Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπούΕπίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 201
Η γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικέςΜέχρι τις 6 απόγευμα Σόνια στο Φωκ. 13 νομίζω. Ίσως και Ηλέκτρα στο Φωκ. 7
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.135
- Πόντοι
- 731
Ο κρυφος οικος υπαρχει, εχω παει αρκετες φορες αλλα δινονται πληροφοριες μονο στα ενεργα μελη του σαιτ και μαλιστα ετσι πρεπει να γινεται. Καταλαβαινω πως καποιοι δεν εχετε πολυ χρονο κ.λπ., αλλα οταν πατε την τσαρκα σας, καλο ειναι να ενημερωνετε, εστω και σε 2-3 σπιτια που μπηκατε ή μια κριτικη μετα. Δεν λεω να κανετε τη δουλεια που κανει ο Σμυρνη, αλλα μια κριτικη η μια μινι μικρη ενημερωση δεν παιρνει πανω απο 2-3 λεπτα. Γιατι αυτο ειναι και το νοημα αυτης της σελιδας, οχι να κρατατε πληροφοριες για την παρτυ σας ή να τα θελετε ολα στο πιατο.
Φιλικα,
Φιλικα,
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.882
- Πόντοι
- 6.495
Ναι, στην πρώτη ερώτηση. Ψάξε κριτικες Σόνια στο Φ84Η γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικές
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 859
- Πόντοι
- 311
Αυτή μπορεί να θέλει κανένα έξτρα για το κουλούρι είναι ανάλογα πάει με τα φεγγάρια που λένεΗ γνωστή Ηλέκτρα που ήταν Φώκαιας 27? Για τη Σόνια δε μπορώ να βρω κριτικές
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 388
- Πόντοι
- 290
Είναι λίγα χρόνια και δε θυμάμαι 100% σίγουρα, μπορεί να ήταν ξανθιά ναι, καλό κορίτσι φαινόταν (για εκεί)Αν λές την Βαλέρια ξανθιά στην Κολωνου 32α πρωινή, τελευταία φορά που την είδα τον Ιανουάριο του '23 ή του '24 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου είπε οτι θα σταματούσε οριστικά σε λίγες μέρες και θα δούλευε σε ένα καφέ, είχε μόλις παντρευτεί νομίζω. Είχε πράγματι ωραίο σώμα για ρδελομπού
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.890
- Πόντοι
- 41.129
Καμία ρομαντική για απόγευμα ξέρουμε pm.....
Ιασωνος 43 γκιλφ Ελενη
Morty love Jessica
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 2.471
Τι γίνεται με αυτή την Πάολα;;; Η τσα2 είπε στις 16 έρχεται! Σου είπε μήπως ποτέ γυρνάει;Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).
Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.
Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
Η Ιρίνα του 27 χθες ανέβασε στόρυ με το σπιτι της που το ανακαινίζει ( ή έχει αγοράσει καινούριο). Είναι σε μια πόλη λιγο έξω απο το Λβίβ. Εκεί βρισκεται.Εγώ δεν ξέρω γιατί γράφουν παραμύθια! Αλλά από αύριο Σάββατο ή Ειρήνη Δίδυμο 22 δουλεύει κανονικά στο πόστο! Έχει επιστρέψει από την χώρα της πριν 5 μέρες! Για την άλλη στο 27 φωκ αφού της κάναν να βγάλει 1000 ευρώ την ημέρα τα μάζεψε και έφυγε στην χώρα της με πόσα που της φτάνουν για κάποια χρόνια! Ελληνική μυθολογία γράφουν κάποιοι!!!
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 859
- Πόντοι
- 311
Ευχαριστώ φίλε αλλά αυτή δεν βλέπετε.Ιασωνος 43 γκιλφ Ελενη
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.133
- Πόντοι
- 446
Πήγαινε στο απέναντιΕυχαριστώ φίλε αλλά αυτή δεν βλέπετε.
Στην Φωτεινουλα γλυκουλα
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 859
- Πόντοι
- 311
Φυλής καμία;;;Πήγαινε στο απέναντι
Στην Φωτεινουλα γλυκουλα
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.513
- Πόντοι
- 1.046
Αφού έβαλα καινούργια λάστιχα στο ηλεκτρονικό πατίνι, είπα να τους κάνω ένα μεσημεριανό test drive στον πεζόδρομο της Διδύμου. Άρχισα από το 27 που είχε τρεις κορασίδες, Τάνια, Ελένη και Ιβανα. Στη συνέχεια πήγα 22 ισόγειο μόνο η Μαριάννα, στην Αλκιβιάδου αν είδα καλά ήταν όλα κλειστά. Καβαλάω το πατίνι και βουρ για Αγκύρας 9, ήταν η Ντάρια μαζί με άλλη μια την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και βαρέθηκα να περιμένω. Και αφού δεν βρήκα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον( όλο οι ίδιες και οι ίδιες) πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο προς σταθμό Λαρίσης και περνώντας μπροστά από Χωματιανου έπεσε το μάτι στα αναμμένα φανάρια των οίκων και μου ήρθε στο μυαλό φίλος συναγωνιστής ο οποίος μου έχει προτείνει να δοκιμάσω την Αντριάνα. Παρκάρω και μπαίνω στον δεξί οίκο, κατά τύχη χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δύο δουλεύει η κοπέλα. Ανέβηκα την σκάλα και η τσατσά μου είπε πως δουλεύει η Αντριάνα με ελεύθερο, 69 όλες τις στάσεις. Βγαίνει μετά από λίγο από το δωμάτιο ένα μελαχρινό σκυλί με μια κωλαρα άλλο πράγμα, το εισιτήριο βγήκε μόνο του από την τσέπη και μπήκα δωμάτιο. Για να μη μακριγορω η κοπέλα είναι τίμια για το 20€ που παίρνει, ότι ανακοίνωσε στο σαλόνι αυτά έκανε, ούτε μα ούτε μου και από ότι κατάλαβα έχει και πολλούς φαν. Εγώ κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω ξανά.
Καλά να περνάτε, πάρτε και δύο φωτογραφίες από το δωμάτιο!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.219
- Πόντοι
- 3.246
οτι πληρώνεις ΕΦΚΑΤι εννοείς επαγγελματίας ενημερωτης φίλε μού?
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 388
- Πόντοι
- 290
Μελαχρινό δεν εννοείς μαύρη ε; Επίσης δε μας είπες, τελικά τα λάστιχα κομπλέ;Αφού έβαλα καινούργια λάστιχα στο ηλεκτρονικό πατίνι, είπα να τους κάνω ένα μεσημεριανό test drive στον πεζόδρομο της Διδύμου. Άρχισα από το 27 που είχε τρεις κορασίδες, Τάνια, Ελένη και Ιβανα. Στη συνέχεια πήγα 22 ισόγειο μόνο η Μαριάννα, στην Αλκιβιάδου αν είδα καλά ήταν όλα κλειστά. Καβαλάω το πατίνι και βουρ για Αγκύρας 9, ήταν η Ντάρια μαζί με άλλη μια την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και βαρέθηκα να περιμένω. Και αφού δεν βρήκα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον( όλο οι ίδιες και οι ίδιες) πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο προς σταθμό Λαρίσης και περνώντας μπροστά από Χωματιανου έπεσε το μάτι στα αναμμένα φανάρια των οίκων και μου ήρθε στο μυαλό φίλος συναγωνιστής ο οποίος μου έχει προτείνει να δοκιμάσω την Αντριάνα. Παρκάρω και μπαίνω στον δεξί οίκο, κατά τύχη χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δύο δουλεύει η κοπέλα. Ανέβηκα την σκάλα και η τσατσά μου είπε πως δουλεύει η Αντριάνα με ελεύθερο, 69 όλες τις στάσεις. Βγαίνει μετά από λίγο από το δωμάτιο ένα μελαχρινό σκυλί με μια κωλαρα άλλο πράγμα, το εισιτήριο βγήκε μόνο του από την τσέπη και μπήκα δωμάτιο. Για να μη μακριγορω η κοπέλα είναι τίμια για το 20€ που παίρνει, ότι ανακοίνωσε στο σαλόνι αυτά έκανε, ούτε μα ούτε μου και από ότι κατάλαβα έχει και πολλούς φαν. Εγώ κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω ξανά.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.995
- Πόντοι
- 2.036
Σχόλασα και είπα να πάω να αδειάσω πριν πάω σπίτι, Παρασκευή γαρ.
Ξεκινάω βόλτα από Λιοσίων, δεν είδα κάτι νέο που να μου κίνησε την περιέργεια, όποτε λέω ας πάω Ιβάνα που έχουν φαγωθεί όλοι, οκ άσχημη δεν την λες είχε δωμάτιο πέρασα , δεν θα αναλύσω τα πάντα ίσως γράψω κριτική, αλλά η τύπισσα τον έχωσε μονη της κώλο, κέρασε και ένα τέταρτο τούρτα, όταν εχυσα και τον έβγαλα και στο τέλος μου έκανε τράκα τσιγάρο,
γενικά η ποιο οτιναναι εμπειρία...
Ξεκινάω βόλτα από Λιοσίων, δεν είδα κάτι νέο που να μου κίνησε την περιέργεια, όποτε λέω ας πάω Ιβάνα που έχουν φαγωθεί όλοι, οκ άσχημη δεν την λες είχε δωμάτιο πέρασα , δεν θα αναλύσω τα πάντα ίσως γράψω κριτική, αλλά η τύπισσα τον έχωσε μονη της κώλο, κέρασε και ένα τέταρτο τούρτα, όταν εχυσα και τον έβγαλα και στο τέλος μου έκανε τράκα τσιγάρο,
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.884
- Πόντοι
- 486
Πιστεύω την είχες τεράστια ανάγκη την τούρτα όπως και γω. Τι ώρα σχολάει αυτή;Σχόλασα και είπα να πάω να αδειάσω πριν πάω σπίτι, Παρασκευή γαρ.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.531
- Πόντοι
- 1.960
Βάρδια?Χθεσινή καταδρομική στα γρήγορα. Αφου πέρασα από Διδυμου 27 μήπως είχε επιστρέψει η Μιλένα, τελικά ήταν η Τάνια.
Πήγα Φιλιππίδου στο επάνω μαγαζί και πήρα για 4η φορά την Κορίνα σε βάθος χρόνων. Συμπέρασμα:
Την 1η φορά στο Φωκαίας 27 που την είχα πάρει ήταν πολυ΄ καλή, με λιγότερα σαφώς κιλά τότε και με τις βυζάρες της να ξεχειλίζουν. Την 2η φορά στο απέναντι Φ24 ήταν μέτρια. την 3η φορά στο Ρεμούνδου 21 ήταν χάλια.
Χθες ήταν πολύ καλή. Ωραία πίπα με πέρασμα από @@. Αν και έχει πάρει κιλά, οι βυζάρες παραμένουν βυζάρες. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στην κατηγορία στάνταρ μιας και η απόδοση της έχει σκαμπανεβάσματα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις