Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (31 μέλη και 201 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.077
Πόντοι
2.046
Ερώτηση για ένα φίλο (αλήθεια), μου περιγράφει την κάτωθι κοπέλα, θέλει να μάθει αν την ξέρει κανείς και αν δουλεύει ακόμα..
Σάρα, ήταν περίπου 27 πριν λίγα χρόνια (κάνα δύο, το πολύ 3-4), γύρω στο 1,65 ή παραπάνω, ωραίο κώλο, μικρό βυζί, και παιχνιδιάρα με λόγια κλπ (έτσι μου γράφει ο φίλος) και νομίζει ότι ήταν από Γεωργία. Στη Φυλής ή γενικά εκεί γύρω.
Υπήρχε μια Γεωργιανή (υποτίθεται)στο φιλιππίδου το επάνω μελαχρινή λεπτή με άσπρο δέρμα που έκανε δυνατό σουξέ λίγο πριν την εποχή κόβιντ ας πούμε το '19-'20 περίπου και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, ίσως λες αυτή γιατί η περιγραφή ταιριάζει. Νομίζω έπαιξε και λίγο στην περίοδο κόβιντ (?). Έκτοτε απ' όσο γνωρίζω δεν ξανάρθε.

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
891
Πόντοι
81
Πέρασμα Διδύμου 22 με την skinny Μαριάννα…. Σταθερή στην απόδοσή της όπως και σε κάθε συνεύρεσης μας… πιπούλα ωραία… στο 69 άρχισε να βάζει λίγο δοντάκι και την έκοψα αλλά στα υπόλοιπα μια χαρούλα. Αν ψάχνει κανείς στενή τρυπούλα να ζεσταθεί τις κρύες μέρες είναι μια χαρά. Ενημερωτικά και αυτή και η Στέλλα βαράγανε μύγες όποτε μάλλον γι αυτό με δέχτηκε το Μαριαννάκι καθώς προχθές με ενημέρωσε ο Τσάτσος ότι δεν θα με δεχτεί η κοπέλα γιατί είναι κουρασμένη πρώτη μέρα και θυμάται από τις συνευρέσεις μας ότι ποναγε…Τιμή μου και καμάρι μου μου ήρθε να του πω να μην με δέχεται η πορνη για να μην την πονέσω αλλά τους έγραψα και έφυγα… πήγα πιο κάτω στην Ιβάνα την πήγα πίπα κώλο, της τα έδωσα στο στόμα, της έσφιξα τον ζουρλομανδύα και έφυγα!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.728
Πόντοι
5.827
Επειδή είμαι της ηλικίας 18-24 έχεις δίκιο σε αυτό . Μια φορά ειχα κατέβει Φυλής με ένα φιλαράκι και είχα πετύχει παρέα πιτσιρικάδων ντυμένους με πουκάμισα να καυλαντιζουν από οικο σε οίκο . Ο ένας από αυτούς είχε και πουκάμισο Σνουπι. Αλλά έτσι είναι οι μικρές ηλικίες και για να μην βγάλω και εγώ τον εαυτό μου στην απέξω είμαι φασαριοζος και καυλαντας όταν κατεβαίνω στα μαγαζακια με παρέα. Πάντως τον θέμα ηλικιών δεν πρέπει να αφορά κανεναν κατ εμέ. Εκεί πάμε για να περάσουμε καλα και δεν μας αφορά ποιος κυκλοφορει και τι κάνει εφόσον δεν μας πειράζει με κάποιον τρόπο. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη η δική μου
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν οι πιτσιρικαρίες ξεφωνίζουν σαν τρελοί και κάνουν ηχορρύπανση εμένα τουλάχιστον προσωπικά μου χαλάνε την ηρεμία και όλη την εμπειρία της τσάρκας.

Dio Maiden Priest

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Κριτικές
4
Like
132
Πόντοι
0

Dio Maiden Priest

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Κριτικές
4
Like
132
Πόντοι
0
αν σ λεγε δεν 8α ταν πια κρυφος οικος:sunglasses:
Απορώ για ποιον λόγο το κρατούν μυστικό. Λες και αν γαμήσουν μόνοι αυτοί την Ειρηνούλα, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο κατόρθωμα στη ζωή τους...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom