Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (30 μέλη και 222 επισκέπτες)

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
363
Πόντοι
20
Επίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά
Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπού

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.135
Πόντοι
731
Ο κρυφος οικος υπαρχει, εχω παει αρκετες φορες αλλα δινονται πληροφοριες μονο στα ενεργα μελη του σαιτ και μαλιστα ετσι πρεπει να γινεται. Καταλαβαινω πως καποιοι δεν εχετε πολυ χρονο κ.λπ., αλλα οταν πατε την τσαρκα σας, καλο ειναι να ενημερωνετε, εστω και σε 2-3 σπιτια που μπηκατε ή μια κριτικη μετα. Δεν λεω να κανετε τη δουλεια που κανει ο Σμυρνη, αλλα μια κριτικη η μια μινι μικρη ενημερωση δεν παιρνει πανω απο 2-3 λεπτα. Γιατι αυτο ειναι και το νοημα αυτης της σελιδας, οχι να κρατατε πληροφοριες για την παρτυ σας ή να τα θελετε ολα στο πιατο.

Φιλικα,

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.882
Πόντοι
6.495

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
859
Πόντοι
311
Η γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικές
Αυτή μπορεί να θέλει κανένα έξτρα για το κουλούρι είναι ανάλογα πάει με τα φεγγάρια που λένε

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
388
Πόντοι
290
Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπού
Είναι λίγα χρόνια και δε θυμάμαι 100% σίγουρα, μπορεί να ήταν ξανθιά ναι, καλό κορίτσι φαινόταν (για εκεί)

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.042
Πόντοι
2.471
Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).

Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.

Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.
Τι γίνεται με αυτή την Πάολα;;; Η τσα2 είπε στις 16 έρχεται! Σου είπε μήπως ποτέ γυρνάει;

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
397
Πόντοι
20
Εγώ δεν ξέρω γιατί γράφουν παραμύθια! Αλλά από αύριο Σάββατο ή Ειρήνη Δίδυμο 22 δουλεύει κανονικά στο πόστο! Έχει επιστρέψει από την χώρα της πριν 5 μέρες! Για την άλλη στο 27 φωκ αφού της κάναν να βγάλει 1000 ευρώ την ημέρα τα μάζεψε και έφυγε στην χώρα της με πόσα που της φτάνουν για κάποια χρόνια! Ελληνική μυθολογία γράφουν κάποιοι!!!
Η Ιρίνα του 27 χθες ανέβασε στόρυ με το σπιτι της που το ανακαινίζει ( ή έχει αγοράσει καινούριο). Είναι σε μια πόλη λιγο έξω απο το Λβίβ. Εκεί βρισκεται.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.513
Πόντοι
1.046
Αφού έβαλα καινούργια λάστιχα στο ηλεκτρονικό πατίνι, είπα να τους κάνω ένα μεσημεριανό test drive στον πεζόδρομο της Διδύμου. Άρχισα από το 27 που είχε τρεις κορασίδες, Τάνια, Ελένη και Ιβανα. Στη συνέχεια πήγα 22 ισόγειο μόνο η Μαριάννα, στην Αλκιβιάδου αν είδα καλά ήταν όλα κλειστά. Καβαλάω το πατίνι και βουρ για Αγκύρας 9, ήταν η Ντάρια μαζί με άλλη μια την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και βαρέθηκα να περιμένω. Και αφού δεν βρήκα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον( όλο οι ίδιες και οι ίδιες) πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο προς σταθμό Λαρίσης και περνώντας μπροστά από Χωματιανου έπεσε το μάτι στα αναμμένα φανάρια των οίκων και μου ήρθε στο μυαλό φίλος συναγωνιστής ο οποίος μου έχει προτείνει να δοκιμάσω την Αντριάνα. Παρκάρω και μπαίνω στον δεξί οίκο, κατά τύχη χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δύο δουλεύει η κοπέλα. Ανέβηκα την σκάλα και η τσατσά μου είπε πως δουλεύει η Αντριάνα με ελεύθερο, 69 όλες τις στάσεις. Βγαίνει μετά από λίγο από το δωμάτιο ένα μελαχρινό σκυλί με μια κωλαρα άλλο πράγμα, το εισιτήριο βγήκε μόνο του από την τσέπη και μπήκα δωμάτιο. Για να μη μακριγορω η κοπέλα είναι τίμια για το 20€ που παίρνει, ότι ανακοίνωσε στο σαλόνι αυτά έκανε, ούτε μα ούτε μου και από ότι κατάλαβα έχει και πολλούς φαν. Εγώ κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω ξανά.

Καλά να περνάτε, πάρτε και δύο φωτογραφίες από το δωμάτιο!
IMG_20250117_164756.jpg
IMG_20250117_164802.jpg

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
388
Πόντοι
290
Αφού έβαλα καινούργια λάστιχα στο ηλεκτρονικό πατίνι, είπα να τους κάνω ένα μεσημεριανό test drive στον πεζόδρομο της Διδύμου. Άρχισα από το 27 που είχε τρεις κορασίδες, Τάνια, Ελένη και Ιβανα. Στη συνέχεια πήγα 22 ισόγειο μόνο η Μαριάννα, στην Αλκιβιάδου αν είδα καλά ήταν όλα κλειστά. Καβαλάω το πατίνι και βουρ για Αγκύρας 9, ήταν η Ντάρια μαζί με άλλη μια την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και βαρέθηκα να περιμένω. Και αφού δεν βρήκα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον( όλο οι ίδιες και οι ίδιες) πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο προς σταθμό Λαρίσης και περνώντας μπροστά από Χωματιανου έπεσε το μάτι στα αναμμένα φανάρια των οίκων και μου ήρθε στο μυαλό φίλος συναγωνιστής ο οποίος μου έχει προτείνει να δοκιμάσω την Αντριάνα. Παρκάρω και μπαίνω στον δεξί οίκο, κατά τύχη χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δύο δουλεύει η κοπέλα. Ανέβηκα την σκάλα και η τσατσά μου είπε πως δουλεύει η Αντριάνα με ελεύθερο, 69 όλες τις στάσεις. Βγαίνει μετά από λίγο από το δωμάτιο ένα μελαχρινό σκυλί με μια κωλαρα άλλο πράγμα, το εισιτήριο βγήκε μόνο του από την τσέπη και μπήκα δωμάτιο. Για να μη μακριγορω η κοπέλα είναι τίμια για το 20€ που παίρνει, ότι ανακοίνωσε στο σαλόνι αυτά έκανε, ούτε μα ούτε μου και από ότι κατάλαβα έχει και πολλούς φαν. Εγώ κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω ξανά.

Καλά να περνάτε, πάρτε και δύο φωτογραφίες από το δωμάτιο!
IMG_20250117_164756.jpg
IMG_20250117_164802.jpg
Μελαχρινό δεν εννοείς μαύρη ε; Επίσης δε μας είπες, τελικά τα λάστιχα κομπλέ; :cheesy:

WASP4

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
259
Πόντοι
1
Πήγα να γευτω τη μαύρη ιερεια Ναόμι στην Φιλιππιδου 11α αλλά ατύχησα , εχει ρεπό. Αύριο το απόγευμα από τις 5 θα είναι στις επάλξεις όπως με ενημέρωσε η ευγενέστατη γαμευσιμη τσατσά του οίκου τούτου.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.995
Πόντοι
2.036
Σχόλασα και είπα να πάω να αδειάσω πριν πάω σπίτι, Παρασκευή γαρ.
Ξεκινάω βόλτα από Λιοσίων, δεν είδα κάτι νέο που να μου κίνησε την περιέργεια, όποτε λέω ας πάω Ιβάνα που έχουν φαγωθεί όλοι, οκ άσχημη δεν την λες είχε δωμάτιο πέρασα , δεν θα αναλύσω τα πάντα ίσως γράψω κριτική, αλλά η τύπισσα τον έχωσε μονη της κώλο, κέρασε και ένα τέταρτο τούρτα, όταν εχυσα και τον έβγαλα και στο τέλος μου έκανε τράκα τσιγάρο,
γενικά η ποιο οτιναναι εμπειρία...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.884
Πόντοι
486
Σχόλασα και είπα να πάω να αδειάσω πριν πάω σπίτι, Παρασκευή γαρ.
Ξεκινάω βόλτα από Λιοσίων, δεν είδα κάτι νέο που να μου κίνησε την περιέργεια, όποτε λέω ας πάω Ιβάνα που έχουν φαγωθεί όλοι, οκ άσχημη δεν την λες είχε δωμάτιο πέρασα , δεν θα αναλύσω τα πάντα ίσως γράψω κριτική, αλλά η τύπισσα τον έχωσε μονη της κώλο, κέρασε και ένα τέταρτο τούρτα, όταν εχυσα και τον έβγαλα και στο τέλος μου έκανε τράκα τσιγάρο,
γενικά η ποιο οτιναναι εμπειρία...
Πιστεύω την είχες τεράστια ανάγκη την τούρτα όπως και γω. Τι ώρα σχολάει αυτή;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.531
Πόντοι
1.960
Χθεσινή καταδρομική στα γρήγορα. Αφου πέρασα από Διδυμου 27 μήπως είχε επιστρέψει η Μιλένα, τελικά ήταν η Τάνια.
Πήγα Φιλιππίδου στο επάνω μαγαζί και πήρα για 4η φορά την Κορίνα σε βάθος χρόνων. Συμπέρασμα:
Την 1η φορά στο Φωκαίας 27 που την είχα πάρει ήταν πολυ΄ καλή, με λιγότερα σαφώς κιλά τότε και με τις βυζάρες της να ξεχειλίζουν. Την 2η φορά στο απέναντι Φ24 ήταν μέτρια. την 3η φορά στο Ρεμούνδου 21 ήταν χάλια.
Χθες ήταν πολύ καλή. Ωραία πίπα με πέρασμα από @@. Αν και έχει πάρει κιλά, οι βυζάρες παραμένουν βυζάρες. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στην κατηγορία στάνταρ μιας και η απόδοση της έχει σκαμπανεβάσματα.
Βάρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom