Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (7 μέλη και 85 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.134
Πόντοι
14.615
Αλκαμένους 113

Σήμερα το πρωί άνοιξε, μετά από καιρό.
Μαρίνα, σοβιετική μιλφ, με πλούσια βυζιά, μπούτια, κωλομέρια, λίγα παραπάνω κιλά, όχι όμως χοντρή, συμπαθητική όψη, ξανθοβαμμένη, διακριτικό τατού στον δεξί καρπό, ευγενική, υπομονετική.
Ακάποτο τσιμπούκι, μουνί συνηθισμένων διαστάσεων.
Το μπουρδέλο ήταν παγωμένο και μύριζε κλεισούρα, καθότι κλειστό επί εβδομάδες.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.386
Πόντοι
441
Παντα κατουράμε μετά από ακάποτο γαμήσι τύπε, να φεύγει το χτικιό. Εγώ βάζω και fucidin στο πουτσοκέφαλο μου.

Καρφώθηκες bro.
Για ακάποτη πίπα έγραψε ο άλλος, αν είχε γαμήσει ακάποτα αυτό το κουνάβι θα είχε πεθάνει ήδη από το φόβο του.
Επίσης, καλή τύχη με τα κατουρλιά αν η άλλη έχει κάτι χοντρό και ματώσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.597
Πόντοι
46.232
Αλκαμένους 113

Σήμερα το πρωί άνοιξε, μετά από καιρό.
Μαρίνα, σοβιετική μιλφ, με πλούσια βυζιά, μπούτια, κωλομέρια, λίγα παραπάνω κιλά, όχι όμως χοντρή, συμπαθητική όψη, ξανθοβαμμένη, διακριτικό τατού στον δεξί καρπό, ευγενική, υπομονετική.
Ακάποτο τσιμπούκι, μουνί συνηθισμένων διαστάσεων.
Το μπουρδέλο ήταν παγωμένο και μύριζε κλεισούρα, καθότι κλειστό επί εβδομάδες.
Είναι η Μαρίνα που δουλεύε και παλιότερα για λίγο εδώ και τα ΣΚ κάνει/έκανε τα ρεπό της Ειρήνης στο Αλκιβιαδου 16γ που δε δουλεύει ΣΚ

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.718
Πόντοι
446
Καρφώθηκες bro.
Για ακάποτη πίπα έγραψε ο άλλος, αν είχε γαμήσει ακάποτα αυτό το κουνάβι θα είχε πεθάνει ήδη από το φόβο του.
Επίσης, καλή τύχη με τα κατουρλιά αν η άλλη έχει κάτι χοντρό και ματώσει.
Φίλε μου το έγραψα γενικώς μετά από ακάποτο χαχαχαχα δεν τον δίνω έτσι. μόνο πίπα. Οντως τωρα χαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: oKsa

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20
Πέρασα προχτες αν θυμάμαι καλα με ιβανα δ27 .
Πράγματι πως της τον έχετε κάνει τον κωλο! ?
Τα χαζο γελακια τα εκανε σε εμένα αλλά δεν ηταν τυχαία γελαγε καθε φορα που μεγαλωνε ο ποντικομικρούλης , σε ατυλ οκ τον εφτιαξα ι κιαλο θα φαω καλά... Εμενα με εφτιαξε, στα 4 αρχθξα μουνί μετα κώλο που άδειασα λες και ειχα να χυσω 1 μηνα.

Σαν αίσθηση προτιμώ το νιμου της. Δε προσπάθησα για τελειωτικό στομα. Γενικα εχω πρόβλημα δεν μπορώ να τελειώσω οπότε το οτι τελείωσα ετσι μου άρεσε εγινα ξανα 20 χιχι

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.089
Πόντοι
361
Δ27 Ιβάνα, η τσατσά αναφέρει οχι κολο, όχι φιλάκια και η πιπα ΜΟΝΟ ΑΚΑΠΟΤΗ.

Μπαίνει μέσα, πιπα χωρίς για 2 λεπτα και μετά καπάκι κολο αφου εβαλε gel. 2 ακομα λεπτα κομπρεσέρ τον κολο της και τελείωμα σε σκούφο.

Καλή βραδιά.

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
393
Πόντοι
21
Στο Μ. Α. 15 μη τυχόν πετάξεις τα ευρώ σου στη Σόνια, τσέκαρε κριτικές να το θυμάσαι! Κι αν σ αρέσουν σκίνι ή λατίνες πάρε τη Μπάρμπαρα, είναι αρκετά καλή για τα χοντρά, και σχετικά όμορφη για τα γούστα μου, έχει κάτι καυλωτικό. Μόνο το μικρό βυζί της είναι πεσμένο και νερουλό, αλλά είναι καλή σε ότι κάνει και τον τρώει όλο
Η Μπάρμπαρα δουλεύει και αυτή Μ.Α 15 ; Και τι ώρες πες μου αν μπορείς συναγωνιστή

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
393
Πόντοι
21
Εχει κανείς γενικά καμία δυνατή πρόταση για λατίνα ;;;;, με αφορά περισσότερο το κομμάτι της ποιότητας υπηρεσιών και όχι τόσο η εμφάνιση

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.767
Πόντοι
9.846
Λίλυ, Ι44Γ , καλή είναι, δούλευε και παλιότερα.

Εγώ με την Έμμυ μιά χαρά περνάω, στα πλαίσια του απλού, δεν ξέρει το κορίτσι αλλά ακούει σε οδηγίες, και φτιάχνει, μου πάτησε και ένα twerk με το τσουτσούνι μέσα της την προηγούμενη βδομάδα, χαχαχαχα.

Το λιπαντικό και η πλαστικίλα από τις φτηνοκάποτες ενοχλεί πολλές κοπέλες, τώρα η συγκεκριμένη ντάξ ...

Σου κάνει την δύσκολη στο τελείωμα ? γιατί εμένα όλο μου λέει όχι στην αρχή αλλά στο τέλος τα ρίχνω.

Η Λάρα πηγαινοέρχεται μήνες στον οίκο, είναι μπαμπάτσικη με χοντροκωλάρα και ασχημοκαυλόφατσα, όλο rico rico λέει αν την γαμάς δυνατά, μου είχε πει Βενεζουέλα.

Καλό κορμί έχει νορμάλ προς αδύνατο και κάνει οκ γαμήσι για 10ρικο, Λία, έχει ωραία βυζάκια σαν της Βανέσσας από Φ72 υπόγα.

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz!!!!! τις τελευταίες 20 μέρες έχει αναφερθεί 50 φορές.

Μακριάααααα

Εγώ σε πιστεύω, τραβάτε τώρα με την βροχή όλοι.
Με τις τόσες παραθέσεις - απαντήσεις μάλλον κατεβαινεις για βουλευτής σε κάνα δυό χρόνια!!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
263
Πόντοι
280
Η Μπάρμπαρα δουλεύει και αυτή Μ.Α 15 ; Και τι ώρες πες μου αν μπορείς συναγωνιστή
Συνήθως την έβλεπα στο Ιάσονος Γ20 (1η πόρτα αριστερά απ όσες είναι σε σειρά), και πρόσφατα την είδα στο Μ.Α 21 (ισόγειο μέσα αριστερά, εκεί που είναι η στάση λεωφορείου). Συνήθως ήταν πρωινή ή απογευματινή βάρδια (μέχρι 5) αλλιώς απογευματινή πιο μετά τη βρίσκεις. Καλή στη δουλειά της, κάποιες φορές είναι σαν κουρασμένη ή ίσως βγαίνει πίνει κλπ το βράδυ (δεν ξέρω), αλλά κοιτάζει να ικανοποιήσει! Κάνει και ψευτοήχους πόνου και καύλας κι είναι χυν.. Χαχα

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
497
Πόντοι
20
Μάγκες μετα από συνέδρια ακαποτης πίπας στο 22 δίδυμου άνετα Στέλλα έχω πόνους στην τσαπου όταν κατουράω εχω κλείσει ραντεβού με ουρολόγο προσοχή στα ακαποτα γενικά
Μετά απο πόσες μέρες ποναγες

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
81
Πόντοι
0
Τι καλά περνάτε εκει ρε παίδες Στη θεσσαλία μας φέρνουν μονο φόλες θέλω Μπαρμπορα και ιβανα αλλα ειμαι παντρεμένος πος θα κατέβω ρε πούστι μου σας διαβάζω και ζηλέυω και γαμάτε και τζάμπα

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
17.027
Πόντοι
4.636
Τι καλά περνάτε εκει ρε παίδες Στη θεσσαλία μας φέρνουν μονο φόλες θέλω Μπαρμπορα και ιβανα αλλα ειμαι παντρεμένος πος θα κατέβω ρε πούστι μου σας διαβάζω και ζηλέυω και γαμάτε και τζάμπα
Μάγκα μου θα οδηγήσεις 3 ώρες, θα γαμήσεις Μπαρμπορα και Ιβανα να χορτάσεις και θα οδηγήσεις άλλες 3 ώρες πίσω στη γυναίκα σου. Μόνο έτσι γίνεται. Κι εμείς επαρχία ζήσαμε, και εμάς οι παλαιότεροι μας τα έμαθαν.

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
393
Πόντοι
300
Συμφωνώ σε όλα πιτσιρικά....αυτή η γυναίκα θα σε διδάξει γαμήσι. Να ξέρεις οταν την παίρνεις από μπρος είναι αρκετα πιθανον να χύσει.
ρίξε όση καυλαντα θες τυπε δεν με νοιάζει . Ο,τι γράφω εδώ μέσα είναι ακριβώς ότι βιώνω εκεί που πηγαίνω και το γράφω για να ενημερώνεται ο κόσμος που πάει στα μαγαζακια αυτά . Κρίμα είναι να πληρώνει ο άλλος το 20αρι και να του βγαίνει ξινό, ας έχει μια οπτική πριν κινηθεί εκεί πέρα

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.071
Πόντοι
2.046
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom