Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 837
- Πόντοι
- 361
Η Μάρθα βεργας 2 μου είπανε έφυγε. Ξέρεις κανείς κάτι; έφυγε η άλλαξε οίκο;
Χέσιμο κάνει καλό...Είμαι ήδη σπίτι και, άσε που σας φοβάμαι εσάς τους παλιούς.
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€
Που θα βρούμε τέτοιο κορμί ρε παίχτες στο 20ρικο εκτός από Σαμπίνα !!!
Ποιά μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει...
Ρε ταγέ του ερωτισμού, μη μας ανάβεις φωτιές βραδιάτικα (με την κακή έννοια)!ελπιζω να μην εννοεις τα ακαποτα που λενε οτι κανει
Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€
started from the bottom now we way up!!!Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.
ποια βαρδια την πηρες;Αυτή η Σαρα στο Φώκαιας 25 το Ρουμανογυφτακι τι φάση; μιλάμε με πέθανε και γούσταρα. Πραγματικά με βιασε. Βρίζει όταν την πηδας και της είπα να με βρισει. Μιλάμε με κατακαυλωσε. Παίζει και κουλούρι; μου φάνηκε δουλεμένη η κωλοβαλβίδα.
Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!
Στο ξενοδοχείο είναι λίγο πιο δοτική πάντως.
Όσο για την απλυσια προσωπικά δε γουστάρω να μυρίζει η άλλη αφρολουτρα και κρέμες![]()
Μύστη μου με τι όνομα και ποία χρονολογία δούλεψε εκεί?Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Φυλής 65β κ 65α ,εκεί δουλεύει συν cgΠου θα βρούμε τέτοιο κορμί ρε παίχτες στο 20ρικο εκτός από Σαμπίνα !!!
Παίζει και γαμήσι.Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!
Υπό προϋποθέσεις.Αν η άλλη μυρίζει χύσια, κάτουρα ή σκατίλα εσύ δεν ενοχλείσαι;
Καυλώνεις με τέτοιες σωματικές μυρωδιές;
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως !
Ναι.Υπάρχει κανένα καλό μιλφ για μισάωρο ;