Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (24 μέλη και 208 επισκέπτες)

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
837
Πόντοι
361
Η Μάρθα βεργας 2 μου είπανε έφυγε. Ξέρεις κανείς κάτι; έφυγε η άλλαξε οίκο;

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.191
Πόντοι
1.056
Είμαι ήδη σπίτι και :shit:, άσε που σας φοβάμαι εσάς τους παλιούς.
Χέσιμο κάνει καλό...
Εσύ πηγες σπίτι, ο σκατομεταναστης χέζει έξω από οίκους και ενίοτε μέσα στα δωμάτια στο συρτάρι του κομοδίνου ...

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
497
Πόντοι
21
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€

Ποιά μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει...
Που θα βρούμε τέτοιο κορμί ρε παίχτες στο 20ρικο εκτός από Σαμπίνα !!!

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
1
ελπιζω να μην εννοεις τα ακαποτα που λενε οτι κανει
Ρε ταγέ του ερωτισμού, μη μας ανάβεις φωτιές βραδιάτικα (με την κακή έννοια)!
Μέχρι ελεύθερο στοματικό προτείνει, ούτε τελειωτικό θυμάμαι...
Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ότι κάνει και έξτρα ρομαντικά πράγματα μέσα, ας ενημερώσει

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
837
Πόντοι
361
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€
Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
837
Πόντοι
361
Αυτή η Σαρα στο Φώκαιας 25 το Ρουμανογυφτακι τι φάση; μιλάμε με πέθανε και γούσταρα. Πραγματικά με βιασε. Βρίζει όταν την πηδας και της είπα να με βρισει. Μιλάμε με κατακαυλωσε. Παίζει και κουλούρι; μου φάνηκε δουλεμένη η κωλοβαλβίδα.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
10
Like
763
Πόντοι
310
Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.
started from the bottom now we way up!!!
Αυτή η Σαρα στο Φώκαιας 25 το Ρουμανογυφτακι τι φάση; μιλάμε με πέθανε και γούσταρα. Πραγματικά με βιασε. Βρίζει όταν την πηδας και της είπα να με βρισει. Μιλάμε με κατακαυλωσε. Παίζει και κουλούρι; μου φάνηκε δουλεμένη η κωλοβαλβίδα.
ποια βαρδια την πηρες;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
612
Πόντοι
81
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως είχε πολύ ωραία βυζια ήθελα να τελειώσω αλλά δεν με άφησε αυτην την φορά

Συνέχισα μετά από λιγο στα σοκάκια της φυλής μπαινω στο 69β ηταν η Εμμυ η πιτσιρικά ρώτησα για την Βίκυ η τσατσά μιυ είπε για ρεπό έφυγα
Μπαίνω Φωκαίας 13 υπόγειο δούλευε μια Άντζελα δεν έλεγε τίποτα δεν ήταν του γούστου μου και Φωκαίας γωνια στο υπόγειο ηταν μια πιτσιρίκα ρουμανα ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα μάπα την ειχα παρει μια φορά μονο για πιπα

Με τα πολλά κατέβηκα Λιοσίων μπήκα στο ισόγειο εκεί που είναι 2 κολλητα η τσατσά μου είπε πως έχει έρθει μια καινούρια κοπέλα η Ιζαμπελα μελαχρινή πιτσιρικά μουναρος απο Βενεζουέλα τουλάχιστον στα δικα μου γούστα μου εγινε κάγκελο και μπήκα μεσα ηταν πολυ καλή δεκτή πιπα με σκουφο αλλα το ευχαριστηθηκα μαζί της το μουνι της είχε πολυ ωραία αίσθηση και ηταν πολυ σφιχτη την προτεινω ανεπιφύλακτα τουλάχιστον να της ρίξετε μια ματιά

Και η αυλαία έκλεισε με Σαμπινα οπως πάντα που εγω προσωπικά περνάω καλά μαζί της αλλλα διαβάζω τελευταία πολλά παράπονα απο αρκετους!

Αυτά καλά γαμησια μυστες μου συγγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι που έγραψα!

Τελευταία τροποποίηση:

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.232
Πόντοι
201
Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.232
Πόντοι
201
Screenshot_20250131_233304_Google.jpg

Η κτηνοβασία δεν απαγορεύεται πλέον στα κράτη της Ευρωπαικής Ένωσης.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.232
Πόντοι
201
Στο ξενοδοχείο είναι λίγο πιο δοτική πάντως.

Όσο για την απλυσια προσωπικά δε γουστάρω να μυρίζει η άλλη αφρολουτρα και κρέμες :rockon:

Αν η άλλη μυρίζει χύσια, κάτουρα ή σκατίλα εσύ δεν ενοχλείσαι;
Καυλώνεις με τέτοιες σωματικές μυρωδιές;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.234
Πόντοι
46.232
Μύστη μου με τι όνομα και ποία χρονολογία δούλεψε εκεί?

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.773
Πόντοι
726
Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!
Παίζει και γαμήσι.
Ξέρεις καμιά πιο φθηνή στο κατούρημα; :coffee:

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
98
Πόντοι
0
Καλημέρα σας είχα καιρό να πιατσαρω και κατέβηκα χθες να δω την ειρήνη για πρώτη φορά. Φουλ δωμάτια και αναμονή 5 ατομα. Εντάξει ωραία κοπέλα είναι αλλα δεν μου φάνηκε οτι αξιζε τον κοπο για να περιμένω τοση ωρα. Η Ράνια από φυλής 84,μπεκυ/μπετυ μαυρουλα ξερετε τι ωρα ξεκινανε?

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.667
Πόντοι
491
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως !
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...
Έχω βάλει κριτική, αλλά σε λίγα λόγια θέλει προσοχή, μπορεί να φολιάσει άνετα, και θέλουν και 15€..
Επίσης, ακόμα ζέχνει εκεί μέσα; Τη μοναδική φορά που μπήκα εκεί, σκεφτόμουν να βγω πριν έρθει στο δωμάτιο και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, να βγω έξω να πάρω ανάσα!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.746
Πόντοι
201
Η αναμονή συνεχίζεται στο 113, επιτέλους κατάφερα και δάγκωσα την Ειρηνη. Το κορίτσι είναι πολύ GFE και εκεί κερδίζει όλο το παιχνίδι, δεν ξέρω αν αξίζει όλο αυτό το κασκαντεριλικι της αναμονής και την πρωινής αλλά μένει να φανεί με κάποιο επαναληπτικό. Αυτή τη στιγμή πιο πολύ σκέφτομαι την τσιμπουκαρα της Αλεξάνδρας Φωκ25 όροφο παρά το σημερινό. Ο οίκος σε υψηλό επίπεδο, ζεστό νερό, καθαρός χώρος και ανθρώπινα δωμάτια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom