Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (30 μέλη και 169 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.421
Πόντοι
441

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
145
Πόντοι
0
Φιλιππίδου 11α 7:00
2 πόρνες.
Η Ρωσίδα βλεπόταν
Η Ρουμάνα όχι :confused:

Η τσατσά τραβελι είναι; Πάντως η πιο ωραία ήταν :confused:

Έφυγα αχυστος γιατί βιαζομουν
1000020182.jpg
Ρουμανα και να βλέπετε είναι φόλα
Κανόνας κι ας μην συμφωνεί ο Ηγέτης Σμύρνης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αχαλίνωτη ηδονοθηρία σου, μελλοντικά θα σε οδηγήσει να είσαι από τους πρώτους που θα γαμάνε ρομπότ.
Εγώ και τώρα αν Υοαρχει το αγοράζω
Θα συμφωνήσει και η γυναίκα

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.121
Πόντοι
441
3βολες σημερα,αρχικα πηγα για Ναομι αλλα δεν ηταν εκει,η 1η Μαργκο απο φωκαιας,ειχα καιρο να την δω κ την πηρα,καλο στοματικο,ωραιο βυζομπαλο,γενικα ωραιο κορμι ,εχει κ ωραια αισθηση το μουνι της με πεταχτα μουνοχειλα
2η Αλεξανδρα απο φωκαιας,για την τελεια ΠΙΠΑΡΑ της πηγα
κ 3η πηγα φυλης 71 για Χλοη με την κωλαρα ή να δοκιμαζα την Μια ,αλλα καμια απ τις 2 δεν ηταν εκει κ πηρα Σανελ π ειχα καιρο
καλα γαμησια

WASP4

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
269
Πόντοι
21
Πήγα πάλι στον οίκο Φιλιππίδου 11α για τη Ναόμι αλλά δεν δούλευε ούτε σήμερα και για τις δύο επόμενες ημέρες δε θα δουλέψει σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπηρεσίας. Δουλεύουν η Λούνα και η Ιλόνα.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.790
Πόντοι
2.021
Μαύρο στον οίκο περδικκα 3 στο μετάξι καθώς έγινε ένα άθλιο περιστατικό. Όταν η τσατσα ( γριά με κοιλιά ανατολικό μπλόκ) πού παρουσίασε την νεαρή Ρουμάνα, τις είπα θα κάνω μια βόλτα .Την στιγμή πού ήμουνα έτημος να φύγω αυτή έβαλε τα χέρια της στην πόρτα και με μεγάλη αντίσταση δεν με άφηνε να φύγω ( είπε ότι αν φύγει ο πρώτος πελάτης τής βάρδιας δηλαδή εγώ δεν θα πάνε καλά οι δουλειάς) πόση μ@λ@κια ποια επικρατεί!! Σε κάποια φάση μου άρπαξε και τα γυάλα ηλίου μου πού φόραγα στο κεφάλι αλλά τα πείρα πολύ γρήγορα πίσω την κράτησα λίγο και με τα δύο μου χέρια και βγήκα έξω σβέλτος .Πραγματικά απαράδεκτο σκηνικό για τον ποιό ηλίθιο λόγο πολύ μεγάλη προσοχή στον εν λόγο οίκο από εμένα μαύρο στο περδικκα 3 . Πολύ προσοχή και εύχομαι τα κατάρτια πάντα όρθια!!!
Είναι προληπτικές οι χωριάτισσες από το ανατολικό μπλοκ.
Περιστατικό πριν 9-10 χρόνια περίπου στο πάλαι ποτέ Ιουλιανού 71 υπόγειο.
Είχα αφήσει το μοτό Αχαρνών και περπατούσα προς τον οίκο.
Καθώς πλησίαζα για να μπω πρόβαλε η τσατσά και έριξε αλάτι χοντρό στο πεζόδρομο (!) .
Στο καπάκι μπαίνω, ρωτάω γιατί το έκανε και απάντησε γιά να πάει καλά η βάρδια και να έχει κόσμο !
- α ! της λέω, είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος ! Θα έχετε κόσμο σήμερα!
Το άκουσε και η κοπέλα, μια κρεβατογεμίστρα , χάρηκε και αυτή.
Κοντολογίς έγινε της κακομοίρας μέσα !
69 ακα πίπα ακα γαμησι τελείωμα μέσα ( ε αφού ήμουν τυχερός ! ) και όλα καλά .

Η τσατσά ήταν μια Καζάκα με έντονα μογγαλικά χαρακτηριστικά, κάποιοι εδώ θα την θυμούνται .

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.079
Πόντοι
201
Η αχαλίνωτη ηδονοθηρία σου, μελλοντικά θα σε οδηγήσει να είσαι από τους πρώτους που θα γαμάνε ρομπότ.

Προηγούνται από το 1980 οι πλαστικές κούκλες. Τις χρησιμοποιούσε ένας γείτονας όταν υπηρετούσε στα σύνορα ως λοχίας.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.079
Πόντοι
201
Είναι προληπτικές οι χωριάτισσες από το ανατολικό μπλοκ.
Περιστατικό πριν 9-10 χρόνια περίπου στο πάλαι ποτέ Ιουλιανού 71 υπόγειο.
Είχα αφήσει το μοτό Αχαρνών και περπατούσα προς τον οίκο.
Καθώς πλησίαζα για να μπω πρόβαλε η τσατσά και έριξε αλάτι χοντρό στο πεζόδρομο (!) .
Στο καπάκι μπαίνω, ρωτάω γιατί το έκανε και απάντησε γιά να πάει καλά η βάρδια και να έχει κόσμο !
- α ! της λέω, είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος ! Θα έχετε κόσμο σήμερα!
Το άκουσε και η κοπέλα, μια κρεβατογεμίστρα , χάρηκε και αυτή.
Κοντολογίς έγινε της κακομοίρας μέσα !
69 ακα πίπα ακα γαμησι τελείωμα μέσα ( ε αφού ήμουν τυχερός ! ) και όλα καλά .

Η τσατσά ήταν μια Καζάκα με έντονα μογγαλικά χαρακτηριστικά, κάποιοι εδώ θα την θυμούνται .

Αυτήν που πήδηξες ακάποτα δεν μας περιέγραψες!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
452
Πόντοι
290
Τρίτη κατάθεση στην Άννα Ιάσονος 46 γ (το αριστερά όπως βλέπεις τους ακούς) πέρασμα με την Ρουμάνα Άννα με καλές εντυπώσεις εάν και κουρασμένη όπως είπε.
Σ εκείνα εκεί που είναι στη σειρά εγώ προσωπικά έχω πάψει να πηγαίνω, θα πάω μόνο να δω όταν δε βρω κάτι αξιόλογο πουθενά τριγύρω.. Έχω φάει 3-4 διαφορετικές φόλες, ειδικά όταν είναι κίφσα ροπ

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.144
Πόντοι
201
σημερα βραδυ φωκαιας 19 η Μαργκό επαιρνε ολους τους πελατες και η Λιζα σαλοναριζε χαζεμενη χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση !!! εχει πολυ δυνατο παρελθον απο λιοσιων 73 ...δεν μπηκα ειχε πολυ αναμονη !!! περασα στην 3η βαρδια στις 00:30 Φιλιππιδου 27 οροφος ηταν 2 καινουργια 20χρονα ,μια απο ισπανια Σοφια μικροσωμη αδυνατουλα χαριτωμενη και μια λατινα Ραφαελα ομορφουλα μελαχρινη μελαμψη με ωραια σιλικονατα βυζια,αβγαλτη στο δωματιο,μετρια αποδοση.Και οι 2 κανουν ελευθερο κλαρινο...ισ ως η Σοφια να ειναι πιο καλη...Η μαργκο στο φωκαιας 19 συνεχιζε και στην 3η βαρδια χωρις την Λιζα !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom