Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (29 μέλη και 211 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686
Ευχάριστη πρωινή έκπληξη, μετά από αρκετούς μήνες πέτυχα τη μελαχρινή ζουμερή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα. Χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο ,(μάλλον τίποτα...), με φτιάχνει το βλέμμα της και το νεαρό της ηλικίας της!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.221
Πόντοι
2.560

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.251
Πόντοι
4.646
Αυτά που λες συμπίπτουν με ότι μου είπε ο φίλος, οπότε αυτή θα ήταν :think:
Τι απέγινε; Να του πω ότι δε θα την ξαναβρεί; :coffee:
Να πεις στον φίλο σου να γραφτεί στο σάη, να αρχίσει να ενημερώνει και να
γίνει χρήσιμο μέλος της μποτάνας της κοινωνίας. :woldman:

Έπειτα πες του ότι επέστρεψε στην πατρίδα της, ενδεχομένως οριστικά! :hi:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
388
Πόντοι
290
Να πεις στον φίλο σου να γραφτεί στο σάη, να αρχίσει να ενημερώνει και να
γίνει χρήσιμο μέλος της μποτάνας της κοινωνίας. :woldman:

Έπειτα πες του ότι επέστρεψε στην πατρίδα της, ενδεχομένως οριστικά! :hi:
Χαχαχα
Ο φίλος είναι σε σχέση λίγα χρόνια τώρα, απλά επειδή ξέρει τι μπουρδελιάρης είμαι με ρώτησε :grin:

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.221
Πόντοι
2.560
Η ιβανα στο διδύμου είναι πρωινή βαρδια?
Αναλογως τγν διαθεσιμοτητα των κορασιδων.Παιζει να την βρεις και πρωη ή λιγο πιο μεσημερι.Αν την πετυχεις ομως και εχει σχετικα σημαδια νοητικης ακαμψιας,μην περασεις θα κλαις το εικοσαρικο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.925
Πόντοι
46.232
Εγώ δεν ξέρω γιατί γράφουν παραμύθια! Αλλά από αύριο Σάββατο ή Ειρήνη Δίδυμο 22 δουλεύει κανονικά στο πόστο! Έχει επιστρέψει από την χώρα της πριν 5 μέρες! Για την άλλη στο 27 φωκ αφού της κάναν να βγάλει 1000 ευρώ την ημέρα τα μάζεψε και έφυγε στην χώρα της με πόσα που της φτάνουν για κάποια χρόνια! Ελληνική μυθολογία γράφουν κάποιοι!!!
η Ειρήνη υποτίθεται ότι θα γυρνούσε τη Δευτέρα που μάς πέρασε, κάποιος έγραψε ότι δούλευε από τη Κυριακή, εγώ πάντως δε τη πέτυχα ούτε τη Κυριακή ούτε τη Τρίτη ούτε τη Τετάρτη που πέρασα, όσον αφορά την Ιρινα είναι εδώ από αρχές Σεπτεμβρίου του 2024 ,κάποιος έγραψε ότι και καλά είναι σε χιονοδρομικό στη χώρα τής...εγώ την έχω πετύχει 3 φορές στο κέντρο τους τελευταίους μήνες ενώ ανταλλάξαμε και ευχές τις γιορτές ,κάνε και κάτι χρήσιμο καμία φορά και γράψε κάτι που να σχετίζεται με το παρόν νήμα, κάποια ενημέρωση δηλαδή πέρα από σπαμ, αν θες να γράφεις άσχετα από ενημέρωση φυσικά και μπορείς δε μπορεί να στο απαγορέψει κάποιος αλλά γραφτα στο ανάλογο θρεντ
καλημέρα

Τελευταία τροποποίηση:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.493
Πόντοι
201
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω αρρωστήσει για κώλο τελευταίες μέρες. Σήμερα Δευτέρη βάρδια υπάρχει κάποιο αξιόλογο κουλούρι? Ιβανκα δε ξανά πάω μάλλον. Κάποιες άλλες?
Εκτός αν περιμένω αύριο να πάω πρωινή είτε σε Μπάρμπορα είτε σε Κατερίνα φωκ27

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.993
Πόντοι
2.036
Τι εννοείς επαγγελματίας ενημερωτης φίλε μού?
Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).

Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.

Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
3
Πόντοι
0
Συναγωνιστές η Αλεξάνδρα απο Ι32 και η Νικολ απο Κ53 εχουν σταματήσει, ξέρετε?

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
859
Πόντοι
311
Καλησπέρα στην παρέα.
Η Σοφία από δ20 τώρα που πάει απόγευμα που εξαφανίστηκε πάλι;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.763
Πόντοι
2.021
Πέρασμα αστραπή το πρωί νωρίς, πριν (!) την προπόνηση*, ( αλλα και την δουλειά) όπως ο Flash Gordon ️ στο Μ.Α 28 Βικτώρια. Όλοι γνωρίζουμε .
Πίπα πολύ καλή και μετά μια στάση : μπρούμυτα και ξεκώλιασμα .
Αν κάνεις focus στην εικόνα πίσω οκ ! Δέρμα απαλό και μέχρι εκεί.

Η Βικτώρια νιαου κοντά στα 30 χρόνια στο κουρμπέτι , δηλωμένη, νόμιμη προσεκτική !

* βγήκε πάντως μια χαρά

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.882
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω αρρωστήσει για κώλο τελευταίες μέρες. Σήμερα Δευτέρη βάρδια υπάρχει κάποιο αξιόλογο κουλούρι? Ιβανκα δε ξανά πάω μάλλον. Κάποιες άλλες?
Εκτός αν περιμένω αύριο να πάω πρωινή είτε σε Μπάρμπορα είτε σε Κατερίνα φωκ27
Μέχρι τις 6 απόγευμα Σόνια στο Φωκ. 13 νομίζω. Ίσως και Ηλέκτρα στο Φωκ. 7

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
363
Πόντοι
20
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αντζι λατίνα, παχουλη με καστανο πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5άρι βυζί,ολοστρογγυλη κωλαρα και στο δωμάτιο η Αλινα η ξανθοκαστανη ψηλή Ουκρανεζα , με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό αστράγαλο, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.
Πέρασα πριν λίγο απο εκεί, η γνωστή τσα2 που βρισκέται εκεί με ύφος μου είπε οτι θα έρθει απο την πατρίδα της σε κανα μήνα. Σίγουρα είναι η Αλίνα εδώ ; Τουλάχιστον χθες απόγευμα στην Ιασ20 που συνήθως συνέχιζε την βάρδια της τα ίδια μου είπαν κ εκεί

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
388
Πόντοι
290
Επίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
0
Καλησπέρα πείτε κάποια κοπέλα με όρεξη στο μετάξι σήμερα απόγευμα ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
388
Πόντοι
290
Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).

Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.

Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.
Ποιος είναι αυτός, πως να τον βρούμε στο τικτοκ; Έχω περιέργεια να δω τι ανεβάζει, να δω και τα γνώριμα μέρη :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom