Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (10 μέλη και 156 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
Καλό μου ακούγεται! Θα την επισκεφτώ τι βάρδια είναι? Σκ δουλεύει?
2η βάρδια (μετά τις 5, πολλές φορές αργεί λίγο, οπότε από 17:30 είναι σίγουρα). Δουλεύει σκ απλά όποτε θέλει παίρνει ρεπό. Χτες πχ δεν ήταν.. Και καμιά φορά λείπει 4 μέρες ξέρω γω ή παραπάνω. Δεν ξέρω τι φάση, ό,τι θέλει κάνει :grin:
Πάντως το νέο στέκι είναι στάνταρ προς το παρόν. Τσέκαρε κριτική μου στο Φιλ11Α

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Gio399

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
21
2η βάρδια (μετά τις 5, πολλές φορές αργεί λίγο, οπότε από 17:30 είναι σίγουρα). Δουλεύει σκ απλά όποτε θέλει παίρνει ρεπό. Χτες πχ δεν ήταν.. Και καμιά φορά λείπει 4 μέρες ξέρω γω ή παραπάνω. Δεν ξέρω τι φάση, ό,τι θέλει κάνει :grin:
Πάντως το νέο στέκι είναι στάνταρ προς το παρόν. Τσέκαρε κριτική μου στο Φιλ11Α
Την διάβασα τώρα φίλε. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα ενημερώσω και το bou όταν πάω στην ναιομι η βρώ κάποια κενούρια σοκολάτα!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
Την διάβασα τώρα φίλε. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα ενημερώσω και το bou όταν πάω στην ναιομι η βρώ κάποια κενούρια σοκολάτα!
Αμέ! Και φρόντισε να το μάθω χαχα

• Like
Αντιδράσεις: Gio399

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
8
Like
675
Πόντοι
300
Κολο

Καλή είναι αυτή η νέα από Γκάνα νομίζω είχα γράψει και κριτική παλιά. Στο φ65 έχουνε δύο μαυλουρες με ονόματα που μοιάζουν πολύ και υπάρχει ένα μπέρδεμα γενικά
μια μαυρουλα ειναι που γινεται το μπερδεμα ΜΠΕΚΥ/ΜΠΕΤΥ. και η αλλη ειναι η Μπιουτη

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
870
Πόντοι
311
μια μαυρουλα ειναι που γινεται το μπερδεμα ΜΠΕΚΥ/ΜΠΕΤΥ. και η αλλη ειναι η Μπιουτη
Ακριβώς. Και η συγκεκριμένη τσα2 τη λέει πάντα καθαρά Μπέτυ, οπότε τόσοι τη μαθαίνουν λάθος :think:

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
81
Η Μάρθα βεργας 2 μου είπανε έφυγε. Ξέρεις κανείς κάτι; έφυγε η άλλαξε οίκο;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.129
Πόντοι
456
Είμαι ήδη σπίτι και :shit:, άσε που σας φοβάμαι εσάς τους παλιούς.
Χέσιμο κάνει καλό...
Εσύ πηγες σπίτι, ο σκατομεταναστης χέζει έξω από οίκους και ενίοτε μέσα στα δωμάτια στο συρτάρι του κομοδίνου ...

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
497
Πόντοι
21
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€

Ποιά μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει...
Που θα βρούμε τέτοιο κορμί ρε παίχτες στο 20ρικο εκτός από Σαμπίνα !!!

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
133
Πόντοι
1
ελπιζω να μην εννοεις τα ακαποτα που λενε οτι κανει
Ρε ταγέ του ερωτισμού, μη μας ανάβεις φωτιές βραδιάτικα (με την κακή έννοια)!
Μέχρι ελεύθερο στοματικό προτείνει, ούτε τελειωτικό θυμάμαι...
Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ότι κάνει και έξτρα ρομαντικά πράγματα μέσα, ας ενημερώσει

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
81
Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€
Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
81
Αυτή η Σαρα στο Φώκαιας 25 το Ρουμανογυφτακι τι φάση; μιλάμε με πέθανε και γούσταρα. Πραγματικά με βιασε. Βρίζει όταν την πηδας και της είπα να με βρισει. Μιλάμε με κατακαυλωσε. Παίζει και κουλούρι; μου φάνηκε δουλεμένη η κωλοβαλβίδα.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
8
Like
675
Πόντοι
300
Μ είστε κακοί αφήστε το κορίτσι. Μακάρι να τα κτφρ.
started from the bottom now we way up!!!
Αυτή η Σαρα στο Φώκαιας 25 το Ρουμανογυφτακι τι φάση; μιλάμε με πέθανε και γούσταρα. Πραγματικά με βιασε. Βρίζει όταν την πηδας και της είπα να με βρισει. Μιλάμε με κατακαυλωσε. Παίζει και κουλούρι; μου φάνηκε δουλεμένη η κωλοβαλβίδα.
ποια βαρδια την πηρες;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
520
Πόντοι
80
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως είχε πολύ ωραία βυζια ήθελα να τελειώσω αλλά δεν με άφησε αυτην την φορά

Συνέχισα μετά από λιγο στα σοκάκια της φυλής μπαινω στο 69β ηταν η Εμμυ η πιτσιρικά ρώτησα για την Βίκυ η τσατσά μιυ είπε για ρεπό έφυγα
Μπαίνω Φωκαίας 13 υπόγειο δούλευε μια Άντζελα δεν έλεγε τίποτα δεν ήταν του γούστου μου και Φωκαίας γωνια στο υπόγειο ηταν μια πιτσιρίκα ρουμανα ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα μάπα την ειχα παρει μια φορά μονο για πιπα

Με τα πολλά κατέβηκα Λιοσίων μπήκα στο ισόγειο εκεί που είναι 2 κολλητα η τσατσά μιυ είπε πως έχει έρθει μια καινούρια κοπέλα η Ιζαμπελα μελαχρινή πιτσιρικά μουναρος τουλάχιστον στα δικα μου γούστα μου εγινε κάγκελο και μπήκα μεσα ηταν πολυ καλή δεκτή πιπα με σκουφο αλλα το ευχαριστηθηκα μαζί της το μουνι της6ειχε πολυ ωραία αίσθηση και ηταν πολυ σφιχτη την προτεινω ανεπιφύλακτα τουλάχιστον να της ρίξετε μια ματιά

Και η αυλαία έκλεισε με Σαμπινα οπως πάντα που εγω προσωπικά περνάω καλά μαζί της αλλλα διαβάζω τελευταία πολλά παράπονα απο αρκετους!

Αυτά καλά γαμησια μυστες μου συγγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι που έγραψα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom