panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 835
- Πόντοι
- 81
Τουλάχιστον πέθανε με το κεφάλι ψηλά!
Τουλάχιστον πέθανε με το κεφάλι ψηλά!
Aυτο το θανατο ονειρευομαστε ολοι.Τουλάχιστον πέθανε με το κεφάλι ψηλά!
Καλησπέρα μύστη, τι ώρα περίπου λες να πας;Καλησπέρα σήμερα το απογευματάκι μετάξι προτείνετε κάτι καλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
Ντάξ...!!!!
Το πηγές σε Άλλο Επίπεδο το Φωτόρεπορτάζ!!!
![]()
Ο κατάσκοπος των μπουρδέλων πρέπει να βαζεις στην υπογραφή σουΠολυ καλό κορμί η πιτσιρικα Μπέλλα, ειδικα στο πρόσωπο μου θυμίζει την Olivia wilde στα νιατα τής.
![]()
![]()
Αν υπήρχε σύλλογος μυστων, αυτός ήταν σίγουρα ο πρόεδρος.
Ποιος Παρθενώνας τώρα. Κανονικά πρέπει να τους βάζουμε να κόβουν εισιτήρια πριν.Πριν λίγο στο Μεταξουργείο , τεράστιο group περιπατητών, πολλοί τουρίστες αρκετοί Έλληνες ανέβαιναν την Ιάσωνος και κοιταγανε και σχολίαζαν... αξιοθέατο μεγάλο.
καποιος πριν μερικες βδομαδες αποκαλεσε τον Ν.Σμυρνη επαγγελματια ενημερωτη. Αρα εσυ εισαι επαγγελματιας φωτορεπορτερ.Τέτοια λες εσυ και οι τηγανοκεφαλοι νταβατζηδες απο δίπλα με τον ατάλαντο φωτογράφο τους βραζουν στο ζουμι τους..
Η Ρενάτα πρόσθεσε ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα της?Μαραθωνος59 μεσαίο όροφος Ρενάτα και Άντρεα λατίνα μελαχρινή με πάρα πολύ μακρύ μαλλί, σώμα προς το νταρντανε, 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Η Ρενάτα πρόσθεσε ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα της?
Τελευταία φορά που την είχα πετύχει ανακοίνωσε νορμάλ...
Την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματαstarted from the bottom now we way up!!!
ποια βαρδια την πηρες;
Ευχαριστώ πολύ!και σε μένα, απ ότι βλέπεις και ξέρεις αφού γυρνάς, αυτά αλλάζουν...
Ωραίο έργο τέχνης αυτό! Κάπου το είδα αλλά ούτε θυμάμαισυνέχεια live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α κλειστό.
![]()
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα, απλό πρόγραμμα.
Λιοσιων 73β Εμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 2 λατίνες Μαριάννα και Ιζαμπελα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κιρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Καταλινα λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18 κλειστό.
Εξηκιου 18α Μιλενα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18γ Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πρωκτικο.
Λιοσιων 79α κλειστό.
Λιοσιων 79β Άντζελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βέργας 3 αριστερά Σαμπρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Βέργας 3 δεξιά Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 2 Μόνικα γυρολόγος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 6α Βικτόρια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Βέργας 6β Λιλιαν, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Βέργας 7 Τίνα από Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λανα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Βέργας 7 υπόγειο Τίνα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
φωτο από το σαλόνι του οίκου
![]()
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .
Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα, απλό πρόγραμμα και Ελένη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις την Ιζαμπελα από το αριστερά παρά τη ΡενάταΕυχαριστώ πολύ!
Θα δοκιμαστεί προσεχώς, γιατί με το απλό δεν το ρίσκαρα...
Αυτά είναι προσωπικά γούστα φίλε.. Κάνεις έρευνα και αποφασίζεις για πάρτη σου.. Εγώ αν απαντήσω θα πω η Ναόμι, για άλλους όμως μπορεί να μην είναι καν ωραία, αν δεν τους αρέσει η σοκολάταΠαιδιά που παίζει η ομορφότερη πουτάνα αυτή τη στιγμή και πόσο πάει η ταρίφα και οι υπηρεσίες της?
εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις την Ιζαμπελα από το αριστερά παρά τη Ρενάτα
Πρέπει να ήταν κάπου το 2020 αν δε με απατά η μνήμη μου καλοκαίρι.ονομα δεν θυμάμαι.χαθυκαι για λίγο και ξανάρθει και μετά έκανε και το χαρακτηριστικό τατού.Μύστη μου με τι όνομα και ποία χρονολογία δούλεψε εκεί?
Καλή;;;εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις την Ιζαμπελα από το αριστερά παρά τη Ρενάτα