Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 217
- Like
- 13.447
- Πόντοι
- 31.618
καμία σχέση ,δεν είναι αυτή τύπε
καμία σχέση ,δεν είναι αυτή τύπε
Καμία σχέση η Λάουρα με τη Κορινα πέρα από το ότι μοιάζουν να έχουν το ίδιο σωματοτυπο, να σαι καλά πάντωςΑυτή είναι και στο Ιάσωνος 19.τελος πάντων ας το λιξουμε εδώ.ο καθένας με τις μνήμες του
Ok. Και συ να σε καλάΚαμία σχέση η Λάουρα με τη Κορινα πέρα από το ότι μοιάζουν να έχουν το ίδιο σωματοτυπο, να σαι καλά πάντως
Θα βάλεις κριτική να μάθουμε; Είναι όντως μπόλικη; Δηλαδή για εμάς που γουστάρουμε Ναόμι και Μπέκυ είναι too much αυτή; Διότι σοκολάτα με φυσικό μαλλί είναι η λατρεία μουΕχτες κατεθεσα στο κουβανεζικο bbw στο Λεωνιδου και Ιασωνος..
Αυτη η κοπελα εχει μια αγρια ομορφια με πολλα πιασιματα, ειναι σκουροχρωμη και διαθετη αυτην την αφανα που βλεπεις και σε φτιαχνει. Ολος αυτος ο συνδυασμος με εκανε να θελω να την γαμησω..
Η συνεδρια ηταν γρηγορη και τυπικη αλλα αρκετη για να την προσθεσω και αυτην την εμπειρια στο παλμαρε μου..
Αυτο που θα μου μεινει εντοντα ειναι η αισθηση της τεραστιας κωλαρας με την μαλακη και ζουμερη αισθηση σε συνδυασμο με την αφανα..
Η κοπελα δεν ηταν σε καλη κατασταση κατι ειχε, δεν ξερω αν παιρνει κατι η αν ειναι υποθεση traffiking αλλα δεν προκειται να ξαναπαω!
Εχτες κατεθεσα στο κουβανεζικο bbw στο Λεωνιδου και Ιασωνος..
Αυτη η κοπελα εχει μια αγρια ομορφια με πολλα πιασιματα, ειναι σκουροχρωμη και διαθετη αυτην την αφανα που βλεπεις και σε φτιαχνει. Ολος αυτος ο συνδυασμος με εκανε να θελω να την γαμησω..
Η συνεδρια ηταν γρηγορη και τυπικη αλλα αρκετη για να την προσθεσω και αυτην την εμπειρια στο παλμαρε μου..
Αυτο που θα μου μεινει εντοντα ειναι η αισθηση της τεραστιας κωλαρας με την μαλακη και ζουμερη αισθηση σε συνδυασμο με την αφανα..
Η κοπελα δεν ηταν σε καλη κατασταση κατι ειχε, δεν ξερω αν παιρνει κατι η αν ειναι υποθεση traffiking αλλα δεν προκειται να ξαναπαω!
Θα βάλεις κριτική να μάθουμε; Είναι όντως μπόλικη; Δηλαδή για εμάς που γουστάρουμε Ναόμι και Μπέκυ είναι too much αυτή; Διότι σοκολάτα με φυσικό μαλλί είναι η λατρεία μου
Εννοείς με αντίστοιχα "κακό" σώμα; Ή απλά λιγότερα κυβικά;Η κοπέλα έχει πολύ δουλειά, δεν έχω καταφέρει να την πάρω 2-3 φορές γιατί ο οίκος έχει 1 δωμάτιο ανά κοπέλα και πάντα αναμονή η μαύρη.
Θα μπορούσες να πεις πως είναι η μικρή αδερφή της μπιουτη σε εμφάνιση.
Σαν τη Μπέλλα (φόλα των 15€) ακούγεται αυτή, η ίδια είναι; Αλβανή που δήλωνε ΙταλίδαΙάσωνος 32 ισόγειο διάδρομος δεξιά Μαρία μελαχρινή με κατσαρο μαλλί και ξανθιές ανταύγειες κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ που πιάνει όλη τη πλάτη της,πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.
Η Βερονικα της Διδυμου 27 δουλευει μονο διδυμου και επαρχια.Η Βικτωρια στο 109 ισογειο ειναι ενα αδιαφορο θυληκο,παντελως αχρηστη.Η Βικτωρια δε επανω 109 οροφο ειναι αλλη φαση.Αν την καλοπιασεις και γουσταρει θα περασεις ζαχαρη.Εμενα με εχει εξωστρακισει διοτι της δινω το αιδοιο ανα χειρας.Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι παλιό και σοβαρό μέλος οπότε σε εμπιστεύομαι πλήρως.
Εγώ για Αλβανίδα την έκανα, δεν θα τα χαλάσουμε πάντως. Το σημαντικό είναι πως δεν είναι φόλα (βρήκα και άλλες κριτικές)
Αν δεις και την χθεσινή αναφορά του Σμύρνη θα καταλάβεις πως είναι διαφορετικές. Για αυτό έγραψα ''όχι αυτή του υπογείου.''
Αυτή που μου άρεσε εμένα ήταν στον όροφο (εκεί που τα πρωινά είναι αυτό το θωρηκτό η Κωνσταντίνα).
Ξηγημένη είναι και η Μπιούτι πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως θα πήγαινα ποτέ μαζί της, ακόμα και εάν μου καθόταν δωρεάν. Το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό.
Κάτι άσχετο, ήταν κανείς άλλος στο Φωκαίας 13 εχθές; Όχι στο υπόγειο που δούλευε η Άντζελα αλλά στο υπερηψωμένο ισόγειο.
Πορνοπελάτης είχε κρατήσει τη μία από τις δύο λατίνες στο δωμάτιο (νομίζω Λάουρα) και δεν την άφηνε να φύγει. Πήγαινε κάθε τρεις και λίγο η τσατσά και φώναζε. Στο τέλος μόνο που δεν μπήκε η ίδια μέσα στο δωμάτιο και του ζήταγε λεφτά επειδή έκατσε 7 λεπτά παραπάνω χρόνο από το 10λεπτο
Ο ίδιος απτόητος βέβαια ρώταγε ''γιατί να σου δώσω παραπάνω λεφτά''
Ποιο μέλος είναι;
Edit: @koulamaria Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Η Κάτια είναι όντως τίμια αλλά με ενοχλεί που έχει ψεύτικο στήθος. Η Βικτώρια που είδα εχθές στο ισόγειο δεν είναι η ίδια της Διδύμου που δούλευε παλαιότερα αλλά διαφορετική. Η επάνω δεν μου αρέσει διότι μου πέφτει μεγάλη.
Με την Καρολίνα είχα πάει πριν ακριβώς 11 χρόνια όταν είχε πρωτοξεκινήσει στο Φωκαίας 27. Από τις καλύτερες πίπες της περιοχής, όμως δεν μου κάνει κέφι. Την έχω πάρει ανά τα χρόνια 3-4 φορές.
Τι στο μπουρδελο, περιμένω 20 λεπτά για Μαριάνα Αλκαμένους113 και μετά λέει δεν θα με πάρει γιατί «δεν με ξέρει»
Ακτίνες x ray έχει αυτή κ η μαλακο τσατσά και μήπως ξέρουν ότι είναι μεγάλη η τσαπου?
Ούτε απέ έξω σε αυτό το μαγαζί.
Ειρήνη 3 δωμάτια αναμονή κ ένα 20λεπτο
λέω να περάσω πιο μετά αν την προλάβω ως μικρομεσαίος και εγώΧαιρετώ κι εγώ Πόρνοι μου, όντως σκληρή πόρτα το Αλκαμένους 113 σήμερα,
εγώ όσο περίμενα για Μαριάννα, η τσα2 είπε σε έναν ευπαρουσίαστο νεαρό
Έλληνα οτι η Ειρήνη δεν θα τον πάρει.
Εγώ πήρα Μαριάννα κλασσικά μια και ως
"μικρομεσαίος προς το μικρός" "γεμίζω" πλήρως το Μαριαννάκι και την βρίσκει.
Οι "προικισμένοι" πρέπει να επιλέξετε άλλες κοπέλες, μια και η Μαριάννα είναι
πολύ στενή και κάνει μόνο για μας τους "μικρούς".
Ανατομικά είναι τα κριτήριά τους;Χαιρετώ κι εγώ Πόρνοι μου, όντως σκληρή πόρτα το Αλκαμένους 113 σήμερα,
εγώ όσο περίμενα για Μαριάννα, η τσα2 είπε σε έναν ευπαρουσίαστο νεαρό
Έλληνα οτι η Ειρήνη δεν θα τον πάρει.
Εγώ πήρα Μαριάννα κλασσικά μια και ως
"μικρομεσαίος προς το μικρός" "γεμίζω" πλήρως το Μαριαννάκι και την βρίσκει.
Οι "προικισμένοι" πρέπει να επιλέξετε άλλες κοπέλες, μια και η Μαριάννα είναι
πολύ στενή και κάνει μόνο για μας τους "μικρούς".
Ένας Θεός ξέρει.. Εδώ άλλες (εκεί στο Μετάξι) θέλουν/προτιμούν Πάκια.. Και άλλα όμοια όντα χαμηλής ως και μηδενικής υγιεινής και δυσωδίαςΑνατομικά είναι τα κριτήριά τους;