Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (6 μέλη και 129 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
87
Like
14.885
Πόντοι
19.226
Μοιάζει κάπως με :

Loren-NY-jpg.webp
Τα χρειάζεσαι...

Συνημμένα

• αποκριάτικο-αξεσουάρ-γυαλιά-πατομπούκαλα.jpg
    αποκριάτικο-αξεσουάρ-γυαλιά-πατομπούκαλα.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 4

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.648
Πόντοι
4.926
Η Μαρίνα επέστρεψε, είχε φύγει στις 5 Δεκεμβρίου
και έλειψε έτσι πάνω από 2 μήνες
καλό τεμάχιο ρωσόφωνο, καλωσήλθες Μαρινάκι
Είναι η Μαρίνα, η αδύνατη, που δούλευε και στο Αγκύρας 12, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό;

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.474
Πόντοι
2.886

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
902
Πόντοι
371
Καλημέρα στην παρέα
Έχω ρεπό σήμερα και λέω να κάνω μια βόλτα τώρα το πρωί.
Αν και μου αρέσουν η ρομαντικές κοπέλες σήμερα λέω να πάω σε άλλο μουντ δηλαδή.
Εσείς τι προτείνετε
ειρήνη από αλκ113
Άννα από φω17
Η βίλα από βερ7;;;
Ευχαριστώ πολύ

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.924
Πόντοι
6.495
Καλημέρα στην παρέα
Έχω ρεπό σήμερα και λέω να κάνω μια βόλτα τώρα το πρωί.
Αν και μου αρέσουν η ρομαντικές κοπέλες σήμερα λέω να πάω σε άλλο μουντ δηλαδή.
Εσείς τι προτείνετε
ειρήνη από αλκ113
Άννα από φω17
Η βίλα από βερ7;;;
Ευχαριστώ πολύ
Και 3 με απλό πρόγραμμα δεν είναι?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
46
Like
6.743
Πόντοι
2.836
Βραδινή τσάρκα στη 2η βάρδια χωρίς κατάθεση :bounce:

Ώρα 22:00...

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιάνα η ξανθιά μοσχαρίτσα με ελ. φλογέρα

Ιωαννίνων 3 όροφος Αναστασία η γνωστή ρουφήχτρα. Ελ. φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Ιωαννίνων 5 μόνη της η Άννα

Κων/πόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Νάνσυ γκίλφ με μαύρη κοντή περούκα κ άσπρες μπότες:shockedeyes: Μαρίνα μεγάλη με κατσαρά μαλλιά κ σχετικά καλό σώμα για την ηλικία της. Ελ. φλογέρα ανακοίνωσαν...

Κων/πόλεως 166 υπόγα περνώντας με το αυτοκίνητο ήταν ανοιχτό το φως. Όταν σταμάτησα κλειστό :tickedoff:

Παιανιέων 24 Αλεξάνδρα η κλασσική υπέρβαρη γκιλφ:turkydance::turkydance:που είναι σταθερά εδώ. Ελ.φλογέρα. Πρέπει να τη ξύπνησα:tooth:
Για πολύ ιδιαίτερα γούστα...

Αλλαγή πλεύσης...

Αγκύρας 12 Ντάρια η μελαχρινή πολύ αδύνατη με ελ. φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αγκύρας 9 Αναστασία η ξανθιά μιλφ ρουφήχτρα :pipa2:Ελ.φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Χωρίς κατάθεση εσύ? Άρρωστος είσαι?

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
286
Πίπα σπέσιαλ τελειωτική γυμνή με την Κρίστι. Ουκρανή μιλφ στο μπουρδέλο της οδού Έλλης. Ωραία εμπειρία. Βγαίνοντας ξαλαφρωμένος από το οίκημα συναντώ σοβιετική θεία περιαστική ..... όχι πουτανα.. και με ρωτάει στην ψύχρα. ... Αγαπούλα μου πόσο κάνει εκεί ;;;;; Της λέω που; Εδώ ; Και δείχνω το μπουρδέλο... Ναι μου λέει .... πόσο είναι η εξυπηρέτηση ; Της απαντώ 20 ευρώ... Με ρωτάει πάλι για πόση ώρα; Της λέω για 10 λεπτά..... εντάξει αγαπούλα ....μου λέει και φεύγει.......

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
183
Like
22.777
Πόντοι
32.478
Πίπα σπέσιαλ τελειωτική γυμνή με την Κρίστι. Ουκρανή μιλφ στο μπουρδέλο της οδού Έλλης. Ωραία εμπειρία. Βγαίνοντας ξαλαφρωμένος από το οίκημα συναντώ σοβιετική θεία περιαστική ..... όχι πουτανα.. και με ρωτάει στην ψύχρα. ... Αγαπούλα μου πόσο κάνει εκεί ;;;;; Της λέω που; Εδώ ; Και δείχνω το μπουρδέλο... Ναι μου λέει .... πόσο είναι η εξυπηρέτηση ; Της απαντώ 20 ευρώ... Με ρωτάει πάλι για πόση ώρα; Της λέω για 10 λεπτά..... εντάξει αγαπούλα ....μου λέει και φεύγει.......
Δεν το χειρίστηκες καλά. Εκεί πιάνεις κουβέντα γιατί μπορεί να βγει λαγός. Τώρα έγινε αυτό;;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.648
Πόντοι
4.926
Και μετά πήγε στο σπίτι της φίλης της και αναθεμάτιζε την τύχη της, που τα προηγούμενα χρόνια πίπωσε όλους τους άμπαλους τσάμπα!

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
286

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.238
Πόντοι
2.846
Έχω αποφασίσει να μην δίνω info για καλές περιπτώσεις γιατί βλέπω πως όλα τα λιγούρια μαζεύονται σαν τις σφήκες όταν πέσει λίγο μέλι στο πάτωμα. Έχω αποφασίσει όμως να δίνω info για κακές περιπτώσεις, έτσι ώστε να ξέρουν όσοι πρέπει, να αποφεύγουν συγκεκριμένες σεξεργάτριες που θα τους φάνε το 20άρικο, σε αντίθεση με άλλους εδω μέσα που ποστάρουν βίντεο και φώτο για να πουν ότι γαμάνε καλά και να τους στέλνεις pm παρακαλώντας για το που, πόσα κλπ (δε το έχω κανει ποτέ).

Έτσι λοιπόν ενημερώνω πως στο 69Α ανακοινώθηκε νέα κοπέλα στην 2η βάρδια με το όνομα Έμμα. 45άρα σε ηλικία, σωματότυπος καύλα, με ωραίο κώλο και βυζάρες. Το πρόσωπο λίγο στραβωμένο αλλά με τετοιο σώμα το παραβλέπεις. Η υπηρεσία πρέπει να ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό. Μπαίνω μέσα ετοιμάζομαι και σκάει μετά απο 5' η "'Εμμα". Πριν πάει να μου βάλει καπότα μου κάνει σε έντονο ύφος να κατέβω κάτω στο στρώμα του κρεβατιού. Αρχίζω και βλέπω τα πρώτα σύννεφα στην συνεδρία. Τεσπά κάνω λίγο πιο κάτω. Μου λέει "κι άλλο", πλέον τα σύννεφα είναι ορατά. Πάει να βάλει καπότα και το παραβλέπω γιατί δεν ήθελα να στραβώσει τελείως και να γαμηθεί το σκηνικό εξαρχής (και επειδή δεν με πειράζει και τόσο). Ξεκινάει γρήγορη πίπα λες και πρέπει το καυλί να σηκωθεί σε 10". Της λέω "πιο αργά". Μετά της λέω "να σου βγάλω το σουτιέν"; Δεν παίρνω απάντηση. Αφήνω 10" να περάσουν, συνεχίζει γρήγορη πίπα σαν να τρέχουμε σε αγώνα και την ξαναρωτάω για το σουτιέν, πάλι δεν απαντάει. Την ξαναρωτάω, σταματάει την πίπα και πολύ νευρικό τρόπο βγάζει το σουτιέν και καλά αγανακτισμένη και πέφτει πάλι κάτω να συνεχίσει την πίπα-speedy gonzalez. Της λέω "ώπα τι κάνεις; Απο την αρχή είσαι έτσι. Αν δεν θες να το κάνεις, μη το κάνεις και δώσε μου τα λεφτά μου πίσω". Αρχίζει και λέει πως "έχω πρόβλημα και ότι είμαι τρελός" και ότι δεν σηκώνεται το πουλί μου και ότι δε μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω γιατί μου πήρε πίπα.. :jerking2:Εντωμεταξύ, το καυλί μου πως να σηκωθεί όταν βλέπεις πως η τυπισσα πάει να σε ξεπετάξει στα 3 λεπτά και συμπεριφέρεται σαν να κάνει ακραία αγγαρεία μιλώντας απότομα.. Συνεχίζεται ένας τέτοιος διάλογος και της χώνομαι και εγώ, με τα πολλά έχει καταλαβει ότι έχω δίκιο και το βουλώνει για λίγο.. Της λέω τελος πάντων έλα να συνεχίσουμε (μπας και πιάσει έστω και το μισό 20ρικο τόπο) και μέσα απο την ένταση χαλαρώσαμε και οι δύο λίγο.. Την πήρα στα 4 στην συνέχεια και τελείωσα με πολύ κακές εντυπώσεις για την συμπεριφορά της.. Στο τέλος μάλιστα πάλι έλεγε πως έχω πρόβλημα και κάτι άλλες μαλακίες.. Την έγραψα στ @@ μου γιατί ήμουν κύριος και απλά είναι μία φόλα. Όταν είδε πως την γράφω στ @@ μου, άλλαξε γνώμη και λέει είσαι έτσι κ έτσι.. Όπως και όταν έφαγε το κράξιμο πιο πριν ηρέμησε..

Κρίμα για το κορμί της γιατί αξίζει πολλά, αλλά δυστυχώς σε αυτήν την δουλειά δεν είναι οι καλύτερες ντε και καλά και οι πιο εμφανίσιμές. Θα μου πείς, άμα της ακουμπήσεις 100Ε θα ξηγηθεί αλλιώς, αλλά δε θέλει κάποιος να κάνει μία δοκιμή στο εικοσάρικο για να καταλάβει αν αξίζει να κάνει μία επένδυση; Δεν είμαστε όλοι το Ίδρυμα Ωνάση. Εμφάνιση 8/10, Υπηρεσίες 3,5/10

Επίσης πολλά κλειστά στη Φυλής

Αυτά
έτσι όπως την περιγράφεις, πάλι καλά που τελείωσες.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.487
Πόντοι
3.760
Εύγε !

Η Μαρίνα επέστρεψε, είχε φύγει στις 5 Δεκεμβρίου
και έλειψε έτσι πάνω από 2 μήνες
καλό τεμάχιο ρωσόφωνο, καλωσήλθες Μαρινάκι

Μοιάζει κάπως με :

Loren-NY-jpg.webp

Την Λίζα την έχω πάρει πολλές φορές, ρουμάνα κάβλα
αντέχει δυνατό γαμήσι

Έχω βρει το κουμπί της Κάρλας, που είναι η τεχνική του Dmtrsxxx
και μου κα΄νει καλό πήδημα, ξέρει ο Δημητράρας.
Πειτε και σε μας τους αδαης ρε παιδια ποιο ειναι το κουμπι της να την ενισχυσουμε την Καρλα ως πελατεια....:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.455
Πόντοι
7.095
Το λες και έρευνα αγοράς.
Συμφέρει να επενδύσει η όχι.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.474
Πόντοι
2.886

wolf1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
35
Like
699
Πόντοι
310
Καλησπέρα στους αμετανόητους τσαρκαδόρους, στα κομάντα της ενημέρωσης και σε όσους δεν σπαμάρουν με παιδιάστικες ασυναρτησίες.
Η Ιρίνα /ειρήνη που ήταν Ιάσωνος 1Β κ για ένα διάστημα Κολωνού 47 όροφος πρόσφατα ξέρει κάποιο αλάνι που είναι τώρα;
Πρωϊνή σημερινή μίνι τσάρκα
Ιάσωνος 1Γ ανοιχτό μόνο του στο πάνω με΄ρος του πεζόδρομου. Λογικά Σάντρα και Μαρίνα
Ιάσωνος 30Α η υπορφολα΄ρα Νάντια είχε βγει στο κατώφλι και σαν να έψαχνε κάτι (ή κάποιον να φολια΄σει ίσως;)
Μ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο : Η Άντζελα με ρούχα στην πόρτα , σε λίγο θα άνοιγε. Λογικά περίμενε την Τζένη

Η Πρόβλεψη μου είναι πως εάν δεν αλλάξουν τα κορίτσια σε όλες τις βάρδιες στο 1Α-Β-1Γ σύντομα τα μαγαζιά θα ε΄χουν την τύχη των απέναντι οικημάτων. Μακάρι να έχω α΄δικο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom