Αφού έβαλα καινούργια λάστιχα στο ηλεκτρονικό πατίνι, είπα να τους κάνω ένα μεσημεριανό test drive στον πεζόδρομο της Διδύμου. Άρχισα από το 27 που είχε τρεις κορασίδες, Τάνια, Ελένη και Ιβανα. Στη συνέχεια πήγα 22 ισόγειο μόνο η Μαριάννα, στην Αλκιβιάδου αν είδα καλά ήταν όλα κλειστά. Καβαλάω το πατίνι και βουρ για Αγκύρας 9, ήταν η Ντάρια μαζί με άλλη μια την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και βαρέθηκα να περιμένω. Και αφού δεν βρήκα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον( όλο οι ίδιες και οι ίδιες) πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο προς σταθμό Λαρίσης και περνώντας μπροστά από Χωματιανου έπεσε το μάτι στα αναμμένα φανάρια των οίκων και μου ήρθε στο μυαλό φίλος συναγωνιστής ο οποίος μου έχει προτείνει να δοκιμάσω την Αντριάνα. Παρκάρω και μπαίνω στον δεξί οίκο, κατά τύχη χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δύο δουλεύει η κοπέλα. Ανέβηκα την σκάλα και η τσατσά μου είπε πως δουλεύει η Αντριάνα με ελεύθερο, 69 όλες τις στάσεις. Βγαίνει μετά από λίγο από το δωμάτιο ένα μελαχρινό σκυλί με μια κωλαρα άλλο πράγμα, το εισιτήριο βγήκε μόνο του από την τσέπη και μπήκα δωμάτιο. Για να μη μακριγορω η κοπέλα είναι τίμια για το 20€ που παίρνει, ότι ανακοίνωσε στο σαλόνι αυτά έκανε, ούτε μα ούτε μου και από ότι κατάλαβα έχει και πολλούς φαν. Εγώ κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω ξανά.
Καλά να περνάτε, πάρτε και δύο φωτογραφίες από το δωμάτιο!