Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (32 μέλη και 300 επισκέπτες)

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
1.071
Χθες πέρασα με Μαργκώ Φωκαίας 19 η οποία όντως ήταν η ίδια του λιωσιων 73.

Καλή φάση όχι τίποτα τρελό αλλά τίμιο .

Μου είπε ότι θα λείπει για καιρό και μου το επιβεβαίωσε και η τσατσα.

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
438
Πόντοι
20
Τωρα

Διδυμου 20 Μαριαννα, Στελλα, Ειρηνη

Φυλης 65 κατω Χριστινα με τα τατουαζ

Φυλης 84Α Κατια

Φιλ πανω Καρολινα

Φωκ 17 πανω Ριτα, Κλεοπατρα

Καποια κλειστα κ στα υπολοιπα λιγο πολυ οι γνωστές

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως πέτυχε κανείς την Νικολ την Μολδαβή που δούλευε μέχρι και την περασμένη εβδομάδα στο πορνομολ κατω δεξια? Εφυγε και η υπηρεσια δεν μου λεει που πήγε!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.252
Πόντοι
19.236
Καλησπέρα σε όλους! Μήπως πέτυχε κανείς την Νικολ την Μολδαβή που δούλευε μέχρι και την περασμένη εβδομάδα στο πορνομολ κατω δεξια? Εφυγε και η υπηρεσια δεν μου λεει που πήγε!
Ναι!!!
Μάλλον ξέρω που πήγε το παλιοκόριτσο!!!
:bottom::bottom:

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.280
Πόντοι
201
Τωρα

Διδυμου 20 Μαριαννα, Στελλα, Ειρηνη

Φυλης 65 κατω Χριστινα με τα τατουαζ

Φυλης 84Α Κατια

Φιλ πανω Καρολινα

Φωκ 17 πανω Ριτα, Κλεοπατρα

Καποια κλειστα κ στα υπολοιπα λιγο πολυ οι γνωστές
διδυμου 22 οχι 20 η Ειρηνη και δουλευε μεχρι 14 00 ,τωρα μονο η μαριαννα

Τελευταία τροποποίηση:

Chrs2121

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρουμε τι παίζει φυλής απογευματινή βάρδια σήμερα;

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
450
Πόντοι
21
Εχει κανείς καμία καλή πρόταση για Μαυρη που να κάνει ελεύθερο στοματικό ;

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
371
Πόντοι
301
Η Ρίτα η ξανθιά γκιλφ που έχει περάσει και από Αλκαμένους ;

Σε ποια βάρδια δουλεύει ως υπηρεσία ;
Την είχα πετύχει ημέρα Κυριακή και πρώτη βάρδια στο Βέργας 6Β πριν δύο μήνες περίπου, ζητώ συγγνώμη επειδή δεν ήμουν ακριβής στην πληροφορία. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.230
Πόντοι
370
Καλησπέρα στην παρέα, 1η κατάθεση για σήμερα έγινε στην Έμμα Λιοσίων 73β η μόνη κοπέλα στον οίκο. σαλοναρισε γυμνή όλο καύλα, στο δωμάτιο εάν και υποτονική και τέρμα κουρασμένη πάντα χαίρομαι να την γαμαω. Όλα τα δωμάτια γεμάτα. Στο δίπλα η Κίρα και αυτή μόνη της βαραγε μύγες. Υποτονικό σαλοναρισμα βαριεστημαρας και όχι κούρασης συν ορισμένες κακίες κριτικές έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Κάτι πρέπει να κάνει αυτό το κορίτσι γιατί δεν το βλέπω καλά

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.230
Πόντοι
370
Και 2η κατάθεση στην τζανινα που δεν είχα δοκιμάσει τόσο καιρό στο Φώκαιας 25 ισόγειο. Σαλοναρισε γυμνή και αυτή καπάκια από δωμάτιο. Λεπτομέρειες στην κριτική, μαζί της και η Σανέλ την οποία δεν είδα και στο μπες και στο βγες ήταν στο δωμάτιο. Μια ερώτηση: η Σανέλ είναι μια Ουκρανή η Ρωσίδα λεπτή ψιλή; Φώκαιας 27 υπόγειο δούλεψε ένα φεγγάρι και Φιλιππίδου 11

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Μια ερώτηση: η Σανέλ είναι μια Ουκρανή η Ρωσίδα λεπτή ψιλή; Φώκαιας 27 υπόγειο δούλεψε ένα φεγγάρι και Φιλιππίδου 11
Είναι γυρολόγος γνωστή ως Μπέλα. Έχει δουλέψει σε αυτά που ανέφερες, Φυλής 109, 105 και σε διάφορα άλλα.

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
428
Πόντοι
20
Και 2η κατάθεση στην τζανινα που δεν είχα δοκιμάσει τόσο καιρό στο Φώκαιας 25 ισόγειο. Σαλοναρισε γυμνή και αυτή καπάκια από δωμάτιο. Λεπτομέρειες στην κριτική, μαζί της και η Σανέλ την οποία δεν είδα και στο μπες και στο βγες ήταν στο δωμάτιο. Μια ερώτηση: η Σανέλ είναι μια Ουκρανή η Ρωσίδα λεπτή ψιλή; Φώκαιας 27 υπόγειο δούλεψε ένα φεγγάρι και Φιλιππίδου 11
Κατά τις τέσσερεις το απόγευμα που ρώτησε κάποιος αν έχει βγει η άλλη κοπέλα από το δωμάτιο εσύ ήσουν φίλε? Μάλλον λίγο μετά τις τέσσερεις

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.343
Πόντοι
441
Καλησπέρα στην παρέα, 1η κατάθεση για σήμερα έγινε στην Έμμα Λιοσίων 73β η μόνη κοπέλα στον οίκο. σαλοναρισε γυμνή όλο καύλα, στο δωμάτιο εάν και υποτονική και τέρμα κουρασμένη πάντα χαίρομαι να την γαμαω. Όλα τα δωμάτια γεμάτα. Στο δίπλα η Κίρα και αυτή μόνη της βαραγε μύγες. Υποτονικό σαλοναρισμα βαριεστημαρας και όχι κούρασης συν ορισμένες κακίες κριτικές έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Κάτι πρέπει να κάνει αυτό το κορίτσι γιατί δεν το βλέπω καλά
αυτη η Εμμυ που κανει περιπου κα8ε μερα διπλοβαρδιες ,εχει κ πελατεια,γιατι ειναι πολυ καλη κ σε εμφανιση αλλα κ στο δωματιο(ειναι 1 απ τα στανταρακια μ)πρεπει να εχει μαζεψει ΠΟΛΥΥΥΥΥ χαρτι

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.230
Πόντοι
370
Κατά τις τέσσερεις το απόγευμα που ρώτησε κάποιος αν έχει βγει η άλλη κοπέλα από το δωμάτιο εσύ ήσουν φίλε? Μάλλον λίγο μετά τις τέσσερεις
Χαχαχα ναι, βγήκα αλαφιασμενος και ρωταγα την υπηρεσία που είναι η κοπέλα να την δω

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.230
Πόντοι
370
αυτη η Εμμυ που κανει περιπου κα8ε μερα διπλοβαρδιες ,εχει κ πελατεια,γιατι ειναι πολυ καλη κ σε εμφανιση αλλα κ στο δωματιο(ειναι 1 απ τα στανταρακια μ)πρεπει να εχει μαζεψει ΠΟΛΥΥΥΥΥ χαρτι
Να είναι καλά η Έμμυ να μαζέψει και άλλα πολλά φιλαράκι. Δεν την προμοταρω αλλά η απόδοση της είναι σχεδόν πάντα άριστη. Ακόμα και κουρασμένη έχω δει πολύ λίγες κακές κριτικές και εμένα δεν με έχει φολιασει

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
428
Πόντοι
20
Χαχαχα ναι, βγήκα αλαφιασμενος και ρωταγα την υπηρεσία που είναι η κοπέλα να την δω
Και σου είπε δωμάτιο αφού εντάξει πηρες την άλλη λες και θα πάθαινε κάτι αν σου έλεγε περίμενε λίγο Καλύτερα που έφυγες μάλωνε μέσα πρέπει να τα είχε κοπανησει λιγο

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
1.230
Πόντοι
370
Και σου είπε δωμάτιο αφού εντάξει πηρες την άλλη λες και θα πάθαινε κάτι αν σου έλεγε περίμενε λίγο Καλύτερα που έφυγες μάλωνε μέσα πρέπει να τα είχε κοπανησει λιγο
Οπότε μάλλον η μέρα ήταν περίεργη και για την τζανινα και την τσατσά όπως λες. Δες και την κριτική όταν ανέβει και θα καταλάβεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom