Μαύρο στον οίκο περδικκα 3 στο μετάξι καθώς έγινε ένα άθλιο περιστατικό. Όταν η τσατσα ( γριά με κοιλιά ανατολικό μπλόκ) πού παρουσίασε την νεαρή Ρουμάνα, τις είπα θα κάνω μια βόλτα .Την στιγμή πού ήμουνα έτημος να φύγω αυτή έβαλε τα χέρια της στην πόρτα και με μεγάλη αντίσταση δεν με άφηνε να φύγω ( είπε ότι αν φύγει ο πρώτος πελάτης τής βάρδιας δηλαδή εγώ δεν θα πάνε καλά οι δουλειάς) πόση μ@λ@κια ποια επικρατεί!! Σε κάποια φάση μου άρπαξε και τα γυάλα ηλίου μου πού φόραγα στο κεφάλι αλλά τα πείρα πολύ γρήγορα πίσω την κράτησα λίγο και με τα δύο μου χέρια και βγήκα έξω σβέλτος .Πραγματικά απαράδεκτο σκηνικό για τον ποιό ηλίθιο λόγο πολύ μεγάλη προσοχή στον εν λόγο οίκο από εμένα μαύρο στο περδικκα 3 . Πολύ προσοχή και εύχομαι τα κατάρτια πάντα όρθια!!!
Είναι προληπτικές οι χωριάτισσες από το ανατολικό μπλοκ.
Περιστατικό πριν 9-10 χρόνια περίπου στο πάλαι ποτέ Ιουλιανού 71 υπόγειο.
Είχα αφήσει το μοτό Αχαρνών και περπατούσα προς τον οίκο.
Καθώς πλησίαζα για να μπω πρόβαλε η τσατσά και έριξε αλάτι χοντρό στο πεζόδρομο (!) .
Στο καπάκι μπαίνω, ρωτάω γιατί το έκανε και απάντησε γιά να πάει καλά η βάρδια και να έχει κόσμο !
- α ! της λέω, είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος ! Θα έχετε κόσμο σήμερα!
Το άκουσε και η κοπέλα, μια κρεβατογεμίστρα , χάρηκε και αυτή.
Κοντολογίς έγινε της κακομοίρας μέσα !
69 ακα πίπα ακα γαμησι τελείωμα μέσα ( ε αφού ήμουν τυχερός ! ) και όλα καλά .
Η τσατσά ήταν μια Καζάκα με έντονα μογγαλικά χαρακτηριστικά, κάποιοι εδώ θα την θυμούνται .