. Τι άλλο θα ακούσουμε...
Το λιπαντικό και η πλαστικίλα από τις φτηνοκάποτες ενοχλεί πολλές κοπέλες, τώρα η συγκεκριμένη ντάξ ...

Εσχάτως έχυσα Και τον Αφαλό και τα Μουνόχειλα
:smitten::smitten::smitten:
Σου κάνει την δύσκολη στο τελείωμα ? γιατί εμένα όλο μου λέει όχι στην αρχή αλλά στο τέλος τα ρίχνω.

Όχι
Λαρα δήλωσε. Είναι κάπου 30 μέτριο ύψος λατινα Κολομβία μάλλον. Μέτρια εμφάνιση αλλά με κωλαρα καλή
Πολύ καλή μέσα χωρίς έξτρα λεφτά
Ήταν σαλόνι μαζί με την Ναόμι μια μαύρη αδύνατη
Η Λάρα πηγαινοέρχεται μήνες στον οίκο, είναι μπαμπάτσικη με χοντροκωλάρα και ασχημοκαυλόφατσα, όλο rico rico λέει αν την γαμάς δυνατά, μου είχε πει Βενεζουέλα.

Πέρδικα 3 μια πιτσιρίκα σκινι Ρουμάνα ψιλό αδιάφορη
Καλό κορμί έχει νορμάλ προς αδύνατο και κάνει οκ γαμήσι για 10ρικο, Λία, έχει ωραία βυζάκια σαν της Βανέσσας από Φ72 υπόγα.

Τελικά μήπως εθεάθη καθόλου κάπου η μαυρούλα η Μαρία;;
Skinny ομορφούλα απ' τη Νιγηρία.
Ήταν πέρσι για καιρό στο Ιάσονος 39 (1ο αριστερά).
Μου λείπει ρε γαμώτο :/ περνούσα γαμάτα γιατί γούσταρε...
Δεν το είδα κάπου, ευχαριστώ
ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz!!!!! τις τελευταίες 20 μέρες έχει αναφερθεί 50 φορές.

Η Νάντια -Άννα ξανθούλα παχουλή με πράσινα μάτια είναι ακόμα στην Ιάσονος 30Β;
Μακριάααααα

Ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι.
Απόλυτα σωστός.
:hi:

Είναι που έγραψε ο άλλος ότι ήρθε καυλωμένη η Ειρήνη...
:2funny::2funny::2funny:
Μωρε αυτη καυλωμενη ηρθε αλλα μαλλον της δωσαμε το νιμου στο χερι της κοπελας!
Εγώ σε πιστεύω, τραβάτε τώρα με την βροχή όλοι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Εγώ με την Έμμυ μιά χαρά περνάω, στα πλαίσια του απλού, δεν ξέρει το κορίτσι αλλά ακούει σε οδηγίες, και φτιάχνει, μου πάτησε και ένα twerk με το τσουτσούνι μέσα της την προηγούμενη βδομάδα, χαχαχαχα.
Πού δουλεύει αυτή φίλε;

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.033
Πόντοι
3.760

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
204
Πόντοι
1
@Mpooumpoukos
ναι αυτή είναι. Καβλοφστσα σαν Ελληνίδα η Ρουμανα μπαριβια, δεν την λες άσχημη, 3μεμνα μ αρέσει αυτό το στυλ, δηλαδή κάποια δείχνει και είναι ψωλα
Σώμα δεν ήταν μπαμπατσικη μάλλον αδυνάτισε αλλά κωλαρα τουμπανο
Κ το βασικό δυμαμη μέσα φαντάσου να δώσεις και έξτρα κάνα 10ρικο
Εγώ την ξεπατωσα μέσα στα 4 και πλαϊνό δυνατά και δεν είπε κιχ άσε που συμμετείχε κιόλας. (καλά είμαι κ φωτομοντέλο εγώ αλλά μετράει και η συμμεττοχη)
Χώρα μπορεί κ Βενεζουέλα ναχει πει πάντως την ίδια λέμε
Ξέρεις πόσο χρονών είναι. Δεν ρώτησα
Βεβαια μην μπερδευτεί κάνεις, δεν είναι κανα αστέρι
Ένα καλό δυνατό και τίμιο ξεμπουκωμα θα λεγα

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.317
Πόντοι
2.046
έχει ωραία βυζάκια σαν της Βανέσσας από Φ72 υπόγα
Αυτή η Βανέσα πού δούλεψε παλιότερα; ..Στο Χωματιανού ισόγειο ή μήπως ήταν μια που εμφανιζόταν παρέα με την Έμμυ στο φ69 και φωκ13ισ. και διώχναν τους άνω των 30 ετών; ή μήπως πρόκειται για την ίδια Βανέσα (κι οι τρεις);

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.733
Πόντοι
12.421
Αυτή η Βανέσα πού δούλεψε παλιότερα; ..Στο Χωματιανού ισόγειο ή μήπως ήταν μια που εμφανιζόταν παρέα με την Έμμυ στο φ69 και φωκ13ισ. και διώχναν τους άνω των 30 ετών; ή μήπως πρόκειται για την ίδια Βανέσα (κι οι τρεις);
Η Βανέσσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο και μετέπειτα Φ69 ισόγειο είναι η ίδια . Αν θυμάμαι καλά, την πέτυχα κι ένα πρωί στο Διδύμου 8 όροφο.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.317
Πόντοι
2.046
Η Βανέσσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο και μετέπειτα Φ69 ισόγειο είναι η ίδια . Αν θυμάμαι καλά, την πέτυχα κι ένα πρωί στο Διδύμου 8 όροφο.
Σωστός! ... και η Βανέσα που παίζει με Έρικα ή και σόλο στο υπόγειο του φ72; Άλλη ή η ίδια;

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.905
Πόντοι
446
Κατάθεση Φυλής 65β στην Μπουτι. Πήγα γύρω στις 6:30 και δεν είχε πολύ κόσμο στην περιοχή . Όντας μικρός στην ηλικία και σχετικά νέος στο άθλημα έχω αντοχή γενικά με τις κοπέλες . Σήμερα ήμουν τόσο καυλωμένος που έκατσα γύρω στα 5-7 λεπτά. Στο πισωκολλητο την πήγα ταπα και κατεθεσα μέσα στην μουνα της όσο αυτή μου έκανε τουερκ. Εκεί τρελάθηκα και τα είδα όλα . Μπορεί ρε μάγκες να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά έχει γαμάτο σώμα τουλάχιστον για τα γούστα μου με πιασίματα πολλά . Στο τέλος μου είπε ξέρεις καλό πισωκολλητο η κοπέλα σου θα είναι τυχερή . Που να ήξερε με τι τρελή είχα μπλέξει από τον Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβρη και θα άλλαζε γνώμη XD . Τέλος πάντων δουλεύει από Τετάρτη έως Κυριακή δεύτερη βάρδια για όποιον θέλει να πάει . Καλά γαμησια μύστες
Συμφωνώ σε όλα πιτσιρικά....αυτή η γυναίκα θα σε διδάξει γαμήσι. Να ξέρεις οταν την παίρνεις από μπρος είναι αρκετα πιθανον να χύσει.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.733
Πόντοι
12.421
Σωστός! ... και η Βανέσα που παίζει με Έρικα ή και σόλο στο υπόγειο του φ72; Άλλη ή η ίδια;
Εγώ στην υπόγα του Φ72 μόνο Έρρικα και Μιλένα έχω πετύχει τελευταία. Πριν 2-3 μήνες δούλευε η παλιά καραβάνα Νανα-Κέλλυ και το καλοκαίρι η Έϊντζυ.
Βανέσσα δεν έχω δει:think:
Εκτός αν δεν την έχω πετύχει εγώ...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.317
Πόντοι
2.046
Εγώ στην υπόγα του Φ72 μόνο Έρρικα και Μιλένα έχω πετύχει τελευταία. Πριν 2-3 μήνες δούλευε η παλιά καραβάνα Νανα-Κέλλυ και το καλοκαίρι η Έϊντζυ.
Βανέσσα δεν έχω δει:think:
Εκτός αν δεν την έχω πετύχει εγώ...
Ναί όντως παίζει Βανέσα κάποια απογεύματα στην υπόγα , μελαχρινή πολύ λεπτή προς πετίτ με μικρά στήθη φάτσα με τσιγγανέ γραμμές αλλά ευχάριστη κι ωραία μεγάλα μάτια.

Αυτήν εννοεί ο Μπουμπούκος στο πόστ που παρέθεσα, απλά προσπαθώ να καταλάβω αν είναι η ίδια με Χωματιανού και φ69 κλπ.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.733
Πόντοι
12.421
Ναί όντως παίζει Βανέσα κάποια απογεύματα στην υπόγα , μελαχρινή πολύ λεπτή προς πετίτ με μικρά στήθη φάτσα με τσιγγανέ γραμμές αλλά ευχάριστη κι ωραία μεγάλα μάτια.

Αυτήν εννοεί ο Μπουμπούκος στο πόστ που παρέθεσα, απλά προσπαθώ να καταλάβω αν είναι η ίδια με Χωματιανού και φ69 κλπ.
Αν τη δω, θα σου απαντήσω με σιγουριά...

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.100
Πόντοι
371
τραβα ψοφα ρε μαλακα... καθε τρεις και λιγο κατι κολλας απο τις ακαποτες πιπες εσυ...
Με μαυρούλα Μαρία/Ναόμι (Ιάσονος 39/Φιλιππίδου 11) συνίσταται η ακά πίπα ή να μην το τολμήσω; Άλλοι το έκαναν, εγώ σκέφτομαι αρκετά σοβαρά πάντα στα σπίτια

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.334
Πόντοι
14.615
Αλκαμένους 113

Σήμερα το πρωί άνοιξε, μετά από καιρό.
Μαρίνα, σοβιετική μιλφ, με πλούσια βυζιά, μπούτια, κωλομέρια, λίγα παραπάνω κιλά, όχι όμως χοντρή, συμπαθητική όψη, ξανθοβαμμένη, διακριτικό τατού στον δεξί καρπό, ευγενική, υπομονετική.
Ακάποτο τσιμπούκι, μουνί συνηθισμένων διαστάσεων.
Το μπουρδέλο ήταν παγωμένο και μύριζε κλεισούρα, καθότι κλειστό επί εβδομάδες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
Αλκαμένους 113

Σήμερα το πρωί άνοιξε, μετά από καιρό.
Μαρίνα, σοβιετική μιλφ, με πλούσια βυζιά, μπούτια, κωλομέρια, λίγα παραπάνω κιλά, όχι όμως χοντρή, συμπαθητική όψη, ξανθοβαμμένη, διακριτικό τατού στον δεξί καρπό, ευγενική, υπομονετική.
Ακάποτο τσιμπούκι, μουνί συνηθισμένων διαστάσεων.
Το μπουρδέλο ήταν παγωμένο και μύριζε κλεισούρα, καθότι κλειστό επί εβδομάδες.
Είναι η Μαρίνα που δουλεύε και παλιότερα για λίγο εδώ και τα ΣΚ κάνει/έκανε τα ρεπό της Ειρήνης στο Αλκιβιαδου 16γ που δε δουλεύει ΣΚ

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
20
Πέρασα προχτες αν θυμάμαι καλα με ιβανα δ27 .
Πράγματι πως της τον έχετε κάνει τον κωλο! ?
Τα χαζο γελακια τα εκανε σε εμένα αλλά δεν ηταν τυχαία γελαγε καθε φορα που μεγαλωνε ο ποντικομικρούλης , σε ατυλ οκ τον εφτιαξα ι κιαλο θα φαω καλά... Εμενα με εφτιαξε, στα 4 αρχθξα μουνί μετα κώλο που άδειασα λες και ειχα να χυσω 1 μηνα.

Σαν αίσθηση προτιμώ το νιμου της. Δε προσπάθησα για τελειωτικό στομα. Γενικα εχω πρόβλημα δεν μπορώ να τελειώσω οπότε το οτι τελείωσα ετσι μου άρεσε εγινα ξανα 20 χιχι

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.187
Πόντοι
481
Δ27 Ιβάνα, η τσατσά αναφέρει οχι κολο, όχι φιλάκια και η πιπα ΜΟΝΟ ΑΚΑΠΟΤΗ.

Μπαίνει μέσα, πιπα χωρίς για 2 λεπτα και μετά καπάκι κολο αφου εβαλε gel. 2 ακομα λεπτα κομπρεσέρ τον κολο της και τελείωμα σε σκούφο.

Καλή βραδιά.

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
450
Πόντοι
21
Στο Μ. Α. 15 μη τυχόν πετάξεις τα ευρώ σου στη Σόνια, τσέκαρε κριτικές να το θυμάσαι! Κι αν σ αρέσουν σκίνι ή λατίνες πάρε τη Μπάρμπαρα, είναι αρκετά καλή για τα χοντρά, και σχετικά όμορφη για τα γούστα μου, έχει κάτι καυλωτικό. Μόνο το μικρό βυζί της είναι πεσμένο και νερουλό, αλλά είναι καλή σε ότι κάνει και τον τρώει όλο
Η Μπάρμπαρα δουλεύει και αυτή Μ.Α 15 ; Και τι ώρες πες μου αν μπορείς συναγωνιστή

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
450
Πόντοι
21
Εχει κανείς γενικά καμία δυνατή πρόταση για λατίνα ;;;;, με αφορά περισσότερο το κομμάτι της ποιότητας υπηρεσιών και όχι τόσο η εμφάνιση

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.074
Πόντοι
9.846
Λίλυ, Ι44Γ , καλή είναι, δούλευε και παλιότερα.

Το λιπαντικό και η πλαστικίλα από τις φτηνοκάποτες ενοχλεί πολλές κοπέλες, τώρα η συγκεκριμένη ντάξ ...

Σου κάνει την δύσκολη στο τελείωμα ? γιατί εμένα όλο μου λέει όχι στην αρχή αλλά στο τέλος τα ρίχνω.

Η Λάρα πηγαινοέρχεται μήνες στον οίκο, είναι μπαμπάτσικη με χοντροκωλάρα και ασχημοκαυλόφατσα, όλο rico rico λέει αν την γαμάς δυνατά, μου είχε πει Βενεζουέλα.

Καλό κορμί έχει νορμάλ προς αδύνατο και κάνει οκ γαμήσι για 10ρικο, Λία, έχει ωραία βυζάκια σαν της Βανέσσας από Φ72 υπόγα.

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz!!!!! τις τελευταίες 20 μέρες έχει αναφερθεί 50 φορές.

Μακριάααααα

Εγώ σε πιστεύω, τραβάτε τώρα με την βροχή όλοι.
Με τις τόσες παραθέσεις - απαντήσεις μάλλον κατεβαινεις για βουλευτής σε κάνα δυό χρόνια!!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.100
Πόντοι
371
Η Μπάρμπαρα δουλεύει και αυτή Μ.Α 15 ; Και τι ώρες πες μου αν μπορείς συναγωνιστή
Συνήθως την έβλεπα στο Ιάσονος Γ20 (1η πόρτα αριστερά απ όσες είναι σε σειρά), και πρόσφατα την είδα στο Μ.Α 21 (ισόγειο μέσα αριστερά, εκεί που είναι η στάση λεωφορείου). Συνήθως ήταν πρωινή ή απογευματινή βάρδια (μέχρι 5) αλλιώς απογευματινή πιο μετά τη βρίσκεις. Καλή στη δουλειά της, κάποιες φορές είναι σαν κουρασμένη ή ίσως βγαίνει πίνει κλπ το βράδυ (δεν ξέρω), αλλά κοιτάζει να ικανοποιήσει! Κάνει και ψευτοήχους πόνου και καύλας κι είναι χυν.. Χαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom