Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (7 μέλη και 51 επισκέπτες)

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.504
Πόντοι
201
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω αρρωστήσει για κώλο τελευταίες μέρες. Σήμερα Δευτέρη βάρδια υπάρχει κάποιο αξιόλογο κουλούρι? Ιβανκα δε ξανά πάω μάλλον. Κάποιες άλλες?
Εκτός αν περιμένω αύριο να πάω πρωινή είτε σε Μπάρμπορα είτε σε Κατερίνα φωκ27

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.932
Πόντοι
2.036
Τι εννοείς επαγγελματίας ενημερωτης φίλε μού?
Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).

Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.

Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
747
Πόντοι
80
Συναγωνιστές η Αλεξάνδρα απο Ι32 και η Νικολ απο Κ53 εχουν σταματήσει, ξέρετε?

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
906
Πόντοι
371
Καλησπέρα στην παρέα.
Η Σοφία από δ20 τώρα που πάει απόγευμα που εξαφανίστηκε πάλι;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
5.071
Πόντοι
2.021
Πέρασμα αστραπή το πρωί νωρίς, πριν (!) την προπόνηση*, ( αλλα και την δουλειά) όπως ο Flash Gordon ️ στο Μ.Α 28 Βικτώρια. Όλοι γνωρίζουμε .
Πίπα πολύ καλή και μετά μια στάση : μπρούμυτα και ξεκώλιασμα .
Αν κάνεις focus στην εικόνα πίσω οκ ! Δέρμα απαλό και μέχρι εκεί.

Η Βικτώρια νιαου κοντά στα 30 χρόνια στο κουρμπέτι , δηλωμένη, νόμιμη προσεκτική !

* βγήκε πάντως μια χαρά

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.936
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω αρρωστήσει για κώλο τελευταίες μέρες. Σήμερα Δευτέρη βάρδια υπάρχει κάποιο αξιόλογο κουλούρι? Ιβανκα δε ξανά πάω μάλλον. Κάποιες άλλες?
Εκτός αν περιμένω αύριο να πάω πρωινή είτε σε Μπάρμπορα είτε σε Κατερίνα φωκ27
Μέχρι τις 6 απόγευμα Σόνια στο Φωκ. 13 νομίζω. Ίσως και Ηλέκτρα στο Φωκ. 7

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
485
Πόντοι
20
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αντζι λατίνα, παχουλη με καστανο πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5άρι βυζί,ολοστρογγυλη κωλαρα και στο δωμάτιο η Αλινα η ξανθοκαστανη ψηλή Ουκρανεζα , με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό αστράγαλο, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.
Πέρασα πριν λίγο απο εκεί, η γνωστή τσα2 που βρισκέται εκεί με ύφος μου είπε οτι θα έρθει απο την πατρίδα της σε κανα μήνα. Σίγουρα είναι η Αλίνα εδώ ; Τουλάχιστον χθες απόγευμα στην Ιασ20 που συνήθως συνέχιζε την βάρδια της τα ίδια μου είπαν κ εκεί

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.744
Πόντοι
491
Η Ντανιέλα (Κολωνού 45, ήταν στο βάθος, και μετά ήταν στο δεξί) υπάρχει ακόμα; Καιρό έχω να την πετύχω

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.744
Πόντοι
491
Επίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
394
Πόντοι
21
Καλησπέρα πείτε κάποια κοπέλα με όρεξη στο μετάξι σήμερα απόγευμα ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.744
Πόντοι
491
Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).

Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.

Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.
Ποιος είναι αυτός, πως να τον βρούμε στο τικτοκ; Έχω περιέργεια να δω τι ανεβάζει, να δω και τα γνώριμα μέρη :grin:

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
485
Πόντοι
20
Επίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά
Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπού

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.218
Πόντοι
731
Ο κρυφος οικος υπαρχει, εχω παει αρκετες φορες αλλα δινονται πληροφοριες μονο στα ενεργα μελη του σαιτ και μαλιστα ετσι πρεπει να γινεται. Καταλαβαινω πως καποιοι δεν εχετε πολυ χρονο κ.λπ., αλλα οταν πατε την τσαρκα σας, καλο ειναι να ενημερωνετε, εστω και σε 2-3 σπιτια που μπηκατε ή μια κριτικη μετα. Δεν λεω να κανετε τη δουλεια που κανει ο Σμυρνη, αλλα μια κριτικη η μια μινι μικρη ενημερωση δεν παιρνει πανω απο 2-3 λεπτα. Γιατι αυτο ειναι και το νοημα αυτης της σελιδας, οχι να κρατατε πληροφοριες για την παρτυ σας ή να τα θελετε ολα στο πιατο.

Φιλικα,

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.936
Πόντοι
6.495

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
906
Πόντοι
371
Η γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικές
Αυτή μπορεί να θέλει κανένα έξτρα για το κουλούρι είναι ανάλογα πάει με τα φεγγάρια που λένε

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.744
Πόντοι
491
Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπού
Είναι λίγα χρόνια και δε θυμάμαι 100% σίγουρα, μπορεί να ήταν ξανθιά ναι, καλό κορίτσι φαινόταν (για εκεί)

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
906
Πόντοι
371
Καμία ρομαντική για απόγευμα ξέρουμε pm.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom