Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (21 μέλη και 226 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
67
Like
9.655
Πόντοι
12.421
Η Ιρινα απο Φωκ 27 κανει εκτακτο σεξακι,απλα αγνοειται προς το παρον.Ποτε,και αν θα επιστρεψει στην πορνομανα γειτονια.
Εδώ είναι η Ιρίνα του Φ27...
Τη Κυριακή την πέτυχα Θησείο χεράκι-χερακι με έναν τύπο...

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.159
Πόντοι
2.560

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
108
Πόντοι
0
Εχθες στο Φωκαιας 19 2η βαρδια ηταν η Λιζα και η Καρλα.Σωρια συναγωνιστων ,αρκετων χαμπιμπιδων εξ αυτων.Επαρθει η Λιζα με πολυ καλες εντυπωσεις και θα ξανατιμηθει.Υψηλη ,με ωραιο θυληκο κορμι.Ομορφο γιηνο προσωπο,εναμισαρι ταλαιπωρημενο βυζι και καλη διαθεση.Στο σαλονι φαινεται λιγακι μπλαζε αλλα καμια σχεση.Πιπουλα ομορφη,σχετικα ρηχη χωρις χερι.και με πολυ καλη αισθηση.Σεξακι σε μια σταση στα 4 οπου την δυσκολευουν τα ευμεγεθη παπαρια.Στησιμο οχι και τοσο καλο γιατι προσπαθουσε να ειναι λιγο μονοπατα με το κωλομερι ωστε να μην την τρωει ολοκληρη.Αλλα μου αρεσε η καριολα και γι'αυτο θα υπαρξει και δευτερη συνεδρια.Την Καρλα την περνανε παρτουζα δυο πακιδες και ακουγοτανε το ηχητικο εφε ως εξω.
Εθνικότητας και ηληκιες (πάνω κάτω από 30 εννοώ) οι κοπέλες??

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.141
Πόντοι
201
Εθνικότητας και ηληκιες (πάνω κάτω από 30 εννοώ) οι κοπέλες??
Ρουμάνες αμφότερες γύρω στα 30 η λίγο πιο πάνω. Κάρλα συμπαθητικό γαμήσι ενώ τη Λιζα την έχω καιρό στο υποψιν αν και δεν με έχει κερδίσει το σαλόνι της αλλά διαβάζω τα καλύτερα.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
108
Πόντοι
0
Ρουμάνες αμφότερες γύρω στα 30 η λίγο πιο πάνω. Κάρλα συμπαθητικό γαμήσι ενώ τη Λιζα την έχω καιρό στο υποψιν αν και δεν με έχει κερδίσει το σαλόνι της αλλά διαβάζω τα καλύτερα.
Ωχ...
Η άκυρη φυλή.
. Κριμα
Ευχαριστώ πάντως φίλε

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
67
Like
9.655
Πόντοι
12.421
...ναι...αλλα γαμιετσι επαγγελματικα ή εκλεισε ο κυκλος τη???Και αν γαμιεται,που γαμιεται οεο????
Δεν νομίζω να έκλεισε ο κύκλος της.
Απλά, προς το παρόν είναι ερωτευμένη:inlove::inlove:
Πιστεύω θα χρειαστεί χρήματα και θα επιστρέψει...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.377
Πόντοι
441
Δεν νομίζω να έκλεισε ο κύκλος της.
Απλά, προς το παρόν είναι ερωτευμένη:inlove::inlove:
Πιστεύω θα χρειαστεί χρήματα και θα επιστρέψει...

Εγώ δεν θέλω να επιστρέψει. Ήταν τίμια και σωστή στις υπηρεσίες της, δεν της αξίζει να δουλεύει σε αυτούς τους ελεεινούς βόθρους.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.955
Πόντοι
456

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
108
Πόντοι
0
Παιδιά sos φτάνω Αθήνα κατά τις 4 το πρωι έχω 3 ώρες περιθώριο μέχρι να παραλάβω σύζυγο από αεροδρόμιο. Υπάρχει κάνα σπίτι ανοιχτό αυτές τις ώρες? Όπου νάναι με αυτοκίνητο ειμαι
Παρακαλώ στηρίξτε τον ανταρτοπολεμο του παντρεμενου συντρόφου

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.915
Πόντοι
4.926
Παιδιά sos φτάνω Αθήνα κατά τις 4 το πρωι έχω 3 ώρες περιθώριο μέχρι να παραλάβω σύζυγο από αεροδρόμιο. Υπάρχει κάνα σπίτι ανοιχτό αυτές τις ώρες? Όπου νάναι με αυτοκίνητο ειμαι
Έχω ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για τις ώρες που θα βρίσκεσαι στην Αθήνα. Είναι ανοικτό και σερβίρει τον καλύτερο πατσά:

Συνημμένα

• πατσας5.jpg
    πατσας5.jpg
    170,3 KB · Εμφανίσεις: 4

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.052
Πόντοι
201

Πάρκαρε κοντά στο σταυροδρόμι Φυλής + Φωκαίας και με την βοήθεια του φωτός (αναμμένο φανάρι έξω από σπίτι) κάποιο μπουρδέλο θα βρεις ανοιχτό.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.052
Πόντοι
201

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
108
Πόντοι
0
Πάρκαρε κοντά στο σταυροδρόμι Φυλής + Φωκαίας και με την βοήθεια του φωτός (αναμμένο φανάρι έξω από σπίτι) κάποιο μπουρδέλο θα βρεις ανοιχτό.
Φτάνω κι ελπίζω
Υγ Αχαρνών πάρκαρα πουχει πιο φως

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
853
Πόντοι
81
Μεταμεσονύχτια καταδρομική από Χριστίνα Μαραθώνος 59!!! Milf προχωρημένης ηλικίας , 50αρα θα έλεγα κοντά κορμί λαμπάδα (πάντα για την ηλικία της) απόφοιτη της μεγάλης των Ουκρανών σχολή ! Πίπα με μαεστρία με σχετικά επιτυχημένες προσπάθειες για deep σεξ με προσπάθεια για αισθησιακό γαμήσι γενικά άξια προσπάθεια να ικανοποιήσει τον πελάτη! Αισθάνομαι ότι προσπάθησε να φάει και λίγο χρόνο με σκοπό να πληρώσω για παραπάνω (μιας και το κατάστημα βάραγε μύγες και έπρεπε να βγει το νυχτοκάματο) αλλα απέτυχε! Το φινάλε ήρθε στο στόμα της όπου παρέμεινε βεντουζαρισμένη κοντά στο λεπτό ρουφώντας και τις τελευταίες σταγόνες! Αξιόλογη περίπτωση milf για βραδινή συνεύρεση μετά από ποτακι!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom