Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 420 άτομα (48 μέλη και 372 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.343
Πόντοι
46.232
Καλημέρα η σοφία από διδύμου 20 που έχει εξαφανιστεί ας μας ενημερώσει ο μέγιστος Σμύρνης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα η σοφία από διδύμου 20 που έχει εξαφανιστεί ας μας ενημερώσει ο μέγιστος σμυρνης
Τύπε δεν είναι κακό να διαβάζεις τις ενημερώσεις, έχω γράψει γι αυτήν 2 φορές τη τελευταία βδομάδα

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.735
Πόντοι
446
1ον για την Ιβανα σας το είχα πει αρκετές φορές. Είναι υγειονομική βόμβα. Μουνι κωλο, κωλο μουνι με σκατωμενη καποτα. Κι έπειτα και αφιλτρες πίπες καλά να πάθετε!

2ον οι άλλες δύο που δίνουν κωλο λίγο πιο πάνω είναι και οι δύο τσιγγάνες. Πάλι καλά να πάθετε!

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως. Εγώ δεν δίνω σε οίκους ακα πίπα (ποτέ!) αλλά υπάρχουν και κοπέλες που είναι πολύ προσεκτικες σε αυτή την υπηρεσία. Καρολίνα Φιλιππίδου, θεία Σόνια που τώρα είναι Φώκαιας είναι δύο από τα αρκετά παραδείγματα ότι κάνουν εξετάσεις και προσέχουν το πουλί ενδελεχώς πριν το βαλουν ακα στο στόμα. Μου το έχουν πει οι ίδιες μετά από ερώτηση τους για να με πάρουν ακα πίπα. Εγώ βέβαια πάντα φίλτρο.
Μόνο σε επιλεγμένες μασαζοκοπελες και ανεξάρτητες call το ακα πίπα σπορ. Ακριβό μεν. Πολύ πιο ελεγχόμενο όπως και να'χει δε! Διαφορετικό πελατολόγιο. Στο 20αρι θα πάει και ο βρωμερός Πέρσης ή Αλβανός ή και Έλληνας μαλακοπιτουρας αρχιδομαλαλας. Μαζί με τους καθαρούς συναγωνιστές του Bou, πάντα θα υπάρχει και ο βρωμερός περαστικός μπουρδελομαλακας που θα κουβαλάει αφροδίσιο, θα το ξέρει αλλά στα παπαρια του. Θα πάει και θα δώσει την σπερμα του σε στόμα πουτανας και ότι γίνει....! Και μετά κολλάνε και οι συνεπιβάτες του site...
Καλημέρα, καλή Κυριακή!
εγώ μόνο στη Μπαρμπορα εμπιστεύομαι να δίνω πιπα ΑΚΑ. Γιατί την ακούω καθε φορά πολύ σχολαστικά παει και φτύνεις τις ροχάλες στο μπάνιο μετά από καθε συνεδρία και εχει κ ενα ειδικό αντισηπτικό τσιμπουκιών με το οποίο κάνει γαργάρες βαθιά στο λαιμό της.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.831
Πόντοι
9.846
εγώ μόνο στη Μπαρμπορα εμπιστεύομαι να δίνω πιπα ΑΚΑ. Γιατί την ακούω καθε φορά πολύ σχολαστικά παει και φτύνεις τις ροχάλες στο μπάνιο μετά από καθε συνεδρία και εχει κ ενα ειδικό αντισηπτικό τσιμπουκιών με το οποίο κάνει γαργάρες βαθιά στο λαιμό της.
Και η Μπάρμπορα πολύ καθαρή και επιμελής. Ισχύει. Και αρκετές άλλες. Εγώ έδωσα απλά δύο παραδείγματα. Δεν μπορώ να αναφέρω ένα κατεβατό. Βρείτε στανταρακια! Για να κοιμαστε ήσυχοι!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.735
Πόντοι
446
Και η Μπάρμπορα πολύ καθαρή και επιμελής. Ισχύει. Και αρκετές άλλες. Εγώ έδωσα απλά δύο παραδείγματα. Δεν μπορώ να αναφέρω ένα κατεβατό. Βρείτε στανταρακια! Για να κοιμαστε ήσυχοι!
πωπω και το μουνί της στάζει μέλι πεντακάθαρο καθε φορά που μου κάνει 69, θελω να την ρουφήξω

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.143
Πόντοι
441
Μια ανακοινωση που ισως σωσει μερικους γιατι εγω την επαθα...

2 μέρες μετα απο συνευρεση με μια που δινει κολο απο Διδυμου(δεν ειναι δυσκολο...2-3 ειναι), καθε φορα που κατουραγα ηταν λες και πεταγα το υγρο πυρ + το πουτσοκεφαλο μ ειχε κατι κιτρινοκαφε εκκρισεις ανα τακτα διαστηματα οσο και να το σκουπιζα/επλενα. Νταξει λεω απο μεσα μου, ειμουν τοσο ατυχος που κολλησα κατι απο αφιλτρη πιπα(δεν εχω ξανακολλησει ποτε κατι, 1ο παρασημο ειναι).

Τελικος παω σε ουρολογο και και μου λει κατι τσιμπησες...ουρολοιμωξη ειναι, οποτε θα κανουμε καλλιεργεια. ΟΚ λεω. Παιδια...κατεβαζω παντελονια...πιανει μια χοντροκομμενη μπατονετα και μου την βαζει στο πουτσοκεφαλο ολη μεσα. Π-Ο-Ν-Ο-Σ. Την βγαζει , λεω οκ αυτο ηταν και παω να σηκωθω να κουμπωσω παντελονι και μου λει "Που πας...? Αλλες 3 φορες πρεπει να το κανουμε αυτο. 4 καλλιεργειες θα κανουμε για τα αφροδισια για να δουμε ποιο συγκεκριμενο ειναι." Περιττο να σας πω οτι τα επομενα 4 λεπτα ηταν ατελειωτα. Τελικως μου βαρεσε 2 ενεσεις προληπτικα, 1 σε καθε κολομερι και μου γραψε και χαπια για καποιο διαστημα.

Το παθημα εγινε μαθημα, απο δω και περα σκουφο μεχρι και στην πιπα.
φιλε μ ,ειχα αρπαξει κ γω πριν 2 χρονια περιπου βλενοροια-γονορροια πως σκατα λεγεται,απο ελευ8ερη πιπα,κ 2-3 μερες μετα ειχα τα συμπτωματα,ο μαλακας συνεχιζω να τον δινω σε ελευ8ερο στοματικο,πριν 2 βδομαδες περιπου πηγα Ιβανα με αυτα π διαβαζα απο δω ,πιπα ακαποτη τελειωσα στο τομα της κ τα καταπιε,σκεψου τωρα ποσο σπερμα εχει καταπιει κ απο ποσους διαφορετικους πελατες,π μπορει καποιος να κουβαλαει κατι,αφου τελειωσα στο επομενο λεπτο ελεγα τι μαλακια εκανα ,δλδ για καποια λεπτα ρισκαρουμε την υγεια μας,πολες φορες διαβαζουμε διαφορα απο δω μεσα,καβλωνουμε κ παμε κ τρεχουμε να κανουμε κ μεις τα ιδια,καλο ειναι να τραβηξουμε μια παχια πρωτα, για να σκεφτουμε με το πανω κεφαλι κ οχι με το κατω,περαστικα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
69
Like
10.262
Πόντοι
12.421
φιλε μ ,ειχα αρπαξει κ γω πριν 2 χρονια περιπου βλενοροια-γονορροια πως σκατα λεγεται,απο ελευ8ερη πιπα,κ 2-3 μερες μετα ειχα τα συμπτωματα,ο μαλακας συνεχιζω να τον δινω σε ελευ8ερο στοματικο,πριν 2 βδομαδες περιπου πηγα Ιβανα με αυτα π διαβαζα απο δω ,πιπα ακαποτη τελειωσα στο τομα της κ τα καταπιε,σκεψου τωρα ποσο σπερμα εχει καταπιει κ απο ποσους διαφορετικους πελατες,π μπορει καποιος να κουβαλαει κατι,αφου τελειωσα στο επομενο λεπτο ελεγα τι μαλακια εκανα ,δλδ για καποια λεπτα ρισκαρουμε την υγεια μας,πολες φορες διαβαζουμε διαφορα απο δω μεσα,καβλωνουμε κ παμε κ τρεχουμε να κανουμε κ μεις τα ιδια,καλο ειναι να τραβηξουμε μια παχια πρωτα, για να σκεφτουμε με το πανω κεφαλι κ οχι με το κατω,περαστικα
Η Ιβάνα τα καταπίνει για να θωρακίσει το ανοσοποιητικό της:2funny::2funny::2funny:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.088
Πόντοι
2.046

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
455
Πόντοι
290
1ον για την Ιβανα σας το είχα πει αρκετές φορές. Είναι υγειονομική βόμβα. Μουνι κωλο, κωλο μουνι με σκατωμενη καποτα. Κι έπειτα και αφιλτρες πίπες καλά να πάθετε!

2ον οι άλλες δύο που δίνουν κωλο λίγο πιο πάνω είναι και οι δύο τσιγγάνες. Πάλι καλά να πάθετε!

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως. Εγώ δεν δίνω σε οίκους ακα πίπα (ποτέ!) αλλά υπάρχουν και κοπέλες που είναι πολύ προσεκτικες σε αυτή την υπηρεσία. Καρολίνα Φιλιππίδου, θεία Σόνια που τώρα είναι Φώκαιας είναι δύο από τα αρκετά παραδείγματα ότι κάνουν εξετάσεις και προσέχουν το πουλί ενδελεχώς πριν το βαλουν ακα στο στόμα. Μου το έχουν πει οι ίδιες μετά από ερώτηση τους για να με πάρουν ακα πίπα. Εγώ βέβαια πάντα φίλτρο.
Μόνο σε επιλεγμένες μασαζοκοπελες και ανεξάρτητες call το ακα πίπα σπορ. Ακριβό μεν. Πολύ πιο ελεγχόμενο όπως και να'χει δε! Διαφορετικό πελατολόγιο. Στο 20αρι θα πάει και ο βρωμερός Πέρσης ή Αλβανός ή και Έλληνας μαλακοπιτουρας αρχιδομαλαλας. Μαζί με τους καθαρούς συναγωνιστές του Bou, πάντα θα υπάρχει και ο βρωμερός περαστικός μπουρδελομαλακας που θα κουβαλάει αφροδίσιο, θα το ξέρει αλλά στα παπαρια του. Θα πάει και θα δώσει την σπερμα του σε στόμα πουτανας και ότι γίνει....! Και μετά κολλάνε και οι συνεπιβάτες του site...
Καλημέρα, καλή Κυριακή!
Για τη Ναόμι (Φιλιππίδου 11) ξέρουμε τίποτα; Έχει ρωτήσει κανείς αν κάνει εξετάσεις κλπ; Μία και μόνο φορά δοκίμασα ακά πίπα έτσι για τη δοκιμή, αλλά δε σκοπεύω ξανά με καμία, με αυτά που έχω διαβάσει. Και γενικά δε γουστάρω τέτοια ούτε με δικιά μου κοπέλα, πόσο μάλλον με πόρνη

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
137
Πόντοι
0
Τωρα

Φωκ 25 κατω Σανελ milf ξανθια απο Ουκρανία

Φωκ 19 Καρλα

Φωκ 7 Στελλα ξανθιά milf αλβανιδα με φουλ

Φωκ 7 δεξια Κατερίνα με φουλ

Φυλής 72 πανω καινουργια λατινα Μαρκέλλα οχι πολυ ομορφη αλλα αρκετα θερμη στο σαλονι

Φυλης 84Β Μαρια αλβανιδα απο Μεταξυ

Φυλης 54Α καινούργια λατινα ειπε η τσα2 δεν ανεφερε ονομα

Φυλης 71Α Μια ομορφη πετιτ λατινα και Αλάνα λατινα γεματουλα

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.974
Πόντοι
736
Πέρασμα για ξαλάφρωμα απο την Ανδριάννα ( στανταράκι ) στο Χωματιανού. Λίγη αναμονή ( περιέργος ) . Το κορίτσι όπως πάντα υπηρεσίες που περνάς καλά με το καυλιάρικο κωλί της να σε κάνει τούρμπο οταν την έχεις στα 4.Κρίμα που δεν το δίνει ( όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστές ). Να πω ακόμα ότι μετά από καιρό είδα την υπηρεσία του οίκου ( που ήταν συνήθως ) ανανεωμένη αδύνατη και με κοντό ξανθό μαλί στύλ Annie Lenox .

Καλά γαμήσια συναγωνιστές

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.049
Πόντοι
4.926
Η εφημερίδα "Documento" δίνει, σήμερα, βιβλίο με την ιστορία της πορνείας. Δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη των μπουρδελιάρηδων, οι οποίοι, εκτός από καυλιάρηδες, είναι και καταρτισμένοι.

Συνημμένα

• documento.jpeg
    documento.jpeg
    323,1 KB · Εμφανίσεις: 3
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.274
Πόντοι
3.246
Τωρα

Φωκ 25 κατω Σανελ milf ξανθια απο Ουκρανία

Φωκ 19 Καρλα

Φωκ 7 Στελλα ξανθιά milf αλβανιδα με φουλ

Φωκ 7 δεξια Κατερίνα με φουλ

Φυλής 72 πανω καινουργια λατινα Μαρκέλλα οχι πολυ ομορφη αλλα αρκετα θερμη στο σαλονι

Φυλης 84Β Μαρια αλβανιδα απο Μεταξυ

Φυλης 54Α καινούργια λατινα ειπε η τσα2 δεν ανεφερε ονομα

Φυλης 71Α Μια ομορφη πετιτ λατινα και Αλάνα λατινα γεματουλα
τα 71 στη φυλής έχουν από 3 κοπέλες αυτή τη στιγμή

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
137
Πόντοι
0

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.817
Πόντοι
2.021

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.806
Πόντοι
7.885
Χθεσινόβραδινη τσαρκα στο ρομαντικό μετάξι με κατάθεση στην μιλφαρα Μαρία, Κολωνού 47 όροφος (ακολουθεί κριτική). Προηγουμένως είχα περάσει από Λεωνίδου για Τζένη όπου Μ ενημέρωσε ότι ήθελε 20€ για ακα τελειωτικό σε αυτήν την τρωγλη. Μακράν απο τα πιο σιχαμενα τσαρδια πλέον, κοντραρει άνετα τα κολοκυνθους :confused::confused: (καποτες πεταμένες στο πάτωμα, σεντόνια με διάφορες στάμπες πάνω,στάχτες και γόπες παντού). Προς στιγμήν είχα περάσει στο δωμάτιο αλλά σε 2' ντύθηκα κι έφυγα με παρότρυνση Τζένης να πάω αλλού να ζητήσω ακα τελειωτικό με 10€. Μαύρο οριστικό από εμένα σε αυτήν την τρωγλη και στην τύπισσα, λογικό πλέον να παρακαλάει να περάσει πελάτης σε αυτήν την στάνη.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
69
Like
10.262
Πόντοι
12.421
Χθεσινόβραδινη τσαρκα στο ρομαντικό μετάξι με κατάθεση στην μιλφαρα Μαρία, Κολωνού 47 όροφος (ακολουθεί κριτική). Προηγουμένως είχα περάσει από Λεωνίδου για Τζένη όπου Μ ενημέρωσε ότι ήθελε 20€ για ακα τελειωτικό σε αυτήν την τρωγλη. Μακράν απο τα πιο σιχαμενα τσαρδια πλέον, κοντραρει άνετα τα κολοκυνθους :confused::confused: (καποτες πεταμένες στο πάτωμα, σεντόνια με διάφορες στάμπες πάνω,στάχτες και γόπες παντού). Προς στιγμήν είχα περάσει στο δωμάτιο αλλά σε 2' ντύθηκα κι έφυγα με παρότρυνση Τζένης να πάω αλλού να ζητήσω ακα τελειωτικό με 10€. Μαύρο οριστικό από εμένα σε αυτήν την τρωγλη και στην τύπισσα, λογικό πλέον να παρακαλάει να περάσει πελάτης σε αυτήν την στάνη.
Αναφέρεσαι προφανώς στο Λεωνίδου 28 ισόγειο. Γιατί ο οίκος στον όροφο είναι αξιοπρεπής, για τα δεδομένα πάντα της περιοχής...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom