paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.534
- Πόντοι
- 441
φιλε μ ,ειχα αρπαξει κ γω πριν 2 χρονια περιπου βλενοροια-γονορροια πως σκατα λεγεται,απο ελευ8ερη πιπα,κ 2-3 μερες μετα ειχα τα συμπτωματα,ο μαλακας συνεχιζω να τον δινω σε ελευ8ερο στοματικο,πριν 2 βδομαδες περιπου πηγα Ιβανα με αυτα π διαβαζα απο δω ,πιπα ακαποτη τελειωσα στο τομα της κ τα καταπιε,σκεψου τωρα ποσο σπερμα εχει καταπιει κ απο ποσους διαφορετικους πελατες,π μπορει καποιος να κουβαλαει κατι,αφου τελειωσα στο επομενο λεπτο ελεγα τι μαλακια εκανα ,δλδ για καποια λεπτα ρισκαρουμε την υγεια μας,πολες φορες διαβαζουμε διαφορα απο δω μεσα,καβλωνουμε κ παμε κ τρεχουμε να κανουμε κ μεις τα ιδια,καλο ειναι να τραβηξουμε μια παχια πρωτα, για να σκεφτουμε με το πανω κεφαλι κ οχι με το κατω,περαστικαΜια ανακοινωση που ισως σωσει μερικους γιατι εγω την επαθα...
2 μέρες μετα απο συνευρεση με μια που δινει κολο απο Διδυμου(δεν ειναι δυσκολο...2-3 ειναι), καθε φορα που κατουραγα ηταν λες και πεταγα το υγρο πυρ + το πουτσοκεφαλο μ ειχε κατι κιτρινοκαφε εκκρισεις ανα τακτα διαστηματα οσο και να το σκουπιζα/επλενα. Νταξει λεω απο μεσα μου, ειμουν τοσο ατυχος που κολλησα κατι απο αφιλτρη πιπα(δεν εχω ξανακολλησει ποτε κατι, 1ο παρασημο ειναι).
Τελικος παω σε ουρολογο και και μου λει κατι τσιμπησες...ουρολοιμωξη ειναι, οποτε θα κανουμε καλλιεργεια. ΟΚ λεω. Παιδια...κατεβαζω παντελονια...πιανει μια χοντροκομμενη μπατονετα και μου την βαζει στο πουτσοκεφαλο ολη μεσα. Π-Ο-Ν-Ο-Σ. Την βγαζει , λεω οκ αυτο ηταν και παω να σηκωθω να κουμπωσω παντελονι και μου λει "Που πας...? Αλλες 3 φορες πρεπει να το κανουμε αυτο. 4 καλλιεργειες θα κανουμε για τα αφροδισια για να δουμε ποιο συγκεκριμενο ειναι." Περιττο να σας πω οτι τα επομενα 4 λεπτα ηταν ατελειωτα. Τελικως μου βαρεσε 2 ενεσεις προληπτικα, 1 σε καθε κολομερι και μου γραψε και χαπια για καποιο διαστημα.
Το παθημα εγινε μαθημα, απο δω και περα σκουφο μεχρι και στην πιπα.