zigoleletas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
υπάρχει κανένα στενό μουνί τώρα φυλής / μεταξουργείο? ιδανικά 25 και κάτω
Έλα.μην μου γίνεσαι αγαπουλης τώραΟ έρωτας είναι ιεροτελεστία!
Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).Τι εννοείς επαγγελματίας ενημερωτης φίλε μού?
Μέχρι τις 6 απόγευμα Σόνια στο Φωκ. 13 νομίζω. Ίσως και Ηλέκτρα στο Φωκ. 7Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω αρρωστήσει για κώλο τελευταίες μέρες. Σήμερα Δευτέρη βάρδια υπάρχει κάποιο αξιόλογο κουλούρι? Ιβανκα δε ξανά πάω μάλλον. Κάποιες άλλες?
Εκτός αν περιμένω αύριο να πάω πρωινή είτε σε Μπάρμπορα είτε σε Κατερίνα φωκ27
Πέρασα πριν λίγο απο εκεί, η γνωστή τσα2 που βρισκέται εκεί με ύφος μου είπε οτι θα έρθει απο την πατρίδα της σε κανα μήνα. Σίγουρα είναι η Αλίνα εδώ ; Τουλάχιστον χθες απόγευμα στην Ιασ20 που συνήθως συνέχιζε την βάρδια της τα ίδια μου είπαν κ εκείΜεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αντζι λατίνα, παχουλη με καστανο πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5άρι βυζί,ολοστρογγυλη κωλαρα και στο δωμάτιο η Αλινα η ξανθοκαστανη ψηλή Ουκρανεζα , με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό αστράγαλο, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.
Ποιος είναι αυτός, πως να τον βρούμε στο τικτοκ; Έχω περιέργεια να δω τι ανεβάζει, να δω και τα γνώριμα μέρηΔεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).
Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.
Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.
Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπούΕπίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά
Η γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικέςΜέχρι τις 6 απόγευμα Σόνια στο Φωκ. 13 νομίζω. Ίσως και Ηλέκτρα στο Φωκ. 7
Ναι, στην πρώτη ερώτηση. Ψάξε κριτικες Σόνια στο Φ84Η γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικές
Αυτή μπορεί να θέλει κανένα έξτρα για το κουλούρι είναι ανάλογα πάει με τα φεγγάρια που λένεΗ γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικές
Είναι λίγα χρόνια και δε θυμάμαι 100% σίγουρα, μπορεί να ήταν ξανθιά ναι, καλό κορίτσι φαινόταν (για εκεί)Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπού