Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (17 μέλη και 157 επισκέπτες)

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
158
Πόντοι
1
ελπιζω να μην εννοεις τα ακαποτα που λενε οτι κανει
Ρε ταγέ του ερωτισμού, μη μας ανάβεις φωτιές βραδιάτικα (με την κακή έννοια)!
Μέχρι ελεύθερο στοματικό προτείνει, ούτε τελειωτικό θυμάμαι...
Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ότι κάνει και έξτρα ρομαντικά πράγματα μέσα, ας ενημερώσει

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
845
Πόντοι
361
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€
Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
845
Πόντοι
361
Αυτή η Σαρα στο Φώκαιας 25 το Ρουμανογυφτακι τι φάση; μιλάμε με πέθανε και γούσταρα. Πραγματικά με βιασε. Βρίζει όταν την πηδας και της είπα να με βρισει. Μιλάμε με κατακαυλωσε. Παίζει και κουλούρι; μου φάνηκε δουλεμένη η κωλοβαλβίδα.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.106
Πόντοι
370
Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.
started from the bottom now we way up!!!
Αυτή η Σαρα στο Φώκαιας 25 το Ρουμανογυφτακι τι φάση; μιλάμε με πέθανε και γούσταρα. Πραγματικά με βιασε. Βρίζει όταν την πηδας και της είπα να με βρισει. Μιλάμε με κατακαυλωσε. Παίζει και κουλούρι; μου φάνηκε δουλεμένη η κωλοβαλβίδα.
ποια βαρδια την πηρες;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
770
Πόντοι
81
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως είχε πολύ ωραία βυζια ήθελα να τελειώσω αλλά δεν με άφησε αυτην την φορά

Συνέχισα μετά από λιγο στα σοκάκια της φυλής μπαινω στο 69β ηταν η Εμμυ η πιτσιρικά ρώτησα για την Βίκυ η τσατσά μιυ είπε για ρεπό έφυγα
Μπαίνω Φωκαίας 13 υπόγειο δούλευε μια Άντζελα δεν έλεγε τίποτα δεν ήταν του γούστου μου και Φωκαίας γωνια στο υπόγειο ηταν μια πιτσιρίκα ρουμανα ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα μάπα την ειχα παρει μια φορά μονο για πιπα

Με τα πολλά κατέβηκα Λιοσίων μπήκα στο ισόγειο εκεί που είναι 2 κολλητα η τσατσά μου είπε πως έχει έρθει μια καινούρια κοπέλα η Ιζαμπελα μελαχρινή πιτσιρικά μουναρος απο Βενεζουέλα τουλάχιστον στα δικα μου γούστα μου εγινε κάγκελο και μπήκα μεσα ηταν πολυ καλή δεκτή πιπα με σκουφο αλλα το ευχαριστηθηκα μαζί της το μουνι της είχε πολυ ωραία αίσθηση και ηταν πολυ σφιχτη την προτεινω ανεπιφύλακτα τουλάχιστον να της ρίξετε μια ματιά

Και η αυλαία έκλεισε με Σαμπινα οπως πάντα που εγω προσωπικά περνάω καλά μαζί της αλλλα διαβάζω τελευταία πολλά παράπονα απο αρκετους!

Αυτά καλά γαμησια μυστες μου συγγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι που έγραψα!

Τελευταία τροποποίηση:

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.438
Πόντοι
201
Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.438
Πόντοι
201
Screenshot_20250131_233304_Google.jpg

Η κτηνοβασία δεν απαγορεύεται πλέον στα κράτη της Ευρωπαικής Ένωσης.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.438
Πόντοι
201
Στο ξενοδοχείο είναι λίγο πιο δοτική πάντως.

Όσο για την απλυσια προσωπικά δε γουστάρω να μυρίζει η άλλη αφρολουτρα και κρέμες :rockon:

Αν η άλλη μυρίζει χύσια, κάτουρα ή σκατίλα εσύ δεν ενοχλείσαι;
Καυλώνεις με τέτοιες σωματικές μυρωδιές;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.119
Πόντοι
46.232
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€
Μύστη μου με τι όνομα και ποία χρονολογία δούλεψε εκεί?

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.890
Πόντοι
726
Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!
Παίζει και γαμήσι.
Ξέρεις καμιά πιο φθηνή στο κατούρημα; :coffee:

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
152
Πόντοι
0
Καλημέρα σας είχα καιρό να πιατσαρω και κατέβηκα χθες να δω την ειρήνη για πρώτη φορά. Φουλ δωμάτια και αναμονή 5 ατομα. Εντάξει ωραία κοπέλα είναι αλλα δεν μου φάνηκε οτι αξιζε τον κοπο για να περιμένω τοση ωρα. Η Ράνια από φυλής 84,μπεκυ/μπετυ μαυρουλα ξερετε τι ωρα ξεκινανε?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.061
Πόντοι
1.436
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως !
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...
Έχω βάλει κριτική, αλλά σε λίγα λόγια θέλει προσοχή, μπορεί να φολιάσει άνετα, και θέλουν και 15€..
Επίσης, ακόμα ζέχνει εκεί μέσα; Τη μοναδική φορά που μπήκα εκεί, σκεφτόμουν να βγω πριν έρθει στο δωμάτιο και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, να βγω έξω να πάρω ανάσα!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.201
Πόντοι
441
Η αναμονή συνεχίζεται στο 113, επιτέλους κατάφερα και δάγκωσα την Ειρηνη. Το κορίτσι είναι πολύ GFE και εκεί κερδίζει όλο το παιχνίδι, δεν ξέρω αν αξίζει όλο αυτό το κασκαντεριλικι της αναμονής και την πρωινής αλλά μένει να φανεί με κάποιο επαναληπτικό. Αυτή τη στιγμή πιο πολύ σκέφτομαι την τσιμπουκαρα της Αλεξάνδρας Φωκ25 όροφο παρά το σημερινό. Ο οίκος σε υψηλό επίπεδο, ζεστό νερό, καθαρός χώρος και ανθρώπινα δωμάτια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.985
Πόντοι
47.129
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως είχε πολύ ωραία βυζια ήθελα να τελειώσω αλλά δεν με άφησε αυτην την φορά
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...
Έχω βάλει κριτική, αλλά σε λίγα λόγια θέλει προσοχή, μπορεί να φολιάσει άνετα, και θέλουν και 15€..
Επίσης, ακόμα ζέχνει εκεί μέσα; Τη μοναδική φορά που μπήκα εκεί, σκεφτόμουν να βγω πριν έρθει στο δωμάτιο και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, να βγω έξω να πάρω ανάσα!

Πολυ καλό κορμί η πιτσιρικα Μπέλλα, ειδικα στο πρόσωπο μου θυμίζει την Olivia wilde στα νιατα τής.

20250201_112418.png
Clipped_image_20250201_111702.png

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.882
Πόντοι
2.036
Τη Μαρία (πλέον Ναόμι) την είχα πάρει καμιά 10-12 φορές στο Ι39, σύμφερε, και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2.. Κάνα δυο φορές πιστόνιαζα ένα τέταρτο και βάλε εκεί μέσα! :grin: Χωρίς να ενοχλήσει κανείς. Της αρέσω ο άτιμος οπότε πάντα είναι χαλαρή με το χρόνο
Ναι, δύο φορές προς το παρόν..
Αξίζει, έβαλα και κριτική τις προάλλες. Είναι όπως τα ξέρεις, απλά συν ελεύθερη φλογέρα, τελειωτικό σώμα, και 69 (νομίζω). Αυτά δεν τα κάνω, αλλά τουλάχιστον ο χώρος δεν έχει καμία σχέση με το μετάξι..
Στα θετικά είναι όπως πάντα η ενέργεια της, η θετικότητα. Στα αρνητικά ότι δεν πάει βαθιά στην πίπα
2η βάρδια (μετά τις 5, πολλές φορές αργεί λίγο, οπότε από 17:30 είναι σίγουρα). Δουλεύει σκ απλά όποτε θέλει παίρνει ρεπό. Χτες πχ δεν ήταν.. Και καμιά φορά λείπει 4 μέρες ξέρω γω ή παραπάνω. Δεν ξέρω τι φάση, ό,τι θέλει κάνει :grin:
Πάντως το νέο στέκι είναι στάνταρ προς το παρόν. Τσέκαρε κριτική μου στο Φιλ11Α

Την Μαρία που από όταν πήγε στα Φιλλ.11 έχει τρελό σουξέ την έχω σαν στάνταρακι πάνω από χρόνο, με τσατσο δούλευε για αρκετό καιρό, έναν κοντό ασπρόμαλη πουστη, οπότε πήγαινα με φόρμα και ήμουν έστω και λίγο καυλωμενος έκανε φιλοφρονηματα , κάποιες φορές ειχε προσπαθήσει να πιάσει κιόλας... τον έδιωξε γιατί ο τύπος έπαιρνε πιπα σε πελάτη στο δωμάτιο και την έπεφτε γενικά σε πολλούς.
Από τότε ακόμα δεν είχε ποτέ θέμα με τον χρόνο, πότε δεν μου είπε τελείωνε η κάτι τέτοιο, όταν δούλευε μόνη της και έκλεινε την πόρτα, ήταν πολύ ωραία φάση, γαμαγες με την ηρεμία σου, στα Φιλ.11 όμως την φωνάζουν και της την λένε συνέχεια που κάθεται παραπάνω...
Στον αγώνα, η πιπα της με καπότα είναι καλύτερη , αρκετά, φαίνεται πως το φοβάται το ελεύθερο λιγο, όλα τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί , γενικά έχει άστατο πρόγραμμα και δεν δουλεύει φουλ ούτε πριν , στα Φιλλ.11 κάνει διπλοβαρδιες τα Σ/Κ οπότε είναι λίγο ρίσκο αν θα την πετυχεις ξεκουραστη.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.061
Πόντοι
1.436
Την Μαρία που από όταν πήγε στα Φιλλ.11 έχει τρελό σουξέ την έχω σαν στάνταρακι πάνω από χρόνο, με τσατσο δούλευε για αρκετό καιρό, έναν κοντό ασπρόμαλη πουστη, οπότε πήγαινα με φόρμα και ήμουν έστω και λίγο καυλωμενος έκανε φιλοφρονηματα , κάποιες φορές ειχε προσπαθήσει να πιάσει κιόλας... τον έδιωξε γιατί ο τύπος έπαιρνε πιπα σε πελάτη στο δωμάτιο και την έπεφτε γενικά σε πολλούς.
Από τότε ακόμα δεν είχε ποτέ θέμα με τον χρόνο, πότε δεν μου είπε τελείωνε η κάτι τέτοιο, όταν δούλευε μόνη της και έκλεινε την πόρτα, ήταν πολύ ωραία φάση, γαμαγες με την ηρεμία σου, στα Φιλ.11 όμως την φωνάζουν και της την λένε συνέχεια που κάθεται παραπάνω...
Στον αγώνα, η πιπα της με καπότα είναι καλύτερη , αρκετά, φαίνεται πως το φοβάται το ελεύθερο λιγο, όλα τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί , γενικά έχει άστατο πρόγραμμα και δεν δουλεύει φουλ ούτε πριν , στα Φιλλ.11 κάνει διπλοβαρδιες τα Σ/Κ οπότε είναι λίγο ρίσκο αν θα την πετυχεις ξεκουραστη.
Για τον τσα δεν το ήξερα.. Πάντως σε θέμα χρόνου ναι ήταν ίσως η μόνη στο Μετάξι που γαμούσες όσο ήθελες.. Ειδικά μια μέρα που η ψιχάλα που έπεφτε, όταν μπήκα έγινε φουλ βροχή (και δεν κυκλοφορούσε κανείς, ούτε προσπάθησε να μπει στην κλειδωμένη πόρτα) παίζει να :zfuck:στα 4 κάνα 20λεπτο :takethis: :grin:
Ήταν μία απ' τις λίγες φορές που κατάντησε να κοιτάξει το ρολόι της..
Όταν αποφάσισα να τελειώσω έπεσε ξάπλα ανάσκελα για λίγο και μου λέει look at this!.. Αλλά και πάλι ποτέ δε δυσανασχετεί, πάντα φέρεται όμορφα :inlove:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom