Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (34 μέλη και 228 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
448
Πόντοι
290
Καλημερα επισης υπαρχει η γνωστη Μπιουτυ με πολλα κιλα απογευματινη βαρδια καπου στα 65αρια καθως και η Μπεκυ απο την Γκανα με ωραιο κορμι νεαρη, Αλλοτε πρωι αλλοτε απογευμα στα 65αρια ή 84 ισογειο.
Ψάχνω στους προαναφερθείς αριθμούς και δε βλέπω το όνομα/κριτικές. Που μπορώ να βρω; Για τη Μπέκυ λέω

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.110
Πόντοι
2.846
Εννοείται κ να πάνε αλλά όχι στις μικρές είναι εγγονες. να πάνε στις μιλφ.
Charles Bukowski — 'Think of being 80 and fucking a 18 yeard old girl. If there was any way to cheat the game of death, that was it.' :wink:
Τι να κάνουμε, είμαστε πορνόγεροι και θέλουμε μικρούλες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.087
Πόντοι
46.232

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.110
Πόντοι
2.846
Έχει Παρισίων μεσιμεριατικα πιτσα με μαυρουλες?? Είναι καλές?
από 11 το βράδυ και μετά. Αλλά είναι πιάτσα, δεν έχει σχέση με το νήμα εδώ.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
540
Πόντοι
300
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
69
Like
10.148
Πόντοι
12.421

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
354
Πόντοι
20
Η περιγραφή ταιριάζει νε την Μαρία που δουλεύει απογευματινή βάρδια στο Φ54α
Τελευταία φορά την είχα πετύχει πριν μια εβδομάδα. Μεγάλο έπιπλο. Εγώ πέρασα επειδή μου αρέσει αυτός ο σωματότυπος
Λογικά δεν είναι η ίδια Η
Μπέκυ τη λένε.
Κι εγώ το μπέρδεψα όταν την πρωτοείδα.
Και εγώ μπεκυ άκουσα στο σαλονι

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
361
Αφού έβαλα καινούργια λάστιχα στο ηλεκτρονικό πατίνι, είπα να τους κάνω ένα μεσημεριανό test drive στον πεζόδρομο της Διδύμου. Άρχισα από το 27 που είχε τρεις κορασίδες, Τάνια, Ελένη και Ιβανα. Στη συνέχεια πήγα 22 ισόγειο μόνο η Μαριάννα, στην Αλκιβιάδου αν είδα καλά ήταν όλα κλειστά. Καβαλάω το πατίνι και βουρ για Αγκύρας 9, ήταν η Ντάρια μαζί με άλλη μια την οποία δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και βαρέθηκα να περιμένω. Και αφού δεν βρήκα κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον( όλο οι ίδιες και οι ίδιες) πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο προς σταθμό Λαρίσης και περνώντας μπροστά από Χωματιανου έπεσε το μάτι στα αναμμένα φανάρια των οίκων και μου ήρθε στο μυαλό φίλος συναγωνιστής ο οποίος μου έχει προτείνει να δοκιμάσω την Αντριάνα. Παρκάρω και μπαίνω στον δεξί οίκο, κατά τύχη χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δύο δουλεύει η κοπέλα. Ανέβηκα την σκάλα και η τσατσά μου είπε πως δουλεύει η Αντριάνα με ελεύθερο, 69 όλες τις στάσεις. Βγαίνει μετά από λίγο από το δωμάτιο ένα μελαχρινό σκυλί με μια κωλαρα άλλο πράγμα, το εισιτήριο βγήκε μόνο του από την τσέπη και μπήκα δωμάτιο. Για να μη μακριγορω η κοπέλα είναι τίμια για το 20€ που παίρνει, ότι ανακοίνωσε στο σαλόνι αυτά έκανε, ούτε μα ούτε μου και από ότι κατάλαβα έχει και πολλούς φαν. Εγώ κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω ξανά.

Καλά να περνάτε, πάρτε και δύο φωτογραφίες από το δωμάτιο!
IMG_20250117_164756.jpg
IMG_20250117_164802.jpg
πως τσαρκαρεις χωρις να φοβασαι μη σου σηκωσουν το πατινι?

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.074
Πόντοι
201
Δε πάω πολύ συχνά, αλλά όταν πάω ενημερώνω.

... Επίσης της ζήτησα κάποιες ανωμαλίες όπως να με κατουρήσει και να με φτύσει αλλά αρνήθηκε :birdman:

Έπρεπε να είχες πάει πέρυσι στο Διδυμου 27 όταν εργαζόταν η γνωστή Φωτεινή από την Ουκρανία.
Θα σου το έκανε χωρίς έξτρα χρέωση.
Άργησες!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.257
Πόντοι
2.560
Πρωινη βαρδια σημερα.
Καρφωτος για Ειρηνακι στο Διδυμου 22 αλλα μπαααα....αφαντο.Αντι αυτου γαμιοταν στη δουλεια η σκιννυ μπιτς Μαριαννα με την παρτσαβουρα Στελλα.Δυο δωματια γεματα και οχτω στο σαλονι κυριοι.Λογικα το μουνακι της Μαριαννας θα πηρε φωτια.
Επειτα στο Φωκαιας 19 μπας και ηταν η Λιζα ,αλλα ματαια.Βαραγε μυγες η Καρλα.Τα 25αρια της Φωκαιας κλειστα.Ακολουθως πηγα Φιλιππιδου 11 μπας και πετυχω την αραπω Ναομι αλλα ηταν μονο Κορινα και η αλλη η βυζαρου απο το Δ22 η Αννετα η οποια βαπτιστηκε Σαρα.Φυλης 71 ισογειο κατεληξα οπου και εφαγα τη Βικτωρια με τις βυζαρες της.Καλο σεξακι,εγλειψα την ημιτριχωτη της μουναρα και εχυσα στη μουναρα της.Το ελευθερο στοματικο που ανακοινωνει η τσατσα δεν τηρειται βεβαια.Μαζι της η πετιτ Μια με πιο κοντο μαλλι,το σκουρηνε και εβαλε και ωραια ψευτικα καυλωτικα σοφιστηκε γυαλια μυωπιας.Αυτα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
69
Like
10.148
Πόντοι
12.421
Στάση αστραπή, χωρίς κατάθεση, πριν από φιλικό τσιμπούσι στο Αυγό του Κόκορα:bounce::bounce:

Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο
Σαμπρίνα ξανθιά γεμάτη μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Νάνσυ μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί και γεμάτο-ατσούμπαλο σώμα :turkydance:με ελεύθερη φλογέρα.

Κων/πόλεως 166 υπόγα το πέτυχα ανοικτό πρωί. Κοπέλα Κίρα νεαρή ξανθιά με παραπάνω κιλά. Έχει ένα μεγάλο τατουάζ στο μπουτοκώλι της. Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε. Καινούρια είπε πως είναι, καμία σχέση με Κίρα από Λ73.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
448
Πόντοι
290
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
69
Like
10.148
Πόντοι
12.421

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
448
Πόντοι
290
Charles Bukowski — 'Think of being 80 and fucking a 18 yeard old girl. If there was any way to cheat the game of death, that was it.' :wink:
Τι να κάνουμε, είμαστε πορνόγεροι και θέλουμε μικρούλες.
Και καλά κάνετε φίλτατε! :wink:
Στο επάγγελμα τους το λογικό και σωστό είναι να μην τις νοιάζει ηλικία εμφάνιση κλπ.
Στα Φ65 δουλεύει
Κάνε υπομονή και σήμερα θα γράψω κριτική, μιας και τη πήρα τη Τετάρτη...
Κι άλλη ερώτηση, ένα άσχετο, υπάρχει κανένα σίγουρο (Μετάξι κυρίως, ή αλλιώς Φυλής και πέριξ) για mouthfuck; Να το δέχεται χωρίς μα μου ή ψέματα του σαλονιού..
Είτε ακά είτε κατά προτίμηση με λάστιχο.. Και κατάθεση εντός ίσως.

Κάτι νορμάλ ή αδύνατο ή petite, ή λατινάκι, να της πιάνεις το κεφάλι και να καρφώνεις δηλαδή χωρίς θέματα :takethis:

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
43
Πόντοι
0
Τελικά πως να τη βρω; :think: :grin:
Και σε ποιο αριθμό μαγαζί; Για κριτικές τουλάχιστον, και πως είναι εμφανισιακά;
Εκτος απ τα Φυλης 65Α και 65Β απογευματινή βάρδια, μπορει να τη βρεις και απεναντι στο 84Α. Την πετυχα στην πρωινή βάρδια την προηγούμενη εβδομάδα

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
540
Πόντοι
300

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.287
Πόντοι
4.646
Ξερω πολλούς που θα πλήρωναν να γαμήσουν μουνί με αίματα περιοδου.
Εγω το εχω κάνει και ακα εννοείται...
Απίστευτη εμπειρία, μακάρι να έρθει και στα μπουρδέλα σα φετίχ
Πολλές πόρνες που εργάζονται στον ίδιο οίκο παρουσιάζουν το φαινόμενο του συγχρονισμού της περιόδου! :woldman:

Οπότε θα άξιζε μια παρτούζα στο συγκεκριμένο φετίχ.

Επίσης, εύχομαι οι κοπέλες που έχουν περίοδο να ανακοινώνουν κώλο. Δηλαδή, την άλλη "δίοδο"... :zfuck:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
69
Like
10.148
Πόντοι
12.421
Κι άλλη ερώτηση, ένα άσχετο, υπάρχει κανένα σίγουρο (Μετάξι κυρίως, ή αλλιώς Φυλής και πέριξ) για mouthfuck; Να το δέχεται χωρίς μα μου ή ψέματα του σαλονιού..
Είτε ακά είτε κατά προτίμηση με λάστιχο.. Και κατάθεση εντός ίσως.

Κάτι νορμάλ ή αδύνατο ή petite, ή λατινάκι, να της πιάνεις το κεφάλι και να καρφώνεις δηλαδή χωρίς θέματα :takethis:
Αυτό το καιρό δεν έχω κάτι υπόψιν μου. Αν κάτσει κάτι θα ενημερώσω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom