Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.704
- Πόντοι
- 4.646
Πρωκτανάπαυση λέγεται (ο ίδιος εφηύρα τον όρο).Κάνει αγραναπαυση

Πρωκτανάπαυση λέγεται (ο ίδιος εφηύρα τον όρο).Κάνει αγραναπαυση
Απογευματινή βάρδια φιλλιπιδου επάνω με το μπαρ πάρε παρτουζα σοφια κ Ραφαέλ!!!!!!!!Φυλής καμία;;;
Εννοείται κ να πάνε αλλά όχι στις μικρές είναι εγγονες. να πάνε στις μιλφ.Θαυμαζω τους ηλικιωμενους που πανε να γαμησουν!
φιλλιπίδου 11 - κρυσταλ (βραδινη)Καμιά άλλη μαύρη γαμεύσιμη (σαν τη Ναόμι) βρίσκουμε; Είτε Μετάξι είτε Φυλής και πέριξ, αλλά βάρδια πρωί μεσημέρι ή απόγευμα (δηλαδή όχι μετά τις 23:00) Κάτι φυσιολογικό ή αδύνατο, κι όχι τριαξονικό.. (παρόλο που έχω δίπλωμα για τέτοιο)
Πρωκτανάπαυση λέγεται (ο ίδιος εφηύρα τον όρο).![]()
1η και 2η δουλεύει, τόσα αργά όντως π φίλος δε θα την πετύχειΚαλησπέρα,δεν την έχω πετύχει αργά , αυστηρά 2η βάρδια θυμάμαι ότι δουλεύει
Aν βλεπει ο παππους το ξεκωλο την εγκονα να κυκλοφορει σαν τσουλι με τον κολο εξω τι να κάνει?Εννοείται κ να πάνε αλλά όχι στις μικρές είναι εγγονες. να πάνε στις μιλφ.
Επίσης της ζήτησα κάποιες ανωμαλίες όπως να με κατουρήσει και να με φτύσει αλλά αρνήθηκεΜονο τα πατουσακια με άφησε να γλείψω και να μυρίσω αλλά δυστυχώς ήταν αοσμα.
Στο κατούρημα θα της έδινα κάτι παραπάνω, αλλά θα μπορουσε να μου το προτείνει.Σιγά τις ανωμαλίες, αν της έσκαγες κανά 20ρακι μια χαρά θα στα έκανε. Η αλήθεια είναι πως με 10 ευρώ δεν μπορείς να περιμένεις να σου κάνει τέτοια πράγματα.
Κανε μια επισκεψη συναγωνιστη.Ειναι δεκτικη στο αθλημα.Τελειώνει αυτή από τα γλυψιματα ?
Έτοιμος να πάρω Ραφαέλα αλλά έφυγαΑπογευματινή βάρδια φιλλιπιδου επάνω με το μπαρ πάρε παρτουζα σοφια κ Ραφαέλ!!!!!!!!
Πήγαινε να βρεις την Τατιάνα την πιατσόβια στην λαυρίου να σου ρίξει το χέσιμο στα μούτρα που έχεις ανάγκη.Στο κατούρημα θα της έδινα κάτι παραπάνω, αλλά θα μπορουσε να μου το προτείνει.
Φτύσιμο δεν είναι κάτι θεωρώ.
Έπρεπε να ζητήσω και χέσιμο γαμωτο.
Καλημερα επισης υπαρχει η γνωστη Μπιουτυ με πολλα κιλα απογευματινη βαρδια καπου στα 65αρια καθως και η Μπεκυ απο την Γκανα με ωραιο κορμι νεαρη, Αλλοτε πρωι αλλοτε απογευμα στα 65αρια ή 84 ισογειο.φιλλιπίδου 11 - κρυσταλ (βραδινη)
φυλής 66Α - τζαμάικα (βραδινή)
πατησίων 311 - 1-3πμ στο δρόμο. 10 ευρώ η πίπα στο αμάξι ή στους θάμνους.
και 2-3 σε στούντιο
ψάχνω ψάχνω. όποιος συνοδηπόρος θέλει να βοηθήσει στη συμπλήρωση της λίστας ας μου στείλει.
Έχει Παρισίων μεσιμεριατικα πιτσα με μαυρουλες?? Είναι καλές?φιλλιπίδου 11 - κρυσταλ (βραδινη)
φυλής 66Α - τζαμάικα (βραδινή)
πατησίων 311 - 1-3πμ στο δρόμο. 10 ευρώ η πίπα στο αμάξι ή στους θάμνους.
και 2-3 σε στούντιο
ψάχνω ψάχνω. όποιος συνοδηπόρος θέλει να βοηθήσει στη συμπλήρωση της λίστας ας μου στείλει.