Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (9 μέλη και 244 επισκέπτες)

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21
Κολο
Απ το λαιμό και πάνω είναι μια χαρά, κλασική μαύρη. Το υπόλοιπο δυστυχώς θα δυσκολευτώ πολύ να το δοκιμάσω (αν και ποτέ), έχω δίπλωμα οδήγησης μέχρι Γ' (3 και 4 άξονες, δε θυμάμαι τονάζ) :grin:
Καλή είναι αυτή η νέα από Γκάνα νομίζω είχα γράψει και κριτική παλιά. Στο φ65 έχουνε δύο μαυλουρες με ονόματα που μοιάζουν πολύ και υπάρχει ένα μπέρδεμα γενικά

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
Συνάντηση κορυφής με walker 76 και τσάρκα στους οίκους:uzi::uzi:

Φυλής 59 όροφος 3 κοπέλες λατίνες. Άριελ με ανοιχτόχρωμα μαλλιά και ωραίο καυλιάρικο κορμί. Μια μελαχρινή νταρντάνα με μπουτάρες κωλάρες και μαλλί πιασμένο κότσο (δε συγκράτησα όνομα). Έμμυ η γνωστή κατσαρομάλλα με τη κωλάρα και τα τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα και οι τρείς. Έχει στοχοποιηθεί η Άριελ για προσεχώς...

Φυλής 72 υπόγα Βανέσσα, η γνωστή μελαχρινή πιτσιρίκα από Φυλής 69 ισόγειο, Φωκαίας 13 υπόγειο, Χωματιανού 11 ισόγειο και για πολύ λίγο Διδύμου 8 όροφος.
Τσατσός ο ρομά gay από σπιτάκια του Μεταξουργείου. Πρόγραμμα νορμάλ

Φυλής 66δ Έμμυ η Τζαμάικα μαυρούλα

Φυλής 54 ισόγειο Αουρόρα η ποντικομούρα με υφάκι στο σαλόνι :jerking2:Πρόγραμμα νορμάλ.

Φυλής 54 όροφος Μαρία λατίνα μελαχρινή με γυαλιά και μπουταροκωλάρες :turkydance:Πρόγραμμα νορμάλ

Φυλής 71 όροφος Σουζάνα καστανή λατίνα με πιασίματα αδιάφορη. Βιολέτα όμορφη μελαχρινή λατίνα:assshake: ψηλή με ωραίο αδύνατο σώμα. Πρόγραμμα νορμάλ και για τις δύο.

Κατάθεση στη Βιολέτα με πολύ καλές εντυπώσεις :alivedick:

Δίνει ωραία φιλιά:inlove: και έπεσε δυνατό γαμήσι:fuck2::fuck2::fuck2: με εναλλαγές στάσεων και με καλή συμμετοχή από μέρους της.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Κολο

Καλή είναι αυτή η νέα από Γκάνα νομίζω είχα γράψει και κριτική παλιά. Στο φ65 έχουνε δύο μαυλουρες με ονόματα που μοιάζουν πολύ και υπάρχει ένα μπέρδεμα γενικά
Η Μπέκυ είναι πολύ καλή, και η μία τσα2 τη λέει πάντα Μπέτυ. Αυτό το μπέρδεμα υπάρχει και στα ονόματα στις κριτικές στα 65Α&Β. Δεν έχω πετύχει άλλη μαύρη εκεί εκτός από Μπέκυ και Μπιούτι. Είδες άλλη; Να ξέρω να κάνω πιο λεπτομερή έρευνα προσεχώς :shockedeyes:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.268
Πόντοι
12.421
Η Μπέκυ είναι πολύ καλή, και η μία τσα2 τη λέει πάντα Μπέτυ. Αυτό το μπέρδεμα υπάρχει και στα ονόματα στις κριτικές στα 65Α&Β. Δεν έχω πετύχει άλλη μαύρη εκεί εκτός από Μπέκυ και Μπιούτι. Είδες άλλη; Να ξέρω να κάνω πιο λεπτομερή έρευνα προσεχώς :shockedeyes:
Έμμυ Τζαμάικα Φυλής 66δ και αν πάει η Ραφαέλα Φιλιππίδου 11 όροφο στη 3η βάρδια

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21
Εγώ για την μπιουτι ξέρω πού είναι και ωραία κατά την γνώμη μου . Όχι δεν έχω δεί άλλη απλά με να ονόματα γίνεται κάπως χαμός

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.911
Πόντοι
31.618

Ποιά μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει...
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
Μήπως Φιλιππίδου 11 λέτε την ναιομι ( πρώην Μαρία ι39 )?
Όχι, την ξέρουμε, άλλη λέει, που δε γνωρίζω.

(παρένθεση, Ναόμι ο έρωτάς μου :inlove:) ίσως μέχρι να τύχει καλύτερη :grin:
Πάντως σε υπηρεσίες υπάρχουν καλύτερες...

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.150
Πόντοι
201
Τη προηγούμενη φορά που ήταν στο ίδιο γραφείο. Ίσως πάρω και τώρα.

Από έξτρα στο ξενοδοχείο είχα πάρει κατούρημα :piss: :rockon:

Πόσο την πλήρωσες για να σε κατουρήσει;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.268
Πόντοι
12.421
Μας δίνεις μια σύντομη περιγραφή της τελευταίας;
Μήπως Φιλιππίδου 11 λέτε την ναιομι ( πρώην Μαρία ι39 )?
Ραφαέλα σκουρόχρωμη Φιλιππίδου 11 όροφος μεταμεσονύχτια.
Όμορφη, αλλά με μέτριες υπηρεσίες..

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€

Την είχα προλάβει τότε στα 10 € . Μέχρι 20 οκ πάρα πάνω πάει πολύ
Τη Μαρία (πλέον Ναόμι) την είχα πάρει καμιά 10-12 φορές στο Ι39, σύμφερε, και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2.. Κάνα δυο φορές πιστόνιαζα ένα τέταρτο και βάλε εκεί μέσα! :grin: Χωρίς να ενοχλήσει κανείς. Της αρέσω ο άτιμος οπότε πάντα είναι χαλαρή με το χρόνο

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
Κάποια Μαρούλα στο μετάξι έχετε στα υπόψιν?
Σύμφωνα με την τελευταία μου έρευνα (τουλάχιστον 2 βδομάδες πριν) δεν είχε βρεθεί καμία σε 1η και 2η βάρδια.. Δεν ξέρω αν ήρθε κάτι νέο, αλλά βλέπουμε την καθημερινή ενημέρωση εδώ για να μάθουμε

• Like
Αντιδράσεις: Gio399

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21
Τη Μαρία (πλέον Ναόμι) την είχα πάρει καμιά 10-12 φορές στο Ι39, σύμφερε, και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2.. Κάνα δυο φορές πιστόνιαζα ένα τέταρτο και βάλε εκεί μέσα! :grin: Χωρίς να ενοχλήσει κανείς. Της αρέσω ο άτιμος οπότε πάντα είναι χαλαρή με το χρόνο
Τώρα στα 20 την έχεις πάρει αξίζει?

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
Τώρα στα 20 την έχεις πάρει αξίζει?
Ναι, δύο φορές προς το παρόν..
Αξίζει, έβαλα και κριτική τις προάλλες. Είναι όπως τα ξέρεις, απλά συν ελεύθερη φλογέρα, τελειωτικό σώμα, και 69 (νομίζω). Αυτά δεν τα κάνω, αλλά τουλάχιστον ο χώρος δεν έχει καμία σχέση με το μετάξι..
Στα θετικά είναι όπως πάντα η ενέργεια της, η θετικότητα. Στα αρνητικά ότι δεν πάει βαθιά στην πίπα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Gio399

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
376
Πόντοι
21

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21
Ναι, δύο φορές προς το παρόν..
Αξίζει, έβαλα και κριτική τις προάλλες. Είναι όπως τα ξέρεις, απλά συν ελεύθερη φλογέρα, τελειωτικό σώμα, και 69 (νομίζω). Αυτά δεν τα κάνω, αλλά τουλάχιστον ο χώρος δεν έχει καμία σχέση με το μετάξι..
Στα θετικά είναι όπως πάντα η ενέργεια της, η θετικότητα. Στα αρνητικά ότι δεν πάει βαθιά στην πίπα
Καλό μου ακούγεται! Θα την επισκεφτώ τι βάρδια είναι? Σκ δουλεύει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom