Ευχάριστη πρωινή έκπληξη, μετά από αρκετούς μήνες πέτυχα τη μελαχρινή ζουμερή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα. Χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο ,(μάλλον τίποτα...), με φτιάχνει το βλέμμα της και το νεαρό της ηλικίας της!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.221
- Πόντοι
- 2.560
Ειρηνη πιπινα απο Διδυμου 22.Για ποια ειρήνη λέμε
Επισης υοαρχει και η Ιρινα απο Φωκ27 αλλα αυτη την εποχη αγαπαει αβερτα και δεν ειναι διαθεσιμη για δουλεια.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.251
- Πόντοι
- 4.646
Να πεις στον φίλο σου να γραφτεί στο σάη, να αρχίσει να ενημερώνει και ναΑυτά που λες συμπίπτουν με ότι μου είπε ο φίλος, οπότε αυτή θα ήταν
Τι απέγινε; Να του πω ότι δε θα την ξαναβρεί;
γίνει χρήσιμο μέλος της μποτάνας της κοινωνίας.
Έπειτα πες του ότι επέστρεψε στην πατρίδα της, ενδεχομένως οριστικά!
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 388
- Πόντοι
- 290
ΧαχαχαΝα πεις στον φίλο σου να γραφτεί στο σάη, να αρχίσει να ενημερώνει και να
γίνει χρήσιμο μέλος της μποτάνας της κοινωνίας.
Έπειτα πες του ότι επέστρεψε στην πατρίδα της, ενδεχομένως οριστικά!
Ο φίλος είναι σε σχέση λίγα χρόνια τώρα, απλά επειδή ξέρει τι μπουρδελιάρης είμαι με ρώτησε
nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Η ιβανα στο διδύμου είναι πρωινή βαρδια?
koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.221
- Πόντοι
- 2.560
Αναλογως τγν διαθεσιμοτητα των κορασιδων.Παιζει να την βρεις και πρωη ή λιγο πιο μεσημερι.Αν την πετυχεις ομως και εχει σχετικα σημαδια νοητικης ακαμψιας,μην περασεις θα κλαις το εικοσαρικο.Η ιβανα στο διδύμου είναι πρωινή βαρδια?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 244.925
- Πόντοι
- 46.232
η Ειρήνη υποτίθεται ότι θα γυρνούσε τη Δευτέρα που μάς πέρασε, κάποιος έγραψε ότι δούλευε από τη Κυριακή, εγώ πάντως δε τη πέτυχα ούτε τη Κυριακή ούτε τη Τρίτη ούτε τη Τετάρτη που πέρασα, όσον αφορά την Ιρινα είναι εδώ από αρχές Σεπτεμβρίου του 2024 ,κάποιος έγραψε ότι και καλά είναι σε χιονοδρομικό στη χώρα τής...εγώ την έχω πετύχει 3 φορές στο κέντρο τους τελευταίους μήνες ενώ ανταλλάξαμε και ευχές τις γιορτές ,κάνε και κάτι χρήσιμο καμία φορά και γράψε κάτι που να σχετίζεται με το παρόν νήμα, κάποια ενημέρωση δηλαδή πέρα από σπαμ, αν θες να γράφεις άσχετα από ενημέρωση φυσικά και μπορείς δε μπορεί να στο απαγορέψει κάποιος αλλά γραφτα στο ανάλογο θρεντΕγώ δεν ξέρω γιατί γράφουν παραμύθια! Αλλά από αύριο Σάββατο ή Ειρήνη Δίδυμο 22 δουλεύει κανονικά στο πόστο! Έχει επιστρέψει από την χώρα της πριν 5 μέρες! Για την άλλη στο 27 φωκ αφού της κάναν να βγάλει 1000 ευρώ την ημέρα τα μάζεψε και έφυγε στην χώρα της με πόσα που της φτάνουν για κάποια χρόνια! Ελληνική μυθολογία γράφουν κάποιοι!!!
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 239 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...
www.bourdela.com
Τελευταία τροποποίηση:
zigoleletas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
υπάρχει κανένα στενό μουνί τώρα φυλής / μεταξουργείο? ιδανικά 25 και κάτω
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω αρρωστήσει για κώλο τελευταίες μέρες. Σήμερα Δευτέρη βάρδια υπάρχει κάποιο αξιόλογο κουλούρι? Ιβανκα δε ξανά πάω μάλλον. Κάποιες άλλες?
Εκτός αν περιμένω αύριο να πάω πρωινή είτε σε Μπάρμπορα είτε σε Κατερίνα φωκ27
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.415
- Πόντοι
- 486
Έλα.μην μου γίνεσαι αγαπουλης τώραΟ έρωτας είναι ιεροτελεστία!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.993
- Πόντοι
- 2.036
Δεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).Τι εννοείς επαγγελματίας ενημερωτης φίλε μού?
Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.
Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.763
- Πόντοι
- 2.021
Πέρασμα αστραπή το πρωί νωρίς, πριν (!) την προπόνηση*, ( αλλα και την δουλειά) όπως ο Flash Gordon ️ στο Μ.Α 28 Βικτώρια. Όλοι γνωρίζουμε .
Πίπα πολύ καλή και μετά μια στάση : μπρούμυτα και ξεκώλιασμα .
Αν κάνεις focus στην εικόνα πίσω οκ ! Δέρμα απαλό και μέχρι εκεί.
Η Βικτώρια νιαου κοντά στα 30 χρόνια στο κουρμπέτι , δηλωμένη, νόμιμη προσεκτική !
* βγήκε πάντως μια χαρά
Πίπα πολύ καλή και μετά μια στάση : μπρούμυτα και ξεκώλιασμα .
Αν κάνεις focus στην εικόνα πίσω οκ ! Δέρμα απαλό και μέχρι εκεί.
Η Βικτώρια νιαου κοντά στα 30 χρόνια στο κουρμπέτι , δηλωμένη, νόμιμη προσεκτική !
* βγήκε πάντως μια χαρά
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.882
- Πόντοι
- 6.495
Μέχρι τις 6 απόγευμα Σόνια στο Φωκ. 13 νομίζω. Ίσως και Ηλέκτρα στο Φωκ. 7Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχω αρρωστήσει για κώλο τελευταίες μέρες. Σήμερα Δευτέρη βάρδια υπάρχει κάποιο αξιόλογο κουλούρι? Ιβανκα δε ξανά πάω μάλλον. Κάποιες άλλες?
Πέρασα πριν λίγο απο εκεί, η γνωστή τσα2 που βρισκέται εκεί με ύφος μου είπε οτι θα έρθει απο την πατρίδα της σε κανα μήνα. Σίγουρα είναι η Αλίνα εδώ ; Τουλάχιστον χθες απόγευμα στην Ιασ20 που συνήθως συνέχιζε την βάρδια της τα ίδια μου είπαν κ εκείΜεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αντζι λατίνα, παχουλη με καστανο πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5άρι βυζί,ολοστρογγυλη κωλαρα και στο δωμάτιο η Αλινα η ξανθοκαστανη ψηλή Ουκρανεζα , με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό αστράγαλο, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 388
- Πόντοι
- 290
Η Ντανιέλα (Κολωνού 45, ήταν στο βάθος, και μετά ήταν στο δεξί) υπάρχει ακόμα; Καιρό έχω να την πετύχω
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 388
- Πόντοι
- 290
Επίσης μία Μολδαβή Κολωνού 32Α γύρω στα 20, περίπου 2 χρόνια πριν, όμορφη με κορμάρα αδύνατη με σεξι κώλο και γαμάτο μικρό στητό βυζί, και καστανόξανθο νομίζω μαλλί (μάλλον η Βαλερία;), υπάρχει ακόμα; Δε την έχω ξαναδεί πουθενά. Μου την είχαν χρεώσει 20€ ως φρέσκο μωρό, είχε απίστευτα σέξι βυζί, νομίζω και κάπου ένα τατουάζ, κι ήταν πρόσχαρη γλυκιά
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 388
- Πόντοι
- 290
Ποιος είναι αυτός, πως να τον βρούμε στο τικτοκ; Έχω περιέργεια να δω τι ανεβάζει, να δω και τα γνώριμα μέρηΔεν εννοεί προμότορα, κοπλιμέντο σου έκανε (μάλλον).
Έχοντας δει σε τικ-τοκ τον εθνικογαμιστή, πορνομετανάστη να φοράει μπλούζα με μότο "Μεταξουργείο, δώσε αξία στο 10€ σου", είπα να περάσω χθές μια βόλτα.
Πήγα για Πάολα Κ48 αλλά έλειπε, είχε επιστρέψει όμως η ξανθιά βουβαλίτσα Νικόλ, λέω δεν γαμιέται, πέρασα γιατί έχει βυζάρες, εντάξει, δεν έχω παράπονο, τίμιο bbw, αλλά ενώ κάνει τελειωτικό στα βυζιά και την έβαλα να μου τον παίξει για τελείωμα (εγώ όρθιος αυτή καθιστή) όταν πήγα να τελειώσω τραβήχτηκε στο πλάι και τα πέταξα μισά κάτω μισά στα χέρια της, μου γκρίνιαξε γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλυθεί στον οίκο και γιαυτό δεν έκατσε ... η αλήθεια είναι πως δεν είχε νερό όντως, ήταν πάγος, αλλά δεν το είπε εξαρχής.
Άλλη μία σημείωση, η Λένα με φούλ στο 10ρικο που δούλευε με την Ναταλίτσα Ι27, έχει πάει 3η βάρδια, στην 2η είναι σόλο πλέον, μάλλον.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις