Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (26 μέλη και 210 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
866
Πόντοι
311
Δωσε φωτα για μπιουτι μυστη
Έχει κιλά παραπανίσια, αλλά όμορφη γλυκιά φάτσα, γαμάτη ενέργεια στο σαλόνι (δε δοκιμάστηκε ακόμα σε δωμάτιο, αν και οι συναγωνιστές γράφουν θετικά), έχει νορμάλ κοιλιά (νομίζω), βυζάρες στρογγυλές με νορμάλ πέσιμο, και νομίζω πατούρα υπερβολική όπως αρκετές μαύρες. Για λάτρεις σοκολάτας η φάτσα της συνίσταται σίγουρα, και τα braids, που συμβάλουν στην ομορφιά. Στο σώμα όμως δεν το συνιστώ σε μοντελοπνίχτες.. Βέβαια ως μαύρη είναι σφιχτά τα πιασίματα, οπότε δεν είναι όσο χάλια άκουγα..
Συχνάζει Φυλής 84Α ή 65Α/Β γύρω στις 5 το απόγευμα και μετά

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.260
Πόντοι
12.421
Συνάντηση κορυφής με walker 76 και τσάρκα στους οίκους:uzi::uzi:

Φυλής 59 όροφος 3 κοπέλες λατίνες. Άριελ με ανοιχτόχρωμα μαλλιά και ωραίο καυλιάρικο κορμί. Μια μελαχρινή νταρντάνα με μπουτάρες κωλάρες και μαλλί πιασμένο κότσο (δε συγκράτησα όνομα). Έμμυ η γνωστή κατσαρομάλλα με τη κωλάρα και τα τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα και οι τρείς. Έχει στοχοποιηθεί η Άριελ για προσεχώς...

Φυλής 72 υπόγα Βανέσσα, η γνωστή μελαχρινή πιτσιρίκα από Φυλής 69 ισόγειο, Φωκαίας 13 υπόγειο, Χωματιανού 11 ισόγειο και για πολύ λίγο Διδύμου 8 όροφος.
Τσατσός ο ρομά gay από σπιτάκια του Μεταξουργείου. Πρόγραμμα νορμάλ

Φυλής 66δ Έμμυ η Τζαμάικα μαυρούλα

Φυλής 54 ισόγειο Αουρόρα η ποντικομούρα με υφάκι στο σαλόνι :jerking2:Πρόγραμμα νορμάλ.

Φυλής 54 όροφος Μαρία λατίνα μελαχρινή με γυαλιά και μπουταροκωλάρες :turkydance:Πρόγραμμα νορμάλ

Φυλής 71 όροφος Σουζάνα καστανή λατίνα με πιασίματα αδιάφορη. Βιολέτα όμορφη μελαχρινή λατίνα:assshake: ψηλή με ωραίο αδύνατο σώμα. Πρόγραμμα νορμάλ και για τις δύο.

Κατάθεση στη Βιολέτα με πολύ καλές εντυπώσεις :alivedick:

Δίνει ωραία φιλιά:inlove: και έπεσε δυνατό γαμήσι:fuck2::fuck2::fuck2: με εναλλαγές στάσεων και με καλή συμμετοχή από μέρους της.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Τελευταία τροποποίηση:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
866
Πόντοι
311
  • Like
Αντιδράσεις: Gio399

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.845
Πόντοι
446
Στο ξενοδοχείο είναι λίγο πιο δοτική πάντως.

Όσο για την απλυσια προσωπικά δε γουστάρω να μυρίζει η άλλη αφρολουτρα και κρέμες :rockon:
Αν προτιμάς πουτσίλα στο πρόσωπο και κλανίλα, Κορίνα ειναι για σένα

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.088
Πόντοι
486

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
866
Πόντοι
311
Θέλουμε ποιό πολλές σοκολάτες!!
Amen to that! :inlove:
Το όνειρό μου θα ήταν να πάρω όσες μαύρες έχω δει απ' το χέρι, σε ένα δωμάτιο, και να παρτουζωθούμε όλοι μαζί, να με στραγγίξουν όσες φορές μπορέσω :grin: :happy:

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.875
Πόντοι
41.129
Γλυκιά φάτσα η Μπιούτι?
Screenshot_20250131_233304_Google.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.260
Πόντοι
12.421
Μετά από σύσκεψη :grouphug: με walker 76, πήραμε το δρόμο για Μεταξουργείο :ak::ak:

Κολωνού 11 ισόγειο Ρόζα ξανθιά αδύνατη και αδιάφορη με απλό πρόγραμμα

Κολωνού 11 όροφος κλειστό

Κολωνού 11 υπόγειο ανοιχτά φώτα, αλλά κλειστό

Κολωνού 30α prison η ξανθιά Ντάρια με τα γυαλιά. Απλό πρόγραμμα

Κολωνού 30β Ρίτα η όμορφη με τα πλαστικά βυζόμπαλα. Απλό στα 20€

Κολωνού 32β Λίνα νεαρή σχιστομάτα. Βγήκε μουτρωμένη :jerking: Απλό στα 20€:jerking::jerking::jerking:

Κολωνού 32γ υπόγα βρωμάει συνεχώς μουχλίλα. Ο γνωστός τσατσός απ' το Φ61 παλιότερα μας παρουσίασε 2 χοντρές λατίνες:turkydance:Άλμπα μελαχρινή με 15€:jerking2:και Μπέλλα καστανή με 10€. Πρόγραμμα απλό και οι δύο

Κολωνού 32α Λάουρα η γνωστή ξανθιά αδύνατη με απλό πρόγραμμα

Κολωνού 45 (1) Λάουρα η κοντή μελαχρινή μίλφ λατίνα με το τατουάζ αράχνη στη σούφρα. Ελεύθερη φλογέρα. Αλίνα καστανή μιλφ με κάποια αρμονικά με πιασίματα, καλή μου φάνηκε. Πρόγραμμα απλό

Κολωνού 45 (2) Έμιλυ μελαχρινή βουβαλίτσα με λαχανί φράντζα. Απλό πρόγραμμα

Κολωνού 45 (3) Αλεχάντρα μελαχρινή με αρμονικά πιασίματα και πάρα πολλά τατουάζ. Πρόγραμμα νορμάλ. Ιζαμπέλα βουβαλίτσα με κανονικό πρόγραμμα

Κολωνού 47 ισόγειο Ζάνα η γνωστή. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Κολωνού 47 όροφος θεία Ελένη η ξανθιά γκιλφ. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Κολωνού 48 δεξιά Νικόλ ξανθιά και Πάολα μελαχρινή. Οι δύο γνωστές μπετονιέρες :turkydance: με ελεύθερη φλογέρα

Κολωνού 48 αριστερά Μάρθα καινούρια ξανθιά σοβιετική με παραπάνω κιλά και μαλλί σαν μακαρονάδα :tooth:. Αδιάφορη με ελεύθερη φλογέρα.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
866
Πόντοι
311
Μετά από σύσκεψη :grouphug: με walker 76, πήραμε το δρόμο για Μεταξουργείο :ak::ak:

Κολωνού 11 ισόγειο Ρόζα ξανθιά αδύνατη και αδιάφορη με απλό πρόγραμμα

Κολωνού 11 όροφος κλειστό

Κολωνού 11 υπόγειο ανοιχτά φώτα, αλλά κλειστό

Κολωνού 30α prison η ξανθιά Ντάρια με τα γυαλιά. Απλό πρόγραμμα

Κολωνού 30β Ρίτα η όμορφη με τα πλαστικά βυζόμπαλα. Απλό στα 20€

Κολωνού 32β Λίνα νεαρή σχιστομάτα. Βγήκε μουτρωμένη :jerking: Απλό στα 20€:jerking::jerking::jerking:

Κολωνού 32γ υπόγα βρωμάει συνεχώς μουχλίλα. Ο γνωστός τσατσός απ' το Φ61 παλιότερα μας παρουσίασε 2 χοντρές λατίνες:turkydance:Άλμπα μελαχρινή με 15€:jerking2:και Μπέλλα καστανή με 10€. Πρόγραμμα απλό και οι δύο

Κολωνού 32α Λάουρα η γνωστή ξανθιά αδύνατη με απλό πρόγραμμα

Κολωνού 45 (1) Λάουρα η κοντή μελαχρινή μίλφ λατίνα με το τατουάζ αράχνη στη σούφρα. Ελεύθερη φλογέρα. Αλίνα καστανή μιλφ με κάποια αρμονικά με πιασίματα, καλή μου φάνηκε. Πρόγραμμα απλό

Κολωνού 45 (2) Έμιλυ μελαχρινή βουβαλίτσα με λαχανί φράντζα. Απλό πρόγραμμα

Κολωνού 45 (3) Αλεχάντρα μελαχρινή με αρμονικά πιασίματα και πάρα πολλά τατουάζ. Πρόγραμμα νορμάλ. Ιζαμπέλα βουβαλίτσα με κανονικό πρόγραμμα

Κολωνού 47 ισόγειο Ζάνα η γνωστή. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Κολωνού 47 όροφος θεία Ελένη η ξανθιά γκιλφ. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Κολωνού 48 δεξιά Νικόλ ξανθιά και Πάολα μελαχρινή. Οι δύο γνωστές μπετονιέρες :turkydance: με ελεύθερη φλογέρα

Κολωνού 48 αριστερά Μάρθα καινούρια ξανθιά σοβιετική με παραπάνω κιλά και μαλλί σαν μακαρονάδα :tooth:. Αδιάφορη με ελεύθερη φλογέρα.
K11 αδιάφορη; Η γνωστή Ρόζα με το γαμάτο βυζάκι;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.260
Πόντοι
12.421
Για κάλτ σβήσιμο :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Κολοκυνθούς 38 όροφος κλειστό

Κολοκυνθούς 38 ισόγειο μια ξανθιά κοντή πάνχοντρη και με 3-4 δόντια το πολύ :new_shocked: Μου φάνηκε σαν ΑΜΕΑ. Πρόγραμμα φουλ με κώλο και τα παρελκόμενα :tooth:
Μαζί της μια μελαχρινή μιλφ αγελάδα, τουλάχιστον 150 κιλά:new_shocked:με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζιά.

Η αδύνατη πρεζού έχει πάει βόλτα είπαν.
Ο οίκος βρώμαγε και έζεχνε:vomit:

Πλέον ο οίκος είναι για πολύ ιδιαίτερα και ανώμαλα γούστα.

Κλείσιμο τσάρκας καπνίζοντας τον αγγλικό καπνό μας και απολαμβάνοντας τη κρέπα μας:bounce:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
866
Πόντοι
311
Ναι καλή είναι στη φάτσα, το υπόλοιπο είναι για μαχητές της ζούγκλας. Για μας που μας αρέσουν οι μαύρες και τα γνωστά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους είναι μια χαρά φατσικά. Νταξ ίσως όχι γλυκιά (σίγουρα όχι cute), αλλά αυτό χαχα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.260
Πόντοι
12.421

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21
Ναι καλή είναι στη φάτσα, το υπόλοιπο είναι για μαχητές της ζούγκλας. Για μας που μας αρέσουν οι μαύρες και τα γνωστά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους είναι μια χαρά φατσικά. Νταξ ίσως όχι γλυκιά (σίγουρα όχι cute), αλλά αυτό χαχα
Xaxax για χαρουλα είναι η κοριτσάρα

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
866
Πόντοι
311
Για κάλτ σβήσιμο :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Κολοκυνθούς 38 όροφος κλειστό

Κολοκυνθούς 38 ισόγειο μια ξανθιά κοντή πάνχοντρη και με 3-4 δόντια το πολύ :new_shocked: Μου φάνηκε σαν ΑΜΕΑ. Πρόγραμμα φουλ με κώλο και τα παρελκόμενα :tooth:
Μαζί της μια μελαχρινή μιλφ αγελάδα, τουλάχιστον 150 κιλά:new_shocked:με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζιά.

Η αδύνατη πρεζού έχει πάει βόλτα είπαν.
Ο οίκος βρώμαγε και έζεχνε:vomit:

Πλέον ο οίκος είναι για πολύ ιδιαίτερα και ανώμαλα γούστα.

Κλείσιμο τσάρκας καπνίζοντας τον αγγλικό καπνό μας και απολαμβάνοντας τη κρέπα μας:bounce:
Ακριβώς αυτές που έλεγα τις προάλλες! Σε κάτι τέτοιο πρέπει να τράκαρε ο Τιτανικός και έγινε ό,τι έγινε..
Αυτές πρέπει να παίρνουν στις πορείες, μπροστά μπροστά, δε θα σπάει τέτοιος δεσμός με τίποτα.
Και αααν ποτέ πλένονται, είμαι σίγουρος ότι θα πηγαίνουν σε πλυντήριο φορτηγών.
Επίσης αν θα ήταν στη θάλασσα, θα ήταν είτε φάλαινες, είτε πλοία LPG LNG

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.875
Πόντοι
41.129
Φυλής 72 υπόγα Βανέσσα, η γνωστή μελαχρινή πιτσιρίκα από Φυλής 69 ισόγειο, Φωκαίας 13 υπόγειο, Χωματιανού 11 ισόγειο και για πολύ λίγο Διδύμου 8 όροφος.
Τσατσός ο ρομά gay από σπιτάκια του Μεταξουργείου. Πρόγραμμα νορμάλ

Σωπα εμφανίστηκε παλι αυτη ? Καιρο εχω να τη δω.Στο Φ69 ειχε πολύ ωραίο κωλο και δεχοταν ανελέητο γλείψιμο στο μουνί.. τωρα το έκοψε.
Αδυνατισε καθόλου η ειναι ακομα έτσι.

Screenshot_20250131_234615_Gallery.jpg

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
866
Πόντοι
311
Xaxax για χαρουλα είναι η κοριτσάρα
Απ το λαιμό και πάνω είναι μια χαρά, κλασική μαύρη. Το υπόλοιπο δυστυχώς θα δυσκολευτώ πολύ να το δοκιμάσω (αν και ποτέ), έχω δίπλωμα οδήγησης μέχρι Γ' (3 και 4 άξονες, δε θυμάμαι τονάζ) :grin:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.260
Πόντοι
12.421
Σωπα εμφανίστηκε παλι αυτη ? Καιρο εχω να τη δω.Στο Φ69 ειχε πολύ ωραίο κωλο και δεχοταν ανελέητο γλείψιμο στο μουνί.. τωρα το έκοψε.
Αδυνατισε καθόλου η ειναι ακομα έτσι.

Screenshot_20250131_234615_Gallery.jpg
Έτσι είναι μύστη μου!
Ένα τόνο πιο ανοιχτά μόνο τα μαλλιά της...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom