koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.257
- Πόντοι
- 2.560
Κανε μια επισκεψη συναγωνιστη.Ειναι δεκτικη στο αθλημα.Τελειώνει αυτή από τα γλυψιματα ?
Κανε μια επισκεψη συναγωνιστη.Ειναι δεκτικη στο αθλημα.Τελειώνει αυτή από τα γλυψιματα ?
Έτοιμος να πάρω Ραφαέλα αλλά έφυγαΑπογευματινή βάρδια φιλλιπιδου επάνω με το μπαρ πάρε παρτουζα σοφια κ Ραφαέλ!!!!!!!!
Πήγαινε να βρεις την Τατιάνα την πιατσόβια στην λαυρίου να σου ρίξει το χέσιμο στα μούτρα που έχεις ανάγκη.Στο κατούρημα θα της έδινα κάτι παραπάνω, αλλά θα μπορουσε να μου το προτείνει.
Φτύσιμο δεν είναι κάτι θεωρώ.
Έπρεπε να ζητήσω και χέσιμο γαμωτο.
Καλημερα επισης υπαρχει η γνωστη Μπιουτυ με πολλα κιλα απογευματινη βαρδια καπου στα 65αρια καθως και η Μπεκυ απο την Γκανα με ωραιο κορμι νεαρη, Αλλοτε πρωι αλλοτε απογευμα στα 65αρια ή 84 ισογειο.φιλλιπίδου 11 - κρυσταλ (βραδινη)
φυλής 66Α - τζαμάικα (βραδινή)
πατησίων 311 - 1-3πμ στο δρόμο. 10 ευρώ η πίπα στο αμάξι ή στους θάμνους.
και 2-3 σε στούντιο
ψάχνω ψάχνω. όποιος συνοδηπόρος θέλει να βοηθήσει στη συμπλήρωση της λίστας ας μου στείλει.
Έχει Παρισίων μεσιμεριατικα πιτσα με μαυρουλες?? Είναι καλές?φιλλιπίδου 11 - κρυσταλ (βραδινη)
φυλής 66Α - τζαμάικα (βραδινή)
πατησίων 311 - 1-3πμ στο δρόμο. 10 ευρώ η πίπα στο αμάξι ή στους θάμνους.
και 2-3 σε στούντιο
ψάχνω ψάχνω. όποιος συνοδηπόρος θέλει να βοηθήσει στη συμπλήρωση της λίστας ας μου στείλει.
Μήπως έθεσες σχετικό ερώτημα στον συμπαθή Τσάτσο; Είχε πει μετά τις 17 θα δουλέψει...Διδύμου 22
Ειρήνη Απούσα.
Από τι ώρα αρχίζει ?Κανε μια επισκεψη συναγωνιστη.Ειναι δεκτικη στο αθλημα.
Η Ελένη λείπει από τη Πρωτοχρονιά περίπου, δυμφωνα με την υπηρεσία θα επιστρέψει κάπου στο πρώτο 10ημερο του ΦεβρουαρίουΔιδύμου 8 ισόγειο.
Μάλλον το γνωστό δίδυμο Παρτούζ Ακά. Ελένη κ Βερόνικα.
Δεν μπήκα.
Αν είναι οκ εμφανισιακά πάω.Πήγαινε να βρεις την Τατιάνα την πιατσόβια στην λαυρίου να σου ρίξει το χέσιμο στα μούτρα που έχεις ανάγκη.
Πρόεδρε, μια που τα άκουσα και μια που τα ξέχασα.ΥΓ Ονόματα οι λατίνες δεν είχαν?
Θα έπρεπε να έρθουν αμφότερες να κεράσουν περιοδόζουμαΆννα από Φωκαιας 19 με περίοδο από βδομάδα διαθέσιμη.
Ειρήνη από Διδύμου 22 ήταν σήμερα να ξεκινήσει αλλα είχε περίοδο και θα ντεμπουτάρει από εβδομάδα.
Θα έπρεπε να έρθουν αμφότερες να κεράσουν περιοδόζουμα
ΤυχερόςΞερω πολλούς που θα πλήρωναν να γαμήσουν μουνί με αίματα περιοδου.
Εγω το εχω κάνει και ακα εννοείται...
Απίστευτη εμπειρία, μακάρι να έρθει και στα μπουρδέλα σα φετίχ
Καλά έκανες και δεν συγκράτησες όνομα.Φυλης 54 Οροφος ξεπετολατινουλα με ωραιο κορμι και εντυπωσιακο πισω συστημα σε απλο. δεν συγκρατησα ονομα,