Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 104
- Like
- 19.805
- Πόντοι
- 26.376
εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις την Ιζαμπελα από το αριστερά παρά τη Ρενάτα

Κι εμένα μου έκανε κλικ η Ιζαμπέλα...
Θα τη προτιμήσω!
εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις την Ιζαμπελα από το αριστερά παρά τη Ρενάτα
Πρέπει να ήταν κάπου το 2020 αν δε με απατά η μνήμη μου καλοκαίρι.ονομα δεν θυμάμαι.χαθυκαι για λίγο και ξανάρθει και μετά έκανε και το χαρακτηριστικό τατού.Μύστη μου με τι όνομα και ποία χρονολογία δούλεψε εκεί?
Καλή;;;εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις την Ιζαμπελα από το αριστερά παρά τη Ρενάτα
Κάνα 15λεπτο νωρίτερα έβγαινα από το Β που πήρα 1η φορά την Αλεξάνδρα, λόγω έλλειψης της Άννας.συνέχεια live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α κλειστό.
![]()
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα, απλό πρόγραμμα.
Λιοσιων 73β Εμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 2 λατίνες Μαριάννα και Ιζαμπελα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κιρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Καταλινα λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Τέτοια λες εσυ και οι τηγανοκεφαλοι νταβατζηδες απο δίπλα με τον ατάλαντο φωτογράφο τους βραζουν στο ζουμι τους..
Σκληρό πυρηνικός η κορόιδο?Πρέπει να αποκατασταθηκε. Βρέθηκε σκληροπυρηνικους μύστης και ερωτεύτηκε. Δν νομίζω να την ξαναδουμε
εγώ πάλι που έχω παρα πολύ καλή μνήμη γενικά, ούτε που τη θυμάμαι,μάλλον γερναω κ γω σιγά σιγά....τη πήρες καμία 10αρια φορές κ δε θυμάσαι όνομα?τουλάχιστον μήπως θυμάσαι αν δούλευε στο 19α ή στο 19β?Πρέπει να ήταν κάπου το 2020 αν δε με απατά η μνήμη μου καλοκαίρι.ονομα δεν θυμάμαι.χαθυκαι για λίγο και ξανάρθει και μετά έκανε και το χαρακτηριστικό τατού.
Μου έλεγε πόσο σιχενοταν τους Πακιστανούς,και ότι ήταν τέλειος απενταρη και έκανε υπομονή.την είχα πάρει καμία δεκαριά φορές.στη φυλής ούτε μία,είχε πάρει ψυλα τον αμανέ
Σκληρό πυρηνικός η κορόιδο?
Μν τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο καθένας βρίσκει αυτό που θέλει. Και αυτές γυναίκες είναι και ο καθένας αξίζει την ευτυχία. Αν μάθει κάποιος κάτι ας ενημερώσει.Πρέπει να αποκατασταθηκε. Βρέθηκε σκληροπυρηνικους μύστης και ερωτεύτηκε. Δν νομίζω να την ξαναδουμε
Έπαιρνε πιπες σε πακιστανούς μες τα δωμάτιαΤην Μαρία που από όταν πήγε στα Φιλλ.11 έχει τρελό σουξέ την έχω σαν στάνταρακι πάνω από χρόνο, με τσατσο δούλευε για αρκετό καιρό, έναν κοντό ασπρόμαλη πουστη, οπότε πήγαινα με φόρμα και ήμουν έστω και λίγο καυλωμενος έκανε φιλοφρονηματα , κάποιες φορές ειχε προσπαθήσει να πιάσει κιόλας... τον έδιωξε γιατί ο τύπος έπαιρνε πιπα σε πελάτη στο δωμάτιο και την έπεφτε γενικά σε πολλούς.
Προς το παρον δεν φαινεται καπου.Η Μαριάννα από Δ22 και Αλκαμένους σταμάτησε πάλι?
Η Ανρεα απο Φυλ56 2η βαρδια?τώρα live επιγραμματικα
Μαραθωνος59 αριστερά Ιζαμπελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Κάτια μελαχρινή παχουλη, με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος59 μεσαίο όροφος Ρενάτα και Άντρεα λατίνα μελαχρινή με πάρα πολύ μακρύ μαλλί, σώμα προς το νταρντανε, 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος59α Μαρίνα, ξανθιά μιλφ με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Γιάννα και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μαγδαλενα και Ντιαννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 5 Λαρίσα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Τουλάχιστον πήγε ευτυχισμένος
το μπούστηΈπαιρνε πιπες σε πακιστανούς μες τα δωμάτια
ΌχιΗ Ανρεα απο Φυλ56 2η βαρδια?
![]()
Οι 4) και 6) είναι δοκιμασμένες και καλές, σου τις συνιστώ. Για τις υπόλοιπες δεν έχω γνώμη.1) Ρούμπυ Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Μικροκαμωμένο λατινοτσουλάκι, δεν ήταν καθόλου διαχυτικό στο σαλόνι σε αντίθεση με τη φίλη της.
2) Άννα Φυλής 74 δεξιά: Λεπτή, ξανθιά αλβανίδα. Φαίνεται έμπειρη στην πούτσα και δεν νομίζω να είναι φόλα. Έχει βέβαια αυτή την αλβανική βλαχόφατσα, όμως με ελκύει το σώμα της.
3) Άννα Φυλής 71α (ισόγειο): Αυτή πρέπει να είναι σίγουρα φόλα, βγήκε μέσα στα μούτρα. Έχει όμως ωραίο σώμα, τον κώλο πρέπει να τον έχει πειράξει σαν κλασική λατίνα, ενώ της πάει το βαμμένο ξανθό μαλλί.
4) Βικτώρια Φυλής 109 ισόγειο (όχι αυτή που είναι χρόνια στον όροφο): Μελαχρινή μιλφ, που φαίνεται πως έχει γράψει χιλιόμετρα στην πούτσα. Δεν πρέπει να έχει πολύ καλό σώμα, όμως το βλέμμα της είναι προκλητικό και θέλω να τη δοκιμάσω.
5) Μόνικα Βέργας 2 : Την έχω δει πάρα πολλές φορές, κυρίως στο απέναντι, όμως δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για τις υπηρεσίες της. Κάτι μου λέει πως θα είναι με τις ημέρες της, δεν την κάνω για φόλα
6) Τίνα Βέργας 7 όροφος (πάλι όχι το ζώο το κάτω στο κάτω μπουρδέλο με το κωλόσκυλο που δεν το βουλώνει ποτέ): Αλβανίδα με κοντό αγορέ μαλλί και μεγάλα τατουάζ στα μπούτια.